کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
برای ما برنده اصلی امروز آپدیت شد 7 و10و11 جون بدون ایمیل خدا به خیر بگذرونه امیدوارم که خبر های خوبی در راه باشه

(2013-06-11 ساعت 20:49)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:44)sce نوشته:  سلام دوستان.
کیس ما امروز و دقایقی پیش به تاریخ 11 جون واسه نفر شماره 1 آپدیت شد.
دعا کنین خبرای خوب تو راه باشه.

خیلی مبارک باشه دوستم. واقعاً مثن که خبرای خوبی در راهه Big Grin شما که دیگه ایمیل نزده بودین پس بریم برای یک جیغ بلند و هورای بزرگ آماده شیم.

سلام دوستان من از 4 جون تا امروز 11 جون 5 بار اپ دیت شدم این طبیعی هستش؟؟؟؟
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، habibi ، sentinel ، ابی هانی ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی ، nina22
مثن که فوتبال همه رو گرفته ، خیلی سوت و کوره اینجا.
میگم که ما دیشب یه ایمیل زدیم همه آپ دیت شدیم ، میگم یه دفعه دیگه یه ایمیل دیگه بزنم شاید شبونه همه کلیر شدیم، دستم سبکه ها Big Grin حالا خود Big Grin دانید.
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
سلام
آنکارا آپدیت شد.کسی نبود؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: hushmandco ، habibi ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 20:58)arash bon نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 13:48)sh_aytak نوشته:  رُندش کردم 120 روز نبود؟؟؟؟
آقا جان کلیر شی ایشالاه..مارا هم دعا کن...CoolBig Grin

انشالا که کلیر میشین دوست عزیز Smileوالا از جمعه که ما رو هی آپدیت میکننTongue جمعه و دوشنبه از آنکارا آپدیت شدیم امروز هم از ام ر ی ک ا امیدوارم این همه انتظار بس باشه و دوستان عزیز همگی کلیر شن Smile

تشکر کنندگان: shatsi ، hushmandco ، sce ، habibi ، sentinel ، b_argi ، lonelyman ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 21:55)سو سو نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:49)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 20:44)sce نوشته:  سلام دوستان.
کیس ما امروز و دقایقی پیش به تاریخ 11 جون واسه نفر شماره 1 آپدیت شد.
دعا کنین خبرای خوب تو راه باشه.

خیلی مبارک باشه دوستم. واقعاً مثن که خبرای خوبی در راهه Big Grin شما که دیگه ایمیل نزده بودین پس بریم برای یک جیغ بلند و هورای بزرگ آماده شیم.

سلام دوستان من از 4 جون تا امروز 11 جون 5 بار اپ دیت شدم این طبیعی هستش؟؟؟؟
آپدیت متوالی اون اوایل طبیعی،اواسط باعث انبساط و در انتها باعث انفجار استBig Grin.
موفق باشین.
لاتاری 2013
توی یک هفته که از مصاحبه گذشته 4 بار آپدیت شدم .. چرا هی استرس میدن ؟ برای همه اینطوریه ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
تشکر کنندگان: b_argi ، Given ، sce ، mhb161 ، zohre02
ولی اگر امریکا رفتن هم بخواد این قدر فکرت رو مشغول کنه زیاد خوب نیست دوست من .
رهاش کن . زندگی کن. این رو همه بدونید که همه لیاقتمون خیلی برتر از این ها هست . ما که برنده شدیم . به قول خودشون لاتاری.
ولی به نظر من باید بیان دنبالمون . نازمون رو بکشن .
شاید خیلی هاتون به من بخندین . و مسخرم کنین . ولی این حقیقته .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، SHABAH51 ، manila ، sce ، mlo ، Mahbaran ، mhb161 ، zohre02 ، SK89
(2013-06-11 ساعت 20:47)hushmandco نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 18:31)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم و امیدوارم همگی خوب باشید،
امروز پس از 75 روز که از کلیر شدنم گذشت، پا شدم اومدم سفارت که ویزامو بگیرم!!!Big Grin طرف دم در سفارت آنکارا گفت که شمارتون رو تو سایت سفارت دیدن؟
منم گفتم : بلی ، 75 روز پیش!!
گفت : زحمت کشیدین، حالا حالاها وقت داشتین چرا با این حال ندارتون اینقد زود اومدین؟! Big Grin یه جوری با زبون بی زبونی میگفت مرد حسابی، طرف امروز اسمش در می آد، شب می آد دم سفارت بیتوته می کنه تا فرداش ویزاشو بگیره!! حالا تو اینجوری؟!
گفتم : نمی دونی که می خواستم اسممو تو کتاب گینس سرا!! به ثبت برسونم بعنوان دل گنده ترین آدم مهاجر سرا!!!! Smile
هوا عالیه اینجا و جای همتون خالی

امیدوارم که به زودی همه ی شما دوستان هم کلیر بشین و بیان و ویزاهاتونو بگیرین Smile
مبارکت باشه بابک عزیز. ولی آخر بیخیالی به خدا.
یعنی 7.5 ساعت هم انتظار نباید کشید برای ویزا گرفتن . تو چطور 75 روز صبر کردی موندم توش!
ممنون حامد عزیزSmile امیدوارم شما و همه ی بچه ها مهاجر سرا به زودی کلیر بشین ، فقط مثل من نرین ، چون من این رکورد رو دوست میدارم Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: nikan_sh ، hushmandco ، b_argi ، sce ، lonelyman ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان مدت اعتبار مدیکال ایروان رو کجا نوشته که 1 سال هستش؟؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: sce ، babakirani ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi
(2013-06-11 ساعت 21:46)sohailstar نوشته:  سلام و به امید کلیر شدن هرچه سریعتر همه دوستان.
البته من هنوز کلیر نشدم. دوستانی که ایروان کلیر شدن یا کسانی که اطلاع دقیق دارن میتونن بگن هر وقت کلیر شدیم باید مدارک رو چجوری به سفارت برسونیم؟ توی پاکت بذاریم بندازیم صندوق یا دستی تحویل بدیم؟ چه پاکتی باشه؟ روی پاکت باید چیزی بنویسیم یانه؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن.

سلام و به امید کلیر شدن هرچه سریعتر همه دوستان.
البته من هنوز کلیر نشدم. دوستانی که ایروان کلیر شدن یا کسانی که اطلاع دقیق دارن میتونن بگن هر وقت کلیر شدیم باید مدارک رو چجوری به سفارت برسونیم؟ توی پاکت بذاریم بندازیم صندوق یا دستی تحویل بدیم؟ چه پاکتی باشه؟ روی پاکت باید چیزی بنویسیم یانه؟
پیشاپیش ممنون از دوستانی که جواب میدن.

سلام
وقتی به سلامتی کلیر شدید، پاسپورتها، برگه ی کلیرنس ( آبی)، اگر نقص مدرک داشتید، آن مدرک (یا مدارک) و یک شماره تماس را با خودتون ببرید سفارت. یک پاکت به شما میدهند که شما باید اینها را داخل پاکت بگذارید و در صندوقی که آنجا هست بیندازید. به شما خواهند گفت وقتی ویزاها آماده شد با این شماره ای که دادید با شما تماس میگیریم. روزی که تشریف میبرید پاسپورتها را تحویل بگیرید کپی صفحه ی اول پاسپورتها حتما همراهتون باشه.
موفق باشید.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: sce ، Ali.US ، sentinel ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 16:31)uvthk نوشته:  سلام به دوستان
از کسانی که مصاحبه شدن خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید به توجه به اینکه تاریخ مصاحبه ما هفته دوم جولای هست میخواستم بپرسم بعد از مصاحبه چند روز باید در آنکارا بمونیم؟ آیا میشه بعد از مصاحبه در همون روز برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx ، تاریخ مصاحبه: هفته دوم جولای، محل مصاحبه: آنکارا، تعداد افراد کیس: 3 نفر
دوست عزیز اگر احتمال میدین که ویزای یکضرب بگیرین و هیچ نقص پرونده ای ندارین بهتره حدودا ۵ یا ۶ روز (کاری) بعدش برای خودتون در نظر بگیرین اگر هم که نه فکر می کنید ممکنه ویزای یکضرب نگیرین بله برگردین. پاسپورت را فقط وقتی نگه میدارن که ویزای یکضرب میدن. ما که الان حدود ۴-۵ روز بیبشتر از زمان بلیط برگشتمون موندیم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: Ali.US ، sentinel ، mhb161 ، b_argi
ای بابا چرا پس ما رو کلیر نمی کنن ؟؟ ؟؟ Big Grin حوصلمون سر رفت ... دوستان ورود جانگداز خودم به این تاپیک رو خدمت همگی شرمنده باد عرض می کنم .... امیدوارم خوش قدم خوبی باشم براتون .... Big Grin Tongue ولی یه حسی بهم می گه این هفته یک انفجار کلیری در راهه ... امدیوارم .... صلوات
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
182 روز انتظار
تشکر کنندگان: sce ، SANIJ ، babakirani ، sh_aytak ، Ali.US ، alirezass ، mhb161 ، Given ، گل نهال ، pouya.web ، b_argi ، SK89 ، رجبعلی
دوستان من میخوام برم واسه گرفتن ویزا تو ایروان.روند گرفتن ویزا تو ایروان چه طوریه؟

من اگه بخوام به یه نفر دیگه تعهد محضری بدم بره واسه گرفتن ویزا چطور باید این کار رو بکنم؟
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: sce ، Ali.US ، amir82 ، mhb161 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان