موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-11 ساعت 17:24)rezad نوشته: (2013-06-11 ساعت 16:40)Alirezaa2013 نوشته: با سلام به همه دوستان منتظر
ما هم 126 روز از مصاحبمون گذشت توي اين مدت بعد از 2.5 ماه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم بعد چند بار آپديت شديم و ديگه بعد از 3may هم آپديت نشديم.
بعد از 2.5 ماه چطور 9 سوالی و CV خواستن؟ با ایمیل خبر دادن؟
بله با ايميل به برنده اصلي.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان بود که می خواست خودش نره آنکارا ،متن زیر رو از سایت سفارت براش کپی کردم
One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين جمله رو توي سايت انكارا نوشته :
We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
نميدونم قبلا هم بوده و من نديده بودم يا تازه اضافه شده؟؟؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان 27 می در سایت abudhabiivoکلیر شدیم و همون نوشته روتینی که برای همه کسانی که کلیر میشن رو نوشته بود که ویزاها امادست بیاین بگیرین همون موقع سایت ceacرو هم چک کردم که هردو درتاریخ 27 می اپدیت شده بودیم کسی رو برای پیکاپ ویزا فرستادیم و دیگه سایتهارو چک نکردیم امروز خبردار شدیم که ویزای منو دادن ولی ویزای همسرم رو ندادن و مثله اینکه گفتن نیاز به انگشت نگاری مجدد هست سایت هارو چک کردم در ceac ویزای من issuedو همسرم adminstrative processهست.میخواستم ببینم مورد مشابهی برای کسی پیش اومده و ایا قبل از پیکاپ ویزا باید چیزی رو چک میکردم ومتوجه موضوع میشدم؟ایا از دوستان کسی با سفارت ابوظبی تماس گرفته تلفن ها رو جواب میدن؟
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روز
)
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-11 ساعت 19:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-11 ساعت 19:52 توسط zanganeh.)
(2013-06-11 ساعت 08:58)fire dragon نوشته: (2013-06-11 ساعت 03:37)zanganeh نوشته: سلام خداي من.
نصفه شبه و تنهاي تنها مثل بچه اي كه نمره شو خراب كرده و معلمش گفته فردا برگه هاتون رو با امضا وليتون بيارين تا ببينم داغونه داغون نشستم پشت ميزم و ذول زول زدم به صفحه لب تاب.گبژه گيژم گيجه گيجم.هرچي ترفندو جنگولك بازي ياد داشتم بكار بردم ولي هنوز برگم بدون امضا مونده.بياو از اونجاكه ارحم الراحميني يك دفعه ديگه برگمونو امضا كن بزار جلو خونواده و در و همسايه و دوست و دشمن و چه ميدونم بابا ننه و خواهر برادرو خلاصه زن و بچه مون ضايع نشيم.
من كه ميدونم اون بالا , نه ببخشين همين كنارا داري زاق زاغ سيامونو چوب ميزني ببيني كي چند مرده حلاجه...
به قوله يه دوستي ما داشتيم مثل بچه ادم زندگيمونو ميكرديم آخه خودت بگو :شبي كه هومن رو اخرين شب ثبت نام لاتاري فرستادين درهدرب خونه من تا از سيستم اينترنت من براي خودشو خانومشو مادر زنشو پدر زنشو خواهر و برادر خانمش و خلاصه 12 نفر ثبت نام كنه و همون جا با موبايلش از منم عكس بگيره و من رو هم ثبت نام كنه و از كجا بزنه بين اونها همه كه چندمين باره ثبت نامشون بود غرعه قرعه به نام من بيفته و تازه فكر كنم رندترين كيس نامبر لاتاري 2013 باشه منه از همجا بيخبر اين بازي رو شروع كردم ؟ يا شما كه روزي 10 بار ازتون خواهش ميكنيم كه اهدنا الصراط المستقيم البته غير المغضوب عليهم ,
ببين قربونتون برم شما كه ميگن از رگه گردن به ما نزديكترين آخه مگه صداي گلوم گلومه گلوپ گلوپ قلبه شكستمون رو نميشنوين؟....
بابا دمتون گرم. صداي اذون مياد. باز هم با جفت شيشت مارسم كردي.نميدونم كي ولي مطمئن باشين كه ته ته حرفم رو بلاخره يه شبي نصف شبي تو سكوتم فرياد ميزنم.
باشه بابا باشه حي علي خير العمل...
(( کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh + اوستا كريم ))
خدایا کاری کن رضا بیات این متنو نبینه
گناه داره.... هنوز جوونه ...
سلام دوست من.
حرف دل : از توجه و دقت و تذكراتي كه فرموديد بسيار تشكر ميكنم.
يادمه يه روز يه بزرگي گفت : هر كس از ظن خود شد يار من
ولي دوست مهاجر و منتظر من : بشوي دين و دفتر اگر همكيش مايي
اما :
تصور كن نصف شب از خواب بپري و تازه متوجه بشي تا اينجا رو خواب ميديدي و كورمال كورمال بجاي اينكه بري سراغ يخچال و يه آب سردي نوش جان كني تا دهان خشكت رو تازه كني بري سمت كامپيوترت و سايت سيس رو سرچ كني و مثل هميشه ببيني كه هيچ و ديگر هيچ و طبق عادت بلا درنگ بري سراغ سنگ صبورت , مهاجرسرا رو ميگم و يه شكم سير باهاش درد دل كني
و بي ريا هرچي داري بريزي بيرون خوب معلومه نتيجه ميشه دسته گل بالا.
در هر صورت از شما و تمام دوستاني كه موجب ناراحتيشون شدم عذر خواهي ميكنم و سعي ميكنم بعد از اين كمتر در محضرتان اظهار نظري بكنم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
کیس ما امروز و دقایقی پیش به تاریخ 11 جون واسه نفر شماره 1 آپدیت شد.
دعا کنین خبرای خوب تو راه باشه.
لاتاری 2013
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
چه خبره امروززززززززززززززززز
همه فوتبال داریم میبریم هم شاپور عزیز گفت که آپدیت شدیم
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و به امید کلیر شدن هرچه سریعتر همه دوستان.
البته من هنوز کلیر نشدم. دوستانی که ایروان کلیر شدن یا کسانی که اطلاع دقیق دارن میتونن بگن هر وقت کلیر شدیم باید مدارک رو چجوری به سفارت برسونیم؟ توی پاکت بذاریم بندازیم صندوق یا دستی تحویل بدیم؟ چه پاکتی باشه؟ روی پاکت باید چیزی بنویسیم یانه؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن.
2013AS62xx (3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرمها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ