کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-17 ساعت 14:40)ابی هانی نوشته:  من امروز باز هم آپدیت شدم
12 نامه اطلاعات اضافی اومد.همون شب دوباره فرستادم.13 ،16 و امروز ،برای 3 روز کاری پشت سر هم آپدیت شدم
خدایا چه خبره؟

ابی جان دیگه کارت تمومه تو این تاپیک..
بارو بندیلت و ببند برو دیگه جا باز شه بچه ها راحت تر بشینند Tongue
ولی ایشالله پای هیچ کس به این تاپیک نرسه Rolleyes
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: maryam_a ، Szsanazsz ، zohre02 ، mhb161 ، el333 ، ابی هانی ، raham ، e76779 ، amir82 ، rozelo ، hushmandco ، amohammadiazar ، رجبعلی
سلام بچه ها،

اعصابم داغونه!! من 11 جون پاسپورتمو دادم سفارت برای صدور ویزا، امروز پاسپورتمو بهم برگردوندن و نوشتن دوباره بهت کلیرنس خورده!!Sad من چون درگیر کارای سربازیم بودم تو ایران 75 روز بعد از کلیر شدنم پاسپورتمو دادم به سفارت!!!
سری پیش 40 روزه کلیر شده بودم.....

الان واقعاٌ در مانده ام..... Sad
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستان غریبواشنا ازامروزمنم اومدم اینجا درانتظار
دیروزمصاحبه داشتیم بابرگه ابی
معنی اش چیه

(2013-06-17 ساعت 17:47)Given نوشته:  الان از تهران اومدم ...دست و پام می لرزه .. تو بد موقعیتی قرار گرفتم .... تازه دارم درک می کنم ...Sad .. خیلی هم عصبانی ام .. رفته بودم یکجا برای مصاحبه .. یک موقعیت شغلی خیلی عالی رو از دست دادم ....به خاطر همین لنگ در هوایی برای مهاجرت ..... ادمین لایه دوم شبکه می خواستن برای یه کارخونه نزدیک اشتهارد ، با نهار ، بیمه ، سرویس ، پنجشنبه ها هم تعطیل و حقوق واقعا عالی .... سه نفر باهام مصاحبه کردن .. هر سه تاشون رازی بودن و خیلی باهام اوکی شدن ... نفر آخر یه آقای دکتری بود ، جوان ، خوش برخورد که گویا مدیر آی تی کل شرکت بود ... آخرای مصاحبه ازم پرسید احیانا قصد مهاجرت نداری که .. منم گفتم چرا .... خلاصه رفت تو کار مهاجرت ما .. و از اونجایی که من کلا دروغ و این برنامه ها تو کارم نیست .. همه ماجرا رو براش شرح دادم ... اونم خیلی خوشحال .. بهم کلی تبریک گفت ... اما گفت خودت رو تو موقعیت یه مدیر قرار بده .. ببین چقدر سخت و هزینه برداره بخوای یه نفر رو بیاری ، چند ماه بعد از دستش بدی Sad.. خلاصه گفت شما کیس خوبی برای ما هستی ولی چه تضمینی داری برای مدت در اختیار بودنت؟ .. در آخر هم گفت من باید با مدیر شرکت راجع به این موقعیتی که شما داری صحبت کنم .. امیدوارم که ایشون قبول کنن و این مدت هر چند کم رو در خدمتتون باشیم .... الان کارد بهم بزنی خون از بدنم خارج نمیشه .Sad. خیلی عصبی و ناراحتم ..... خیلی شرایط بدی شد ... واقعا زندگی خیلی شرایط های پیچیده ای جلوی پای آدم می ذاره ... امیدوارم این همه صبر و خودخوری ارزش داشته باشه و بزودی نه من تمامی دوستانی که مشکلاتی مشابه دارن تکلیفشون معلوم بشه .

دوست عزیز درهرکاری خیریتی است نمیخوام ازدرمذهبی واردشم ولی درزندگی خیلیییییییییییییییییی بهش برخوردم مطمئن باشید بعدهامیگید خوب شدنرفتم سراین کار
بهش میرسیدبرای دلداریتون اینونگفتم
تشکر کنندگان: Given ، MEHDIREZAEI ، princesess ، zohre02 ، mhb161 ، آنی ، shatsi ، گل نهال ، sh_aytak ، rozelo ، amohammadiazar ، رجبعلی
(2013-06-17 ساعت 17:38)zohre02 نوشته:  دوستان ی سوالی داشتم در مورد کیس های ستاره دار اونطور که من متوجه شدم هر زمان نفر اصلی کلیر بشه نامش در سایت اعلام می شه حال اگر همراهان کلیر شده باشند که هیچ در غیر این صورت ستاره دار اعلام می شن درسته؟

همیشه اول برنده اصلی کلیر میشه حالا یا همراهش بقیه اعضا هم می شن یا اینکه بدون اعضای خانواده کلیر میشه که توی سایت جلوی اسمش یه ستاره بی خود می زارن به معنای واقعی دوباره خون دل خوردن و سپری کردن روزهای آینده همچون گذشته (البته حس امیدش یکم بیشتره Big Grin )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: zohre02 ، noura ، mhb161 ، گل نهال ، hushmandco
(2013-06-17 ساعت 17:52)negar_karimi6 نوشته:  سلام دوستان غریبواشنا ازامروزمنم اومدم اینجا درانتظار
دیروزمصاحبه داشتیم بابرگه ابی
معنی اش چیه

دوست عزیز خوش اومدی
برگه آبی یعنی کلیرنس یعنی fbi چک یعنی انتظار تا کلیر شدن )امضاتو کامل کن که بدونیم مصاحبت کجا بوده و اگر دوست داشتی تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبر و تعداد نفرات و نتیجه مصاحبتو به امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا توی منتظرسرا اضافه کنن انشالله زود کلیر شی و زیاد منتظر نمونی
موفق باشی
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: princesess ، zohre02 ، mhb161 ، negar_karimi6
(2013-06-17 ساعت 17:47)Given نوشته:  الان از تهران اومدم ...دست و پام می لرزه .. تو بد موقعیتی قرار گرفتم .... تازه دارم درک می کنم ...Sad .. خیلی هم عصبانی ام .. رفته بودم یکجا برای مصاحبه .. یک موقعیت شغلی خیلی عالی رو از دست دادم ....به خاطر همین لنگ در هوایی برای مهاجرت ..... ادمین لایه دوم شبکه می خواستن برای یه کارخونه نزدیک اشتهارد ، با نهار ، بیمه ، سرویس ، پنجشنبه ها هم تعطیل و حقوق واقعا عالی .... سه نفر باهام مصاحبه کردن .. هر سه تاشون رازی بودن و خیلی باهام اوکی شدن ... نفر آخر یه آقای دکتری بود ، جوان ، خوش برخورد که گویا مدیر آی تی کل شرکت بود ... آخرای مصاحبه ازم پرسید احیانا قصد مهاجرت نداری که .. منم گفتم چرا .... خلاصه رفت تو کار مهاجرت ما .. و از اونجایی که من کلا دروغ و این برنامه ها تو کارم نیست .. همه ماجرا رو براش شرح دادم ... اونم خیلی خوشحال .. بهم کلی تبریک گفت ... اما گفت خودت رو تو موقعیت یه مدیر قرار بده .. ببین چقدر سخت و هزینه برداره بخوای یه نفر رو بیاری ، چند ماه بعد از دستش بدی Sad.. خلاصه گفت شما کیس خوبی برای ما هستی ولی چه تضمینی داری برای مدت در اختیار بودنت؟ .. در آخر هم گفت من باید با مدیر شرکت راجع به این موقعیتی که شما داری صحبت کنم .. امیدوارم که ایشون قبول کنن و این مدت هر چند کم رو در خدمتتون باشیم .... الان کارد بهم بزنی خون از بدنم خارج نمیشه .Sad. خیلی عصبی و ناراحتم ..... خیلی شرایط بدی شد ... واقعا زندگی خیلی شرایط های پیچیده ای جلوی پای آدم می ذاره ... امیدوارم این همه صبر و خودخوری ارزش داشته باشه و بزودی نه من تمامی دوستانی که مشکلاتی مشابه دارن تکلیفشون معلوم بشه .
جاش شايد اينجا نباشه ولي بايد بهت بگم كه شما كه نهايتا دو سه ماه ديگه ايراني بيخود رفتي مصاحبه كار جديد! البته من اصلا با آينده نگري و پلن بي و سي مخالف نيستم ولي پلن بي نبايد منجر به خود قراردهي در شرايط دهانسرويسان بشه فقط بايد يك اميد لايتي باشه در صورت يك احتمال كم. گاهي فقط بايد صبر و نگاه كرد،حرص نخورد. همين رفيق
(2013-06-17 ساعت 18:00)princesess نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 17:49)babak_1363 نوشته:  سلام بچه ها،

اعصابم داغونه!! من 11 جون پاسپورتمو دادم سفارت برای صدور ویزا، امروز پاسپورتمو بهم برگردوندن و نوشتن دوباره بهت کلیرنس خورده!!Sad من چون درگیر کارای سربازیم بودم تو ایران 75 روز بعد از کلیر شدنم پاسپورتمو دادم به سفارت!!!

ایناااااااااا هم خوششون اومده هر از چندگاهی به یک نفر کلیرنس مجدد بزنند هااااااااا

بچه کی دوباره بهش کلیرنس خورده؟ هنوز تو سایت سفارت مربوط به AP شماره کیس من بعنوان کلیر شده ها هست! این یعنی چی؟ یعنی برش میدارن؟ یعنی سایت هنوز به روز نشده؟!
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-06-17 ساعت 17:32)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز سلام
كسي هست مصاحبه اپريل باشه اپديت شده باشه سفارت انكارا

سلام دوست عزيز
ما هفته آخر آپريل مصاحبه داشتيم من 3 مي و همسرم 6 مي و 13 و 17 جون توي سيس آپديت شده و هيچ ايميلي هم دريافت نکرديم . نقص مدارک هم نداشتيم و همچنان منتظريم .
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، heidari1248 ، mhb161 ، farshadsh ، amir82 ، رجبعلی

سلام من 6 بار اپدیت شدم.چرا؟
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: zohre02 ، heidari1248 ، mhb161 ، Mehrdadordi ، farshadsh ، رجبعلی
(2013-06-17 ساعت 15:52)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان الان 54 روز از مصاحبه ما میگذره ولی جز همون بعد از مصاحبه اصلا آپدیت نشدیم یعنی پروندمون افتاده پشت شوفاژ ؟ ! تو رو خدا کسی مثل ما هست ؟ یه دلگرمی بدین تورو خدا

دوست من شما که خوبه شرایطت,ما تقریبا 130 روز میشه که آآپدیت نشدیم.اصلا نگران نباش.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، el333 ، farshadsh ، رجبعلی
(2013-06-17 ساعت 15:30)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 15:23)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 15:02)امیر مهاجر نوشته:  قابل توجه مرجانی عزیز و سایر دوستان،
با نگه داشتن اشاره‌گر ماوس روی هر یک از آیدی‌ها در منتظرسرا اطلاعات تکمیلی کیس رو مشاهده کنید.

امیر عزیز
اطلاعات کیس ما رو اشتباه وارد کردی برادر ... سه نفر و نصفی رو زدی سه نفر ... بابا اون نصفی داره یارانه می گیره Big Grin دیگه میشه به عنوان نفر چهارم ازش یاد کرد ... Smile

مگه شما هم تو منتظرسرا هستی؟ با چه اسمی؟

ای آقـــــــــــــــــــــــــــــــــا ...
مگه میشه توی منتظر سرا نبود ... ( ما به همراه Iman63 ،آرش و Alireza_sweety توی یکروز مصاحبه داشتیم . تا اومدم بجنبم ، همسر محترمه اطلاعات رو واست ارسال کرد ( نه اینکه خدhی ناکرده فک کنی " زن ذلیلم " هااااااااااا . نه ...
تمکین کردم و چیزی نگفتم Big Grin
نمی دونم چرا خدا امسال از بین کیسهای خونوادگی " زن خونواده " رو کیس اصلی معرفی کرده !!! که بنده هم از این موضوع مستثنی نبودم !
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
با سلام خدمت همه دوستان منتظر،

من هم 61 روز شدم . کاش زودی تموم بشه این انتظار...

با تشکر

علی
کیسنامبر: 2013AS52XX
تاریخ مصاحبه : 16 آپریل 2013 پاریس
تاریخ کلیر: 8 آگست 2013
مقصد: TX
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، el333 ، jazirehh ، farshadsh ، گل نهال ، رجبعلی
(2013-06-17 ساعت 18:09)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 18:00)princesess نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 17:49)babak_1363 نوشته:  سلام بچه ها،

ایناااااااااا هم خوششون اومده هر از چندگاهی به یک نفر کلیرنس مجدد بزنند هااااااااا

بچه کی دوباره بهش کلیرنس خورده؟ هنوز تو سایت سفارت مربوط به AP شماره کیس من بعنوان کلیر شده ها هست! این یعنی چی؟ یعنی برش میدارن؟ یعنی سایت هنوز به روز نشده؟!

این اتفاق برای چندتا از دوستای دیگرمون هم افتاده و فقط دوباره باید صبر کرد ..نگران نباشید نهایتش 3 ماه دیگست ..تا اون موقع دیگه هیچ کدوممون توی این سایت نیستیم
(2013-06-17 ساعت 18:03)PARVIN_OMID نوشته:  

ما که نشدیمSad

دوست عزیز ما 8 آپریل مصاحبه شدیم یک بار فرم 9 سوالی برای همسرم فرستادند 2 بار هم آپدیت شدیم ولی الان از 2 می تا بحال آپدیت نشدیم.هیچی معلوم نیست از پارسالیها می پرسیم تعجب می کنند.باز هم انتظارررررر.به امید خبرهای خوش و ++++++++++
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، heidari1248 ، SK89 ، mhb161 ، 5ina ، farshadsh ، PARVIN_OMID ، rozelo ، amir82 ، رجبعلی

ما از 18 اوریل اپدیت نشدیم فال قهوه گرفتم گفته یک عدد 3 افتاده حالا نمیدونم 3 ماه دیگه یا 3 هفته دیگه ولی حتما میشه گفت خیلی شلوغ پلوغه و مدام کاغذ رد و بدل میشه این یعنی پرونده پشت شوفاز نیوفتاده خیالم راحت شد Smile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، 5ina ، Szsanazsz ، nooshshahnar ، farshadsh ، princesess ، amir82 ، گل نهال ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان