کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-17 ساعت 17:00)mohammad_r نوشته:  سلام
امروز ما هم دوباره آپديت شديم. اميدوارم اين چند روز خبر خوشي در پيش باشد.
تبریک آقا محمـــــــــــــــد
ما با این آقا محمد با هم مصاحبه داشتیم و ایشون نفر جلویی بنده بودن با شماره 410 اگه اشتباه نکنم و من 411 و دوست دیگرمون 2600Kasra شماره 413. حتما میپرسی که چی؟؟؟؟
از اون روزی که ما مصاحبه داشتیم فقط ما سه نفر موندیم. من فکر میکنم حتی سفارت داره به ترتیب شماره ها کیسها را بررسی میکنه و این حدس را میزنم که من بعد از mohammad_r کلیر میشم و بعد از من 2600Kasra.
می خوام بدونم دوستانی که کلیرنس خوردن و انتظارشون طولانی شده شماره مصاحبشون چند بوده (مخصوصا بچه های انکارا) آیا از روز مساحبشون افرادی باقی موندن و اگر موندن آیا شماره آنها بعد از خودشان بوده یا نه؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-17 ساعت 18:47)iraj im نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 18:03)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 17:32)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز سلام
كسي هست مصاحبه اپريل باشه اپديت شده باشه سفارت انكارا

ما که نشدیمSad

دوست عزیز ما 8 آپریل مصاحبه شدیم یک بار فرم 9 سوالی برای همسرم فرستادند 2 بار هم آپدیت شدیم ولی الان از 2 می تا بحال آپدیت نشدیم.هیچی معلوم نیست از پارسالیها می پرسیم تعجب می کنند.باز هم انتظارررررر.به امید خبرهای خوش و ++++++++++

سلام دوست عزیز منم 8 آپریل مصاحبه شدم
9 و 11 آپریل و آخرین بار هم 15 می آپدیت شدم و همچنان منتظر
امیدوارم خیلی زود همگی کلیر بشیم
dv 2013, Ankara
تشکر کنندگان: zohre02 ، 5ina ، el333 ، Mehrdadordi ، farshadsh ، amir82 ، alirezass ، رجبعلی
سلام من 25 اپریل مصاحبه داشتم اخرین بار 28 می اپدیت شدم
تشکر کنندگان: farshadsh ، mhb161 ، گل نهال ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان عزیز سلام

من حدود 10روز پیش، کلیر شدم از سفارت ابوظبی!! دو تا سوال دارم:

1- برای گرفتن ویزا، چه گزینه هایی پیش روی ما هست؟ مطمئن ترین و کم هزینه ترین کدوم هست؟ کیس ما >2نفره< هست

2- این عبارت که مینویسه برامون :
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
منظورش از این قسمت چیه؟
ویزا بولتین چه ماهی رو باید چک کنم و چه قسمتیش رو ؟؟
2013AS59XX/دو نفر+من که بالای 21سال بودم و بهم ویزا ندادنCool/ابوظبی/W4آوریل
تشکر کنندگان: farshadsh ، mhb161 ، zohre02
(2013-06-17 ساعت 18:09)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 18:00)princesess نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 17:49)babak_1363 نوشته:  سلام بچه ها،

اعصابم داغونه!! من 11 جون پاسپورتمو دادم سفارت برای صدور ویزا، امروز پاسپورتمو بهم برگردوندن و نوشتن دوباره بهت کلیرنس خورده!!Sad من چون درگیر کارای سربازیم بودم تو ایران 75 روز بعد از کلیر شدنم پاسپورتمو دادم به سفارت!!!
سری پیش 40 روزه کلیر شده بودم.....

الان واقعاٌ در مانده ام..... Sad

ایناااااااااا هم خوششون اومده هر از چندگاهی به یک نفر کلیرنس مجدد بزنند هااااااااا

بچه کی دوباره بهش کلیرنس خورده؟ هنوز تو سایت سفارت مربوط به AP شماره کیس من بعنوان کلیر شده ها هست! این یعنی چی؟ یعنی برش میدارن؟ یعنی سایت هنوز به روز نشده؟!
بله دوست عزيز در اولين آپديت كيس شما رو حذف ميكنند.
البته يك ايميل به سفارت بزنيد و موضوع رو گوشزد كنيد.
به اميد خدا بزودي مجددا كلير ميشيد.
(2013-06-17 ساعت 20:12)negar_karimi6 نوشته:  من که میگم بچه هایی که تاپیکهای قبل از کلیرنس زو میاومدن خیلیییییییی باحالترازاین ردیف بچه هاست این تاپیکی هاکه هرچه سوال میکنیم محل نمیزارن

این جوری هم که شما میگید نیست. مسئله اینه که بعضی وقتا یکوچولو همت شما هم لازمه
برای درست کردن امضا ===>
وارد مهاجرسرا که میشی اون بالا نوشته کنترل پنل کاربر
درسته؟؟ روش کلیک کن
میره به صفحه جدید، حالا در منوی سمت راست زده تغییر امضا
درسته؟؟ روش کلیک کن
حالا یک صفحه باز میشه که توش میتونی متن بنویسی.
هر چی دلت میخواد تو امضات باشه اینجا بنویس
موفق باشی
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-17 ساعت 20:12)negar_karimi6 نوشته:  من که میگم بچه هایی که تاپیکهای قبل از کلیرنس زو میاومدن خیلیییییییی باحالترازاین ردیف بچه هاست این تاپیکی هاکه هرچه سوال میکنیم محل نمیزارن
http://mohajersara.com/thread-6199-post-...#pid294831
البته خانم کریمی بچه های این تاپیک همون دوستانی هستند مثل من که تو تاپیکهای دیگه مثل سفر به امارات به شما کمکهای زیادی کردند و شما حتی به خودتون زحمت زدن کلید تبریک و تشکر رو هم ندادین
این بچه ها همونا هستند.امیدوارم شما به درد خیلی از اونها دچار نشین که بیش از صد و اندی روز منتظر باشین
وگرنه مطمئنم که حتی حال حرف زدن نخواهید داشت چه برسه به جواب دادن
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
2013AS76## 15 جون کلیر شدم . مقصد CA
Case number: 2013AS00000X
کارنت شدن : بزودی!
تاریخ مصاحبه: بزودی!
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، jazirehh ، farshadsh ، ابی هانی ، el333 ، 5ina ، Ali.US ، A.d ، e76779 ، princesess ، Mehrdadordi ، jjbahale ، mhb161 ، amir82 ، گل نهال ، ikamaly ، zohre02
دوستان من دیروز و امروز به یکی از شهرستانها برای ماموریت رفته بودم که نکته جالبی دیدم
وقتی برای بعضی امور به محل کارخانه رفتم هر کدوم از این کارگران بنده خدا که فکر میکردن من عددیBig Grin هستم یه درخواستی داشتن
لا به للای این درخواستها یه بنده خدایی برای گرفتن گواهینامه رانندگی مشکلی داشت که برام جالب بود و این درخواست رو با چنان تمنایی میگفت که منو بدجوری به فکر فرو برد
بعدش به خودم گفتم تو رو خدا نگاه کن بعضیها تمام آرزوهاشون چیه و چقدر میتونه سقف آرزوهاشون پایین و جالب باشه!!!Rolleyesیعنی وقتی این آدم بتونه گواهینامشو بگیره به عبارتی به تمام آمال و آرزوهاش دست پیدا کرده و حالا ما اینجا چه چیزهایی که نمیخوایم
بعد به خدا گفتم :آخه قربونت برم من با دیدن این چند نفر که هیچ نسبتی باهاشون ندارم انقدر دلم سوخت و میسوزه و دنبال یه راه حلی میگردم برای رفع مشکل اینها پس تو چجوری دلت میاد این همه آدم که بندگان تو هستند رو حاجتشونو ندی.نه نه نه تو میدی ولی هرچیزی به موقع.و این فقط فکر ماست که مشکل داره نه حس دلسوزی تو.
پس ای خدا وقتی همه کاراتو راست و ریس کردی و سرت خلوت شد و همه خواسته ها رو اجابت کردی این تاپیک رو هم ببینTongue.اینجا هم آدمهای زیادی هستند که منی که هیچ نسبتی باهاشون ندارم دلم میسوزه تو که جای خود داری
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-06-17 ساعت 19:57)sam110 نوشته:  دوستان عزیز سلام

من حدود 10روز پیش، کلیر شدم از سفارت ابوظبی!! دو تا سوال دارم:

1- برای گرفتن ویزا، چه گزینه هایی پیش روی ما هست؟ مطمئن ترین و کم هزینه ترین کدوم هست؟ کیس ما >2نفره< هست

2- این عبارت که مینویسه برامون :
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
منظورش از این قسمت چیه؟
ویزا بولتین چه ماهی رو باید چک کنم و چه قسمتیش رو ؟؟
دوست من سریع مراجعه کنید، به نظر من هرگونه تعلل دست سفارت رو برای هر بازی جدید باز میذاره از جمله کلیرنس مجدد!!
این رو کاملاً دوستانه میگم

جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستای خوبم.
من تازه وارد این صفحه هستم و تازه برگه صورتی نوش جان کردم. دیروز تو این فکر بودم که هر کدوم از اینایی که تو سایت کلیر میشن چند روز تو نوبت بودن که بذهنم رسید یک فایل اکسل درست کنم و بکمک اون مشخص کنم که مثلا کیس 4444 یا 777 یا 1234 هرکدوم چند روز تونوبت بودن وقتی که اسمشون توی سایت اومده. این فایلرو براتون به اشتراک میذارم. خیلی دوستتون دارم و ممنونم که تویه خیلی جاها من و امثال من رو راهنمایی کردین. به امید بهترینها برای همه شما
علی احمدزاده
راستی پسورد فایل 11111 هست
Wink
http://rapidshare.com/files/4185805067/A...ssing.xlsx
به امید فردایی بهتر برای ما
http://rapidshare.com/files/4185805067/A...ssing.xlsx
(2013-06-17 ساعت 15:52)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان الان 54 روز از مصاحبه ما میگذره ولی جز همون بعد از مصاحبه اصلا آپدیت نشدیم یعنی پروندمون افتاده پشت شوفاژ ؟ ! تو رو خدا کسی مثل ما هست ؟ یه دلگرمی بدین تورو خدا

دوست عزیز من الان بالای ۹۰ روزه حتی اپدیت هم نشدم. زیاد فکر نکن. این نیز بگذرد . . .
تشکر کنندگان: farshadsh ، sh_aytak ، Mehrdadordi ، el333 ، hushmandco ، zohre02 ، رجبعلی
سلام ما هم 22می مصاحبه داشتیم اخرین بار24می اپدیت شدیم
و فقط همینSad
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: farshadsh ، Mehrdadordi ، amir82 ، hushmandco ، zohre02 ، soruosh
بعد از 23 می امروز 17 جون آپدیت شدم.یعنی خبرای خوب در راهه؟ امیدوارم همگی این غول رو بکشیم و بریم برای کشتن غول اصلی
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
(2013-06-17 ساعت 21:34)linuxer نوشته:  
(2013-06-17 ساعت 15:52)PARVIN_OMID نوشته:  دوستان الان 54 روز از مصاحبه ما میگذره ولی جز همون بعد از مصاحبه اصلا آپدیت نشدیم یعنی پروندمون افتاده پشت شوفاژ ؟ ! تو رو خدا کسی مثل ما هست ؟ یه دلگرمی بدین تورو خدا

دوست عزیز من الان بالای ۹۰ روزه حتی اپدیت هم نشدم. زیاد فکر نکن. این نیز بگذرد . . .

ای بابا عجب برنامه ای شده شما آپدیت نمشی ما هم که فقط آپدیت میشیم به هر حال کلیری نیست SadSad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان