کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-12 ساعت 23:43)hushmandco نوشته:  ضمن تبریک مجدد به رفقای کلیر شده توجه شما را به جوابیته آنکارا به ایمیل موزمارانه ما که به سان مورچه ای سیاه در دل شب بر روی سنگ سیاه قرار بود خبری از اندرونی سفارت و وضعیت کیس ما بیاره جلب مینمایم.
اهم. اهم.
Because of our heavy workload due to high summer season all administrative processings requires more waiting period
Due to high demand, most cases require 4-6 months to complete their administrative processing
نکته قابل توجه اینه که زمان انتظار از حداقل 3 ماه به 4 ماه افزایش پیدا کرد و دلیلش اینه که نزدیک تابستونیم و تقاضا برای ویزا زیاده.
احتمالا تقاضا برای سواحل نوادا ! زیاده که تابستون خلائق سرازیر میشن اونجا. حالا اینکه نوادا ساحل داره یا نه میتونه موضوع تحقیق باشه که منتظران عزیز به من مراجعه کنن گروهها رو مشخص کنم که برن تحقیق کنن.
2 نمره و 10 روز کسری انتظار داره.
پ.ن : بچه های سفارت آشنان وگرنه به کسی جواب نمیدن اینا. دلیل بگن؟ هرگز. حالا به من میگن بحثش سواست.

من هم اخیراً به مثابه بسیاری از همقطاران به شدت نگران شده بودم، ولی پس از خوندن پست شما دوست عزیز، و به یادآوردن آن پستی که دیروز shatsi گرامی به اشتراک گذاشته بود، کمی آرام شدم و نتیجه ای گرفتم که دوست دارم با بقیه در میان بگذارم.
به تصور من علت طولانی شدن دوره کلیرنس در آنکارا و ایروان فقط حجم کار بسیار بالا نسبت به پتانسیل آن س.فارت.هاست (از نظر تعداد پرسنل، دیسیپلین کاری و ...). وگرنه افرادی که در این دو س.فارت مصاحبه میشوند دارای دو سر و یا سه گوش نمی باشند که نیاز به تحقیق بیشتر داشته باشند.
من فکر میکنم روند کلیرنس نه به شکل یک قانون کلی ولی در بیشتر موارد به همان شکلی است که عمو سعید قبلاً توضیح داده یعنی چند بار آپدیت در سفارت، یک فاصله زمانی طولانی برای استعلام از آم.ریکا، چند آپدیت دیگر و در نهایت اعلام شماره. همچنین به نظر من زمان لازم برای انجام تحقیقات همان مقداری است که در س.فارت ابوظبی نیاز است. منتهای مراتب حجم کار بسیار بالا به نسبت توان این دو س.فارت از طرفی، و اولویت به پایان رساندن مصاحبه ها از طرف دیگر باعث شده روند کلیرنس بسیار کند شود.
نتیجه اینکه: با نزدیک شدن به اتمام مصاحبه ها، کلیرنس سرعت بیشتری گرفته و انجام مراحل را به گونه ای مدیریت خواهند کرد که همه قبل از 30 سپتامبر کلیر شده، در عین حال هیچکس زودتر از سه یا چهار ماه کلیر نگردد. خوب البته عده ای در این میان مستثنی خواهند بود خصوصاً آنهایی که در ماههای آخر وقت مصاحبه دارند.
لذا پیشنهاد میگردد ضمن حفظ آرامش خود و با امید به کلیر شدن از وقت و انرژی باقیمانده در جهت یادگیری ابزارهای مفید در زندگی آینده و مهمتر از همه برنامه ریزی برای کارهای بلافاصله پس از ورود به آم.ریکا استفاده کنید.
و من اله توفیقWink
تشکر کنندگان: itsmasoud ، babakirani ، b_argi ، marjani ، lonelyman ، آنی ، zina s ، pouya.web ، amir82 ، shatsi ، گل نهال ، 5ina ، Alirezaa2013 ، Nasimmmm ، رجبعلی
سلام دوستان.
24 ساعت پیش در همین زمانا بود که با رسیدن به خونه از سر کار،همسرم خبر کلیر شدنمون رو بهم داد.اولین کاری که کردم تماس با ابی عزیز بود.خوشحالی من تکمیل میشد اگه ابی هم دیروز با من کلیر می شد.تصمیم داشتیم باهم بریم واسه گرفتن ویزا.ولی اینو می دونم که خیلی زودتر از اونی که فکرشو می کنه ویزاشو می گیره.توی این 24 ساعت گذشته دوستان عزیز من رو شرمنده خودشون کردن.اگه تا الان حس دوستی کاذب رو داشتم،از اینجا به بعد داستان کاملا فرق می کنه.از پشت قاب مانیتور احساسات خوبی رد و بدل شد که امیدورام این احساسات خوب به صورت رو در رو هم خودشو نشون بده.از همه دوستان که لطف کردند و به بنده رتبه دادن،از همه دوستان که لطف کردند و با پیام خصوصی از من تشکر کردند و از همه کسانی که به هر نحوی من رو مورد لطف خودشون قرار دادند تشکر می کنم.علت این که تو تاپیک به تشکر اونا جوابی ندادم،چیزی نبود جز جلوگیری از زیاد شدن تعداد صفحات این تاپیک.سعی کردم تا جایی که امکانش بود جواب پیام خصوصی دوستان رو بدم.من تو هفته ای که داره میاد دارم میرم واسه گرفتن ویزا.دعا کنین که با دست پر برگردم.از خدا می خوام که همه با دست پر این مسیر رو به اتمام برسونن.
واسه دوستان عزیز : ساناز ، mrbonbon ، abloom_ma ، mohammad fazli ،MEHDIREZAEI ، zohre02 ، habibiو.......خیلیای دیگه آرزوی کلیر شدن هرچه سریعتر رو دارم و عاجزانه از همه می خوام بی خود و بی جهت موج منفی ندن و دوستان هم به هیچ وجه پاسخ بعضی پست هارو ندن.
بازم مرسی و فعلا تا زمانی که یه قفل گنده قرمز بخوره در اینجا در خدمت دوستان هستیم.
و مثل همیشه در انتها می گم:
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام
من در ابوظبی اف بي أي چک خوردم، و به من یک شماره پرونده داده شد که در سایت ابوظبی چک کنم، اما تو سایت به جای شماره پرونده ، کیس نامبر می خواد؟!! مشکل از چیه؟
ممنون
تشکر کنندگان: babakirani ، b_argi ، sce ، lonelyman ، amir82
سلام دوستان.
من امروز بعد از 190 روز هم آپدیت شدم و هم کلیر.
امید که هر چه زودتر برای همه شما هم اتفاق بیفته.
به خصوص اونایی که مثل خیلی منتظر موندن
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
(2013-06-13 ساعت 16:30)mehdir نوشته:  دوست عزیز میشه لطفا" اطلاعاتی در مورد اون یک کیس که ریجکت شد بدید
چرا ریجکت شد ؟

به گفته خودشون به دلیل رشته هوا و فضا.
ولی تنها مرجع ما همین گفته ایشان هست و بس.
(2013-06-13 ساعت 16:18)h.barangi نوشته:  سلام
من در ابوظبی اف بي أي چک خوردم، و به من یک شماره پرونده داده شد که در سایت ابوظبی چک کنم، اما تو سایت به جای شماره پرونده ، کیس نامبر می خواد؟!! مشکل از چیه؟
ممنون
قاعدتا شماره پروندت باید همون Case number باشه بدون صفر.
مثالا اگه Case number 2013AS00006547 باشه شماره ای که بهت میدن 2013AS6547 بایذ باشه
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
تشکر کنندگان: b_argi ، shaso ، lilac ، sce ، lonelyman ، Mehrdadordi ، ابی هانی ، farmiz ، آنی ، zina s
هر از گاهی منتظرسرا رو باز میکنم ببینم کسی جدیدا کلیر شده؟!
انگار اونجا کلیر شدگان رو اعلام میکنند! انگار اصلا این خودم نیستم که لیستشو آپدیت میکنم!
این منتظرسرای افشین چه کرده با ما که حتی آدرس سایت کلیرنس سفارت رو هم فراموش کردیم!
همین روزا است که وقت و بی وقت اسممو تو منتظرسرا چک کنم ببینم کلیر شدم یا نه! هیچ بعید نیست!
(2013-06-13 ساعت 16:34)babakirani نوشته:  سلام دوستان.

آقا تبریک میگم ولی این آخزا بدجور ناامید شده بودیاWink حالا باز هم میگی کلیر نمیشیمBig Grin
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: shaso ، Ali.US ، sce ، lonelyman ، ابی هانی ، farmiz ، آنی ، b_argi ، babak_1363 ، habibi ، zina s ، mrbonbon ، amir82 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
بچه ها این سفارت ابوظبی خیلی کارش درسته وباحاله. هر روز چند نفر را یواشکی کلیر میکنه و کلی شادی به این تاپیک میآره. البته سفارت ایروان هم حرف نداره، بنده خداهها هر دو هفته یک نفر را کلیر میکنند!!!! واقعأ که ;-)
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: lilac ، babakirani ، sce ، lonelyman ، ابی هانی ، farmiz ، آنی ، noura ، abloom_ma ، b_argi ، babak_1363 ، mlo ، habibi ، zina s ، amir82 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
(2013-06-13 ساعت 16:58)valencia نوشته:  

آقا تبریک میگم ولی این آخزا بدجور ناامید شده بودیاWink حالا باز هم میگی کلیر نمیشیمBig Grin
مرسی. نمیتونم آرزو کنم که کسی انتظار بیش از 6 ماهو تجربه کنه تا شرایط رو درک کنه. امیدوارم همه به زودی کلیر بشن
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، امیر مهاجر ، farmiz ، آنی ، b_argi ، babak_1363 ، habibi ، zina s ، Alirezaa2013 ، رجبعلی

به قول یه بنده خدایی........
پیرمرد و پیشکسوت قدیمی ابوظبی هوتوتو سایید به الک.Big Grin
بابک جان مبارک باشه.یه کم این آخریا موج منفی راه انداخته بودیا........
ولی خوب.من و دیگران که زود کلیر شدیم هرگز نمی تونیم وضعیت شمارو درک کنیم.
به افتخارش.هوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا.
لاتاری 2013
دوستان باور ميكنين چند روزي كه منتظر سرا قطع بود اصلاً حساب و كتاب اينكه چند روزه شدم از دستم در رفته بود ، الان ديدم منتظرسرا درست شده و من هم دارم همينطور پله هاي ترقي رو اونجا طي ميكنمWink اميدوارم قبل از اينكه صفحات اين تاپيك به ١٠٠٠ برسه هممون كلير بشيم و تو يه جشن بزرگ با حضور همه دوهزارو سيزده ايها اونور آب شركت كنيم ( به ميزباني امير مهاجر و پيشخدمتي خودمTongue)
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-06-13 ساعت 16:59)امیر مهاجر نوشته:  [font=Andalus]
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «ابی هانی» عزیز ღღღ
[/font]
ممنونم امیر جان
من خودم که انقدر زدم تا اسمم رو ببینم اما هیچ وقت قسمت نشد و خسته شدم و ولش کردم به همین خاطرم هست که پروندم کلیر نشدBig Grin
به هر حال ممنونم تو همیشه به من لطف داشتی
راستی امیر جان تو منتظر سرا یه 200 روز به من اضافه کن آخه این حرکت سفارت 200 روز منو پیر کرد دیگه این روز بالاییها هم هی غر نزنن سر ماBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-06-13 ساعت 17:46)sce نوشته:  

به افتخارش.هوووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااا.
ممنون. ایشالا همیشه موفق باشی. بابا یه آمار دادیم دیدیم هیچکی اعصاب نداره. آره شرایط سختی بود که امیدوارم برای سایر دوستان هم زودتر بگذره
تشکر کنندگان: ابی هانی ، lonelyman ، b_argi ، آنی ، e76779 ، habibi ، zina s ، amairmonre ، hushmandco ، sentinel ، zohre02 ، sce ، shatsi ، رجبعلی
(2013-06-13 ساعت 17:46)sce نوشته:  

تبريك ويژه به بابك عزيز، ميگم نكنه مديراي مهاجرسرا پارتي بازي كردن با سفارت تا بابك عزيز دست از سر اين تاپيك برداره و تشريف ببره مرحله بعدTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، آنی ، habibi ، zina s ، babakirani ، amairmonre ، hushmandco ، sce ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان