کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-12 ساعت 19:40)rezagh نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 19:26)sce نوشته:  
بازم بهت تبریک می گم...می دونم الان خیلی حس خوبی داریBig Grin
نگران اون نوشته نباش برای همه همین رو می نویسه... این نوشته مهم نیست
برای ابوظبی چون خلوته سهمیه ماهانه ویزای مهاجرتی به سختی تموم می شه... ولی خوب هر چه زودتر ادم بره بهتره Wink

اره تا شنبه بعید هست ویزای دبی بیاد... همون طور که می دونی من هم سه شنبه تحویل دادم و تونستم یک شنبه بعدش بگیرم در صورتی که گفته بودن دوشنبه بیا( ای کاش پنج شنبش هم سر می زدم و اگر می گرفتم دو روز جمعه و شنبه کسل کننده در دبی نمی موندم)
اگر خیلی استرس داری هفته دیگه برو و سه شنبه تحویل بده ولی خودتو اماده کن که هفته بعدش دوشنبه بگیری... حالا اگر تونستی پنجشنبش برو ابوظبی ببین حاضره یا نه اگر گرفتی که چه بهتر.
اگر استرس نداری صبر کن دو هفته دیگه یک شنبه تحویل بده و چهارشنبه یا پنج شنبه تحویل بگیر

نکته مهم اینه که هر وقت رفتی دو روز بعدش بری ابوظبی سر بزنی ببینی که می دن بهت یا نه... البته اگر روز قبلش زده باشه issued
اگر مبهم گفتم بگو بیشتر توضیح بدم

عالی بود رضا جان.
دوستان دیگه هم می تونن استفاده کنن.من احتمالا همین سه شنبه میرم و یکشنبه یا دوشنبه بعدش برمی گردم.
ممنون دوست عزیز.
لاتاری 2013
(2013-06-12 ساعت 19:42)mohammad fazli نوشته:  تبریگ میگم به بچه های کلیر شده (دیگه اسم نمیبرم)
امیدوارم همگی کلیر بشیم ولی اینو بلند میگم تا به گوششون برسه
آنکــــــــــــــــــــــــــارا ازت متنـــــــــــــــــــــــــــــــفرم
منم از ابوظبی بدم میاد.آخه مگه من چم بود که نقص خوردم؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، abloom_ma ، farshadsh ، sce ، mrbonbon ، mhb161 ، shatsi ، e76779 ، hushmandco ، amir82 ، Mehrdadordi ، rezagh ، ikamaly ، آنی
(2013-06-12 ساعت 20:53)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 19:42)mohammad fazli نوشته:  تبریگ میگم به بچه های کلیر شده (دیگه اسم نمیبرم)

ابی هانی عزیز
قدر ابوظبی را بدون!!!!
ما انکاراییا میفهمیم Big GrinBig Grin
خوشحال باش نهایتا 10 روز کار شما هم یکسره میشه
آخرشم فکر کنم منو ساناز با همدیگه در این تاپیکو قفل کنیــــــــــــــــــم ShySad
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ابی هانی ، b_argi ، abloom_ma ، farshadsh ، sce ، sentinel ، Mahbaran ، mrbonbon ، shatsi ، mhb161 ، e76779 ، hushmandco ، amir82 ، noura ، ikamaly ، Szsanazsz ، آنی
(2013-06-12 ساعت 21:00)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 20:57)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 20:53)ابی هانی نوشته:  

ابی هانی عزیز
قدر ابوظبی را بدون!!!!
ما انکاراییا میفهمیم Big GrinBig Grin
خوشحال باش نهایتا 10 روز کار شما هم یکسره میشه
آخرشم فکر کنم منم ساناز با همدیگه در این تاپیکو قفل کنیــــــــــــــــــم ShySad
همین تو و ساناز و بقیه انقدر گفتین که یه کاری کردین توشBig Grin
وگرنه ابوظبی که انقدر گیر نبود

ابـــــــــــــــــــی؟؟ داشتیم؟؟
برادر ما هرچی آه و نفرین بود حواله این انکارا کردیم چیکار به ابوظبی داشتیم عایا؟؟
نگران نباش Big GrinBig Grin
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: ابی هانی ، farshadsh ، sce ، Mahbaran ، shatsi ، mhb161 ، b_argi ، hushmandco ، amir82 ، rezagh ، ikamaly ، Szsanazsz
(2013-06-12 ساعت 21:05)mohammad fazli نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 21:00)ابی هانی نوشته:  

ابـــــــــــــــــــی؟؟ داشتیم؟؟
برادر ما هرچی آه و نفرین بود حواله این انکارا کردیم چیکار به ابوظبی داشتیم عایا؟؟
نگران نباش Big GrinBig Grin
آهههههههههههه چی بگم؟Sad
هی نگین روز بالایی روز بالایی
این حرکت سفارت به اندازه 200 روز به منو بهزاد اضافه کرد
حالا اون بنده خداهایی که مثل مریم 3020 رفتن و دست خالی برگشتن چی کشیدنBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، Mahbaran ، farshadsh ، e76779 ، forgivenevil ، b_argi ، hushmandco ، amir82 ، Soap McTavish ، Szsanazsz ، آنی
(2013-06-12 ساعت 21:15)ابی هانی نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 21:05)mohammad fazli نوشته:  [quote='ابی هانی' pid='357087' dateline='1371054641']

آهههههههههههه چی بگم؟Sad
هی نگین روز بالایی روز بالایی
این حرکت سفارت به اندازه 200 روز به منو بهزاد اضافه کرد
حالا اون بنده خداهایی که مثل مریم 3020 رفتن و دست خالی برگشتن چی کشیدنBig Grin
ابی جان.
این دوستمون هم که مشکل شمارو داره ظاهرا آپدیت میشه.این یعنی کار شما نهایتا 10 روز عقبتر میوفته.محمد فضلی عزیزم همینو میگه.
شک نکن که این از شانس من و شما و بقیه بوده که افتادیم ابوظبی.
امیدوارم همه بچه ها مخصوصا روزبالایی ها هرچه زودتر کلیر بشن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: shatsi ، ابی هانی ، Mahbaran ، farshadsh ، mhb161 ، e76779 ، habibi ، lonelyman ، b_argi ، hushmandco ، amir82 ، Alirezaa2013 ، noura ، Soap McTavish ، آنی
(2013-06-12 ساعت 19:42)vmware نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 19:34)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 18:51)babakirani نوشته:  بچه ها امیدوارم هممون کلیر بشیم. ولی آمار سال 2012 ناامید کنندس (به خصوص برای خودم که 190 روزه منتظرمSad)
از 4453 نفری که در لاتری 2012 از ایران انتخاب شدن، 2428 نفر موفق به اخذ ویزا شدن (بعنی 45.5% ویزا نگرفتن)
آقای ایرانی عزیز
اگه شما مثل اون کارتون گالیور ( من میدونم ) هستید، مطمئن باشید که حتماً همونی که فکر میکنید میشه( البته جسارت نباشه، این یه قانونه) ، در غیر اینصورت من قبلاً هم گفتم الانم میگم خواهش میکنم بیخودی جو اینجا رو به هم نریزین، اگه آمار و احتمالات شما بیسته ، مال بنده 100 هست چون رشته تخصصیم یه جورایی ایجاب میکنه تو این قسمت کامل باشم...
پس خواهش میکنم به جای اینکه این آمار رو برای ما اینجا بنویسید ( معلوم هم نیست که ریفرنستون چی هست) شما با ریفرنس اصلی، این آمار رو به اداره مربوطه بفرستید و از اونا کسب تکلیف کنید، زمانیکه مقامات نوشته های شما رو تأیید کردند، در آنصورت شما با ایمیل مربوطه بیایید اینجا و به همه اعلام کنین.
با تشکر

امارهای این دوستمون درسته حدود 4000 و اندی قبولی داشتیم و 2400 و اندی ویزا صادر شده امارشم رو سایت وجود داره تمایل داشتید بفرمایید لینک بدم بهتون .

اما بحث اینجاست که اون تعدادی که نتونستند ویزا بگیرند دلیلش ریجکت شدن یا تو کلیرنس موندن نبوده همونطور که گفتم خیلی ها پیگیر این جریان نمیشن .تو همین مهاجرسرا بخونید ببینید چند نفر دنبال اینن که چجوری میشه کانفیرمیشن نامبر رو بازیابی کرد یا گم کردن یا یادشون رفته .

امار پارسال رو هم نگاه کنید زیر انگشتان 2 دست ریجکتی یا بازمانده از کلیر شدن داریم.
vmware عزیز
والا اینی که شما میخواهید لینک بدید، اسمش دیگه آمار نیست...، یا بهتر بگم اینی که شما میفرمائین در اصل میشه گفت یه نوشته س که من و شما و خیلی های دیگه در سایت اصلی لاتاری دیدیم و اگه بخواهیم جایی اونو عنوان کنیم به صورت نقل قول حتماً باید عنوان بشه، مثلاً در یک جایی یه چیزی رو میبینین و میگین فلان جا اینو گفته ( که خود این موضوع هم متد خودش رو داره که حتماً باید در کوتیشین ( " " ) گذاشته بشه و در زیرش هم عنوان بشه که منبعش کجاست. این یه مقوله دیگه س که بازم به نظر من به دلایلی ارزشی نداره ...
اما اگه کسی میخواد یه آمار و ارقامی رو به دست بیاره و جایی مثل اینجا عنوان کنه، دوست من باید حتماً پشتش دلایل و فاکتورهای منطقی ارائه بشه ( درست مثل یه تحقیقی که برای پایان نامه تحصیلات آکادمیک ارائه میشه). که مقوله ش در اینجا نمیگنجه اما حداقلش میتونم مثلاً به کار پسندیده یکی از بچه های همین فروم به نام Lot2013 اشاره کنم که ایشون اطلاعات خام رو میگرفتن ( حالا از هر جا ) و با نرم افزارهای مربوطه مثل E-view و SPSS این دیتاهای موجود رو به اطلاعات ملموسی برای من و شما از طریق همین نرم افزارها تبدیل میکردند، و با نمودار و تعریف متغیرها اینجا برای همه عنوان ...
پس میشه نتیجه گرفت که یک تحقیق یعنی این، نه اینکه ما یه چیزی رو یه جا نوشته باشه، ما بدون معطلی اونو بیاریم اینجا کپی کنیم و بگیم آره 45.5 % ویزا نگرفتن، خوب عزیز من آیا در اون سایت فاکتورها معلوم بوده؟ دلایل مشخص و یا پشت این آمار شما تحقیقی کردین که بفهمید چطوری به این عدد رسیدن ؟؟؟

در هر صورت خواهش میکنم این موضوع رو خاتمه داده و با دید دو برابر مثبت به آینده، منتظر کیلیر شدن تمامی دوستان و خود باشیم...
دوستان ببخشید اگه زیاد وقتتون رو گرفتم ، میخواستم اول به صورت پیغام این مطالب رو به ایشون عنوان کنم، اما دیدم اینجوری بهتره که خدایی نکرده دوباره این مشگل چند روز دیگه ای عنوان نشه...
باشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: shatsi ، smpf ، mhb161 ، b_argi ، raam12000 ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi ، sce ، Given ، zohre02 ، lonelyman
(2013-06-12 ساعت 18:08)Alirezaa2013ازمون فرم 9
دوست عزیز همدردیم .البته ما یک هفته بعد از مصاحبه ایمیل زدن و فرم 9 سوالی و cv همسرم رو خواستند.آیا مدرک شما هم فوق لیسانس هست؟ما هم از 2 می تا حالا آپدیت نشدیم و هنوز در انتظاریم .همه همسفرامون ویزاشونو گرفتند الا ما :( (مصاحبه ما apr بود)
[/quote' نوشته:  
سلام دوست عزيز
بله ولي فكر نميكنم ربطي به فوق داشته باشه چون خيلي از دوستان بودند كه فوق بودن و خيلي زودتر از ما كلير شدن
بهر حال كيس با كيس متفاوته و اميدوارم هر چه زودتر كلير بشين.

همسر من هم فوق لیسانس داره ولی معاف و شرکت خصوصی داره الان هم بیش از دو ماه منتظریم البته سفر زیاد داشتیم ولی فکر کنم مشکل همون فوق لیسانس هست از 18 اوریل هم هپدیت نشدیمSad
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، b_argi ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، sce ، zohre02 ، lonelyman
تبریک میگم به دوستان تازه کلیر شده
یه پیشنهاد خوب هم دارم میخوام لقب الکی آپدیت رو واسه خودم انتخاب کنم
این آقایی که پرونده منو پیگیری میکنه یه جورایی منو یاد "منصور" تو باغ مظفر میندازه !!!!

تشکر کنندگان: shatsi ، mhb161 ، b_argi ، Mahbaran ، lonelyman ، sentinel ، dana ، amir82 ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، farshadsh ، sce ، ALNB ، zohre02 ، Soap McTavish ، رجبعلی
دوستانی که میفرمایندسال 2012 ویزابه یک عده نرسیده یا تموم شده پارسال تو همچین تاریخهایی یادمه یکی از ش ب ک ه ای ت ل وزیونی یک نفرازوزارت خارجه آ م ر ی کا باهاش مصاحبه میکردوحتی من تو یکی از سایتها هم دیدم که سال 2012 خیلی از ایرانیها برنده شدند اما اقدام نکردند وبخش زیادی از این افراد حتی اقدام نکردندبرای اینکه مدارک بفرستند .یادمه این آقا میگفت لطفا مدارک خودتون بفرستید فقط تا سپتامبر مهلت دارید حالا چطوریه که ویزا تموم شده .
وزارت خارجه آمریکا هر سال هزاران نفر از شهروندان کشور‌های مختلف جهان را برای دادن کارت سبز و یا اقامت دائم در آن کشور به قید قرعه انتخاب می‌کند.

امسال2012 برای نخستین بار در سال‌های اخیر بیش از ۴۴۰۰ نفر از متقاضیان ایرانی برنده قرعه‌کشی کارت سبز آمریکا شده‌اند ولی تا کنون حدود ۱۰۰۰ نفر از آنان یعنی یک چهارم برندگان کارت سبز برای اجرای مراحل قانونی و سفر به آمریکا به سفارتخانه‌های آن کشور مراجعه نکرده‌اند.

سارا گرو (Sarah Grow)، یکی از کارمندان امور کنسولی وزارت خارجه آمریکا در گفت‌وگویی به زبان فارسی با رادیو .......می‌گوید برندگان کارت سبز تنها تا شهریور ماه فرصت دارند که مدارک خود را آماده کرده و برای دریافت گرین‌کارت اقدام کنند.
امسال یعنی سال ۲۰۱۲ تقریبا چهار هزار و ۴۰۰ نفر از ایرانیان برای برنامه قرعه کشی گرین‌کارت انتخاب شدند و الان فکر می‌کنیم که تقریبا هزار نفر هنوز با ما تماس نگرفته‌اند.

فکر می‌کنیم که آنها هنوز اطلاعی در این مورد ندارند و نمی‌دانند که برنده گرین‌کارت شده‌اند.
لینک سایت هم موجوده اما چون سایت ف ی ل تر نمیتونم بذارم
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
تشکر کنندگان: sentinel ، shatsi ، ابی هانی ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، b_argi ، sce ، mhb161 ، PARVIN_OMID ، zohre02 ، lonelyman ، رجبعلی
(2013-06-12 ساعت 19:34)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 18:51)babakirani نوشته:  بچه ها امیدوارم هممون کلیر بشیم. ولی آمار سال 2012 ناامید کنندس (به خصوص برای خودم که 190 روزه منتظرمSad)
از 4453 نفری که در لاتری 2012 از ایران انتخاب شدن، 2428 نفر موفق به اخذ ویزا شدن (بعنی 45.5% ویزا نگرفتن)
آقای ایرانی عزیز
اگه شما مثل اون کارتون گالیور ( من میدونم ) هستید، مطمئن باشید که حتماً همونی که فکر میکنید میشه( البته جسارت نباشه، این یه قانونه) ، در غیر اینصورت من قبلاً هم گفتم الانم میگم خواهش میکنم بیخودی جو اینجا رو به هم نریزین، اگه آمار و احتمالات شما بیسته ، مال بنده 100 هست چون رشته تخصصیم یه جورایی ایجاب میکنه تو این قسمت کامل باشم...
پس خواهش میکنم به جای اینکه این آمار رو برای ما اینجا بنویسید ( معلوم هم نیست که ریفرنستون چی هست) شما با ریفرنس اصلی، این آمار رو به اداره مربوطه بفرستید و از اونا کسب تکلیف کنید، زمانیکه مقامات نوشته های شما رو تأیید کردند، در آنصورت شما با ایمیل مربوطه بیایید اینجا و به همه اعلام کنین.
با تشکر

دوست عزیز، خود آمریکاییها زحمت شما رو کم کردن. می تونید تشریف ببرید به سایت www.travel.state.gov بخش Diversity Visa ریز اطلاعات از سال 2003 تا 2013 موجوده. شما که ظاهراَ رشتتون آماره فکر کنم باید بیشتر مطالعه کنید. به هر حال صرفاَ جهت اطلاع بود و امیدوارم همه دوستانم در ابنجا هر جه زودتر کلیر بشن.
تشکر کنندگان: hushmandco ، b_argi ، sce ، mhb161 ، zohre02
(2013-06-12 ساعت 15:37)pooya.n نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:24)ali2013-13 نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:19)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-12 ساعت 15:00)ali2013-13 نوشته:  سلام این سی دی که دکتر میده چیه ؟

سلام عزيز ، اين سي دي" مربوط به قفسه سينه شماست ، خداي نكرده كسي مشكوك به بيماري سل باشه يا احيانا عفونت ريوي ..ويزاتون كه اومد، اين سي دي رو ايشالا با يه بسته زرد رنك ميبرين امريكا و اونجا تحويل ميدن و لطفا بازش هم نكنين، درود..
ولی من بازش کردم . حالا باید چکار کنم ؟

بهترین حالت اینه که سریعا با سفارت مکاتبه کنید و ازشون راهنمایی بخواین که باید چکار کنین

علی جان نمیتونم ایمیلهامو پاسخ بدم. پاسخهام ارسال نمیشن!
همون کاری رو بکن که پویای عزیز گفت. اگر جواب نگرفتی مستقیم با دکتر مکاتبه کن و ببین آیا امکان صدور المثنی وجود داره یا خیر. چون قاعدتا دریافت این سی دی مستقیما از دکتر به شما بوده و سفارت هم نقشی این وسط نداشته. پس ممکنه بشه چنین کاری کرد. شاید با پرداخت هزینه. البته مشروط بر اینکه این سی دی رو سفارت از شما نخواسته باشه یا از طریق سفارت اونو دریافت نکرده باشید. اینو میگم چون درست حضور ذهن در این رابطه ندارم. خود شما بهتر میدونید روند به چه شکل بوده.
تشکر کنندگان: farmiz ، amir82 ، ابی هانی ، farshadsh ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، b_argi ، sce ، rouzbehdarvishi ، mhb161 ، zohre02 ، lonelyman
(2013-06-12 ساعت 19:35)el333 نوشته:  
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست گرامي منبع اين آماري كه گفتيد را ميشه بگذاريد!!!
اميدوارم شما هم خيلي زود كلير شويد ولي فكر نميكنيد با گفتن اين صحبتها در اين تاپيك بقيه را ناراحت و نگران ميكنيد..گفتن اين آمار جز نا اميدي هيچ فايده اي ندارد..در ضمن پارسال از بين كساني كه مهاجرسرايي بودند فقط يك نفر كلير نشدن..به نظرم هيچ دليلي براي نگراني و جود نداره اگر شغل دولتي خيلي حساس نداشته باشيد و يا دروغي بهشون نگفته باشيد..بعد هم از اين تعدادي كه گفتين ممكنه خيلي ها شرايط گرفتن ويزا را نداشتن و يا اصلا از نظر مالي مشكل داشتن و بيخيال گرفتن ويزا شدن و يا موقع ثبت نام اشتباه كردن و رد شدن و هزار تا علت ديگه..
www.travel.state.gov بخش Diversity Visa. در زیر صفحه آمار سال 2003 تا 2013 موجوده. شما درست میگید. هدفم صرفاَ ارائه اطلاعات بود. به هر حال خودم هم جزء روز بالاییها هستم. من فکر میکنم آدم هر چی بدونه قطعاَ بهتره. به خصوص اینجور جاها که موضوعات به نقد همه گذاشته میشه
تشکر کنندگان: farmiz ، hushmandco ، b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، lonelyman
سلام
آخرش ما هم بعد 46 روز از دور دوم انتظارمان و در مجموع 112 روز انتظار از روز مصاحبه؛ چند ساعت پیش آپدیت شدیم. امیدوارم به زودی خبر خوشی در راه باشد.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
سلام دوستان من.
روايت :

مردي براي اصلاح سر و صورتش به آرايشگاه رفت در بين کار گفت و گوي جالبي بين آنها در گرفت.

آنها در مورد مطالب مختلفي صحبت کردندوقتي به موضوع خدا رسيد

آرايشگر گفت: من باور نمي کنم که خدا وجود دارد.

مشتري پرسيد: چرا باور نمي کني؟

آرايشگر جواب داد: کافيست به خيابان بروي تا ببيني چرا خدا وجود ندارد؟ شما به من بگو اگر خدا وجود داشت اين همه مريض مي شدند؟ بچه هاي بي سرپرست پيدا ميشد؟ اگر خدا وجود داشت درد و رنجي وجود داشت؟
نمي توانم خداي مهرباني را تصور کنم که اجازه دهد اين همه درد و رنج و جود داشته باشد.

مشتري لحظه اي فکر کرد اما جوابي نداد چون نمي خواست جر و بحث کند.
آرايشگر کارش را تمام کرد و مشتري از مغازه بيرون رفت به محض اينکه از مغازه بيرون آمد مردي را ديد با موهاي بلند و کثيف و به هم تابيده و ريش اصلاح نکرده ظاهرش کثيف و به هم ريخته بود.

مشتري برگشت و دوباره وارد آرايشگاه شد و به آرايشگر گفت:ميدوني چيه! به نظر من آرايشگرها هم وجود ندارند.

آرايشگر گفت: چرا چنين حرفي ميزني؟ من اينجا هستم. من آرايشگرم.همين الان موهاي تو را کوتاه کردم.

مشتري با اعتراض گفت: نه آرايشگرها وجود ندارند چون اگر وجود داشتند هيچکس مثل مردي که بيرون است با موهاي بلند و کثيفو ريش اصلاح نکرده پيدا نمي شد.

آرايشگر گفت: نه بابا! آرايشگرها وجود دارند موضوع اين است که مردم به ما مراجعه نميکنند.

مشتري تاکيد کرد:
دقيقا نکته همين است. خدا وجود دارد. فقط مردم به او مراجعه نميکنند و دنبالش نمي گردند.

حرف دل :
دوستان منتظر و مهاجر عزيز توكلتون به خدا باشه و اميدوار , اميدوار باشيد چراكه :
اگر با من نبودش ميلي چرا جام مرا بشكست ليلي
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان