کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-17 ساعت 23:30)nazanin farzad نوشته:  سلام دوستان عزیز
من یک سئوال داشتم کیس ما امروز 3 بار تو سایت سیس آپدیت شده به تاریخ 17 جون این میتونه نشونه خوبی باشه؟ چرا آپدیتهای قبلی دیگه نیست و اینکه سه بار آپدیت میشه یعنی اینکه پرونده به سه بخش تقسیم شده و از سه بخش بررسی اشان امروز به پایان رسیده؟
قبلاً یکبار 23 می و بار دیگه 14 جون آپدیت شده بود

ببخشید، از کجا می فهمید در یک روز چند بار اپدیت شده؟ مگه ساعت اپدیت شدن هم نوشته می شه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، r91 ، farshadsh ، hushmandco ، zohre02 ، shatsi ، Mehrdadordi ، payam62 ، رجبعلی
(2013-06-18 ساعت 00:44)Ali.US نوشته:  دوستان عزیز در زمان مصاحبه آفیسر از ما نخواست که دستمان را بالا ببریم وقسم بخوریم ولی ظاهرا از بقیه دوستان خواسته شده که قسم بخورند.آیا کس دیگه ای چنین تجربه ای را داشته.
دوست عزیز، ماهم جز کسانی بودیم که آفیسر از ما قسم خوردن رو نخواست. موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: farshadsh ، mhb161 ، hushmandco ، zohre02 ، shatsi ، Mehrdadordi ، رجبعلی
دوستای عزیزم، آدم حسودی نیستم!!
ولی وقتی یکی از بچه های آنکارا یا ابوظبی میگن فلان روز آپدیت شدیم و ..
آه از نهادم بر میاد که ... ایروان( اخم کنین و با آه بگین) چی میشد کیس های تو هم تو CEAC به صورت آنلاین نشون داده میشد و آپدیت هاشو میدیدیم!!!؟؟؟؟
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
(2013-06-18 ساعت 08:17)b_argi نوشته:  دوستای عزیزم، آدم حسودی نیستم!!
آه از نهادم بر میاد که ... ایروان( اخم کنین و با آه بگین) چی میشد کیس های تو هم تو CEAC به صورت آنلاین نشون داده میشد و آپدیت هاشو میدیدیم!!!؟؟؟؟
دوست عزيزعوضش ايروان بعضي وقتها يه چند تا رو كلير ميكنه ولي اين آپديتهاي خشك و خالي آنكارا كه فايده اي نداره. جدول منتظر سرا رو ببين و يه كم با عدد ورقمها بازي كن دستت مياد آنكارا چه حالي داره ميده به ملت!

دوست عزيزعوضش ايروان بعضي وقتها يه چند تا رو كلير ميكنه ولي اين آپديتهاي خشك و خالي آنكارا كه فايده اي نداره. جدول منتظر سرا رو ببين و يه كم با عدد ورقمها بازي كن دستت مياد آنكارا چه حالي داره ميده به ملت!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-18 ساعت 08:30)r91 نوشته:  

صحبت شما رو قبول دارم ... ولی تعداد مصاحبه شوندگان زیاد آنکارا با ایروان و ابوظبی اصلا قابل مقایسه نیست.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، zohre02 ، shatsi ، گل نهال ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
(2013-06-18 ساعت 03:28)marsha نوشته:  تاریخ مصاحبه ما آخرای آگوست هست و در نامه دوم نوشته اگه تا 30 سپتامبر ویزا صادر نشه پرونده اکسپایر میشه. حالا نگرانی شدید ما اینه که اگه کلیرنس بخوریم و ویزا تا 30 سپتامبر حاضر نشه تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چی پـــــــــــــر؟؟؟؟SadSadSad

تاریخ مصاحبه ما آخرای آگوست هست و در نامه دوم نوشته اگه تا 30 سپتامبر ویزا صادر نشه پرونده اکسپایر میشه. حالا نگرانی شدید ما اینه که اگه کلیرنس بخوریم و ویزا تا 30 سپتامبر حاضر نشه تکلیف چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه چی پـــــــــــــر؟؟؟؟Sad
سلام دوست عزیز نگران ایم موضوع نباشید در ماههای پایانی سرعتشونو زیاد میکنند و برنامه ریزی دارن واسه این کار.کارهای شمام ردیف میشه
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، b_argi ، zohre02 ، Nasimmmm ، Mehrdadordi ، princesess ، گل نهال ، رجبعلی ، marsha
ابوظبييييييييييييييييي
تو كه داري 7900 رو كلير مي كني چچچچچچچچچچچچرررررررا 5700 رو نگه داشتي
تو رو خدا بزار برم تو رو خخخخخخخخخخخخخددددددددددددااااااااااااااا
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
من یک سئوال داشتم کیس ما امروز 3 بار تو سایت سیس آپدیت شده به تاریخ 17 جون این میتونه نشونه خوبی باشه؟ چرا آپدیتهای قبلی دیگه نیست و اینکه سه بار آپدیت میشه یعنی اینکه پرونده به سه بخش تقسیم شده و از سه بخش بررسی اشان امروز به پایان رسیده؟
دقیقا از کجا دیدید که یک کیس سه بار در یک روز آپدیت شد؟ یا کیستون 3 نفرست و به ترتیب هر 3 نفر آپدیت شدین؟
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، daad
(2013-06-18 ساعت 08:00)گیلدشهر نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 07:37)lingni نوشته:  

ببخشید، از کجا می فهمید در یک روز چند بار اپدیت شده؟ مگه ساعت اپدیت شدن هم نوشته می شه؟

من هم میخواستم بپرسم مگه مشخصه در روز چندبارآپدیت میشه؟؟؟؟؟؟

نه یکی از بچه ها پاسخ داده بود چون ما سه نفریم تو سه تا کیس آپدیت میشه منظورم از سه بار سه تا کیس بود که من فکر می کردم سه مرحله است.
Ca no: 2013AS65xx/مصاحبه: آنکارا /تاریخ مصاحبه2 مي/ نتيجه برگه صورتي/ تعداد اعضا: 3نفر
خدایا تقدیر مرا خوب بنویس:Smile

آنگونه که آنچه را تو دیر میخواهی من زود نخواهم

و آنچه را تو زود میخواهی من دیر نخواهم
RolleyesRolleyes

به امید خبرهای خوب
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-18 ساعت 01:52)natasha نوشته:  سلام دوستان

اگر از مدیکال ۶ ماه گذشته باشه، باید دوباره واکسنها رو هم تزریق کنیم یا فقط آزمایشات تو آنکارا کافیه؟

اینجا کسی‌ هست که بدون گرفتن وکالت از همسرش ویزای همسرشو گرفته باشه از آنکارا؟

اگر 6 ماه گذشته باشه میرید اونگان همه چیز رو از اول براتون انجام میده ولی بهتره قبلش انستیتو پاستور واکسن هاتون رو بزنید تا اونجا دیگه واکسن نخورید ولی عکس و آزمایش خون و حق ویزیت دکتر رو حتما ازتون می گیریند حتی اگه واکسن نخورید ...

آقایی بود با نام کاربری کورش آوین ...والله ایشون خودشون گفتند که وکالت نامه برده بودند اما چون می خواستند این قانون وکالت نامه ای رو از بین بردارند و بنیان گذار این کار باشند و ترکی هم بلد بودند به ptt مربوطه مراجعه کرده بودند ولی کارمندهای پست اولش از دادن پاسپورتها خودداری کرده بودند و اون هم گفته بود الان که پاس های خانوادام هم پیش شماست و به نظرتون اونها چجوری باید بدون پاس بیان اینجا ؟!! خلاصه به گفته خودشون پاس همشون رو بدون نشان دادن واکالت نامه گرفته بوده ( البته گفتم ها محض احتیاط وکالت نامه هم همراه داشته )
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
سلام
2 نفر - مصاحبه 25 مارچ آنکارا - شغل برنده اصلی دولتی ،غیر حساس - رشته تحصیلی غیر حساس .
(2013-06-18 ساعت 02:06)hushmandco نوشته:  قبل تر ها یعنی از زمان برگشتنم از مصاحبه (عید92) اینجا که میومدی پستها اکثرشون سوت و کف و انرژی مثبت پراکنی بود. هفته که شزوع میخواست بشه عده ای از دوستانی که الان نیستند و یا رفتن یا دارن بار و بندیل میبندن، اونقدر انرژی مثبت میدادن که آدم فراموش میکرد واسه چی اینجاست.
الان اگه به لطف دعا های محمد فضلی و آبلوم-ما و گربه های خونه ساناز اینا و لرزشهای دست و پای گیون و منتظرسرای افشین و آپدیت کردنهای امیرمهاجر و دعاهای نیمه شب دایی زنگانه و دلنوشته های شاتسی و لایکهای گل نهال و اشعار لونلی-من و تمرینات بی وقفه ارگی برای هورا کشیدن و جیغ بنفشهای امیر82 و منبر رفتن های لینوکسر و حمایتهای پرینسس و صبر جناب ایوب و انرژی مثبت بعضی دیگه از دوستان و نق نق بعضی دیگه از جمله خودم نبود، ( طولانی شد جمله ببخشید) نمیدونم چه جوری باید صبح رو شب میکردیم.
حالا که نیمه شبه و خلائق در خواب ناز، سر خدا خلوت تره. من هم که الان حالی بینابین دارم یا به قولی حس مدیتیشنم گل کرده میخوام برم به درگاهش..
To Dear God

آقا جان. خدا جان. به خودت قسم تکلیف ما رو معلوم کن. اگه کاره ای بودیم و خبر نداشتیم بگو به ما بگن و قرمزمون کنن و بعدش لا اقل تکلیفمون معلومه. برگه قرمز رو میبریم واسه مصاحبه ای جایی. ما رو که ده بار تو مصاحبه های اینجا رد کردن، لا اقل این برگه قرمز رو نشون میدیم که والا بلا ما اونوری نیستیم. ما خیلی هم خوبیم. بلاد کفر ما رو رد صلاحیت کرده.
اگر هم کاره ای نیستیم بازم بگو تکلیف ما رو روشن کنن ویزامون رو بدن بریم دنبال زندگیمون.
خدا جون. تورو به مرگ هرکی که دوسش داری اینجا رو خالی کن زودتر. ملتی که اینجا جمعن گرفتاریشون یکی دوتا نیست. تو که دستت بازه . "کن فیکون" که میگن مگه تو نیستی؟ آقا اصلا بیخیال این حرفا. بچه های منتظر رو که به صف کنی همین الان یک دو جین بچه و نوزاد بینشون هست. اونا رو بفرست برن، پدر مادراشونم چون گناه دارن به هوای اونا بفرست برن. مجرد ها هم مگه گناه کردن که مجردن؟ خوب پول نداشتن زن بگیرن. پول داشتن ولی طرف مورد نظرشون قصد ادامه تحصیل داشته. اصلا قول میدن که زودی زن بگیرن . خانمهای مجرد هم اعتراض نکن. اونها هم باید زن بگیرن. همینی که هست. خدا جان ردشون کن برن اونور دیگه.
خدایا تا آخر سپتامبر مهلتت. فرستادیمون که هیچ..( اونور یقتو میگیریم که حالا که فرستادیمون اینور هوامونو داشته باش) اگر نفرستادیمون بیخ ریش خودتیم. باید از اینور جبران کنی.
خدایا...
waiting for soonest reply

sincerely yours;
جمعی منتظر

چقدر جالب بود برام ..ادبیاتت توی دعا کردن دقیقا مثل منه ..حتی همین جمله هااااا

این نشون میده چقدر همه همدل هستند اینجا
خدایا زودی همه ماها رو کلیر کن...ما هممون خیلی منتظریم ..حتی اونی که 20 روز از انتظارش گذشته هم خیلی منتظره ...خدایا این انتظارها رو کوتاه کن
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
ای آنکارا انقدر که آپدیت میکنی کلیر هم میکنی؟؟؟؟؟
باز امروز کله سحر رو که با سیس شروع ردم چشمم به یک عدد آپدیت روشن شد 7و10و11و13و17و18 جون آپدیت ولی چه سود؟؟؟؟

من اينجا بس دلم تنگ است.......[عکس: image.php?src=037.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان