کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-14 ساعت 16:26)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:14)gifa نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:10)امیر مهاجر نوشته:  راستی باید تاریخ دقیق مصاحبه رو به من بگی gifa جان. برای منتظرسرا لازمه.

9میShy

gifa جان یه کاری بکن.
اول اگر ایمیلت قفل شده الان برو تو کنترل پنل کاربریت و ایمیل جدیدی تعیین کن.
برات یه ایمیل ارسال میشه برای فعال سازی ایمیل جدیدت. توی فولدر اسپم رو هم بگرد چون ممکنه بره اونجا. وقتی ایمیل جدیدت رو فعال کردی، میتونی تغییر رمز عبور هم بدی و رمز جدید میاد به ایمیل جدیدت برات.
در ضمن شما که ایمیلت قفل شده چرا پیام خصوصیتو بستی؟ بقیه چجوری باهات در ارتباط باشند؟ الان من پاسخ به ایمیلت دادم که ایمیلت قفله. پیام خصوصی هم نتونستم بدم چون بستیش. مجبور شدم اینجا جواب بدم. Smile

(2013-06-14 ساعت 16:23)PARVIN_OMID نوشته:  هورا برای دوست عزیزم سحر از ایروان که بعد از 42 روز کلیرشد هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایول ایروان آنکارا یاد بگیر

تو منتظرسرا نیستند؟

نه امیر عزیز این دوست من شماره کیسش 1199 هست و یکبار مهر پارسال رفت مصاحبه چون پیش دانشگاهی نبرده بود نقص مدرک خورد اومد ایران پیش دانشگاهیشو تهیه کرد و مجددا 12 اردیبهشت رفت ایروان مصاحبه و کلیرنس خورد و امروز کلیرشده
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-06-14 ساعت 16:29)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:04)jazirehh نوشته:  احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر

دیدین احساسم درست می گفت Big Grin
خوشحالم برای همه کلیر شده ها ...
مبارکتون باشه ............................
الیکای عزیز برای شما هم مبارک باشه، از طرف من به رفیقمون هم تبریک بگین زیاد ...

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام
جزیره جان، این شماره 5000 ، شماره ی دوست عزیزمون mrr777 نیست؟؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
abloom-ma عزیز ایشالله دفعه دیگه نوبت شماست ک کلیر شید ..

هممون به زودی طعم کلیر شدن رو می چشیم و در این تاپیک رو تخته می کنیم ...کاشکی گذر هیچ کس به این تاپیک نیفته هیچ وفت
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
(2013-06-14 ساعت 16:58)fariba_a نوشته:  سلام
جزیره جان، این شماره 5000 ، شماره ی دوست عزیزمون mrr777 نیست؟؟!!

من بهش زنگ زدم موبایلش مشغول بود. اس ام اس دادم و دلیور شد. ولی پاسخی نگرفتم. اگر بود حتما جزیره عزیز بهمون میگفت چون الان باهمند.
(2013-06-14 ساعت 16:56)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:45)PARVIN_OMID نوشته:  نه امیر عزیز این دوست من شماره کیسش 1199 هست و یکبار مهر پارسال رفت مصاحبه چون پیش دانشگاهی نبرده بود نقص مدرک خورد اومد ایران پیش دانشگاهیشو تهیه کرد و مجددا 12 اردیبهشت رفت ایروان مصاحبه و کلیرنس خورد و امروز کلیرشده

پس با اجازه ایشون رو هم اضافه کردم به منتظرسرا.

خواهش می کنم لطف می کنین
اگر به آمارتون کمکی میشه یکی دیگه از دوستان من به نام گیتی ------ هم برنده شده با شماره کیس 80xx و در سفارت آنکارا 4 نفرن مصاحبشون هم 25 جون هستش ولی فعلا از رفتن به مصاحبه پشیمون شدن میگه شرایطشو نداریم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، lonelyman ، zina s ، آنی ، sce ، marjani ، mhb161 ، hushmandco ، mrr777 ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 17:07)PARVIN_OMID نوشته:  خواهش می کنم لطف می کنین
اگر به آمارتون کمکی میشه یکی دیگه از دوستان من به نام گیتی ------ هم برنده شده با شماره کیس 80xx و در سفارت آنکارا 4 نفرن مصاحبشون هم 25 جون هستش ولی فعلا از رفتن به مصاحبه پشیمون شدن میگه شرایطشو نداریم

ممنون. ولی چون هنوز مصاحبه نرفتند نمیشه اسمشون رو گذاشت تو منتظرسرا. ایشالا بعد از مصاحبه و اگر یک ضرب نگرفتند!
راستی ببخشید اطلاعاتی که نوشته بودید خیلی دقیق بود، با اجازتون ویرایش کردم.
تبریک به همه بچه های ایروان
من با 35 روز انتظار دارم کم کم بالا نشین می شم
شاید هفته دیگه اسم من هم جزو کلیر شده ها باشه
خدا می دونه.....
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-06-14 ساعت 16:36)abloom_ma نوشته:  ای کاش آنکارا هم همین الان تعدادی از دوستانمون را کلیر کنهRolleyes.......آخه تعداد آنها خیلی هم بیشتر از بقیه سفارتهاستShy......خدایا دل اونها را هم امروز شاد کنBig GrinBig Grin....مخصوصا کسانی که خیلی وقته منتظرندRolleyes

درود بر شما
من نمیدونم شما خانم هستی یا آقا، فقط میدونم خیلی دل بزرگی، امیدوارم خیلی زود کلیر بشی و تمام خوشحالی های دنیا رو بدست بیاری با این دلی که داری لیاقتت کمتر از این نیست
به داشتن دوستی مثل شما افتخار میکنم
با آرزوی بهترینها برای شما
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
@فریبا و امیر عزیز ...
نه، متاسفانه شماره محمد نیست ...
اما ، مطمئنم که ایشون هم به زودی کلیر میشه Smile

فکر می کنم اون شماره مربوط به Ali.Us باشه Smile
دیروز تو پیغام خصوصی به من گفت برام دعا کن، خیلی خسته شده بود ...
فکر کنم ایشون باشه ...
اگر که علی عزیز هست، اولین نفر بهش تبریک می گم Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه ی دوستان کلییر شده تبریک می گم.
با آرزوی تعجیل در کلییر شدن همــــــــــــــــــــــــــــــــــمه ی بچه های 2013 بويژه دوست عزیزمون abloom_ma
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
سلام دوستان
مفتخرم که به اطلاعتون برسونم دوستانمون سمانه777 و elima1980 هم کلیر شدند. منتهی به اینترنت دسترسی ندارن و از من خواستن که مراتب قدردانیشون رو از دوستانی که در مدت انتظار همراهیشون کردند اعلام کنم. به تمام کلیر شده های ایروان تبریک میگم و برای همه مهاجران اعم از کلیر شدگان و منتظران آرزوی موفقیت دارم. ارادتمند. سعید
هورررررررااااااااااااااااااااااا.................
سلام دوستان.
به همه كلير شدگان عزيز تبريك ميگم. متاسفانه باز هم همونطور كه نويد گفت ما نبوديم.
اميرجان مطمئنا شماره رو اشتباه گرفتي چون من نه كال داشتم نه تكست. SmileSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-06-14 ساعت 16:29)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:04)jazirehh نوشته:  احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر

دیدین احساسم درست می گفت Big Grin
خوشحالم برای همه کلیر شده ها ...
مبارکتون باشه ............................
الیکای عزیز برای شما هم مبارک باشه، از طرف من به رفیقمون هم تبریک بگین زیاد ...

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

چرا هیچ کس به روی خودش نمیاره که باید به من شیرینی بده !!!
مسئولین لدفن رسیدگی کنن Big GrinBig GrinBig Grin
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-06-14 ساعت 17:17)sentinel نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:36)abloom_ma نوشته:  ای کاش آنکارا هم همین الان تعدادی از دوستانمون را کلیر کنهRolleyes.......آخه تعداد آنها خیلی هم بیشتر از بقیه سفارتهاستShy......خدایا دل اونها را هم امروز شاد کنBig GrinBig Grin....مخصوصا کسانی که خیلی وقته منتظرندRolleyes

درود بر شما
من نمیدونم شما خانم هستی یا آقا، فقط میدونم خیلی دل بزرگی، امیدوارم خیلی زود کلیر بشی و تمام خوشحالی های دنیا رو بدست بیاری با این دلی که داری لیاقتت کمتر از این نیست
به داشتن دوستی مثل شما افتخار میکنم
با آرزوی بهترینها برای شما

من هم دقیقا داشتم به همین موضوع فکر میکردم. روح بزرگی دارند این دوست ما. واقعا آرزو میکنم ایروان و آنکارا و ابوظبی تعداد زیادتری را کلیر کنند و بخصوص دوستانی که خیلی وقته منتظرند را از انتظار دربیارن.
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
Question 
هووووووووووووووووووووووووووووورا
مرسی عمو سعید از خبر به موقعتون همیشه خوش خبر باشیدما به اینترنت دسترسی نداشتیم اما شما به ما خبردادیدو
خانواده ای را ازنگرانی رهانیدید امیدواررم که هرچه زودتر همه منتظران این لحظه دوست داشتنی رو تجربه کنند .
پیشاپیش به همه کلیر شده ها هم تبریک میگیم
سمانه و elima
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان