موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر فراوان از دوستان مهاجرسرا که واقعا کمک بسیار بزرگی بودند امروز احساس می کردم دقیقا میدونم مرحله بعدی کار چیه از بس دوستان اینجا دقیق نوشته بودند همه چیو یا هم تشکر.به شدت حس دوگانه ای دارم تونستن ویزای تک ضرب بگیرم از آنکارا ولی نمیدونم کجارو باید چک کنم ه ببینم پاسپورتم رو از pTT بگیرم میشه لطفا راهنماییم کنید؟و ممکنه من فردا که جمعس ویزا صادر بشه یعنی یک روزه یا شنبه؟؟من PTT انتخاب کردم که شنبه ها هم بازه ممنون میشم راهنماییم کنید
2013XXX80XX تاریخ رویت قبولی : 2 می , ارسال مدارک : 10 می , ویزا یک ضرب , محل مصاحبه : آنکارا ماه ژوئن , مقصد : لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر فراوان از دوستان مهاجرسرا واقعا نمیدونم چجوری تشکر کنم ازتون امروز که مصاحیم بود از بقیه حداقل 2و3 قدم جلوتر بودم انگاری چند بار اومدم اونجا دم همه بچه ها گرم واقعا.
من امروز ویزا یک ضرب گرفتم فقط یه مشکل دارم من کجا باید چک کنم که پاسپورت من به ptt رسیده یا نه؟؟و این بطور معمول چند روزه میاد؟؟من ptt انتخاب کردم که شنیه ها هم بازه ممنون میشم واقعا اگه کمکم کنید
2013XXX80XX تاریخ رویت قبولی : 2 می , ارسال مدارک : 10 می , ویزا یک ضرب , محل مصاحبه : آنکارا ماه ژوئن , مقصد : لاس وگاس
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-12 ساعت 23:10)mohammad_r نوشته: سلام
آخرش ما هم بعد 46 روز از دور دوم انتظارمان و در مجموع 112 روز انتظار از روز مصاحبه؛ چند ساعت پیش آپدیت شدیم. امیدوارم به زودی خبر خوشی در راه باشد.
سلام امروز هم بلافاصله بعد از آپدیت دیروز؛ مجددا آپدیت شدیم. ولی سایت سفارت ترکیه بروز نشده است و همان تاریخ 11 june را نشان می دهد
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 20:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-14 ساعت 03:34 توسط lonelyman.)
دوستان عزيزم داشتم منتظرسرا رو چك ميكردم ديدم بعضي از دوستان گلم روزهاي انتظارشون رسيده به ٢١١ اونوقت اين شعر مانند به ذهن منتظرم خطور كرد و سعي كردم يادي از تمام دوستاني كه بيش از ١٠٠ روزه منتظر هستند داشته باشم. به اميد كلير شدن همه عزيزان بزودي زود
پرنسس " و "رهام"رسيدند به دويست و يازده
نوشم بيادشان دو جامي از باده
"فيف" و "دوست الترا" در پي شان
نوشم دو جام بعدي را من بيادشان
"حبيبي" و "رام دوازده هزار"
درپي "امير آريان" و "آسمان آبي" بيقرار
"مستر بن بن" و "ريرال" نازنين
بالاتر از"اس ال اي" و "كا اچ ام پي" اينچنين
شدم شرمنده ات "مهدي ديدم"
كه تو را باز من دير ديدم
"مهرانا" و "باباي ياس"
آقا هادي هم كه بيهمتاس
"اميد" و "نورا" و "زهره صفر دو"
بدنبالشان "روزلو" "ميلاد" و "رضا امير" بدو
"اسمارتي" و "برديا" و "مريم"
بوي كلير ميدهند كم كم
" محمد فضلي" و "محمد آر"
دارند با آنكارا هنوز يكمي كار
"يلدا" و "والنسيا" و "ماي هفتادو پنج"
هستند در اين تاپيك خود يك گنج
"اس اس اچ" و "آرش" و "تير تپر"
ميكنند بزودي از اين تاپيك گذر
"محمد بهروزي" هم هست صد
ديدمش من يكي دو ساعت بعد
"لانلي من" چه ميگويي تو كنون
نرسيده به روز صد گرفتي تو جنون
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،امروز توي سيس همسرم آپديت شده ولي من که برنده اصلي هستم ، نه . اين يعني چي ؟ و حالا بايد چه کاري انجام بديم ؟
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولاي
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
اینا قصد دارن منو روانی کنن !!! این همه فقط آپدیت میکنن باز امروز آپدیت شدم ولی فقط برنده اصلی فکر کنم سوزن آفیسر رو یه موردی تو پروندم گیر کرده !!!!!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ,تبریک زیاد به آقا بابک عزیز
یه سوال دارم , کیس ما به جز آپدیت فردا و پس فردای مصاحبه فقط یه آپدیت داشته اونم 20 روز بعد از مصاحبه و فقط برای نفر دوم .شرایط مشابه تا به حال برای کسی بوده ؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر آنکارایی، اینجور که از ظواهر امر معلومه آماده باشین که فردا تعداد زیادی به امید خدا کیلیر خواهند شد...
پس پیشاپیش هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-13 ساعت 22:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-13 ساعت 22:17 توسط rezajoon.)
سلام اپدیت های من به این صورته
25-26 اوریل
07-10-11-13 june
نفر دوم april25 06june
دوستان نظر شما چیه؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014