موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
من مدام آپدیت میشم ولی همسرم که برنده اصلیه نمیشه کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
ما الان دوبی هستیم.روز ۱ شنبه پاسارو تحویل دادیم.امروز که سهشنبه هست هنوز تؤ سیس ایشو نشدیم.
به نظرتون این طبیعی هست ؟
لاتاری 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
عجیبه که به دلم روشنه من خیلی زودکلیرمیشم و هنوزحس و حال کسانی که خیلی زیادمنتظربودند روخوب حس نمیکنم چون اینومطمئنم امریکاهرکاریش روبرنامه است این کشورماست که همیشه نگرانی روتووجودمون ازروندکارهای اداریش میکاره وباعث میشه به پروسه کشورهای قانونمداری مثل امریکاهم شک میکنیم
اینومطمئن باشیدهمه کسانی که کلیرس خوردن تاقبل ازاون زمان کلیرمیشند بهتون قول میدم من دیروزازدوبی اومدم مطمئنم تاقبل ازیکماه کلیرمیشم میگید نه حالاببینید چون تصورات خو ب خوب به اعماق وجودم میفرستم و بهش هم میرسمممممممممم نشدمم بازمنتظرمیمونم ولذت ازانتظار چون به پایان کارمیاندیشم به مسیری که قراره به قله برسم میاندیشم که چقدرزیباست
وزمانی میرسه که وقتی به قله رسیدید به تمام سنگریزه هایی که پایتان روخراش داده اندبخندید
انتظارشیرینه چون ویزاقصداومدن داره
پس خودتونواماده رفتن کنید و کارهای لازمه روانجام بدید که به محض رسیدن ویزافرصت کمه
الهیییییییییییییییییییییییی به امیدتو
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 17:48 توسط عضو باسابقه.)
(2013-06-18 ساعت 15:41)zavosh نوشته: (2013-06-18 ساعت 13:39)عضو باسابقه نوشته: (2013-06-18 ساعت 13:31)Mehrdadordi نوشته: اين دوستاني كه جديدا كلير شدن رو تا october مهلت دارن واسه كرفتن ويزا !!!!!!!??? تا ٣٠ سبتامبر مكه تموم نميشه همه كارا ؟؟!!
دوست عزیز
پروسه لاتاری 2013 ، سپتامبر 2013 بسته میشه ... یعنی سعی اونها بر اینه که تمام کیس ها تا اون تاریخ مصاحبه بشن که این مهم قطعا صورت میگره چون همه کارنت شدن .
وقتی بهشون تا اکتبر مهلت دادن ، درواقع به این معنیه که FBI Check اونها تا اون تاریخ معتبره و اگه بعد از اون واسه گرفتن ویزا اقدام کنن ، دوباره باید وارد پروسه کلیرنس بشن .
واقعا" امیدوارم مطلب شما درست باشه, چون اگر اینجوری باشه همه کلیرنسیها حداقل نگران ماه سپتامبر نخواهند بود. البته خودم فکر میکنم یک تغییراتی در سیستم ویزا صورت دادند که الان مهلت دریافت ویزا را ماه اکتبر زدند.نمیخوام شیرینی خبر خوب شما را خراب کنم فقط تو سایت سیس اینو نوشته:
Under the U.S. Immigration and Nationality Act, Immigrant Visas for "Diversity Visas" cannot be issued after September 30th of the year in which you were selected to apply for a Diversity Visa
ولی حتما" یک تغیراتی شده که ما خبر نداریم. بحرحال امیدوارم که شما 100% درست میگید و خیال همه راحت باشه.
به امبد کلیر شدن همه قبل از سپتامبر
دوست عزیز شک نکن که همه تا قبل از سپتامبر 2013 ویزاهاشون رو میگیرن .
بازم تاکید می کنم اون تاریخ که کنار کیس می نویسن اعتبار بک گراند چک شما هستش که تا اون موقع وقت دارین واسه گرفتن ویزا اقدام کنین. هرچه زودتر کلیر بشین ، زمان بیشتری واسه شما در نظر میگیرن . پیشنهاد اینه که نذارین تا Deadline سر برسه و بعد از کلیر شدن سریع برین ویزا رو بگیرین .
بذارین در مورد اون تاریخ درج شده کنار کیس نامبر خودم رو براتون مثال بزنم :
- ما اسفند 91 رفتیم مصاحبه ...
-مدت زمان کلیرنس ما 43 روز طول کشید (فرض کنید 2 ماه) و 30 فروردین کلیر شدیم (فرض کنید 25 فروردین چون میخوام اعداد رو گرد کنم)
- وقتی کلیر شدیم تا 25 تیر به ما مهلت داده بودند که واسه گرفتن ویزاها اقدام کنیم .
- از 25 فروردین تا 25 تیر میشه 3 ماه
- این 3 ماه رو با اون 2 ماه مدت زمان کلیرنس که جمع کنی میشه 5 ماه . اگرچه یک ماه دیگه هم جا داشتم
- میخوام بگم اعتبار یک Background Check از استارت اون تا اخذ ویزا تقریبا 6 ماهه یا شایدم بسته به زمانی که در اون قرار گرفتن . مثلا هرچی به سپتامبر نزدیکتر میشیم شاید این زمان کمتر هم بشه .
از دوستتون بپرسین کی رفتن مصاحبه ، چند روز کلیرنسشون طول کشیده و تا کی بهشون مهلت دادن که برن ویزا رو بگیرن ...
امیدوارم که درست گفته باشم و تونسته باشم شما رو قانع کرده باشم .
در ضمن من از تغییرات احتمالی سفارت در خصوص صدور ویزا کاملا بی خبرم و امیدوارم تغییرات در جهت مثبت بوده باشه .
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-18 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-18 ساعت 18:11 توسط sce.)
بچهها فوتبالو بیخیال بشین.هم ایران میره جام جهانی هم شما یو اس.
من چه کنیم تؤ این دوبی با هوای گرم و خرج زیاد.
یعنی فردا پاسا ردیفه ؟الانم که ایران گل زد.البته یه نکته عجیب اینه که همسرم امروز ۲باره آپدیت شده.
سیس کی ایشو میشه پس ؟
لاتاری 2013
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-18 ساعت 17:53)sce نوشته: بچهها فوتبالو بیخیال بشین.هم ایران میره جام جهانی هم شما یو اس.
من چه کنیم تؤ این دوبی با هوای گرم و خرج زیاد.
یعنی فردا پاسا ردیفه ؟الانم که ایران گل زد.البته یه نکته عجیب اینه که همسرم امروز ۲باره آپدیت شده.
سیس کی ایشو میشه پس ؟
چطوری متوجه شدید همسرتون 2 بار امروز آپدیت شدند ؟
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
به نوبه خودم برد تیم ملی رو به همه عزیزان ایرانی تبریک میگم
تیم ملی کارشو انجام داد حالا مونده سفارتها که همرو سریعتر کلیر کنن تا ما هم انشااله بریم و سال آینده تیم ملی رو در برزیل تنها نزاریم
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه