کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2012-10-21 ساعت 19:15)Ali DV-2013 نوشته:  تاپیکی که مامان سایه باز کنه به به که چه تاپیکی میشه. امیدوارم هممون یه ضرب بگیریم و نیاز به کلیرنس نشه Big Grin و اگر نیاز شد زودتر کلیر بشیم و به برنامه سفر اصلیمون برسیم. Smile

سلام بر دوستان گل
وقتی من مطلب بالا رو می نوشتم که سومین پست در صفحه اول تاپیکه ، سخت تو فکر کارام بودم که آیا درست میشه ، نمیشه ، چی میشه و . . . کارنت شدم ، مصاحبه شدم ، کلیرنس با فرم 9 سوالی خوردم ، 80 روز منتظر کلیرنس شدم ، وقت رفتن و گرفتن وبزام بعد 80 روز انتظار ، سفارت آنکارا رفت رو هوا و هزار بالا و پایین اتفاق افتاد ولی آخرش تموم شد و من با گرین کارت ، سوشال ، آیدی ، گواهینامه اینجا نشستم و دارم با دوستای گلم تو مهاجرسرا حرف میزنم و صفحه 903 همین تاپیک رو میخونم!
راهنمای من مدیرای دلسوز مهاجرسرا بودن و من هم وظیفه خودم میدونم هر تجربه ای که کسب کردم رو با شما در میون بذارم.
اینا رو گفتم تا برسم به این که انتظار انتظار انتظار امید امید امید. واقعا ایمان داشته باشید که میشه ، آخرش میبینید که میشه. Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
نفردوم ماهم امروز آپدیت شد.یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: hushmandco ، mhb161 ، ابی هانی ، Alirezaa2013 ، sce ، noura ، lonelyman ، b_argi ، marjani ، Mahbaran ، zohre02 ، farshadsh ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 10:44)hushmandco نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 10:39)gifa نوشته:  نفردوم ماهم امروز آپدیت شد.یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی شیرینی جناب jazirehh فراموش نشه.

جناب جزیره باید به ما شیرینی بده برادر

تاپیک بعدی سفر به آ م ر ی ک است امروز دیگه همه بریم اون تاپیک

تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، lonelyman ، b_argi ، Mahbaran ، zohre02 ، farshadsh ، mhb161 ، رجبعلی
یادم نبود امروز با قدرت به باشگاه 100 روزه ها پیوستم Big Grin
آپدیتهای من بعد از 42 روز 7 و 10 و 11 و 13 جون بدن ایمیل اما فقط برنده اصلی چرا کلیر نمیشم تموم شه این دور تسلسل آخه؟؟؟؟

درورد بر دوستان گلم.
یک مشکلی برای دوستی پیش آمده که نیاز به مغزهای بیشتری برای همفکری داریم: http://mohajersara.com/post-358123.html#pid358123
تشکر کنندگان: sce ، hushmandco ، lonelyman ، b_argi ، Mahbaran ، farshadsh ، آنی ، ابی هانی ، zanganeh ، mhb161 ، shatsi ، رجبعلی
بچه ها سلام آیا سایت آنکارا آپدیت شده؟
من دیگه به خودم هم شک کردمTongue
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: sce ، lonelyman ، b_argi ، zohre02 ، farshadsh ، آنی ، Mehrdadordi ، mhb161
رسیده به آخر نفس ، دوباره دلم
تمام رزوها و ثانیه ها را چقدر بشمارد؟
خدایا
تشکر کنندگان: sce ، noura ، b_argi ، lonelyman ، hushmandco ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، farshadsh ، آنی ، Mehrdadordi ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 12:08)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 11:41)امیر مهاجر نوشته:  درورد بر دوستان گلم.
یک مشکلی برای دوستی پیش آمده که نیاز به مغزهای بیشتری برای همفکری داریم: http://mohajersara.com/post-358123.html#pid358123
امیرجان ایشون باید با یه وکیل صحبت کنن. ...

ممنون از لطفت بابک جان. من پست شما رو منتقل میکنم همونجا. ایشون خیلی به مهاجرسرا وارد نیستند و فقط قراره که اونجا رو مطالعه کنند.
از بقیه دوستان هم تقاضا دارم همونجا راهنماییهاتون رو بفرمایید.
خدایا چرا هیچ خبری نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا کسی چیزی نمیگه؟؟همه رفتن رای بدن؟؟؟!!!!!

تشکر کنندگان: b_argi ، sentinel ، hushmandco ، zohre02 ، farshadsh ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 11:24)linuxer نوشته:  یادم نبود امروز با قدرت به باشگاه 100 روزه ها پیوستم Big Grin

هم درد ایم برادر. Sad 100 روزه
مصاحبه March 6 - صورتی-ANKARA
انتظار:114 روز
کلیر : 28 جون (سایت ترکی)
ویزا : 3 جولای Cool
تشکر کنندگان: raham ، lonelyman ، hushmandco ، mrbonbon ، Mahbaran ، zohre02 ، farshadsh ، alirezass ، f1f ، b_argi ، linuxer ، amir82 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 11:41)امیر مهاجر نوشته:  درورد بر دوستان گلم.

امير خان مگر تا حالا شده كه سفارت حتي اگر اشتباه كرده باشه نظرش رو تغيير داده باشه؟؟؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، farshadsh ، nikan_sh ، b_argi
(2013-06-14 ساعت 09:58)Ali DV-2013 نوشته:  
(2012-10-21 ساعت 19:15)Ali DV-2013 نوشته:  تاپیکی که مامان سایه باز کنه به به که چه تاپیکی میشه. امیدوارم هممون یه ضرب بگیریم و نیاز به کلیرنس نشه Big Grin و اگر نیاز شد زودتر کلیر بشیم و به برنامه سفر اصلیمون برسیم. Smile

سلام بر دوستان گل
وقتی من مطلب بالا رو می نوشتم که سومین پست در صفحه اول تاپیکه ، سخت تو فکر کارام بودم که آیا درست میشه ، نمیشه ، چی میشه و . . . کارنت شدم ، مصاحبه شدم ، کلیرنس با فرم 9 سوالی خوردم ، 80 روز منتظر کلیرنس شدم ، وقت رفتن و گرفتن وبزام بعد 80 روز انتظار ، سفارت آنکارا رفت رو هوا و هزار بالا و پایین اتفاق افتاد ولی آخرش تموم شد و من با گرین کارت ، سوشال ، آیدی ، گواهینامه اینجا نشستم و دارم با دوستای گلم تو مهاجرسرا حرف میزنم و صفحه 903 همین تاپیک رو میخونم!
راهنمای من مدیرای دلسوز مهاجرسرا بودن و من هم وظیفه خودم میدونم هر تجربه ای که کسب کردم رو با شما در میون بذارم.
اینا رو گفتم تا برسم به این که انتظار انتظار انتظار امید امید امید. واقعا ایمان داشته باشید که میشه ، آخرش میبینید که میشه. Smile

درود بر شما
علی جان یه سوال علمی تخصصی، زمان ورود به آمریکا چه مقدار پول نقد میتونیم همراه خودمون داشته باشیم ؟ مثل کانادا محدودیت داره ؟
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: سو سو ، zohre02 ، Niushagh ، manila
(2013-06-14 ساعت 11:40)sh_aytak نوشته:  آپدیتهای من بعد از 42 روز 7 و 10 و 11 و 13 جون بدن ایمیل اما فقط برنده اصلی چرا کلیر نمیشم تموم شه این دور تسلسل آخه؟؟؟؟

من فكر ميكنم شما كلير شدين و امروز شمارتون توي سايت اعلام ميشه به اميد خدا...
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: Given ، lonelyman ، zohre02 ، bagheri.274 ، farshadsh ، ابی هانی ، sentinel ، e76779 ، b_argi ، Mehrdadordi ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 10:39)gifa نوشته:  نفردوم ماهم امروز آپدیت شد.یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز وارد صفحه ی کنترل پنل خودت شو و سمت راست صفحه یه ویرایش امضا وجود داره و یه امضا برای خودت درست کن،فکر کنم اسمتون تو منتظر سرا هم نیست
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: lonelyman ، zohre02 ، گل نهال ، bagheri.274 ، sce ، farshadsh ، آنی ، b_argi ، mhb161 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان