کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-11 ساعت 17:24)rezad نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 16:40)Alirezaa2013 نوشته:  با سلام به همه دوستان منتظر
ما هم 126 روز از مصاحبمون گذشت توي اين مدت بعد از 2.5 ماه ازمون فرم 9 سئوالي و cv خواستن كه فرستاديم بعد چند بار آپديت شديم و ديگه بعد از 3may هم آپديت نشديم.
بعد از 2.5 ماه چطور 9 سوالی و CV خواستن؟ با ایمیل خبر دادن؟

بله با ايميل به برنده اصلي.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: sce ، marjani ، mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی
یکی از دوستان بود که می خواست خودش نره آنکارا ،متن زیر رو از سایت سفارت براش کپی کردم
One member of a family can return to Turkey on behalf of the entire family. The person returning to the Embassy must be one of the family members receiving a visa
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، sce ، n51 ، lonelyman ، b_argi ، dali ، nina22
سلام عزیزانم
بچه ها نفر اصلی کیس ما ( همسر جان) به تاریخ امروز 11 جون آپ دیت شدن و لی بقیه هیچ . اونوقت این یعنی چی به نظرتون؟ خوشحال بشیم یا نه؟ Big Grin /Sad
البته ما دیشب یه ایمیل زدیم بهشون و از وضعیت پسرمون که توی مرداد 21 سالش میشه پرسیدیم. حالا نمی دونم به این خاطر آپ دیت شدن یا واقعاً خبریه؟ اهالی مهاجر سرا کسی می دونه ؟
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: lonelyman ، mhb161 ، sce ، گل نهال ، n51 ، marjani ، ابی هانی ، b_argi ، رجبعلی
دوستان اين جمله رو توي سايت انكارا نوشته :

We will not respond to any inquires for cases pending for less than 6 months.
نميدونم قبلا هم بوده و من نديده بودم يا تازه اضافه شده؟؟؟
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، Ali.US ، lonelyman ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 18:57)sce نوشته:  سلام دوستان.
منتظر سرا مشکلی پیدا کرده ؟
فکر کنم چیز شده و فندق شکن لازم داره.نظری ندارین ؟

سلام sce عزیز،
حق باشماست و منهم دلیلشو نمیدونمSad
راستی از 4 Jun که سفارت اطلاعات تکمیلی شغل برنده رو خواسته تا بحال هیچ خبر یا ایمیلی نشدهSad (البته یک رونوشت از نامه خودم سفارت همان روز ارسال کرد).
خودتونو آماده کنین که اینبار نوبت، نوبت شماست که کلیر شیدWink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: mhb161 ، sce ، گل نهال ، n51 ، b_argi ، آنی
دوستان 27 می در سایت abudhabiivoکلیر شدیم و همون نوشته روتینی که برای همه کسانی که کلیر میشن رو نوشته بود که ویزاها امادست بیاین بگیرین همون موقع سایت ceacرو هم چک کردم که هردو درتاریخ 27 می اپدیت شده بودیم کسی رو برای پیکاپ ویزا فرستادیم و دیگه سایتهارو چک نکردیم امروز خبردار شدیم که ویزای منو دادن ولی ویزای همسرم رو ندادن و مثله اینکه گفتن نیاز به انگشت نگاری مجدد هست سایت هارو چک کردم در ceac ویزای من issuedو همسرم adminstrative processهست.میخواستم ببینم مورد مشابهی برای کسی پیش اومده و ایا قبل از پیکاپ ویزا باید چیزی رو چک میکردم ومتوجه موضوع میشدم؟ایا از دوستان کسی با سفارت ابوظبی تماس گرفته تلفن ها رو جواب میدن؟
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
تشکر کنندگان: sce ، Mahbaran ، farshadsh ، hushmandco ، Szsanazsz ، Ali.US ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، nina22
(2013-06-11 ساعت 19:24)e76779 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 18:57)sce نوشته:  

سلام sce عزیز،
حق باشماست و منهم دلیلشو نمیدونمSad
راستی از 4 Jun که سفارت اطلاعات تکمیلی شغل برنده رو خواسته تا بحال هیچ خبر یا ایمیلی نشدهSad (البته یک رونوشت از نامه خودم سفارت همان روز ارسال کرد).
خودتونو آماده کنین که اینبار نوبت، نوبت شماست که کلیر شیدWink

امیدوارم کار شما خیلی زودتر از اونی که فکر می کنین تمام بشه.امیدوار باشین.
هیچ چیز واسه من و بقیه بچه ها به اندازه کلیرشدن دوستان باسابقه و قدیمی شیرین نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Mahbaran ، sentinel ، farshadsh ، hushmandco ، zohre02 ، rezagh ، e76779 ، shatsi ، ابی هانی ، b_argi ، mhb161 ، آنی ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 08:58)fire dragon نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 03:37)zanganeh نوشته:  سلام خداي من.
نصفه شبه و تنهاي تنها مثل بچه اي كه نمره شو خراب كرده و معلمش گفته فردا برگه هاتون رو با امضا وليتون بيارين تا ببينم داغونه داغون نشستم پشت ميزم و ذول زول زدم به صفحه لب تاب.گبژه گيژم گيجه گيجم.هرچي ترفندو جنگولك بازي ياد داشتم بكار بردم ولي هنوز برگم بدون امضا مونده.بياو از اونجاكه ارحم الراحميني يك دفعه ديگه برگمونو امضا كن بزار جلو خونواده و در و همسايه و دوست و دشمن و چه ميدونم بابا ننه و خواهر برادرو خلاصه زن و بچه مون ضايع نشيم.
من كه ميدونم اون بالا , نه ببخشين همين كنارا داري زاق زاغ سيامونو چوب ميزني ببيني كي چند مرده حلاجه...
به قوله يه دوستي ما داشتيم مثل بچه ادم زندگيمونو ميكرديم آخه خودت بگو :شبي كه هومن رو اخرين شب ثبت نام لاتاري فرستادين درهدرب خونه من تا از سيستم اينترنت من براي خودشو خانومشو مادر زنشو پدر زنشو خواهر و برادر خانمش و خلاصه 12 نفر ثبت نام كنه و همون جا با موبايلش از منم عكس بگيره و من رو هم ثبت نام كنه و از كجا بزنه بين اونها همه كه چندمين باره ثبت نامشون بود غرعه قرعه به نام من بيفته و تازه فكر كنم رندترين كيس نامبر لاتاري 2013 باشه منه از همجا بيخبر اين بازي رو شروع كردم ؟ يا شما كه روزي 10 بار ازتون خواهش ميكنيم كه اهدنا الصراط المستقيم البته غير المغضوب عليهم ,
ببين قربونتون برم شما كه ميگن از رگه گردن به ما نزديكترين آخه مگه صداي گلوم گلومه گلوپ گلوپ قلبه شكستمون رو نميشنوين؟....
بابا دمتون گرم. صداي اذون مياد. باز هم با جفت شيشت مارسم كردي.نميدونم كي ولي مطمئن باشين كه ته ته حرفم رو بلاخره يه شبي نصف شبي تو سكوتم فرياد ميزنم.
باشه بابا باشه حي علي خير العمل...
(( کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh + اوستا كريم ))

خدایا کاری کن رضا بیات این متنو نبینه
گناه داره.... هنوز جوونه ...
سلام دوست من.
حرف دل : از توجه و دقت و تذكراتي كه فرموديد بسيار تشكر ميكنم.
يادمه يه روز يه بزرگي گفت :
هر كس از ظن خود شد يار من
ولي دوست مهاجر و منتظر من :
بشوي دين و دفتر اگر همكيش مايي
اما :
تصور كن نصف شب از خواب بپري و تازه متوجه بشي تا اينجا رو خواب ميديدي و كورمال كورمال بجاي اينكه بري سراغ يخچال و يه آب سردي نوش جان كني تا دهان خشكت رو تازه كني بري سمت كامپيوترت و سايت سيس رو سرچ كني و مثل هميشه ببيني كه هيچ و ديگر هيچ و طبق عادت بلا درنگ بري سراغ سنگ صبورت , مهاجرسرا رو ميگم و يه شكم سير باهاش درد دل كني
و بي ريا هرچي داري بريزي بيرون خوب معلومه نتيجه ميشه دسته گل بالا.
در هر صورت از شما و تمام دوستاني كه موجب ناراحتيشون شدم عذر خواهي ميكنم و سعي ميكنم بعد از اين كمتر در محضرتان اظهار نظري بكنم.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: sce ، Mahbaran ، farshadsh ، hushmandco ، zohre02 ، arash bon ، Szsanazsz ، shatsi ، r91 ، b_argi ، mhb161 ، آنی ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 19:17)Mahbaran نوشته:  سلام عزیزانم
بچه ها نفر اصلی کیس ما ( همسر جان) به تاریخ امروز 11 جون آپ دیت شدن و لی بقیه هیچ . اونوقت این یعنی چی به نظرتون؟ خوشحال بشیم یا نه؟ Big Grin /Sad
البته ما دیشب یه ایمیل زدیم بهشون و از وضعیت پسرمون که توی مرداد 21 سالش میشه پرسیدیم. حالا نمی دونم به این خاطر آپ دیت شدن یا واقعاً خبریه؟ اهالی مهاجر سرا کسی می دونه ؟

یه کم جوابش سخته.اگه حرفی از ایمیل نمی زدی،شاید با توجه به سابقه ابوظبی و مدت زمان انتظار شما میشد با یه تقریب ننسبی گفت که شما کلیر میشین.ولی با همه این تفاسیر،آپدیت شدن همیشه خوبه.Big Grin
امیدوارم همین روزا خودم هوراتو بکشم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Mahbaran ، sentinel ، farshadsh ، hushmandco ، zohre02 ، shatsi ، marjani ، ابی هانی ، b_argi ، SANIJ ، mhb161
(2013-06-11 ساعت 19:38)dove نوشته:  دوستان 27 می در سایت abudhabiivoکلیر شدیم و همون نوشته روتینی که برای همه کسانی که کلیر میشن رو نوشته بود که ویزاها امادست بیاین بگیرین همون موقع سایت ceacرو هم چک کردم که هردو درتاریخ 27 می اپدیت شده بودیم کسی رو برای پیکاپ ویزا فرستادیم و دیگه سایتهارو چک نکردیم امروز خبردار شدیم که ویزای منو دادن ولی ویزای همسرم رو ندادن و مثله اینکه گفتن نیاز به انگشت نگاری مجدد هست سایت هارو چک کردم در ceac ویزای من issuedو همسرم adminstrative processهست.میخواستم ببینم مورد مشابهی برای کسی پیش اومده و ایا قبل از پیکاپ ویزا باید چیزی رو چک میکردم ومتوجه موضوع میشدم؟ایا از دوستان کسی با سفارت ابوظبی تماس گرفته تلفن ها رو جواب میدن؟
سلام دوست عزیز.
این واقعا یه بدشانسیه.شما خوتون برنده اصلی بودین یا همسرتون ؟
اگه موضوع فقط انگشت نگاری بود و دقیق نگرفته بودن که باید همون روز می گفتن.چشممون به جمال بی نظمی در ابوظبی هم روشن شد.به نظر من ایمیل بزن حتما.من خودم به شخصه اعتقاد دارم قبل از هرگونه اقدام فوری برای پیکاپ ویزا،بهتره قبلش حتما با سفارت در مورد اینکه ویزاها کاملا آماده هست اتمام حجت کنیم.هرچند که بازم احتمال هر اتفاقی هست و مثل همیشه دستمون به هیچ جا بند نیست.دوستان با تجربه اگه نظری دارن راهنمایی کنن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Mahbaran ، sentinel ، farshadsh ، rezagh ، zohre02 ، e76779 ، hushmandco ، shatsi ، ابی هانی ، b_argi ، mhb161 ، گل نهال ، آنی ، dove ، nina22
سلام دوستان.
کیس ما امروز و دقایقی پیش به تاریخ 11 جون واسه نفر شماره 1 آپدیت شد.
دعا کنین خبرای خوب تو راه باشه.
لاتاری 2013
(2013-06-11 ساعت 18:31)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم و امیدوارم همگی خوب باشید،
امروز پس از 75 روز که از کلیر شدنم گذشت، پا شدم اومدم سفارت که ویزامو بگیرم!!!Big Grin طرف دم در سفارت آنکارا گفت که شمارتون رو تو سایت سفارت دیدن؟
منم گفتم : بلی ، 75 روز پیش!!
گفت : زحمت کشیدین، حالا حالاها وقت داشتین چرا با این حال ندارتون اینقد زود اومدین؟! Big Grin یه جوری با زبون بی زبونی میگفت مرد حسابی، طرف امروز اسمش در می آد، شب می آد دم سفارت بیتوته می کنه تا فرداش ویزاشو بگیره!! حالا تو اینجوری؟!
گفتم : نمی دونی که می خواستم اسممو تو کتاب گینس سرا!! به ثبت برسونم بعنوان دل گنده ترین آدم مهاجر سرا!!!! Smile
هوا عالیه اینجا و جای همتون خالی

امیدوارم که به زودی همه ی شما دوستان هم کلیر بشین و بیان و ویزاهاتونو بگیرین Smile
مبارکت باشه بابک عزیز. ولی آخر بیخیالی به خدا.
یعنی 7.5 ساعت هم انتظار نباید کشید برای ویزا گرفتن . تو چطور 75 روز صبر کردی موندم توش!
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
(2013-06-11 ساعت 20:44)sce نوشته:  سلام دوستان.
کیس ما امروز و دقایقی پیش به تاریخ 11 جون واسه نفر شماره 1 آپدیت شد.
دعا کنین خبرای خوب تو راه باشه.

خیلی مبارک باشه دوستم. واقعاً مثن که خبرای خوبی در راهه Big Grin شما که دیگه ایمیل نزده بودین پس بریم برای یک جیغ بلند و هورای بزرگ آماده شیم.
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
چه خبره امروززززززززززززززززز
همه فوتبال داریم میبریم هم شاپور عزیز گفت که آپدیت شدیم
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، zohre02 ، sentinel ، nooshshahnar ، e76779 ، Mahbaran ، Szsanazsz ، shatsi ، farshadsh ، mrbonbon ، hushmandco ، b_argi ، amir82 ، mhb161 ، گل نهال ، رجبعلی
سلام و به امید کلیر شدن هرچه سریعتر همه دوستان.
البته من هنوز کلیر نشدم. دوستانی که ایروان کلیر شدن یا کسانی که اطلاع دقیق دارن میتونن بگن هر وقت کلیر شدیم باید مدارک رو چجوری به سفارت برسونیم؟ توی پاکت بذاریم بندازیم صندوق یا دستی تحویل بدیم؟ چه پاکتی باشه؟ روی پاکت باید چیزی بنویسیم یانه؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن.
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، sentinel ، b_argi ، mhb161 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان