موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم بالاخره بعد 1 ماه آپدیت شدیم. 17 جون
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-17 ساعت 23:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-17 ساعت 23:11 توسط r91.)
از 13 جون خیلیها از آنکاراسری دوم آپدیتشون(بعد از سری که بلا فاصله بعد از مصاحبه انجام میشه) شروع شده.کیا هستن؟امیدی هست اینها همین هفته کلیر بشن؟ضمناً شبها کلیرنس اعلام میشه؟(از آمریکا) یا فقط روزهاست؟(از ترکیه)
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من یک سئوال داشتم کیس ما امروز 3 بار تو سایت سیس آپدیت شده به تاریخ 17 جون این میتونه نشونه خوبی باشه؟ چرا آپدیتهای قبلی دیگه نیست و اینکه سه بار آپدیت میشه یعنی اینکه پرونده به سه بخش تقسیم شده و از سه بخش بررسی اشان امروز به پایان رسیده؟
قبلاً یکبار 23 می و بار دیگه 14 جون آپدیت شده بود
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
من یگ تجربه درزمان انتظارداشتم دوست دارم بدونم دوستان دیگه هم این تجربه داشتند یا دارند شبی نبود که خواب نبینم کلیر شدم از دوستان کسی همچین تجربه داشته؟
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
10jun مصاحبه داشتم برگه آبی گرفتم :|
شماره کیس: **85
کنسولگری:ایروان
تاریخ مصاحبه:12jun
دریافت ویزا:15Aguste
ورود به آمریکا:---
دریافت گرین گرین کارت:---
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز در زمان مصاحبه آفیسر از ما نخواست که دستمان را بالا ببریم وقسم بخوریم ولی ظاهرا از بقیه دوستان خواسته شده که قسم بخورند.آیا کس دیگه ای چنین تجربه ای را داشته.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 19:57)sam110 نوشته: دوستان عزیز سلام
من حدود 10روز پیش، کلیر شدم از سفارت ابوظبی!! دو تا سوال دارم:
...
منظورش از این قسمت چیه؟
ویزا بولتین چه ماهی رو باید چک کنم و چه قسمتیش رو ؟؟
سلام و عرض تبریک 
منظورش اینه که سهمیه صدور ویزاها در هرماه محدوده، بنابراین اگه می خواین ویزاتون به ماه بعد نیفته، سریع تر برای گرفتنش اقدام کنین.
البته این فقط یه هشدار احتیاطیه و تا جایی که من فهمیدم (با خوندن پست های سال بالایی ها!) تا حالا کم تر شده که بگن ویزاهای این ماه تموم شد، صبر کنین تا ماه دیگه!!!
درضمن من خودم هم منظورشو از چک کردن بولتن نفهمیدم چون توی بولتن شما فقط اطلاعات کلی از کیس نامبرها به دست می یاری.
درضمن اگه لطف کنین و تاریخ مصاحبه و کلیرشدن ویزاتون رو برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کنین تا توی جدول منتظرسرا وارد کنن همگی ازتون ممنون می شیم
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 21:03)صدا نوشته: 2013AS76## 15 جون کلیر شدم . مقصد CA
خیلی تبریک می گم. 
لطفا هرچه سریع تر 4 تا پست دیگه هم ارسال کنین !!! تا بتونین امضا درست کنین و اطلاعات کیستون توی جدول مهاجرسرا وارد بشه. البته اگه مایل باشین. مرسی
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-17 ساعت 23:31)Ghormeh Sabzi نوشته: دوستان آدرس سایت برای ارسال ایمیل به سفارت آنکارا چی بود؟
http://turkey.usembassy.gov/mobile//iv-form2.html
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
اگر از مدیکال ۶ ماه گذشته باشه، باید دوباره واکسنها رو هم تزریق کنیم یا فقط آزمایشات تو آنکارا کافیه؟
اینجا کسی هست که بدون گرفتن وکالت از همسرش ویزای همسرشو گرفته باشه از آنکارا؟
Category : F2B
Receipt Number : WAC1790XXXXXX
Priority Date :2016 Nov
Approve Date:June 2020
Welcome Letter Date :?
Case number:ABD 2020.........
Interview Date : Coming Soon
رتبه:
64
0 تشکر در 0 ارسال
قبل تر ها یعنی از زمان برگشتنم از مصاحبه (عید92) اینجا که میومدی پستها اکثرشون سوت و کف و انرژی مثبت پراکنی بود. هفته که شزوع میخواست بشه عده ای از دوستانی که الان نیستند و یا رفتن یا دارن بار و بندیل میبندن، اونقدر انرژی مثبت میدادن که آدم فراموش میکرد واسه چی اینجاست.
الان اگه به لطف دعا های محمد فضلی و آبلوم-ما و گربه های خونه ساناز اینا و لرزشهای دست و پای گیون و منتظرسرای افشین و آپدیت کردنهای امیرمهاجر و دعاهای نیمه شب دایی زنگانه و دلنوشته های شاتسی و لایکهای گل نهال و اشعار لونلی-من و تمرینات بی وقفه ارگی برای هورا کشیدن و جیغ بنفشهای امیر82 و منبر رفتن های لینوکسر و حمایتهای پرینسس و صبر جناب ایوب و انرژی مثبت بعضی دیگه از دوستان و نق نق بعضی دیگه از جمله خودم نبود، ( طولانی شد جمله ببخشید) نمیدونم چه جوری باید صبح رو شب میکردیم.
حالا که نیمه شبه و خلائق در خواب ناز، سر خدا خلوت تره. من هم که الان حالی بینابین دارم یا به قولی حس مدیتیشنم گل کرده میخوام برم به درگاهش..
To Dear God
آقا جان. خدا جان. به خودت قسم تکلیف ما رو معلوم کن. اگه کاره ای بودیم و خبر نداشتیم بگو به ما بگن و قرمزمون کنن و بعدش لا اقل تکلیفمون معلومه. برگه قرمز رو میبریم واسه مصاحبه ای جایی. ما رو که ده بار تو مصاحبه های اینجا رد کردن، لا اقل این برگه قرمز رو نشون میدیم که والا بلا ما اونوری نیستیم. ما خیلی هم خوبیم. بلاد کفر ما رو رد صلاحیت کرده.
اگر هم کاره ای نیستیم بازم بگو تکلیف ما رو روشن کنن ویزامون رو بدن بریم دنبال زندگیمون.
خدا جون. تورو به مرگ هرکی که دوسش داری اینجا رو خالی کن زودتر. ملتی که اینجا جمعن گرفتاریشون یکی دوتا نیست. تو که دستت بازه . "کن فیکون" که میگن مگه تو نیستی؟ آقا اصلا بیخیال این حرفا. بچه های منتظر رو که به صف کنی همین الان یک دو جین بچه و نوزاد بینشون هست. اونا رو بفرست برن، پدر مادراشونم چون گناه دارن به هوای اونا بفرست برن. مجرد ها هم مگه گناه کردن که مجردن؟ خوب پول نداشتن زن بگیرن. پول داشتن ولی طرف مورد نظرشون قصد ادامه تحصیل داشته. اصلا قول میدن که زودی زن بگیرن . خانمهای مجرد هم اعتراض نکن. اونها هم باید زن بگیرن. همینی که هست. خدا جان ردشون کن برن اونور دیگه.
خدایا تا آخر سپتامبر مهلتت. فرستادیمون که هیچ..( اونور یقتو میگیریم که حالا که فرستادیمون اینور هوامونو داشته باش) اگر نفرستادیمون بیخ ریش خودتیم. باید از اینور جبران کنی.
خدایا...
waiting for soonest reply
sincerely yours;
جمعی منتظر
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 00:44)Ali.US نوشته: دوستان عزیز در زمان مصاحبه آفیسر از ما نخواست که دستمان را بالا ببریم وقسم بخوریم ولی ظاهرا از بقیه دوستان خواسته شده که قسم بخورند.آیا کس دیگه ای چنین تجربه ای را داشته.
بله ما هم قسم نخوردیم
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.