موضوعها: 0
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تبریک مجدد به رفقای کلیر شده توجه شما را به جوابیته آنکارا به ایمیل موزمارانه ما که به سان مورچه ای سیاه در دل شب بر روی سنگ سیاه قرار بود خبری از اندرونی سفارت و وضعیت کیس ما بیاره جلب مینمایم.
اهم. اهم.
Because of our heavy workload due to high summer season all administrative processings requires more waiting period
Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing
نکته قابل توجه اینه که زمان انتظار از حداقل 3 ماه به 4 ماه افزایش پیدا کرد و دلیلش اینه که نزدیک تابستونیم و تقاضا برای ویزا زیاده.
احتمالا تقاضا برای سواحل نوادا ! زیاده که تابستون خلائق سرازیر میشن اونجا. حالا اینکه نوادا ساحل داره یا نه میتونه موضوع تحقیق باشه که منتظران عزیز به من مراجعه کنن گروهها رو مشخص کنم که برن تحقیق کنن.
2 نمره و 10 روز کسری انتظار داره.
پ.ن : بچه های سفارت آشنان وگرنه به کسی جواب نمیدن اینا. دلیل بگن؟ هرگز. حالا به من میگن بحثش سواست.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-12 ساعت 23:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 00:53 توسط shatsi.)
دوستان عزیز ....اگر تا چندی پیش خواننده صفحات این تاپیک بودید دوستی خوشنام در این تاپیک راهنمایی می کرد بعضاً بچه ها رو و همینطور از عزیزان بزرگوار این تاپیک بودند درست حدس زدید بله ایشون مهندس بیات رو عرض می کنم (bayat_r) عزیز که کمتر از چند روز دیگه به رفتنشون به امریکا باقی مانده ، بیآیین همه براشون آرزوی موفقیت ، سلامتی و بهروزی کنیم و مطمئن باشیم که همه ما به امید خداوند روزی رو خواهیم دید که مثل ایشون چند روز به رفتنمون به ینگه دنیا باقی مانده باشد .
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم
خواهش ميكنم ديگه اين بحث كه پارسال چند نفر ويزا گرفتن يا چند نفر ويزا نگرفتن رو تموم كنيد بياييد همه مثبت فكر كنيم.
من مطمئن هستم هممون دير يا زود كلير ميشيم پس ديگه اين بحثهارو تموم كنيم و اميدوار باشيم به آينده
آينده اي كه خدا پيش رومون گذاشته و ما كوچكترين نقشي در اون نداشتيم توكل كنيم به او و از او غافل نشيم و فقط از اون بخواهيم توي اين راهي كه پيش رومون قرار داده موفق باشيم.
من آدم مذهبي نيستم نميخوام اينجا موعظه كنم ولي امروز يه آيه از سوره حمد به چشمم خورد (اياك نعبد و اياك نستعين) فكر ميكنم بي دليل نبوده و كلي تو فكر رفتم.
بياييد از او بخواييم هر چه زودتر هممون كلير بشيم و هر چيزي كه به صلاحمونه همون برامون پيش بياد و بس.
به اميد كلير شدن هر چه زودتر همه دوستان منتظر
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من ناپل مصاحبه داشتم ازمن cv خواستن فرستادم اما جواب اتومات امد که توش نوشته به علت سلوغی
به کسی کانفرم می رو خبر نمیدیم یه بار دیگه فرستادم روز کاری ساعت 10صبح اینبار حتی جواب اتومات هم نیومدخیلی ناراحتم ار کجا مطمن شم که cv بدستشون رسیده یانه. ناپل هم که من تنهام و کسی تو مهاجرسرا اونجا مصاحبه نداشته تا سوالی ازش بکنم خوش بحال شمت ها که زیادید و از تجربیات هم اسدتفاده می کنید . فعلا نمیدونم چه کار کنم فقط امیدم به خداست .برام دعا کنید. که پروسم ادامه پیدا کنه و cv بدستشون رسیده باشه.چون تا به دستشون نرسه کارم ادامه پیدا نمکنه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-13 ساعت 00:35)ordibehesht600 نوشته: سلام
من ناپل مصاحبه داشتم ازمن cv خواستن فرستادم اما جواب اتومات امد که توش نوشته به علت سلوغی
به کسی کانفرم می رو خبر نمیدیم یه بار دیگه فرستادم روز کاری ساعت 10صبح اینبار حتی جواب اتومات هم نیومدخیلی ناراحتم ار کجا مطمن شم که cv بدستشون رسیده یانه. ناپل هم که من تنهام و کسی تو مهاجرسرا اونجا مصاحبه نداشته تا سوالی ازش بکنم خوش بحال شمت ها که زیادید و از تجربیات هم اسدتفاده می کنید . فعلا نمیدونم چه کار کنم فقط امیدم به خداست .برام دعا کنید. که پروسم ادامه پیدا کنه و cv بدستشون رسیده باشه.چون تا به دستشون نرسه کارم ادامه پیدا نمکنه.
دوست عزيز ما توي ايميلي كه جواب فرم 9 سئوالي رو براشون فرستاديم( به همراه cv) ازشون خواستيم كه دريافت و اينكه به همون فرمتي هست كه خواسته بودن رو كانفرم كنن و بعد از اون ايميلي دريافت كرديم كه كانفرم ميكرد مدارك به دستشون رسيده.
بنظر من يكبار ديگه ايميل بزنين بگين نگران هستين و ازشون بخواين كانفرم كنن مدارك رو دريافت كردن
موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 01:07 توسط marjani.)
(2013-06-12 ساعت 22:51)babakirani نوشته: (2013-06-12 ساعت 19:34)mrbonbon نوشته: (2013-06-12 ساعت 18:51)babakirani نوشته: بچه ها امیدوارم هممون کلیر بشیم. ولی آمار سال 2012 ناامید کنندس (به خصوص برای خودم که 190 روزه منتظرم
)
از 4453 نفری که در لاتری 2012 از ایران انتخاب شدن، 2428 نفر موفق به اخذ ویزا شدن (بعنی 45.5% ویزا نگرفتن)
آقای ایرانی عزیز
اگه شما مثل اون کارتون گالیور ( من میدونم ) هستید، مطمئن باشید که حتماً همونی که فکر میکنید میشه( البته جسارت نباشه، این یه قانونه) ، در غیر اینصورت من قبلاً هم گفتم الانم میگم خواهش میکنم بیخودی جو اینجا رو به هم نریزین، اگه آمار و احتمالات شما بیسته ، مال بنده 100 هست چون رشته تخصصیم یه جورایی ایجاب میکنه تو این قسمت کامل باشم...
پس خواهش میکنم به جای اینکه این آمار رو برای ما اینجا بنویسید ( معلوم هم نیست که ریفرنستون چی هست) شما با ریفرنس اصلی، این آمار رو به اداره مربوطه بفرستید و از اونا کسب تکلیف کنید، زمانیکه مقامات نوشته های شما رو تأیید کردند، در آنصورت شما با ایمیل مربوطه بیایید اینجا و به همه اعلام کنین.
با تشکر
دوست عزیز، خود آمریکاییها زحمت شما رو کم کردن. می تونید تشریف ببرید به سایت www.travel.state.gov بخش Diversity Visa ریز اطلاعات از سال 2003 تا 2013 موجوده. شما که ظاهراَ رشتتون آماره فکر کنم باید بیشتر مطالعه کنید. به هر حال صرفاَ جهت اطلاع بود و امیدوارم همه دوستانم در ابنجا هر جه زودتر کلیر بشن.
طبق اطلاعات مندرج در سایت NVc فقط هنگامی به مصاحبه دعوت میشید که ویزای شما از پیش تعیین شده باشه ،پس اونایی که مصاحبه رفتن و یا نامه ی دومشون اومده اصلا نباید نگران باشند
دلایل رد در پروسه ی کلیرنس مانند آقای lovely buggatti در سال گذشته بسیار ساده است ،ایشون در خواست ویزای دانشجویی داشته و بعدا لاتاری هم قبول شده ،طبق قانون KCC شما اجازه ندارید دو پرونده ی همزمان داشته باشید و به ایشون شک کردند البته دوبار ازشون مصاحبه کردند و بعد کلیر نشدن
از میان کسانی که شرکت می کنند:1- یک عده فکر می کنن دولت آمریکا تمام هزینه ها را می دهد 2- یک عده بچه های بالای 21 سال و یا ازدواج کرده دارند و منصرف می شوند (دو تا از آشنا یان ما ) 3- یک عده از روی چشم و هم چشمی و بدون اطلاع ثبت نام می کنن و اصلا نمی دونن کی جواب میاد و در هر صورت تعداد کسانی که با اطلاع و دقت عمل می کنن همین دو هزار تا در سال می باشد و چون سال 2012 ایران سقفو پر نکرددر سال 2013 ظرفیت ایرانو افزایش دادند و در دو مرحله بر نده ها رو اعلام کردند .
در ضمن من هنوز نفهمیدم منظور شما از این تو دل خالی کردن این منتظران چیه؟؟!!!
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، سروران ، گرامیان............
بیاین یه قولی به هم بدیم.
به هیچ وجه،چه راست،چه غلط.............
به هیچ پستی که رنگ و بوی یاس و ناامیدی میده نه جواب بدیم نه لایکش کنیم.اوکی ؟
اینو به همه و خودم میگم که هرکسی حس کرد از پستی به این شکل داره ناامیدی میاد دنبالش اصلا..............هیچی نگه.
باشه ؟از الان هرکی جواب داد و دنبال استدلال گشت خودش مقصره.
از همینجا هم شروع میشه.حالا اگه میخوای وفاداری خودتو ثابت کنی به این پست من جواب نده و فقط لایک کن .ببینم می تونی یا نه.
هممون کلیریم.زنده باد امید.
هورررررررررااااااااااااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
ما که رومون نمیشه جیک بزنیم اینجا! والللا! هنوز آشخوریم!
اصلا میام اینجا، انگار نه انگار آسایشگاه خودمه. احساس غربت میکنم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
یک خبرخوب و جدید برای 2014 هایی عزیز
DV-2014 entrants should keep their confirmation number until at least June 30, 2014. Additional entries may be selected in October 2013
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دیروز همسرم آپدیت شد امروز همه اعضای کیس آپدیت شدیم یعنی میشه فردا کلیر بشیم به امید کلیر شدن همه در ضمن به همه کلیر شده ها تبریک میگم مخصوصا آقای ultra و خانواده محترمشون که همسفر ما بودن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز