کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آخر متنی که بعد از اعلام تمام شدن پروسه کلیرنس و این چیزا برای ما نوشتن اینه:

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
.

اینا یعنی چی؟ یعنی ممکنه ما بریم و بگن ویزا تموم شده و اصلا اون آخر چرا خواسته که ما visa bulletin رو چک کنیم؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: farshadsh ، zohre02 ، Soap McTavish ، tajhizgaran ، Mahbaran ، ابی هانی ، sce ، b_argi ، lilac ، babakirani ، mhb161
(2013-06-13 ساعت 01:02)امیر مهاجر نوشته:  ما که رومون نمیشه جیک بزنیم اینجا! والللا! هنوز آشخوریم!
اصلا میام اینجا، انگار نه انگار آسایشگاه خودمه. احساس غربت میکنم.
سلام امير عزيز.
چه خوب كردي كه مطلبي خارج از پاسخگويي به سوالات دوستان گذاشتي.خدا ميدونه با تمام احترامي كه براي مابقي دوستان منتظر و مهاجر خودم تو اين تاپيك دارم هر وقت اين تاپيك رو باز ميكنم توي پستهاي به اشتراك گذاشته شده دنبال پستهاي شما و عمو سعيد عزيز ميگردم.
توي آواتوري كه انتخاب كردي يه آرامش و محبت خاص مستتر هست از شما و عمو سعيد خواهش ميكنم كه علاوه بر حضور دائميتان در سايت به واسطه وظايفي كه به شما مهول شده بيشتر حضورتون رو براي دلگرمي هم قطارانتون آشكار كنيد.اميدوارم عمو سعيد هم اين مطلب رو ببينند.چون من هر وقت آواتور ايشون رو ميبينم ياد حال خودم تو شبي ميفتم كه تو فرودگاه مهراباد پشت گيت دوم منتظر بررسي پاسها و اجازه عبور بوديم.نيم ساعت به پرواز بود و حداقل 100 نفر تو صف بررسي پاسها براي عبور جلوي ما بودند كه نهايت با لطف يك خانم كه حال و روز من رو ديدن و جاشون رو به من دادند يك ربع به پرواز رد شديم همين طور كه ميدويدم سمت مسير ورود به هواپيما يه دفعه يادم اومد كه دلارهاي مسافرتي رو نگرفتم خلاصش كنم آقا به اندازه تمام عمرم اون شب دويدم و دقيقا وقتي رسيدم دم درب هواپيما ديدم مامور امنيتي داشت بيسيم ميزد كه چمدونهاي مارو برگردون خلاصه مثل آدمي كه نيم ساعت توي سونا با كت شلوار و كروات و كيف لب تاب بدوه وارد هواپيما شدم دقيقا شكل همين بنده خدا توي آواتور عمو سعيد داغون داغون بودم فكر كنم نصف شيشه ادكلون رو روي خودم خالي كردم تا دوستي كه روي صتدلي كنارم نشسته كمتر از بوي ... اذيت بشه.
جالب اينه كه از بس فشار روم اومده بود توي چشم راستم يه لكه خون كوچولو ايجاد شده بود كه چون به محض رسيدن به آنكارا مستقيم رفتيم پيش دكتر اونگان خانم دكتر به لكه خونه توي چشمم گير داد و وقتي ماجرا رو براش توضيح دادم كلي بنده خدا خنديد وفكر كنم همين باعث شد كه با من دوست بشه و براي همين هزيته مديكال هر چهار نفرمون شد 1120 دلار ناقابل.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-06-13 ساعت 01:49)ultra نوشته:  آخر متنی که بعد از اعلام تمام شدن پروسه کلیرنس و این چیزا برای ما نوشتن اینه:

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
.

اینا یعنی چی؟ یعنی ممکنه ما بریم و بگن ویزا تموم شده و اصلا اون آخر چرا خواسته که ما visa bulletin رو چک کنیم؟
سلام دوست من.
اولا مباركتون باشه و شداد هم نميتونه اين ويزا رو از شما بگيره به شرطي كه هر چه سريعتر اقدام كنين.
دوما منظورش اينه كه اگر سريع اقدام نكنين ممكن هست سهميه صدور ويزا در اين ماه پر بشه و كار شما بيفته براي ماه ديگه
سوما دوست عزيز در اولين فرصت ممكن براي مراجعه اقدام كنيد و اگر رفتنتون طول كشيد بهتره قبل از رفتن سايت رو چك كنيد كه حتما شرايط صدور ويزا هنوز براي اون ماه باقي باشه تا هزينه اضافه بهتون تحميل نشه انشاا...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
جناب زنگنه عزیز، ممنون از تعریفهاتون.
خواه نا خواه پای من تو این تاپیک بعنوان یه عضو باز شده.
پس به روی چشم. ما هم اینجا مثل بقیه در انتظار مشارکت میکنیم. Wink
من تو خیالم همواره اون روزی رو از آینده نزدیک تجسم میکنم که تا نفر آخر این تاپیک ویزاشونو گرفتند و دیگه اون زیر هیچ اسمی نباشه. اونوقت یه قفل گنده بزنم در این تاپیک و بعد از چند ماه که دلم برای این روزها و بچه های اینجا تنگ شد بیام یه پست بذارم و درد دلی کنم. درست همونطوری که آخر تاپیک کلیرنس ۲۰۱۲ گذاشتم.
پس به امید اون روز. Smile
سلام دوستان.
از عزیزانی که جدیدا واسه گرفتن ویزا به سفارت ابوظبی تشریف بردند 2 تا سوال دارم.
به غیر از پاسپورت ها و برگه های سفید یا آبی کلیرنس آیا چیز دیگه ای هم تحویل دادین و آیا کار دیگه ای لازمه ؟(نقص مدرکی در کار نیست).
ضمنا می خواستم بدونم تحویل گرفتن پاسپورتها از سفارت هم تو همون ساعات مشابه تحویل دادن هست ؟یعنی واسه تحویل گرفتن هم باید 1.5 ظهر بریم بگیریم ؟
موفق باشین.
لاتاری 2013
درود بر دوستان گلم
من یک هفته است که سایت ارمنستان را کنترل می کنم ولی درک درستی از نحوه کار آن در خصوص کیس های لاتاری پیدا نکردم ! میشه کسی که فهم بهتری از آن کسب کرده در این خصوص توضیح بده. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، shatsi ، tajhizgaran ، lonelyman ، Ali.US ، babakirani ، mhb161 ، zohre02
از دوستان آنکارایی که بعد از 40 روز یا بیشتر مجدد آپدیت شدن کسی هست که همه اعضای کیس آپدیت شده باشن؟؟

تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، b_argi ، tajhizgaran ، lonelyman ، آنی ، babakirani ، mhb161 ، zohre02
سلام دوستان صبح عالی همگی به خیر باشه به امید کلیرهای بیشتر امروز
دوستان یه سؤالی داشتم : الان دارم بلیط می گیرم و هتل ، می خواستم ببینم یک هفته کافیه ؟ یعنی من 2 شنبه برم هفته بعدش برگردم؟میشه سریع جواب بدین؟ منتظر مBig Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، ابی هانی ، b_argi ، amir82 ، e76779 ، tajhizgaran ، lilac ، lonelyman ، Ali.US ، امیر مهاجر ، babakirani ، zina s ، mhb161 ، zohre02
درود بر دوستان گلم
من بالغ بر یک هفته است که سایت آمریکا در ارمنستان را کنترل می کنم . متاسفانه درک درستی از نحوه کارکرد آنها نسبت به کلیر کردن افراد کلیرنس خورده پیدا نکردم! لطفا نسبت به این موضوع افرادی که فهم درستی پیدا کرده اند توضیح دهند. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: sce ، b_argi ، tajhizgaran ، babakirani ، zohre02
(2013-06-13 ساعت 02:20)zanganeh نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 01:49)ultra نوشته:  آخر متنی که بعد از اعلام تمام شدن پروسه کلیرنس و این چیزا برای ما نوشتن اینه:

.

سلام دوست من.
اولا مباركتون باشه و شداد هم نميتونه اين ويزا رو از شما بگيره به شرطي كه هر چه سريعتر اقدام كنين.
دوما منظورش اينه كه اگر سريع اقدام نكنين ممكن هست سهميه صدور ويزا در اين ماه پر بشه و كار شما بيفته براي ماه ديگه
سوما دوست عزيز در اولين فرصت ممكن براي مراجعه اقدام كنيد و اگر رفتنتون طول كشيد بهتره قبل از رفتن سايت رو چك كنيد كه حتما شرايط صدور ويزا هنوز براي اون ماه باقي باشه تا هزينه اضافه بهتون تحميل نشه انشاا...

مرسی از جوابتون ، ولی من نمی دونم کحای سایت رو باید واسه این موضوع چک کنم؟؟؟!!!!؟؟؟
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
تشکر کنندگان: alirezass ، sce ، b_argi ، tajhizgaran ، mino2013 ، babakirani ، mhb161 ، zohre02
هوووووووررررراااااااااااااااااااااااا

تبریـــــــک فرااااااوان به تمامی دوستان کلیر شده....

sce ، ultra ، Mahbaran ، masood182002 عزیز.... مبارکتون باشه....Smile

ایشالا شیرینی کلیــــــر شدن بزودی به کام همگی دوستان و عزیزان منتظر...ShySmile

(2013-06-13 ساعت 10:43)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان صبح عالی همگی به خیر باشه به امید کلیرهای بیشتر امروز
دوستان یه سؤالی داشتم : الان دارم بلیط می گیرم و هتل ، می خواستم ببینم یک هفته کافیه ؟ یعنی من 2 شنبه برم هفته بعدش برگردم؟میشه سریع جواب بدین؟ منتظر مBig Grin

سلام Mahbaran عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون... برای تحویل پاسپورت ها معمولاً اگر پاسپورتتون رو روز یکشنبه تحویل بدید پنجشنبه ویزاتون رو بهتون تحویل میدهند و اگر سه شنبه تحویل بدید دوشنبه هفته بعدش بهتون تحویل میدهند.... هر چند واسه ما زودتر Issued شد یکشنبه تحویل دادیم و سه شنبه از سفارت تحویل کرفتیم.... موفق باشید.
(2013-06-13 ساعت 11:00)lilac نوشته:  
هوووووووررررراااااااااااااااااااااااا

تبریـــــــک فرااااااوان به تمامی دوستان کلیر شده....

sce ، ultra ، Mahbaran ، masood182002 عزیز.... مبارکتون باشه....Smile

ایشالا شیرینی کلیــــــر شدن بزودی به کام همگی دوستان و عزیزان منتظر...ShySmile

(2013-06-13 ساعت 10:43)Mahbaran نوشته:  سلام دوستان صبح عالی همگی به خیر باشه به امید کلیرهای بیشتر امروز

سلام Mahbaran عزیز
تبریک بابت کلیر شدنتون... برای تحویل پاسپورت ها معمولاً اگر پاسپورتتون رو روز یکشنبه تحویل بدید پنجشنبه ویزاتون رو بهتون تحویل میدهند و اگر سه شنبه تحویل بدید دوشنبه هفته بعدش بهتون تحویل میدهند.... هر چند واسه ما زودتر Issued شد یکشنبه تحویل دادیم و سه شنبه از سفارت تحویل کرفتیم.... موفق باشید.

سلام
ممنونم دوست خوبم بابت تبریک و اطلاعات خوبت. انشاا... این دوستیها در ینگه دنیا هم پایدار بمونه.Wink
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
(2013-06-13 ساعت 10:31)sce نوشته:  سلام دوستان.
از عزیزانی که جدیدا واسه گرفتن ویزا به سفارت ابوظبی تشریف بردند 2 تا سوال دارم.
به غیر از پاسپورت ها و برگه های سفید یا آبی کلیرنس آیا چیز دیگه ای هم تحویل دادین و آیا کار دیگه ای لازمه ؟(نقص مدرکی در کار نیست).
ضمنا می خواستم بدونم تحویل گرفتن پاسپورتها از سفارت هم تو همون ساعات مشابه تحویل دادن هست ؟یعنی واسه تحویل گرفتن هم باید 1.5 ظهر بریم بگیریم ؟
موفق باشین.

سلام دوست عزیز و تبریییییییییک فراوان بابت کلیر شدن...Smile
فقط پاسپورت ها و برگه کلیرنس ( آبی یا سفید) رو با خودتون ببرید....
برای تحویل دادن ۱:۳۰ بعد از ظهر اونجا باشید البته گاهی بدلیل گرمی هوا کمی زودتر اجازه میدن که وارد بشین و برای تحویل ویزا در فرمی که بهتون میدن نوشته ساعت ۲ بعد از ظهر سفارت باشید... موفق باشید... Smile
(2013-06-13 ساعت 10:33)sadfar نوشته:  درود بر دوستان گلم
من یک هفته است که سایت ارمنستان را کنترل می کنم ولی درک درستی از نحوه کار آن در خصوص کیس های لاتاری پیدا نکردم ! میشه کسی که فهم بهتری از آن کسب کرده در این خصوص توضیح بده. باسپاس
دوست عزیز ایروان هیچ حساب و کتاب درستی در اعلام کلیر شدها نداره.تو سایت خود سفارت هم گفته هفته ای یه بار سربرنین به جدول.موفق باشین
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sce ، sadfar ، shatsi ، sentinel ، tajhizgaran ، lilac ، mrr777 ، lonelyman ، Ali.US ، آنی ، babakirani ، zina s
(2013-06-13 ساعت 10:57)ultra نوشته:  
(2013-06-13 ساعت 02:20)zanganeh نوشته:  

.

سلام دوست من.

مرسی از جوابتون ، ولی من نمی دونم کحای سایت رو باید واسه این موضوع چک کنم؟؟؟!!!!؟؟؟

ultra عزیز
ضمن تبریک بابت کلیر شدنتون ، اگر نقص مدرکی ندارید نگران نباشید و سریعاً برای دریافت ویزاتون اقدام کنید ، این جمله آخر سهمیه ماهیانه ویزا و جریان چک کردن بولتن رو به همه و بصورت روتین اعلام میکنند، برای اطمینان میتونید قبل از رفتن ایمیل بزنید تا کانفرم کنند ولی معمولاً مشکلی نیست
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، shatsi ، sce ، tajhizgaran ، lonelyman ، zanganeh ، rezagh ، آنی ، رجبعلی ، babakirani ، zina s

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان