کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-13 ساعت 22:16)rezajoon نوشته:  سلام اپدیت های من به این صورته
25-26 اوریل
07-10-11-13 june
نفر دوم april25 06june
دوستان نظر شما چیه؟

بوي كلير شدنت كل تاپيك رو برداشته اونوقت ميپرسي نظرتون چيه؟!!!!!!!Tongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
25-26 اوریل
07-10-11-13 june
نفر دوم april25 06june
دوستان نظر شما چیه؟

سلام ، من كه فقط فرداي مصاحبه ابديت شدم تو سيس "، Smile) البته من دارم ميرم تو ١٦ روز انتظار ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، lonelyman ، farshadsh ، b_argi ، zohre02 ، zina s
(2013-06-13 ساعت 23:26)Mehrdadordi نوشته:  
25-26 اوریل
07-10-11-13 june
نفر دوم april25 06june
دوستان نظر شما چیه؟

سلام ، من كه فقط فرداي مصاحبه ابديت شدم تو سيس "، Smile) البته من دارم ميرم تو ١٦ روز انتظار ...

خوش به حال شما ما که 24 اپریل مصاحبمون بود آخرین آپدیتمون 6 می بود و بس الان 50روزه خبری هم نیست یواش یواش استرسمون داره شروع میشه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: sce ، shatsi ، alirezass ، lonelyman ، manila ، babak_1363 ، آنی ، jazirehh ، farshadsh ، Alirezaa2013 ، b_argi ، zina s ، Mehrdadordi ، mhb161 ، amir82 ، رجبعلی
سلام دوستان ما هم از دوشنبه به جمع شما پیوستیم به امید کلیر شدن همه

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
سلام
به مناسبت باز شدن مجدد منتظرسرا متوجه شدم بعنوان اولین نفر از گروه پایین جدول به رده های بالاصعود کردم و ازتعدادی دوستان کلیر شده گذشتم و تا6 روز دیگه هفت نفر دیگه رو جا میزارم.بالاخره اینم یه جور اول شدنه .آخرش یه جایی شد که سری تو سرا در بیارم! Tongue (پدرم:خدا بگم چیکارت کنه با این افتخار کسب کردنت)امیدوارم این روال اول بودن همینطوری ادامه پیداکنه(خدایا نه ! قاطی کردم هول بودم زبونم نچرخید یه چیزی گفتم) اما جداً امیدوارم تعقیب کننده هام همگی با فاصله زیاد جا بمونن و تا سبز شدن ،همشون اون پایینها بمونن.
چی بگم؟!بر اساس توصیه هایی که اینروزها هم اینجا و هم اوووونجججاااا(!) میشنویم میخوام از سیاه نمایی خودداری کنم.Cool
ولی آنکارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا آی ( & %#^*#&@]بووووووووووق....... بشی!!!)Big Grin
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-14 ساعت 00:07)nyayesh نوشته:  سلام دوستان ما هم از دوشنبه به جمع شما پیوستیم به امید کلیر شدن همه

خوش اومديد ولي قراره بزودي همه كلير بشيم و بريم تاپيك بعدي و مديراي عزيز يه قفل بزرگ بزنن به درب اين تاپيك پس شما هم زياد موندگار نيستينTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
تشکر کنندگان: nikan_sh ، babak_1363 ، گل نهال ، r91 ، hossien_501 ، milad_aae ، آنی ، sentinel ، r_ent ، farshadsh ، b_argi ، marjani ، Mahbaran ، zina s ، mhb161 ، amir82 ، رجبعلی
خدایا تاکی انتظار امروز 187روزه شدم
تشکر کنندگان: گل نهال ، valencia ، lonelyman ، nina22 ، noura ، jazirehh ، r_ent ، farshadsh ، pouya.web ، dove ، linuxer ، sce ، Alirezaa2013 ، b_argi ، Mahbaran ، zina s ، mhb161 ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-13 ساعت 20:57)lonelyman نوشته:  دوستان عزيزم داشتم منتظرسرا رو چك ميكردم ديدم بعضي از دوستان گلم روزهاي انتظارشون رسيده به ٢١١ اونوقت اين شعر مانند به ذهن منظرم خطور كرد و سعي كردم يادي از تمام دوستاني كه بيش از ١٠٠ روزه منتظر هستند داشته باشم. به اميد كلير شدن همه عزيزان بزودي زودTongue
پرنسس " و "رهام"رسيدند به دويست و يازده 
نوشم بيادشان دو جامي از باده 
"فيف" و "دوست الترا" در پي شان 
نوشم دو جام بعدي را من بيادشان
"حبيبي"  و "رام دوازده هزار"
درپي "امير آريان" و "آسمان آبي" بيقرار
"مستر بن بن" و "ريرال" نازنين
بالاتر از"اس ال اي" و  "كا اچ ام پي" اينچنين
شدم  شرمنده ات  "مهدي ديدم"
كه تو را باز من دير ديدم
"مهرانا" و "باباي ياس"
آقا هادي هم كه بيهمتاس
"اميد" و "نورا" و "زهره صفر دو"
بدنبالشان "روزلو" "ميلاد" و "رضا امير" بدو
"اسمارتي" و "برديا" و "مريم"
بوي كلير ميدهند كم كم
" محمد فضلي" و "محمد آر" 
دارند با آنكارا هنوز يكمي كار
"يلدا" و "والنسيا" و "ماي هفتادو پنج"
هستند در اين تاپيك خود يك گنج
"اس اس اچ" و "آرش" و "تير تپر"
ميكنند بزودي از اين تاپيك گذر
"محمد بهروزي" هم هست صد
ديدمش من يكي دو ساعت بعد
"لانلي من" چه ميگويي تو كنون
نرسيده به روز صد گرفتي تو جنون

نباشم مقصر گر افتاده اي جا اي " ٢را"
چون كه تو خود نبوده اي عضو منتظرسرا
(2013-06-14 ساعت 00:16)r91 نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 00:10)sce نوشته:  عجب اوضاعی شده اینجا ؟
عجیب بوی کلیر میاد.به خدا......
عجبا...................................
ایشالللللللله.نمیدونم چرا ولی احساس میکنم خیلی با دل روشن گفتی.

بابا تو ديكه كي هستي؟!
الان دو نفر از كيسمون آپديت شددددددددددددد
يعنييييييييي...
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
صبح همه دوستان به خیر و شادی
امروز تو این فوروم شدیدا بوی کلیر پیچیده Big Grin امیدوارم امروز کلی خبر خوب داشته باشیم Tongue
به امید کلیر شده هر چه سریعتر دوستان گل مهاجرسرایی Big Grin
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خــــــــــــــــــــُــــــــــــــــــــــــــــــــداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جون؟ میشه لطفا این دوستای منو کلیر کنی؟
میشه امروز سانازجونم و مستر بن بن و دوستایی که خیلی وقته منتظرن رو کلیر کنی؟
لطفاً...
تو که بالاخره همشون رو کلیر میکنی، پس امروزم (به وقت ایران) 1 عالمه کلیر شده اعلام کن
.......................
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

دعای من کو؟
مهم نیست که سابت قاطی کرد یا لپ تاپ من! مهم اینه که من حرفامو با خدا زدم و امیدوارم امروز(به وقت ایران!) 1 عالمه کلیر داشته باشیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
ا؟ مگه این تاپیکم 3 تا پست اول رو نشون نمیده؟؟؟
اکی
نو پرابلم Smile
++++++++++++++++++++++++++++
ویش یو آل ارلی کلیرنس!!!!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
سلام
امیدوارم این آنکارا تکونی بخودش بده و امروز دل خیلی ها رو شاد کنه.
من که دیگه مردم از بس روزی 50 بار سایتها رو چک کردم.
امیدوارم انرژی مثبت دوستانی که هنوز مصاحبه نشدن وحضور فعالی هم تو این تاپیک دارن کارگر بشه و منتظرها یکی یکی کوچ کنن از اینجا
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: r_ent ، pouya.web ، farshadsh ، shatsi ، daad ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، sce ، noura ، lonelyman ، b_argi ، r91 ، mhb161 ، zanganeh ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان