کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-18 ساعت 13:29)r91 نوشته:  سلام. كيا اين چند روز اخير آپديت آنكارا. داشتن و كلير نشدن.قبلا هم درخواست كرده بودم كيا. آپديت داشتن ولي جوابي نيومد. ممنونم
من از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز ٤ بار اپديت شدم ولي كلير نشدم
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
سلام دوست عزیز ممنون از خوشحالی همگیتون خدا میدونه نمیدونم الان باید چه کنم ولی میدونم همه خوشحال هستند من خیلی از کلیر افراد خوشحال میشدم تا این همای سعادت رو سر من نشست خدایا شکرت
اماتاریخ های من
25 اوریل مصاحبه
26 اوریل
6-7-10-11 13 17-18 june
نفر دوم 25 اوریل 6-17-18 june
امیدوارم کمکی بهتون بکنه اما خواهش میکنم مثل من خودتونا اذیت نکنید نگرانی نداره خدا بزرگه
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-06-18 ساعت 11:34)hushmandco نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 11:21)negar_karimi6 نوشته:  آخ جون بالاخره با کمک دوست خوبی که به زبان سلیس و روانی طرزساخت امضارویادم داده بودن امضاموساختم مرسییییییییی
اگردربدوورودم به این تاپیک چیزی گفتم دلی رورنجوندم صمیمانه پوزش میخوام بخدامنظوری نداشتم شایدهم تیکه طنزی بوده ولی نگوتونوشتاری جدی تلقی میشه خوب حق هم دارید چون برخوردی باهام نداشتید که بدونید چقدرروحیه شوخی دارم
به هرحال ممنون ازراهنمایی برای ساخت امضا
فقط لطفا بگید ازحالابه بعدکه تواین تاپیک ااومدم چه کاری بایدانجام بدم اون سایتوفقط چک کنم کافیه ؟ هفته ای دیگه عروسی دخترمه کلی کارام مونده به نظرتون تا هفته ای دیگه اتفاق خاصی توی اون شماره پرونده ای که دادن نمی افته که باخیال راحت برم جووناروسروسامون بدم؟
میترسم سرنزنم عقب بیفتم ازروندکار
پس الویت کاری روبهم بگید که فعلا بااین کمبودوقت و مشغله کاری تنهاکارمهمم دراین تاپیک چیه
ممنون
مبارک باشه. چه سال خجسته ای رو شروع کردین. ایشالا تا آخرش همینطور به شادی و خوشی باشه براتون.
شما هر از گاهی ( هر 24 تا 48 ساعت) سیس رو چک کنین. البته بعد مدتی این بازه به 24 تا 48 دقیقه میرسه.
گوش به زنگ پستهای دوستان در اینجا باشین چون کوچکترین تحولات و کلیر شدن کیسهای جدید از هر 3 سفارت رو اینجا میتونین ببینین.
به سایت کلیرنس ابوظبی هم حداقل هفته ای 2 بار سربزنین تا اگر شمارتون اعلام شد برین برای ویزا. ایمیلتون رو هم که روزانه حداقل یکبار چک کنین.
اینا کل کارای واجبی هستن که یک منتظر میتونه باید بده.
ضمنا این آدرس و تاریخ عروسی رو هم لطف کنین ممنون میشیم. مدتهاست تجربه شادی اینچنینی نداشتیم. جمع میشیم با بچه های مهاجرسرا خدمت میرسیم.

سلام هوشمندجان ممنون ازراهنماییتون و خوشحالیتون ازازدواج دخترم
انشالا جشن اصلیومیزاریم که بچه های مهاجرسرادورهم جمع بشیمو شیرینی بخوریم خداراچه دیدید دنیا اونقدرهم که فکرمیکنید بزرگ نیست که نشه دوستا و عزیزان راپیداکرد

میشه لطفابگیدمنظورتون ازاین جمله چی بوده و چگونه میشه دید؟

کوچکترین تحولات و کلیر شدن کیسهای جدید از هر 3 سفارت رو اینجا میتونین ببینین.

من شنیدم مدت اعتبارویزادرابوظبی بعدازگرفتن ویزاست نه مدیکال درسته؟
شماهاچیزی نشنیدید؟
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، mehdi didam ، zohre02 ، sce ، mhb161 ، shatsi ، m@ry@m75
ما رو باش روزي كه قبول شديم چه فكرايي داشتيم. اون موقع 1 ماهو خورده اي مونده بود به تولد دخترم. مي گفتم پا قدمي اونه كه قبول شدم. خيلي خوبه قبل از اينكه دخترم بخواد فارسي ياد بگيره رفتيم اونور ديگه و انگليسي رو هم باهاش ياد بگيره و مثل خودشون بزرگ شه. حدود 1 سال و 1 ماه و 18 روز از اون روز ميگذره و هفته قبل يه ساله شد راه افتاده داره يواش يواش به حرف مياد. گاهي به خانمم ميگم كمتر باهاش حرف بزن تا نتونه فارسي ياد بگيره
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
خوب برو بچکس .. خوبین Big Grin ؟ ؟ ؟ نه Sad ؟ آهان Rolleyes ! چیزی نگم ؟ بگم ! ؟ اعصابا داغونه عایا ؟ Sad
به تمیز داده شده ها تبریک .. آرزوی کلیر خیلی خیلی زود برای همه دوستان عزیزم ... بیخودی عصبی نباشید .... فایده هم نداره .... هر چی قرار باشه بشه .. می شه . به قول دوستان چون می گذرد ملالی نیست . برای ما هم دعا کنید . یه نکته ای : من فکر میکنم تعداد آپدیت های سیس رابطه ی مستقیم با تقویم زمانبندی انجام کار های اداری (احتمال میدم این جدول زمانبندی توی ماه های آخر فشرده تر می شه برای همین هم زودتر کلیر می کنن )و همچنین تعداد لایه های چک امنیتی تعیین شده از دید آفیسر داره و برای هر کس متفاوت هست .
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-18 ساعت 14:45)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 12:57)PARVIN_OMID نوشته:  آنکاراییها مبارکه آنکارا زحمت کشیده بعد از دو هفته 6 تا کیس اعلام کرده
2013as6957
2013as3652
2013as5294
2013as5501
2013as6866
2013as6540
چه سایتی میرید که تعدادکلیرشده هارومیبینید؟
البته این سایت انکاراست
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
ابوظبی هم سایتش توی برگه آبیتون هست ولی مثل آنکارا جدول نداره باید شماره کیستونو بزنید
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، ابی هانی ، سو سو ، zohre02 ، farshadsh ، negar_karimi6 ، sce ، رجبعلی ، آنی ، mhb161 ، amir82 ، zina s
دوستان سلام.
به عزیزان تازه کلیر شده تبریک میگم.
من گفته بودم بعد از ۹۰ روز برای سفارت ایمیل می زنم. ولی الان چند روزه دست نگه داشتم چون نمی دونم از چه متنی استفاده کنم که موثرتر باشه. اگه پیشنهادی دارین برام همینجا یا در پیام خصوصی بزارین ممنون می شم. مهم نیست که انگلیسی باشه فارسی هم برام بزارین خودم ترجمه می کنم.
شایان ذکر است به بهترین متن پیشنهادی هدیه ای به عنوان یادبود اعطا خواهد شد.Big GrinBig Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
هر چه ایمیل و شماره تلفن از آنکارا و آمریکا سراغ دارید لطفا بهم بگید می خوام آخر هفته ایمیل بارونشون کنم Big Grin ،با تشکر فراوان
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
(2013-06-18 ساعت 15:03)marjani نوشته:  من دیگه خسته شدم،اون از نامه ی دوممون که بی دلیل به جای نوامبر توی آخر فوریه اومد و اینم از کلیرنس که 75 روزشده ،می دونم می گید از تو بالاتر خیلی ها هستند و چقدر کم طاقتی ولی من با دوتا بچه مدرسه ی حسابی گیجم ،نمی دونم مدرسه ثبت نامشون کنم یا نه ؟،یه مانتو تابستونی نخریدم Sadو گاز و ماشین لباسشوییم ریپ می زنه Sad ارتدنسی بچه ها رو هواست و اگه تابستون پارسال شروع کرده بودم تا حالا تموم شده بود و.................ببخشید سرتونو درد آوردم Shy
هر چه ایمیل و شماره تلفن از آنکارا و آمریکا سراغ دارید لطفا بهم بگید می خوام آخر هفته ایمیل بارونشون کنم Big Grin ،با تشکر فراوان

من که فردا دارم میرم برای ثبت نام پسرم زندگی عادیتون رو بکنید
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، princesess ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، mhb161 ، Niushagh ، ALNB ، Ali.US ، rezajoon
(2013-06-18 ساعت 14:55)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 14:45)negar_karimi6 نوشته:  [quote='PARVIN_OMID' pid='360620' dateline='1371544062']
آنکاراییها مبارکه آنکارا زحمت کشیده بعد از دو هفته 6 تا کیس اعلام کرده
2013as6957
2013as3652
2013as5294
2013as5501
2013as6866
2013as6540
چه سایتی میرید که تعدادکلیرشده هارومیبینید؟
البته این سایت انکاراست
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...sing.html
چرا من نمی بینم فقط اپدیت 11 جون هست!!!!!!!!!
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، zohre02 ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، mhb161 ، rezajoon
(2013-06-18 ساعت 15:41)zavosh نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:39)عضو باسابقه نوشته:  
(2013-06-18 ساعت 13:31)Mehrdadordi نوشته:  اين دوستاني كه جديدا كلير شدن رو تا october مهلت دارن واسه كرفتن ويزا !!!!!!!??? تا ٣٠ سبتامبر مكه تموم نميشه همه كارا ؟؟!!

دوست عزیز
پروسه لاتاری 2013 ، سپتامبر 2013 بسته میشه ... یعنی سعی اونها بر اینه که تمام کیس ها تا اون تاریخ مصاحبه بشن که این مهم قطعا صورت میگره چون همه کارنت شدن .
وقتی بهشون تا اکتبر مهلت دادن ، درواقع به این معنیه که FBI Check اونها تا اون تاریخ معتبره و اگه بعد از اون واسه گرفتن ویزا اقدام کنن ، دوباره باید وارد پروسه کلیرنس بشن .

واقعا" امیدوارم مطلب شما درست باشه, چون اگر اینجوری باشه همه کلیرنسیها حداقل نگران ماه سپتامبر نخواهند بود. البته خودم فکر میکنم یک تغییراتی در سیستم ویزا صورت دادند که الان مهلت دریافت ویزا را ماه اکتبر زدند.نمیخوام شیرینی خبر خوب شما را خراب کنم فقط تو سایت سیس اینو نوشته:
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa

ولی حتما" یک تغیراتی شده که ما خبر نداریم. بحرحال امیدوارم که شما 100% درست میگید و خیال همه راحت باشه.
به امبد کلیر شدن همه قبل از سپتامبر

ممنون دوست خوبم از جوابت ، من تعجب كردم كه امروز به دوستان جديد كلير شده تا ١٣ اكتبر وقت دادن يعني اينكه يه تغييراتي دادن امسال كه همه حتي بعد از ٣٠ سبتامبر هم راحت بيان ويزاشونو بكيرن Smile) من فكر ميكنم كارنت شدن مثل كرفتن كارت برواز هوابيما هست كه تا سوار نشي هوابيما حركت نميكنه ؛))))))
انسان تنها زماني ميتواند به خواسته هايش برسد كه بي وقفه تلاش كند و نااميد نشود !
الكسي لءونتيف"،٠
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
با سلام درود به همه مهاجر سراییهای عزیز

تبریک میگم به همه دوستای عزیز کلیر شده . به افتخارشون بیب بیب هووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا.

خوش بحالتان که باهمه اید و پروسه تون یک جور تقریبا پیش میره . من تنها افتادم . تو ناپل بعد از اینکه cv خواستن و براشون فرستادم فقط پیام الکترونیکی اومد .
1- اگر سوالتون جز سوالهای زیر نباشه به تلفن نوشته شده زنگ بزنید که مال سفارت آمریکا در رم.
2- به علت شلوغی زیا د رکانفرم ایمیل داده نمی شود.
یه دفعه دیگه باز ایمیل کردم که دیگه حتی جواب الکترونیکی هم نیومد.
نه سایتی داره که پروسه کارهامو توش دنبال کنم نه چیزی . روز مصاحبه گفتن خبری شد به ات ایمیل میزنیم.

حالا من موندم که اصلا cv به دستشون رسیده یانه ؟ چون به من روز مصاحبه گفته شد تا اون نفرستی پروست دنبال نمیشه . خودمو به خدا سپردم . برام دعا کنید.
انشال... یه زودی تموم این تجربه های تلخمون به پیروزی شیرینی تبدیل بشه . با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.
تشکر کنندگان: zavosh ، b_argi ، zohre02 ، el333 ، far-dv2013 ، farshadsh ، shaso ، raham ، sce ، رجبعلی ، mhb161 ، گل نهال ، lilac ، 5ina ، ALNB ، amir82 ، zina s ، rezajoon ، marjani
(2013-06-18 ساعت 15:02)mehdi didam نوشته:  
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!

تبریک به همه عزیزان کلیر شده ، نوش جان گوارای وجود ، انشاءالله حالش رو ببرید !

فکر ما رو هم نکنید ، من و بقیه پیش کسوتها کماکان ایستاده ایم ، شاید بشکنیم ، اما خم نمیشویم . .. الکی !!!Big Grin یه جائی خونده بودم گفتم شاید اینجا به درد بخوره !!

قدیمیها یادشونه ، اون اوایل ما یه حرفهائی میزدیم ، که به منفی بافی متهم میشدیم ، اما متاسفانه بیشترش درست از آب در اومد !! بعد زدیم تو دنده طنز و خواستیم جو رو عوض کنیم و . . . بخندیم دیگه !!!

اما دیگه کسی خند ه اش هم نمیگیره !!

حالت ما ، دیگه شده حالت همراه بیماری که توی اتاق جراحی ، دارن یه آشنایی ، کسی شو یه عمل ساده نیم ساعته میکنن !! اما مریض 10 ساعته تو اتاق عمله ، هیچ صدایی هم نمیاد ، هیچ خبری هم نیست ، گاهگاهی یکی دو تا پرستار ، تندی میرن تو یا میان بیرون !! هرچی هم میپرسی حال مریضمون چطوره ؟ میگن ، منه بیلمیرم . . . یا حالا هرچی !!
اونوقت یه بابایی میخواد تو این هیر و بیر ... یا حالا هرچی !! براشون جوک بگه !! که چی ؟ که بخندن ، که دلشون باز بشه ، که یادشون بره استرس اتاق عمل رو !! آما دل خوش سیری چند ؟؟؟
تازه ، این وسطا !! یکی بیاد و انگ هم بهش بزنه !!! که تو توهین کردی !! هرچی هم توضیح میدی . . . میماله به الک ؟؟ کلک یا حالا هرچی !!
یکی دیگه هم که هیچ دخلی نداره به موضوع ، پاکت کنه !!! جل الخالق !!
یا حالا هرچی !!

بگذریم ، دیگه دل و دماغی نمونده ، نه واسه نوشتن مثلا" طنز !! که حتی برای نوشتن گلایه آمیز ، هم !!!

دوستان ، بزرگواران ، هم سفران ، ما هم مثل بعضیها که دیگه پیداشون نیست و از دور و امیدوارنه !!! دستی بر آتش دارند ، میریم رد کارمون و از دور باهاتونیم ، هر چی باشه عمر مفید ما تو این تاپیک ، شش ماه بیشتر نبود !!
ببخشید دیگه ... بدی ایی ، حرف تندی ، شوخی نابجائی ، توهینی !!! هرچی از ما دیدین به بزرگی خودتون ببخشین ، خدائیش دیگه حس اومدن ، حس همراهی باهاتون رو ندارم ، نمیدونم چه هیزم تری به این بلاد کفریها فروخته بودیم که یک سال آزگاره ، عازگاره . . . آذگاره ؟ یا حالا هر چی ؟ پا درهوا ولمون کردن !! البته خیالی نیست ، به قول امیرخان مهاجر : چون میگذرد ، ملالی نیست !!

آ خدا !!!

دلم به اندازه همه روزهای تنهائیت ، گرفته است . . .

یا حالا هرچی . . .

آقا مهدی دیدم!!! دیدام!!! حالا يا هرچی...!!! بغض ما رو ترکوندی برادر... ولی امیدوار باش عزیز... یه نقل قول از خودت :
mehdi didam : خودش میبردت هرجا دلش خواست به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
ولی از خدا میخوام به حق علی شما و همه منتظران رو به مقصود دلشون برسونه . هیچی بدتر از انتظار نیست ولی همیشه خودتون رو با افرادی که شرایط بدتر از شما دارن مقایسه کنید. البته خودتون استاد هستین هااااااااااااااااا،
یه خانوادهای برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرده بودند! فکر می کنید چه سالی ؟؟؟ سال 2001 !!!!!!!!!!!!!!!! همین یه ماه پیش بهشون وقت مصاحبه داده بودند... عزیزان من! هم قطاران دوست داشتنی اینو بدونید این انتظاری که همه ما میکشیم در برابر اون خانواده و افرادی که چندین سال تو نوبت هستند هیچه.... پس با انرژی باشید و استوار.
مخلص همگی شما......... در پناه حق
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
این نیز بگذرد..

یادمون رفته هی سایت visa Bulettin را چک میکردیم که کی شمارمون کارنت میشه...
یادمون رفته هی سایت selectee را چک میکردیم که کی وقت مصاحبه مون معلوم بشه...

مطمئن باشید, اینهم یادمون میره که هی سایت کلیرنس را چک میکنیم.
شک نکنید.مطمئن باشید.
این نیز بگذرد....
(2013-06-18 ساعت 13:26)گل نهال نوشته:  Sh-aytak با اينهمه آپديت كلير شده؟؟

نه عزیزم الان دو هفتس که آپدیت میشم ولی هیچ خبری از کلیر نیست

تشکر کنندگان: b_argi ، farshadsh ، sce ، رجبعلی ، zohre02 ، mhb161 ، گل نهال ، amir82 ، rezajoon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان