کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با تبریک به همه دوستان عزیز کلیر شده مخصوصا دوستان خوبم الیکا و سمانه .امیدوارم همه موفق باشید .
منم یه جورایی به دلم افتاده که آنکارا هم این هفته تکونی به خودش میده .امیدوارم ما آنکارایی ها هم خبرهای خوش بشنویم .آمین .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-06-14 ساعت 19:02)nazanin farzad نوشته:  دوستان عزیز
سایت آنکارا آخرین بار 11 جون آپدیت شده و امروز 14 جونه به نظرم اگر مثل روال گذشته هفتگی آپدیت بشه باید سه روز دیگه منتظر آپدیت مجددش باشیم از دوستانی که تجربه دارن می پرسم :آیا این جوری که هفتگی نتایج اعلام بشه یا هیچ حساب وکتابی نداره؟
والا دوست عزیز آپدیت 11 جون مربوط به یک کیس که با ANK شروع میشد بود، و به طور معمولش، وقتی تعداد زیادی از دوستان در سایت سیس آپدیت میشدن، اونها در آخرین روز هفته ( جمعه) این تعداد رو کیلیر اعلام میکردند...

اما مثل اینکه امروز خبری نمیخواد بشه( امیدوارم که برعکس باشه) ، اگه امروز کیسی رو اعلام نکنه، از اول ماه تا به امروز که 14 روز گذشته(دوهفته) کلاً آنکارا دو نفر رو کیلیر اعلام کرده و این با انتظاری که ازشون داشتیم مغایرت داره، چون همانطوری که میدونین ماه جون سفارت اصلاً تعطیلی در تقویمشون نداره و من به شخصه فکر میکردم تعداد افرادی که کیلیر میشن حداقل دوبرابر ماهای قبل باشه Sad Sad Tongue
اما با این وجود ماها، از اون بیداش نیستیم که با این باداشون بلرزیم CoolBig Grin
فعلاً ایروان رو عشق است
به قول دوستمون یک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ی بنفش
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
من مطمئنم بعضیها نیومدند هورا بکشند. حتما بازهم از این کیس نامبرها بین منتظرین مهاجرسرا داریم!
منم که کلیر نشدم البته ...
(2013-06-14 ساعت 20:04)pooya.n نوشته:  منم که کلیر نشدم البته ...

به امید خدا شما و همه دوستان منتظرسرا به زووووووووووووووووووودی کلیر میشید و واستون ههوووووووووووووووووورررررررااااااااااااااااا میکشیم.Big Grin
فقط ما 2014 ایها رو سال بعد فراموش نکنید.
پ.ن: امیدوارم همه یه ضرب بگیییرییییم :دی
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: lonelyman ، امیر مهاجر ، rezajoon ، jazirehh ، mhb161 ، mrbonbon ، pooya.n ، b_argi ، n51 ، sce ، lilac ، amir82 ، mehrana ، hushmandco ، zina s ، e76779 ، elima1980 ، رجبعلی
اين آنكارا از همه بيشتر داره حال من رو ميگيره چون ديشب نصف شب يه شعر مانند، آماده كردم براي دوستاني كه كلير ميشن و من حدس زدم كيان ولي اعلام نميكنه نميدونم چرا، معلوم نيست ميخواد هيجانش رو براي ما بيشتر كنه يا ميخواد قضيه رو هندي كنهWink نميدونه كه ما استوار و قبراق و سر حال همچنان ايستاده ايمTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
با سلام....
تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده ایروان .
دوستان کلیر شده برای ما بالای 100.120.150.200 روزها هم دعا کنید ... آخه انتظار و بلا تکلیفیش آزار دهنده است.. ولی دوستان که کلیر می شن ما هم شاد و امیدوار می شیم ...
.... بازم تبرررررررییییکککککککککککککککککککککک..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تبريكككك فراوااان به همه دوستان كلير شده ايروان Smile))) به به .. اين سفارت ايروان كلير بارون كرد امروز هااااا Smile)) ايشالا خبرهاي خوب واسه انكارا و الوظبي به زودييييي....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: 5ina ، sentinel ، lonelyman ، mhb161 ، parsush ، b_argi ، sce ، shatsi ، far-dv2013 ، gifa ، lilac ، zohre02 ، ابی هانی ، amir82 ، سلی ، hushmandco ، zina s ، mrr777 ، elima1980 ، رجبعلی
با تبریک به تمام دوستان عزیزم که امروز کلیر شدن. اگر سفارت ایروان مثل امروز هر هفته ۱۴ نفر را کلیر کنه انشألله تا ۱۰۰ روز دیگه نوبت به ما هم میرسه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان الیکای عزیز دسترسی به نت ندار از من خواست تا از همه ی کسانی که بهش تبریک گفتن تشکر کنم تا خودش بیاد
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
با عرض تبریک به دوستان تازه کلیر شده ، دوستان می دونم که بلاتکلیفی سخته و امروز هم جمعه است و خود جمعه هم اصولاً دلگیره ، البته امروز دوستانی کلیر شدند و این دلمردگی مقدار زیادیش برطرف شد ، اما خوب روزها دارن پشت هم می آیند و می روند و دوستانی مثل خود من پله های منتظر سرا را یکی پس از دیگری پشت سر می گذارند و بر روز های انتظارشون افزوده می شه، مخصوصاً اگر دوستانشون که با هم مصاحبه شده اند و یا هم سفر بوده و اون دوستان کلیر شده باشند و آنها هنوز منتظر ، بله می دونم سخت است و با 86 روز انتظار خودم دارم همه چیز رو کم کم لمس میکنم اما عزیزانم بزاریدمطلبی رو بگم که به اون باور دارم و امیدوارم که با تامل روی این جمله نگاه کنیم و مطمئن باشیم که پس از هر سختی ، آسایشی است و بعد از هر ناراحتی ، شادمانی و به امید خدا همه ما لحظه سپری شدن ایام 2 دلی ، تشکیک ، ناراحتی و ...خلاصه همه چیزهای درد آور را خواهیم دید....

صبورانه در انتظار زمان بمان.
هرچیز در زمان خود رخ می دهد.
حتی اگر باغبان باغش را غرق آب کند،
درختان، خارج از فصل خود
میوه نمی دهند!»
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
امروزهم گذشت و از انکارا خبری نشد
من 21می 13جون 14جون آپدیت شدم ولی من برنده اصلی نیستم همسرم برندست اونم 21می آپدیت شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امیرمهاجر عزیز پیام خصوصیتو بستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: lonelyman ، shatsi ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، 5ina ، امیر مهاجر ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
واقعا دیـــــــــــــــــــــگه داره خسته کننده میشــــــــــــــــــــه
باورتون میشه اصلا دیگه به رفتن فکـــــــــــــــــــــــر نمیکنم
نمی خوام حرفای مایوس کننده بزنم ولی این تاثیرات انتظار طولانیه!!! گفتم که آمادگیشو داشته باشید
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-14 ساعت 23:10)mohammad fazli نوشته:  واقعا دیـــــــــــــــــــــگه داره خسته کننده میشــــــــــــــــــــه
باورتون میشه اصلا دیگه به رفتن فکـــــــــــــــــــــــر نمیکنم
نمی خوام حرفای مایوس کننده بزنم ولی این تاثیرات انتظار طولانیه!!! گفتم که آمادگیشو داشته باشید

استاد فضلي ، ايشالا اين انتظار شما هم با يه كلير خوشكل براورده ميشه ، شما الكوي بنده و ساير دوستاني هستيد كه هميشه كمك حال دوستان در شرايط مختلف بوديد و هستيد ،
كر نكهدار من انست كه من ميدانم / شيشه را در بغل سنك نكه ميدارم Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان