کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-14 ساعت 15:06)امیر مهاجر نوشته:  حس ششم بهم میگه الیکا هم کلیر شده. Smile
ايول به اين حس شيشم..Big Grin
امير عزيز اميدوارم شما هم زودتر كلير شويد.

به اميد اينكه همه شما خيلي زود كلير شويد و در اين تابيك و همه با هم قفل كنيم.
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
سمانه ؟؟؟
منم حس ششم بهم میگه سمانه هم کلیر شده
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
چه عصر جمعه خوبی شد.
کلا روحیه گرفتم . Smile
8XXX * ایروان
چراسیس باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی امتحان کنه به منم بگه.امیر مهاجر عزیز ایمیلم رسید خدمتتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: آنی ، امیر مهاجر ، lonelyman ، sce ، b_argi ، zina s ، m@ry@m75 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، mrr777 ، رجبعلی
خبر خیلی خوبی بود:
به الیکای نازنین و همسرشون تبریک می گم،
همچنین مامان زینای عزیز
خدارو شکر واقعا
Smile
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
http://mohajersara.com/thread-4425.html
دوستان من با اینکه تازه اول کارم و خیلی خیلی مونده تا به مراحلی برسم که شما از سر گذروندید...با این حال هر روز به این تاپیک سر میزنم و باهوراهای شما خوشحال و با انتظاراتتان ناراحت میشم...Smile
[font=Impact]آدرس بالا ممکنه کمک کنه تا یه کم دلتون خنک بشه[/font].....سر زدن بهش خرجی نداره Big Grin
تشکر کنندگان: lonelyman ، sce ، b_argi ، alirezass ، r91 ، mhb161 ، mrr777
(2013-06-14 ساعت 15:42)usa lover نوشته:  سمانه ؟؟؟
منم حس ششم بهم میگه سمانه هم کلیر شده

مال منم همینو بهم گفت! یکی ازشون خبری بده بگیره!

(2013-06-14 ساعت 15:42)nikan_sh نوشته:  چه عصر جمعه خوبی شد.
کلا روحیه گرفتم . Smile

درست مثل من.
حال خوبی نداشتم تا قبلش. الان کلی شارژم. Smile

(2013-06-14 ساعت 15:43)gifa نوشته:  چراسیس باز نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یکی امتحان کنه به منم بگه.امیر مهاجر عزیز ایمیلم رسید خدمتتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایمیلتون رسید. چه میشه کرد. اگر خودت راحتی ادامه بده. همین که در جریانمون گذاشتی ممنون. Wink
تشکر کنندگان: گل نهال ، farshadsh ، zanganeh ، el333 ، abloom_ma ، آنی ، sce ، b_argi ، zina s ، ابی هانی ، m@ry@m75 ، mhb161 ، amir82 ، hushmandco ، mrr777 ، رجبعلی
راستی باید تاریخ دقیق مصاحبه رو به من بگی gifa جان. برای منتظرسرا لازمه.
تشکر کنندگان: lonelyman ، گل نهال ، farshadsh ، zanganeh ، gifa ، el333 ، آنی ، sce ، b_argi ، zina s ، ابی هانی ، m@ry@m75 ، mhb161 ، hushmandco ، رجبعلی
هورا برای دوست عزیزم سحر از ایروان که بعد از 42 روز کلیرشد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایول ایروان آنکارا یاد بگیر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-06-14 ساعت 16:14)gifa نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:10)امیر مهاجر نوشته:  راستی باید تاریخ دقیق مصاحبه رو به من بگی gifa جان. برای منتظرسرا لازمه.

9میShy

gifa جان یه کاری بکن.
اول اگر ایمیلت قفل شده الان برو تو کنترل پنل کاربریت و ایمیل جدیدی تعیین کن.
برات یه ایمیل ارسال میشه برای فعال سازی ایمیل جدیدت. توی فولدر اسپم رو هم بگرد چون ممکنه بره اونجا. وقتی ایمیل جدیدت رو فعال کردی، میتونی تغییر رمز عبور هم بدی و رمز جدید میاد به ایمیل جدیدت برات.
در ضمن شما که ایمیلت قفل شده چرا پیام خصوصیتو بستی؟ بقیه چجوری باهات در ارتباط باشند؟ الان من پاسخ به ایمیلت دادم که ایمیلت قفله. پیام خصوصی هم نتونستم بدم چون بستیش. مجبور شدم اینجا جواب بدم. Smile

(2013-06-14 ساعت 16:23)PARVIN_OMID نوشته:  هورا برای دوست عزیزم سحر از ایروان که بعد از 42 روز کلیرشد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایول ایروان آنکارا یاد بگیر

تو منتظرسرا نیستند؟
تشکر کنندگان: گل نهال ، lonelyman ، آنی ، sce ، zanganeh ، b_argi ، rezajoon ، zina s ، ابی هانی ، m@ry@m75 ، mhb161 ، hushmandco ، mrr777 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 07:04)jazirehh نوشته:  احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر

دیدین احساسم درست می گفت Big Grin
خوشحالم برای همه کلیر شده ها ...
مبارکتون باشه ............................
الیکای عزیز برای شما هم مبارک باشه، از طرف من به رفیقمون هم تبریک بگین زیاد ...

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
از بچه های منتظر ابوظبی،
e76779 ،MEHDIREZAEI ، yaszamansani، mori5050 عزیز
دیگه نوبت شماااااااااااااااست.
امیدوارم همین یکشنبه خبرای خوبی برای همتون در راه باشه Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
ای کاش آنکارا هم همین الان تعدادی از دوستانمون را کلیر کنهRolleyes.......آخه تعداد آنها خیلی هم بیشتر از بقیه سفارتهاستShy......خدایا دل اونها را هم امروز شاد کنBig GrinBig Grin....مخصوصا کسانی که خیلی وقته منتظرندRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
51 روزه شدم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: abloom_ma ، mlo ، امیر مهاجر ، آنی ، sce ، lonelyman ، b_argi ، rezajoon ، Given ، mrbonbon ، Mehrdadordi ، mhb161 ، hushmandco ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 16:36)abloom_ma نوشته:  ای کاش آنکارا هم همین الان تعدادی از دوستانمون را کلیر کنهRolleyes.......آخه تعداد آنها خیلی هم بیشتر از بقیه سفارتهاستShy......خدایا دل اونها را هم امروز شاد کنBig GrinBig Grin....مخصوصا کسانی که خیلی وقته منتظرندRolleyes

دوست عزیز خیلی کارت درسته
با اینکه خودت خیلی وقته منتظری بازم برا بقیه آرزو میکنی
الگوی ما هم هستی
انشالله همه هر چه زودتر کلیر بشن. چه قدیمیها چه جدیدیا
۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان