کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-11 ساعت 20:32)sce نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 19:38)dove نوشته:  دوستان 27 می در سایت abudhabiivoکلیر شدیم و همون نوشته روتینی که برای همه کسانی که کلیر میشن رو نوشته بود که ویزاها امادست بیاین بگیرین همون موقع سایت ceacرو هم چک کردم که هردو درتاریخ 27 می اپدیت شده بودیم کسی رو برای پیکاپ ویزا فرستادیم و دیگه سایتهارو چک نکردیم امروز خبردار شدیم که ویزای منو دادن ولی ویزای همسرم رو ندادن و مثله اینکه گفتن نیاز به انگشت نگاری مجدد هست سایت هارو چک کردم در ceac ویزای من issuedو همسرم adminstrative processهست.میخواستم ببینم مورد مشابهی برای کسی پیش اومده و ایا قبل از پیکاپ ویزا باید چیزی رو چک میکردم ومتوجه موضوع میشدم؟ایا از دوستان کسی با سفارت ابوظبی تماس گرفته تلفن ها رو جواب میدن؟
سلام دوست عزیز.
این واقعا یه بدشانسیه.شما خوتون برنده اصلی بودین یا همسرتون ؟
اگه موضوع فقط انگشت نگاری بود و دقیق نگرفته بودن که باید همون روز می گفتن.چشممون به جمال بی نظمی در ابوظبی هم روشن شد.به نظر من ایمیل بزن حتما.من خودم به شخصه اعتقاد دارم قبل از هرگونه اقدام فوری برای پیکاپ ویزا،بهتره قبلش حتما با سفارت در مورد اینکه ویزاها کاملا آماده هست اتمام حجت کنیم.هرچند که بازم احتمال هر اتفاقی هست و مثل همیشه دستمون به هیچ جا بند نیست.دوستان با تجربه اگه نظری دارن راهنمایی کنن.
موفق باشین.
سلام
یادمه همین مورد برای یکی از کیس های لاتاری 2013 اتفاق افتاده بود. 2-3 ماه پیش راجع بهش خوندم تو همین تاپیک ولی یادم نیست کدام سفارت بود. به نظر من که چاره ای نیست و باید انگشت نگاری قبل از صدور ویزا انجام بشه. این میتونه هشداری باشه برای دوستانی که هنوز نرفته اند مصاحبه تا حواسشونو خوب جمع کنند و مطمئن بشند که انگشت نگاری شون بطور صحیح انجام بشه.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، b_argi ، dove
کاش از کلیر نشانی داشتیم .

بر سر کویش مکانی داشتیم .

از برای دیدنش
در دل خود 182روز امیدی داشتیم .
تشکر کنندگان: sce ، SANIJ ، lonelyman ، babakirani ، raham ، amir82 ، mhb161 ، گل نهال ، noura ، b_argi ، رجبعلی
انکارا

(2013-06-11 ساعت 23:15)sce نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:07)2راه نوشته:  182 روز انتظار

کدوم سفارت ؟

دوست عزیزم انکارا
تشکر کنندگان: sce ، babakirani ، Ali.US ، sentinel ، alirezass ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، habibi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 23:19)2راه نوشته:  انکارا

به به به.......
چراغ خاموش بودیاBig Grin.چی شد هوس کردی پست بزاری دوست عزیز ؟
اگه تمایل داری خودتو به امیر مهاجر معرفی کن.یحتمل خودت کاملا واردی.اینطوری به نظر میایCool.امیدورم دیگه زیاد منتظر نمونی.
موفق باشی.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: lonelyman ، sentinel ، mhb161 ، shatsi ، گل نهال ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-11 ساعت 21:49)sh_aytak نوشته:  برای ما برنده اصلی امروز آپدیت شد 7 و10و11 جون بدون ایمیل خدا به خیر بگذرونه امیدوارم که خبر های خوبی در راه باشه

شک نکن Smile مطمئن باش که این دفعه نوبت شماست Wink
پیشاپیش تبریک میگم Wink
کیس: 44xx
الان سایت سیس رو چک کردم همسرم آپدیت شده بعد 36 روز ممکنه خبرهای خوبی باشه ؟ هورااااااااااااا
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Mahbaran ، maryami2k4 ، shatsi ، lonelyman ، ultra ، ابی هانی ، farmiz ، emade307 ، el333 ، sentinel ، javid737 ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، sce ، zohre02 ، mlo ، رجبعلی ، nina22
(2013-06-11 ساعت 23:30)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها آنکارا آپدیت شده کسی کلیر نشده لطفا اعلام کنید

.

دوست عزیز تاریخ رو آپدیت کردن ولی کیس ها رو هنوز نه یعنی هیچ کیس جدیدی اعلام نشده در آپدیت جدید نمیدونم چنین چیزی سابقه داشته در آنکارا یا نه از دوستان گر کسی راجع به این موضوع چیزی میدونه بگید لطفاSad

تشکر کنندگان: shatsi ، lonelyman ، emade307 ، javid737 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، sce ، zohre02 ، رجبعلی
سلام دوستان
از عزیزانی که در آنکارا مصاحبه داشتند میپرسم آیا بعد از مصاحبه در همان روز میشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx
زمان مصاحبه: هفته دوم جولای
تعداد افراد کیس: 3 نفر
تشکر کنندگان: emade307 ، javid737 ، mhb161 ، b_argi ، sce ، zohre02
(2013-06-12 ساعت 00:01)maryami2k4 نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 21:49)sh_aytak نوشته:  برای ما برنده اصلی امروز آپدیت شد 7 و10و11 جون بدون ایمیل خدا به خیر بگذرونه امیدوارم که خبر های خوبی در راه باشه

شک نکن Smile مطمئن باش که این دفعه نوبت شماست Wink
پیشاپیش تبریک میگم Wink

مرسی مریم جون امیدوارم که همینطور باشه و شما هم کلیر شید به همراه تمامی دوستان منتظر امیدوارم این دفعه بیش از 50 کیس رو اعلام کنن Smile

تشکر کنندگان: shatsi ، lonelyman ، maryami2k4 ، emade307 ، sentinel ، javid737 ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، sce ، zohre02 ، StarIR
(2013-06-11 ساعت 23:35)sce نوشته:  چرا اینجا اینقدر سوت و کوره ؟
قبلا تا آنکارا آپدیت میکرد اینجا بلوایی به پا بود.خبری نیست دوستان ؟

این آنکارا شیره هممونو کشیده Sad دیگه نایی برا هیشکی نمونده ، فقط امیدوارم که هممون خطم به خیر بشیم Smile
آمین
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: shatsi ، lonelyman ، Ali.US ، emade307 ، el333 ، sentinel ، sh_aytak ، javid737 ، alirezass ، mhb161 ، گل نهال ، noura ، pouya.web ، Soap McTavish ، b_argi ، sce ، رجبعلی
آپديت شدن كيسها فكر كنم پرونده ه برگشته سفارت اگه چند روز پشت سر هم آپديت بشن كارهاي اداري شما تموم شده و چمدونها را بايد ببنديد
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
تشکر کنندگان: lonelyman ، ابی هانی ، sh_aytak ، emade307 ، sentinel ، amir82 ، javid737 ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، sce
(2013-06-12 ساعت 00:06)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 23:59)ultra نوشته:  چرا منتظر سرا باز نمیشه؟ ف ی ل .ت.ر شده؟

کسی میدونه چرا منتظر سرا سد غیرقابل عبور شده چرا باز نمیشه ؟

فيلترش كردن ديگه هي نريم اونجا اعصابمون خط خطي بشه

(2013-06-12 ساعت 00:04)uvthk نوشته:  سلام دوستان
از عزیزانی که در آنکارا مصاحبه داشتند میپرسم آیا بعد از مصاحبه در همان روز میشه برگشت؟ آیا پاسپورتمون را نگه میدارن؟
کیس نامبر: 90xx
زمان مصاحبه: هفته دوم جولای
تعداد افراد کیس: 3 نفر

دوست عزيز اگر بهتون ويزاي يضرب تعلق نگيره پاسپورتهاتون رو بهتون ميدن و ميتونيد همون روز هم برگرديد و خيلي كم اتفاق افتاده كه گفتن بريد بعد از ظهر بيايد و معمولاً تا ظهر كارا تموم ميشه ولي اگر ايشاالله يضرب ويزا رو بهتون بدن اونوقت پاسها رو نگه ميدارن و چند روزي طول ميكشهTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: milad_aae ، emade307 ، sentinel ، javid737 ، mhb161 ، گل نهال ، b_argi ، sce ، رجبعلی
دوستان، منتظرسرا فیلتر نشده بلکه لیمیت سی پی یو براش پر شده و پیجش هدایت میشه به سایت سرویس دهنده برای نمایش پیغام خطا و اون سایت فیلتره. مشکل رو به افشین گفتم. گفت ببینم چیکار میشه کرد.
سلام و آرزوي كلير هر چه زودتر تمام دوستان منتظر،ايروان بعد از ١٤-١٥ روز فقط يك كيسو كلير كرد به نظر شما اين هفته كليري خواهيم داشت يا اينكه رفت تا هفته ديگه،يعني امكان داره در هفته سايت دو يا سه بار آپديت بشه؟
كيس:2013AS7000,كليرنس ٣ آگوست ايروان مقصد نيويورك شايدم لاس وگاس
تشکر کنندگان: Ali.US ، shatsi ، sentinel ، javid737 ، alirezass ، ابی هانی ، mhb161 ، lonelyman ، گل نهال ، b_argi ، habibi ، sce ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-06-12 ساعت 00:22)emade307 نوشته:  سلام و آرزوي كلير هر چه زودتر تمام دوستان منتظر،ايروان بعد از ١٤-١٥ روز فقط يك كيسو كلير كرد به نظر شما اين هفته كليري خواهيم داشت يا اينكه رفت تا هفته ديگه،يعني امكان داره در هفته سايت دو يا سه بار آپديت بشه؟
سلام بر شما
دوست عزیز شک نکن که تا آخر هفته حتماً آنکارا آپدیت خواهد شد، چون تعداد آپدیتی دوستان در سایت سیس تا به امشب زیاد شده ، طبق منوال بعد از اینکه چند تا کیس در سیس آپدیت میشه، آنکارا هم آپدیت میشه... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: sh_aytak ، mhb161 ، shatsi ، lonelyman ، javid737 ، گل نهال ، emade307 ، b_argi ، sce ، zohre02 ، marjani ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان