موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 13:29)r91 نوشته: سلام. كيا اين چند روز اخير آپديت آنكارا. داشتن و كلير نشدن.قبلا هم درخواست كرده بودم كيا. آپديت داشتن ولي جوابي نيومد. ممنونم
من از چهارشنبه هفته گذشته تا امروز ٤ بار اپديت شدم ولي كلير نشدم
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز ممنون از خوشحالی همگیتون خدا میدونه نمیدونم الان باید چه کنم ولی میدونم همه خوشحال هستند من خیلی از کلیر افراد خوشحال میشدم تا این همای سعادت رو سر من نشست خدایا شکرت
اماتاریخ های من
25 اوریل مصاحبه
26 اوریل
6-7-10-11 13 17-18 june
نفر دوم 25 اوریل 6-17-18 june
امیدوارم کمکی بهتون بکنه اما خواهش میکنم مثل من خودتونا اذیت نکنید نگرانی نداره خدا بزرگه
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
ما رو باش روزي كه قبول شديم چه فكرايي داشتيم. اون موقع 1 ماهو خورده اي مونده بود به تولد دخترم. مي گفتم پا قدمي اونه كه قبول شدم. خيلي خوبه قبل از اينكه دخترم بخواد فارسي ياد بگيره رفتيم اونور ديگه و انگليسي رو هم باهاش ياد بگيره و مثل خودشون بزرگ شه. حدود 1 سال و 1 ماه و 18 روز از اون روز ميگذره و هفته قبل يه ساله شد راه افتاده داره يواش يواش به حرف مياد. گاهي به خانمم ميگم كمتر باهاش حرف بزن تا نتونه فارسي ياد بگيره
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 15:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 15:52 توسط marjani.)
هر چه ایمیل و شماره تلفن از آنکارا و آمریکا سراغ دارید لطفا بهم بگید می خوام آخر هفته ایمیل بارونشون کنم
،با تشکر فراوان
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام درود به همه مهاجر سراییهای عزیز
تبریک میگم به همه دوستای عزیز کلیر شده . به افتخارشون بیب بیب هووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا.
خوش بحالتان که باهمه اید و پروسه تون یک جور تقریبا پیش میره . من تنها افتادم . تو ناپل بعد از اینکه cv خواستن و براشون فرستادم فقط پیام الکترونیکی اومد .
1- اگر سوالتون جز سوالهای زیر نباشه به تلفن نوشته شده زنگ بزنید که مال سفارت آمریکا در رم.
2- به علت شلوغی زیا د رکانفرم ایمیل داده نمی شود.
یه دفعه دیگه باز ایمیل کردم که دیگه حتی جواب الکترونیکی هم نیومد.
نه سایتی داره که پروسه کارهامو توش دنبال کنم نه چیزی . روز مصاحبه گفتن خبری شد به ات ایمیل میزنیم.
حالا من موندم که اصلا cv به دستشون رسیده یانه ؟ چون به من روز مصاحبه گفته شد تا اون نفرستی پروست دنبال نمیشه . خودمو به خدا سپردم . برام دعا کنید.
انشال... یه زودی تموم این تجربه های تلخمون به پیروزی شیرینی تبدیل بشه . با آرزوی موفقیت برای تک تک دوستان.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 16:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 16:29 توسط mlo.)
(2013-06-18 ساعت 15:02)mehdi didam نوشته: آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا !!!
تبریک به همه عزیزان کلیر شده ، نوش جان گوارای وجود ، انشاءالله حالش رو ببرید !
فکر ما رو هم نکنید ، من و بقیه پیش کسوتها کماکان ایستاده ایم ، شاید بشکنیم ، اما خم نمیشویم . .. الکی !!!
یه جائی خونده بودم گفتم شاید اینجا به درد بخوره !!
قدیمیها یادشونه ، اون اوایل ما یه حرفهائی میزدیم ، که به منفی بافی متهم میشدیم ، اما متاسفانه بیشترش درست از آب در اومد !! بعد زدیم تو دنده طنز و خواستیم جو رو عوض کنیم و . . . بخندیم دیگه !!!
اما دیگه کسی خند ه اش هم نمیگیره !!
حالت ما ، دیگه شده حالت همراه بیماری که توی اتاق جراحی ، دارن یه آشنایی ، کسی شو یه عمل ساده نیم ساعته میکنن !! اما مریض 10 ساعته تو اتاق عمله ، هیچ صدایی هم نمیاد ، هیچ خبری هم نیست ، گاهگاهی یکی دو تا پرستار ، تندی میرن تو یا میان بیرون !! هرچی هم میپرسی حال مریضمون چطوره ؟ میگن ، منه بیلمیرم . . . یا حالا هرچی !!
اونوقت یه بابایی میخواد تو این هیر و بیر ... یا حالا هرچی !! براشون جوک بگه !! که چی ؟ که بخندن ، که دلشون باز بشه ، که یادشون بره استرس اتاق عمل رو !! آما دل خوش سیری چند ؟؟؟
تازه ، این وسطا !! یکی بیاد و انگ هم بهش بزنه !!! که تو توهین کردی !! هرچی هم توضیح میدی . . . میماله به الک ؟؟ کلک یا حالا هرچی !!
یکی دیگه هم که هیچ دخلی نداره به موضوع ، پاکت کنه !!! جل الخالق !!
یا حالا هرچی !!
بگذریم ، دیگه دل و دماغی نمونده ، نه واسه نوشتن مثلا" طنز !! که حتی برای نوشتن گلایه آمیز ، هم !!!
دوستان ، بزرگواران ، هم سفران ، ما هم مثل بعضیها که دیگه پیداشون نیست و از دور و امیدوارنه !!! دستی بر آتش دارند ، میریم رد کارمون و از دور باهاتونیم ، هر چی باشه عمر مفید ما تو این تاپیک ، شش ماه بیشتر نبود !!
ببخشید دیگه ... بدی ایی ، حرف تندی ، شوخی نابجائی ، توهینی !!! هرچی از ما دیدین به بزرگی خودتون ببخشین ، خدائیش دیگه حس اومدن ، حس همراهی باهاتون رو ندارم ، نمیدونم چه هیزم تری به این بلاد کفریها فروخته بودیم که یک سال آزگاره ، عازگاره . . . آذگاره ؟ یا حالا هر چی ؟ پا درهوا ولمون کردن !! البته خیالی نیست ، به قول امیرخان مهاجر : چون میگذرد ، ملالی نیست !!
آ خدا !!!
دلم به اندازه همه روزهای تنهائیت ، گرفته است . . .
یا حالا هرچی . . .
آقا مهدی دیدم!!! دیدام!!! حالا يا هرچی...!!! بغض ما رو ترکوندی برادر... ولی امیدوار باش عزیز... یه نقل قول از خودت :
mehdi didam : خودش میبردت هرجا دلش خواست به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
ولی از خدا میخوام به حق علی شما و همه منتظران رو به مقصود دلشون برسونه . هیچی بدتر از انتظار نیست ولی همیشه خودتون رو با افرادی که شرایط بدتر از شما دارن مقایسه کنید. البته خودتون استاد هستین هااااااااااااااااا،
یه خانوادهای برای مهاجرت به آمریکا اقدام کرده بودند! فکر می کنید چه سالی ؟؟؟ سال 2001 !!!!!!!!!!!!!!!! همین یه ماه پیش بهشون وقت مصاحبه داده بودند... عزیزان من! هم قطاران دوست داشتنی اینو بدونید این انتظاری که همه ما میکشیم در برابر اون خانواده و افرادی که چندین سال تو نوبت هستند هیچه.... پس با انرژی باشید و استوار.
مخلص همگی شما......... در پناه حق
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
این نیز بگذرد..
یادمون رفته هی سایت visa Bulettin را چک میکردیم که کی شمارمون کارنت میشه...
یادمون رفته هی سایت selectee را چک میکردیم که کی وقت مصاحبه مون معلوم بشه...
مطمئن باشید, اینهم یادمون میره که هی سایت کلیرنس را چک میکنیم.
شک نکنید.مطمئن باشید.
این نیز بگذرد....