موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به همه دوستان عزیز کلیر شده مخصوصا دوستان خوبم الیکا و سمانه .امیدوارم همه موفق باشید .
منم یه جورایی به دلم افتاده که آنکارا هم این هفته تکونی به خودش میده .امیدوارم ما آنکارایی ها هم خبرهای خوش بشنویم .آمین .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
من مطمئنم بعضیها نیومدند هورا بکشند. حتما بازهم از این کیس نامبرها بین منتظرین مهاجرسرا داریم!
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
منم که کلیر نشدم البته ...
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-14 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-14 ساعت 20:37 توسط lonelyman.)
اين آنكارا از همه بيشتر داره حال من رو ميگيره چون ديشب نصف شب يه شعر مانند، آماده كردم براي دوستاني كه كلير ميشن و من حدس زدم كيان ولي اعلام نميكنه نميدونم چرا، معلوم نيست ميخواد هيجانش رو براي ما بيشتر كنه يا ميخواد قضيه رو هندي كنه
نميدونه كه ما استوار و قبراق و سر حال همچنان ايستاده ايم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام....
تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده ایروان .
دوستان کلیر شده برای ما بالای 100.120.150.200 روزها هم دعا کنید ... آخه انتظار و بلا تکلیفیش آزار دهنده است.. ولی دوستان که کلیر می شن ما هم شاد و امیدوار می شیم ...
.... بازم تبرررررررییییکککککککککککککککککککککک..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
با تبریک به تمام دوستان عزیزم که امروز کلیر شدن. اگر سفارت ایروان مثل امروز هر هفته ۱۴ نفر را کلیر کنه انشألله تا ۱۰۰ روز دیگه نوبت به ما هم میرسه.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الیکای عزیز دسترسی به نت ندار از من خواست تا از همه ی کسانی که بهش تبریک گفتن تشکر کنم تا خودش بیاد
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض تبریک به دوستان تازه کلیر شده ، دوستان می دونم که بلاتکلیفی سخته و امروز هم جمعه است و خود جمعه هم اصولاً دلگیره ، البته امروز دوستانی کلیر شدند و این دلمردگی مقدار زیادیش برطرف شد ، اما خوب روزها دارن پشت هم می آیند و می روند و دوستانی مثل خود من پله های منتظر سرا را یکی پس از دیگری پشت سر می گذارند و بر روز های انتظارشون افزوده می شه، مخصوصاً اگر دوستانشون که با هم مصاحبه شده اند و یا هم سفر بوده و اون دوستان کلیر شده باشند و آنها هنوز منتظر ، بله می دونم سخت است و با 86 روز انتظار خودم دارم همه چیز رو کم کم لمس میکنم اما عزیزانم بزاریدمطلبی رو بگم که به اون باور دارم و امیدوارم که با تامل روی این جمله نگاه کنیم و مطمئن باشیم که پس از هر سختی ، آسایشی است و بعد از هر ناراحتی ، شادمانی و به امید خدا همه ما لحظه سپری شدن ایام 2 دلی ، تشکیک ، ناراحتی و ...خلاصه همه چیزهای درد آور را خواهیم دید....
صبورانه در انتظار زمان بمان.
هرچیز در زمان خود رخ می دهد.
حتی اگر باغبان باغش را غرق آب کند،
درختان، خارج از فصل خود
میوه نمی دهند!»
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
امروزهم گذشت و از انکارا خبری نشد
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
من 21می 13جون 14جون آپدیت شدم ولی من برنده اصلی نیستم همسرم برندست اونم 21می آپدیت شده این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیرمهاجر عزیز پیام خصوصیتو بستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
واقعا دیـــــــــــــــــــــگه داره خسته کننده میشــــــــــــــــــــه
باورتون میشه اصلا دیگه به رفتن فکـــــــــــــــــــــــر نمیکنم
نمی خوام حرفای مایوس کننده بزنم ولی این تاثیرات انتظار طولانیه!!! گفتم که آمادگیشو داشته باشید