2013-06-11 ساعت 23:13
(2013-06-11 ساعت 20:32)sce نوشته:سلام(2013-06-11 ساعت 19:38)dove نوشته: دوستان 27 می در سایت abudhabiivoکلیر شدیم و همون نوشته روتینی که برای همه کسانی که کلیر میشن رو نوشته بود که ویزاها امادست بیاین بگیرین همون موقع سایت ceacرو هم چک کردم که هردو درتاریخ 27 می اپدیت شده بودیم کسی رو برای پیکاپ ویزا فرستادیم و دیگه سایتهارو چک نکردیم امروز خبردار شدیم که ویزای منو دادن ولی ویزای همسرم رو ندادن و مثله اینکه گفتن نیاز به انگشت نگاری مجدد هست سایت هارو چک کردم در ceac ویزای من issuedو همسرم adminstrative processهست.میخواستم ببینم مورد مشابهی برای کسی پیش اومده و ایا قبل از پیکاپ ویزا باید چیزی رو چک میکردم ومتوجه موضوع میشدم؟ایا از دوستان کسی با سفارت ابوظبی تماس گرفته تلفن ها رو جواب میدن؟سلام دوست عزیز.
این واقعا یه بدشانسیه.شما خوتون برنده اصلی بودین یا همسرتون ؟
اگه موضوع فقط انگشت نگاری بود و دقیق نگرفته بودن که باید همون روز می گفتن.چشممون به جمال بی نظمی در ابوظبی هم روشن شد.به نظر من ایمیل بزن حتما.من خودم به شخصه اعتقاد دارم قبل از هرگونه اقدام فوری برای پیکاپ ویزا،بهتره قبلش حتما با سفارت در مورد اینکه ویزاها کاملا آماده هست اتمام حجت کنیم.هرچند که بازم احتمال هر اتفاقی هست و مثل همیشه دستمون به هیچ جا بند نیست.دوستان با تجربه اگه نظری دارن راهنمایی کنن.
موفق باشین.
یادمه همین مورد برای یکی از کیس های لاتاری 2013 اتفاق افتاده بود. 2-3 ماه پیش راجع بهش خوندم تو همین تاپیک ولی یادم نیست کدام سفارت بود. به نظر من که چاره ای نیست و باید انگشت نگاری قبل از صدور ویزا انجام بشه. این میتونه هشداری باشه برای دوستانی که هنوز نرفته اند مصاحبه تا حواسشونو خوب جمع کنند و مطمئن بشند که انگشت نگاری شون بطور صحیح انجام بشه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com