کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-18 ساعت 08:17)b_argi نوشته:  دوستای عزیزم، آدم حسودی نیستم!!
ولی وقتی یکی از بچه های آنکارا یا ابوظبی میگن فلان روز آپدیت شدیم و ..
آه از نهادم بر میاد که ... ایروان( اخم کنین و با آه بگین) چی میشد کیس های تو هم تو CEAC به صورت آنلاین نشون داده میشد و آپدیت هاشو میدیدیم!!!؟؟؟؟

دوست عزیز اندکی صبر به قول بر و بکس ! سحر (نه سحر خانم !!) نزدیک است !Tongue
منو ببینید. با اینکه این همه از مصاحبه ام میگذره ولی همچنان امیدوارم و دارم سعی میکنم با سفر رفتن و کار کردن سر خودمو گرم کنم و بهش فکر نکنم تا یه روز نوبتم بشه و ...Big Grin
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 Big Grin
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: hushmandco ، e76779 ، Nasimmmm ، abloom_ma ، عضو باسابقه ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، Signal ، رجبعلی
(2013-06-18 ساعت 10:09)princesess نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 01:52)natasha نوشته:  سلام دوستان

اگر از مدیکال ۶ ماه گذشته باشه، باید دوباره واکسنها رو هم تزریق کنیم یا فقط آزمایشات تو آنکارا کافیه؟

اینجا کسی‌ هست که بدون گرفتن وکالت از همسرش ویزای همسرشو گرفته باشه از آنکارا؟

اگر 6 ماه گذشته باشه میرید اونگان همه چیز رو از اول براتون انجام میده ولی بهتره قبلش انستیتو پاستور واکسن هاتون رو بزنید تا اونجا دیگه واکسن نخورید ولی عکس و آزمایش خون و حق ویزیت دکتر رو حتما ازتون می گیریند حتی اگه واکسن نخورید ...

آقایی بود با نام کاربری کورش آوین ...والله ایشون خودشون گفتند که وکالت نامه برده بودند اما چون می خواستند این قانون وکالت نامه ای رو از بین بردارند و بنیان گذار این کار باشند و ترکی هم بلد بودند به ptt مربوطه مراجعه کرده بودند ولی کارمندهای پست اولش از دادن پاسپورتها خودداری کرده بودند و اون هم گفته بود الان که پاس های خانوادام هم پیش شماست و به نظرتون اونها چجوری باید بدون پاس بیان اینجا ؟!! خلاصه به گفته خودشون پاس همشون رو بدون نشان دادن واکالت نامه گرفته بوده ( البته گفتم ها محض احتیاط وکالت نامه هم همراه داشته )
در تایید نقل قول شما دیشب با کوروش صحبت میکردم و جریان کلیرنس مجدد خودم رو بهش گفتم و اونم بهم کلی حرف زشت زد!!!Big Grin
دقیقاً همونطور که گفتین کوروش همین کارو انجام داده بود و پاسپورتارو گرفته بود.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: hushmandco ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، گل نهال ، payam62 ، mehdi didam ، princesess ، رجبعلی
بابا دمتون گرم بچه ها ! من کمتر از دو هفته است که نبودم و خودمو به دور از دنیای اینترنت و فضای مجازی پرتاب کردم !! برگشتم میبینم صفحات تاپیک از 860 رسیده به 935 !!! خوب یکی مرام بذاره یه خلاصه ای از ما وقع بگه به خدا خیلی سخته خوندن ایننننن همه صفحه !!!

از پشت همین تریبون به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم و براشون آرزوی سفری بی خطر و آینده ای روشن دارم.

دوستانی هم که مثل من همچناااان منتظر هستن براشون آرزوی صبر می کنم و امیدوارم به همین زودی های زود پاک پاک بشید و دیگه این دور و برا نبینمتون !!
2013AS51XX
کارنت شدن 10.1.2013
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
تشکر کنندگان: hushmandco ، عضو باسابقه ، r_ent ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، Signal ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
آخ جون بالاخره با کمک دوست خوبی که به زبان سلیس و روانی طرزساخت امضارویادم داده بودن امضاموساختم مرسییییییییی
اگردربدوورودم به این تاپیک چیزی گفتم دلی رورنجوندم صمیمانه پوزش میخوام بخدامنظوری نداشتم شایدهم تیکه طنزی بوده ولی نگوتونوشتاری جدی تلقی میشه خوب حق هم دارید چون برخوردی باهام نداشتید که بدونید چقدرروحیه شوخی دارم
به هرحال ممنون ازراهنمایی برای ساخت امضا
فقط لطفا بگید ازحالابه بعدکه تواین تاپیک ااومدم چه کاری بایدانجام بدم اون سایتوفقط چک کنم کافیه ؟ هفته ای دیگه عروسی دخترمه کلی کارام مونده به نظرتون تا هفته ای دیگه اتفاق خاصی توی اون شماره پرونده ای که دادن نمی افته که باخیال راحت برم جووناروسروسامون بدم؟
میترسم سرنزنم عقب بیفتم ازروندکار
پس الویت کاری روبهم بگید که فعلا بااین کمبودوقت و مشغله کاری تنهاکارمهمم دراین تاپیک چیه
ممنون
(2013-06-18 ساعت 11:27)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:16)arash_r15 نوشته:  بابا دمتون گرم بچه ها ! من کمتر از دو هفته است که نبودم و خودمو به دور از دنیای اینترنت و فضای مجازی پرتاب کردم !! برگشتم میبینم صفحات تاپیک از 860 رسیده به 935 !!! خوب یکی مرام بذاره یه خلاصه ای از ما وقع بگه به خدا خیلی سخته خوندن ایننننن همه صفحه !!!

از پشت همین تریبون به همه دوستان کلیر شده تبریک میگم و براشون آرزوی سفری بی خطر و آینده ای روشن دارم.

دوستانی هم که مثل من همچناااان منتظر هستن براشون آرزوی صبر می کنم و امیدوارم به همین زودی های زود پاک پاک بشید و دیگه این دور و برا نبینمتون !!

آرش جان
به ایمان بگو برات دعا کنه تا نرفته ...Smile

ای بااابااا ! دلت خوشه برادر ! ایمان که از کول ما پایین نمیاد !! برید آقا. برید همتون خوش باشید. من میمونم اینجا رو آب و جارو میکنم. Cool
2013AS51XX
کارنت شدن 10.1.2013
تشکر کنندگان: hushmandco ، عضو باسابقه ، shatsi ، b_argi ، zohre02 ، Signal ، رجبعلی ، amir82 ، iman63ir
(2013-06-18 ساعت 11:21)negar_karimi6 نوشته:  آخ جون بالاخره با کمک دوست خوبی که به زبان سلیس و روانی طرزساخت امضارویادم داده بودن امضاموساختم مرسییییییییی
اگردربدوورودم به این تاپیک چیزی گفتم دلی رورنجوندم صمیمانه پوزش میخوام بخدامنظوری نداشتم شایدهم تیکه طنزی بوده ولی نگوتونوشتاری جدی تلقی میشه خوب حق هم دارید چون برخوردی باهام نداشتید که بدونید چقدرروحیه شوخی دارم
فقط لطفا بگید ازحالابه بعدکه تواین تاپیک ااومدم چه کاری بایدانجام بدم اون سایتوفقط چک کنم کافیه ؟ هفته ای دیگه عروسی دخترمه کلی کارام مونده به نظرتون تا هفته ای دیگه اتفاق خاصی توی اون شماره پرونده ای که دادن نمی افته که باخیال راحت برم جووناروسروسامون بدم؟
پس الویت کاری روبهم بگید که فعلا بااین کمبودوقت و مشغله کاری تنهاکارمهمم دراین تاپیک چیه
ممنون
مبارک باشه. چه سال خجسته ای رو شروع کردین. ایشالا تا آخرش همینطور به شادی و خوشی باشه براتون.
شما هر از گاهی ( هر 24 تا 48 ساعت) سیس رو چک کنین. البته بعد مدتی این بازه به 24 تا 48 دقیقه میرسه.
گوش به زنگ پستهای دوستان در اینجا باشین چون کوچکترین تحولات و کلیر شدن کیسهای جدید از هر 3 سفارت رو اینجا میتونین ببینین.
به سایت کلیرنس ابوظبی هم حداقل هفته ای 2 بار سربزنین تا اگر شمارتون اعلام شد برین برای ویزا. ایمیلتون رو هم که روزانه حداقل یکبار چک کنین.
اینا کل کارای واجبی هستن که یک منتظر میتونه باید بده.
ضمنا این آدرس و تاریخ عروسی رو هم لطف کنین ممنون میشیم. مدتهاست تجربه شادی اینچنینی نداشتیم. جمع میشیم با بچه های مهاجرسرا خدمت میرسیم.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، e76779 ، honey rahmati ، mehdi didam ، Mehrdadordi ، b_argi ، payam62 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، sce ، ALNB ، noura ، amir82
(2013-06-18 ساعت 11:32)arash_r15 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:27)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:16)arash_r15 نوشته:  بابا دمتون گرم بچه ها ! من کمتر از دو هفته است که نبودم و خودمو به دور از دنیای اینترنت و فضای مجازی پرتاب کردم !! برگشتم میبینم صفحات تاپیک از 860 رسیده به 935 !!! خوب یکی مرام بذاره یه خلاصه ای از ما وقع بگه به خدا خیلی سخته خوندن ایننننن همه صفحه !!!

آرش جان
به ایمان بگو برات دعا کنه تا نرفته ...Smile

ای بااابااا ! دلت خوشه برادر ! ایمان که از کول ما پایین نمیاد !! برید آقا. برید همتون خوش باشید. من میمونم اینجا رو آب و جارو میکنم. Cool

نگران نباش برادر ... دلم روشنه این هفته برات جشن میگیریم ...
اینطور که میگی فقط دلمون رو میشکنی به خدا !

تقصیره خودته دیگه . آخه مجبور بودی متالورژی بخونی ؟! قحطی رشته بود ... حالا هم که خوندی مجبوری بری تا تهش ... Just Kidding Big Grin
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: zohre02 ، honey rahmati ، lilac ، b_argi ، mehdi didam ، Signal ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی ، sce ، arash_r15
پاینن برگه ابی که بهمون دادن نوشته بعدازسی سپامبرویزاداده نمیشه منظورش اینه تااخراین ماه بایدازایران رفته باشیم؟
ماهمینجوری هول هستیم کم مونده اینم گفته باشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، mehdi didam ، b_argi ، payam62 ، رجبعلی ، sce
بچه ها آنکارا آپدیت شد.....کی خبر خوب داره ....؟.....زود باشین منتظریم......Smile
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، hushmandco ، Nasimmmm ، lilac ، Mehrdadordi ، گل نهال ، b_argi ، r91 ، el333 ، amir82 ، رجبعلی ، sce
تبریک به کلیر شده های انکاراSmile
اینم لینکش که از همینجا یه راست چک کنید:
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
برا ماهم بی زحمت یه دعایی چیزی بکنید!
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
تشکر کنندگان: mhb161 ، abloom_ma ، zohre02 ، rouzbehdarvishi ، Szsanazsz ، lilac ، b_argi ، Nasimmmm ، r91 ، ابی هانی ، SANIJ ، رجبعلی ، sce ، amir82
آنکارا
[font=Courier]
2013AS3652
2013AS5294
2013AS5501
2013AS6540
2013AS6866
2013AS6957[/font]
(2013-06-18 ساعت 11:21)negar_karimi6 نوشته:  آخ جون بالاخره با کمک دوست خوبی که به زبان سلیس و روانی طرزساخت امضارویادم داده بودن امضاموساختم مرسییییییییی
ممنون

نگار عزیز اول تبریک برای عروسی دخترتون بعد اینکه ما هم 55 روزه که منتظریم و هیچ آپدیتی هم نشدیم با خیال راحت به کار بچه ها برس تا 30 روز که 100% خبری نمیشه ولی هراز گاهی سایت سیسو چک کن ببین آپدیتی انجام میشه یا نه همین موفق باشی
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، Szsanazsz ، hushmandco ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، b_argi ، payam62 ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، sce
(2013-06-18 ساعت 11:48)negar_karimi6 نوشته:  پاینن برگه ابی که بهمون دادن نوشته بعدازسی سپامبرویزاداده نمیشه منظورش اینه تااخراین ماه بایدازایران رفته باشیم؟
ماهمینجوری هول هستیم کم مونده اینم گفته باشه

نه نگار عزیز این یعنی تا 30 سپتامبر باید تمام پرونده های 2013 بسته بشه و ویزا ها صادر بشن اعتبار هر ویزا 6تا ماه بعد از تاریخ مدیکالتونه
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، b_argi ، payam62 ، negar_karimi6 ، mehdi didam ، رجبعلی ، sce ، shatsi ، m@ry@m75
من هم کلیر خوردم، دیروز مصاحبم بود.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
آنکارا زحمت کشیده 6 کیس که 2 تاش ستاره داره خسته نباشی عزیزم !!!!!

به هر حال مبارک باشه دوستان کلیر شدنتونSmileSmile

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان