کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام ..مخلص همه دوستان گل مهاجرسرایی خودم ... خوشحالم که قدمم برای این تاپیک بد نبود حداقل ... در ضمن من هی خودم رو نگه می دارم .. تبریک نگم که یه وقت ازقوانین سر پیچی نشده باشه (واسه اون دکمه تبریک و تشکر میگم)... دیگه نمی تونم ..... عمو سعید خودش داره هورا می زنه !!! من چرا نزنم ... به افتخار همه بر و بچه های کلیر شده ..... هورا....هورا....هورا....هورا....هورا....
به همه دوستان گلم تبریک می گم و برای منتظرین آرزوی کلیر زودهنگام دارم ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
به تک تک دوستانی که کلیر شدن از صمیم قلب تبریک میگم.
فقط نمیدونم شماره سری 50xx جناب ALI.us هستن یا نه؟

با ارزوی کلیرینگ تک تک شما عزیزان.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تبریک به همه دوستان کلیر شده و آرزوی کلیر شدن پیشکسوتان عزیز که واقعا من میدونم چی دارن میکشن.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
دوستان عزیز یواش یواش دارم به مرز 80 روز میرسم. خسته شدمSad ولی نمیدونم چرا نامید نمیشمRolleyes.
هرچی هم پرونده خودمو زیر و رو میکنم نمیدونم 80 روز بخاطر چی !!!؟؟؟
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
(2013-06-14 ساعت 17:45)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:29)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:04)jazirehh نوشته:  احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر

دیدین احساسم درست می گفت Big Grin
خوشحالم برای همه کلیر شده ها ...
مبارکتون باشه ............................
الیکای عزیز برای شما هم مبارک باشه، از طرف من به رفیقمون هم تبریک بگین زیاد ...

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

چرا هیچ کس به روی خودش نمیاره که باید به من شیرینی بده !!!
مسئولین لدفن رسیدگی کنن Big GrinBig GrinBig Grin

جزیره جان امروز نوبت منه شیرینی بگیرم Big Grin نیم ساعت زودتر از شما پیشبینی کردم Tongue اینم لینکش http://mohajersara.com/thread-5637-page-903.html
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: jazirehh ، b_argi ، javid737 ، sce ، bagheri.274 ، sgkco24 ، آنی ، m@ry@m75 ، lonelyman ، mhb161 ، Mahbaran ، jjbahale ، n51 ، amir82 ، hushmandco ، mrr777 ، رجبعلی
دوستان تبریک به همه کلیر شدگان ....
اگه یادتون باشه چندی پیش هم اینجوری شد که سایت آنکارا آپدیت شد ولی کیس نامبری اعلام نشد...در عوض هفته بعدش سفارت حدود 50 کیس نامبر اعلام کرد.
به امید شروع هفته ای طوفانی +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
(2013-06-14 ساعت 18:25)sentinel نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 17:45)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 16:29)jazirehh نوشته:  
(2013-06-14 ساعت 07:04)jazirehh نوشته:  احساسم بهم ميگه امروز خبراي خوبي ميشه اينجا Smile
لطفا اگه درست مي گفت شيريني ما فراموش نشه Big Grin
با تچكر

دیدین احساسم درست می گفت Big Grin
خوشحالم برای همه کلیر شده ها ...
مبارکتون باشه ............................
الیکای عزیز برای شما هم مبارک باشه، از طرف من به رفیقمون هم تبریک بگین زیاد ...

هووووووووووووووووورررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

چرا هیچ کس به روی خودش نمیاره که باید به من شیرینی بده !!!
مسئولین لدفن رسیدگی کنن Big Grin

جزیره جان امروز نوبت منه شیرینی بگیرم Big Grin نیم ساعت زودتر از شما پیشبینی کردم Tongue اینم لینکش http://mohajersara.com/thread-5637-page-903.html

Big GrinBig Grin
شیرینی تون رو دادم Wink البته از جنس رتبه ای ...
ببخشید دیگه، این از دستم بر میومد Smile
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، javid737 ، sgkco24 ، zina s ، m@ry@m75 ، lonelyman ، sentinel ، 5ina ، mhb161 ، rezagh ، zohre02 ، lilac ، hushmandco ، mrr777 ، آنی ، رجبعلی
دوستای مهربون... پیشکسوتا شاید یادشون باشه؟؟؟
قبلا گفته بودم اگه ریز 42 روز کلیر بشم به همه دوستان شیرینی مفصلی تقدیم میکنم.Sad
ولی الان برای اینکه روحیه همه افزایش پیدا کنه و انرژی بدم یه عالمه....
همین جا اعلام میکنم اگه زیر 90 روز کلیر شدم( جون سفارت میدونه من خیلی بد اخلاق هستم و خودشون گفتن بعد 90 روز اگه خبری نشد ایمیل بزن{البته تا الان 5 ایمیل زدم بی نتیجه} یه شیرینی توپ پیش میزنیم. خصوصا اولین نفری که کلیرنس ما رو بهم خبر بده براش یه مهتاب بالانس هم اضافه پیش من دارهBig GrinBig Grin
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
من هم به نوبه خودم به تمام دوستان عزيز كليرشده تبريك ميگم اميدوارم در ادامه راه موفق باشند واز خداوند بزرگ ميخوام تا باقي بچه هاي منتظر هر چه زودتر كلير شن،هههههههههههههههههههووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: jazirehh ، sce ، sgkco24 ، zina s ، abloom_ma ، babakirani ، lonelyman ، sentinel ، 5ina ، mhb161 ، Mahbaran ، b_argi ، n51 ، zohre02 ، hushmandco ، mrr777 ، آنی ، رجبعلی ، el333
سلام به همه دوستای گل مهاجر سرا

يک عالمه هوررررا ،دست ، بوق، صدا ، تصوير ، نور ، حرکات موزون به افتخار دوستان کلير شده از ايروان ما رو به زندگی اميدوار کردين Big GrinBig GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
تشکر کنندگان: bagheri.274 ، zina s ، javid737 ، abloom_ma ، smpf ، lonelyman ، 5ina ، mhb161 ، Mahbaran ، b_argi ، n51 ، zohre02 ، hushmandco ، jazirehh ، mrr777 ، elima1980 ، MEHDIREZAEI ، آنی ، رجبعلی ، el333
تبریک میگم به دوستان ایروانی
خوش بحالــــــــــــــــــــــــــتون
راستی mehdiii جزشون نبود؟؟؟؟ عــــــــــــــــــــایا؟؟؟
من که رسما بیخیال شدم. آقا هر موقع من کلیر شدم بهم خبر بدید!!!
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دوستان عزیز
سایت آنکارا آخرین بار 11 جون آپدیت شده و امروز 14 جونه به نظرم اگر مثل روال گذشته هفتگی آپدیت بشه باید سه روز دیگه منتظر آپدیت مجددش باشیم از دوستانی که تجربه دارن می پرسم :آیا این جوری که هفتگی نتایج اعلام بشه یا هیچ حساب وکتابی نداره؟
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
تشکر کنندگان: sce ، alirezass ، abloom_ma ، lonelyman ، mhb161 ، b_argi ، shatsi ، hushmandco ، mrr777
(2013-06-14 ساعت 14:50)امیر مهاجر نوشته:  هـــــــــــــــــــــوـــــــــــــــــــــرـــــــــــــــــــــا

برای مامان زینا و زینا اس عزیز. مبارک باشه.

برای بقیه هم مبارک باشه.

امير عزيز تشكر از خبر خوبى كه به ما دادى Smile
ايشاالله كه زودِ زود نوبت خودت بشه
هديه عزيزم تشكر بابت تبريكت :*
ايشاالله به زودى همه ٢٠١٣ اييها كلير بشن و اين تاپيك يه قفل بزرگ بخوره...
2013AS6xxx /٢ نفر مادر و پدرم
کنسولگری: تغيير از آنكارا به ايروان March10 تاييد دريافت March1
كلييرنس ٤٣ روز
سفرنامه
آقا تبریک به همه برو بچه کلیر شده
من الان هر چی f5 و ctrl F5 میزنم سایت آنکارا همون Updated: 11 Jun 2013 نشون میده آپدیت نشده که!!!!!!!
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: m@ry@m75 ، lonelyman ، mhb161 ، rezagh ، b_argi ، n51 ، sce ، zohre02 ، hushmandco ، رجبعلی
(2013-06-14 ساعت 19:00)mohammad fazli نوشته:  تبریک میگم به دوستان ایروانی
خوش بحالــــــــــــــــــــــــــتون
راستی mehdiii جزشون نبود؟؟؟؟ عــــــــــــــــــــایا؟؟؟
من که رسما بیخیال شدم. آقا هر موقع من کلیر شدم بهم خبر بدید!!!
یادتون رفت جمله همیشگیتونو بنویسید!

آنکارا....
تبریک به دوستان ایروانی که کلییر شدند
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: lonelyman ، Soap McTavish ، Mehrdadordi ، mhb161 ، rezagh ، b_argi ، marjani ، sce ، zohre02 ، amir82 ، hushmandco ، zina s ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان