کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-21 ساعت 00:28)گل نهال نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 00:26)mehrrdad نوشته:  سلام دوستان
ما دیروز از ابوظبی اومدیم و کلیرنس خوردیم برنده اصلی من هستم ولی وقتی سایت ابوظبی را چک میکنم فقط یک نامه به اسم خانمم هست این معنیش چیه ؟ ممنون

يه نگاه به اينجا بندازيد
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid361810

ببخشید رفتم وخوندم ولی چیزی مربوط به من نبود
سوال من اینه یعنی من مشکل ندارم وفقط همسرم کلیرنس خورده یااینکه اشتباه شده واصلا جواب چه جوریه ممنون
تشکر کنندگان: گل نهال ، javid737 ، mhb161 ، jjbahale ، zohre02 ، b_argi
(2013-06-21 ساعت 00:42)SHABAH51 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 23:49)امیر مهاجر نوشته:  از دیروز حس انتظار اومد سراغم.
امروز یه کم سخت‌تر بود.
امیدوارم به خاطر پنجشنبه جمعه باشه. چون راه درازی در پیشه.
ولی تا الان بد ترین نوع انتظار (از نظر شدت) انتظار نامه دوم بوده برام و کشنده‌ترین انتظار (از نظر تحلیل رفتن جسم و روح و روان) انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه بود.
ببینیم این انتظار کلیرنس شروع بشه چی به سرمون میاره!
البته شخصا تصور میکنم این انتظارها برای هر کس تجربه متفاوتیه. منظورم اینه که کسی که کیس نامبر پایینی داشته با کسی که کیس نامبر متوسط یا بالا داشته همه با هم متفاوتند. هر کدوم به دلیل شرایطی که دارند ممکنه بطور متفاوتی انواع انتظارشون رو تحلیل و رتبه دهی کنند.
مثلا کسی که کیس نامبرش پایینه انتظار کلیرنس رو از همه بدتر میدونه. کسی که کیس متوسطی داره شاید تفاوت چندانی بین ایندو نبینه و کسی که کیس خیلی بالایی داره شکنجه انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه براش تلخ‌تر از انتظار کلینس باشه و در نهایت کسی که آخرین روزها مصاحبه میشه در هر انتظارش به مراتب سختی بیشتری رو متحمل بشه.
حالا چی به سر من میاد؟! نمیدونم. Big Grin

امیرمهاجر عزیز، به قول اندیشمندی: هیچ چیزی در دنیای واقعی جریان نداره و اتفاق نمی افته. هر چیزی در این جهان زاییده ذهن ماست حتی تمام چیزهای مادی و قابل لمس! پس شما هم خیلی ذهن ات رو درگیر کلیرنس نکن. به امورات روزمره و مربوط به مهاجرت معطوف کن. روزهای مانده تا کلیرنس در حال زیاد شدن نیستند قرار است همه ما در روزی کلیر شویم که یک شمارنده رو به کاهش برای ما در حال کار است. به عبارت ساده تر یک روزشمار مثلا از 50 یا 60 شروع شده و برای ما به 33 یا 43 رسیده است Smile کارهای قشنگ و زیادی هست که باید قبل از رفتن انجام دهیم مبادا که فردای روزگار در دیار ینگه دنیا حسرت اش را بخوریم. به آنها بپرداز ...موفق باشی رفیق
سلام و عرض ادبSmile
امیر جان ضمن تایید صحبت دستمون فقط عرض کنم باید خدا رو شکر کرد .درست انتظار خیییییییییییییلی سخته اما مسائل سختری هم هست که بعضی ها رو در انتظار نذاشته ولی در حسرت گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!Sad
میدونید چند نفر قبول شدند ووووووولی حتی پول سفر به محل مصاحبه شون رو ندارن و چه برسه مدیکال و به مهاجرت وووووو
پس واقعا خدا رو شکر که اولا قبول شدیم وثانیا امکانات مالی هست که انشاءالله برسیم اونطرف Rolleyes
من تقریبا مذهبی هستم و افتخار هم میکنم و همیشه اینطور دعا میکنم:
بارلها همه ما را (اول خودم ) به راه راست هدایت فرما و قسمت خیر نصیبمان کن تا همه مهاجرسرا ییها و غیرمهاجرسراییهایی که دوست دارند در اونجا(Wink ) زندگی کنند موفق شوند و پیروزWink
انشاءالله بحق این ماه عزیز و به حرمت ائمه معصومین (ع) همه منتظر سرایی ها زودتر کلییر و در انتظار مصاحبه ایی ها زودتر مصاحبه و یکضرب بگیرند و همه شاد دل و شادکام شوند.CoolRolleyes
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
دوستان عزیز چرخ روزگار در گذر است و حالا وقت اون رسیده که من هم برم واسه ویزا یکشنبه صبح بیط دارم واسه انکارا و یک هفته اونجام دعای خیرتون یادتو نره
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
(2013-06-20 ساعت 21:51)hushmandco نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:05)negar_karimi6 نوشته:  من نمیدونم چراهمیشه بایدیه موردی باعث نگرانیم بشه عجب بدبختی هاواااااااااااااااا

روزمصاحبه باملیکاکه رفتیم قبل ازپیاده شدنمون سه تاپاسپورت دادبهمون که توسفارت تحویل بدیموبرگه تحویل ویزاروبگیریم
عده ای بهش داده بودن تاکارشونوانجام بده و اون بایدظهرمی اومد باخودش حتماگفته بزاربدم این پت و مت بگیرن تادیگه ظهرنیام
خلاصه منم میدونستم زرنگیه ولی گفتم بزارکارمردموراه بندازم
باخودمون بردیم توسفارت
مصاحبه تموم شد و به ظاهرهمه چی خوب و برگه ابی دستمون داد و گفت تواین سایت برید و وسلام که من گفتم ببخشیدمیتونم چیزی بگم
فرمایید
ازایران که میاومدم دوستامون پاسشونودادن تاتحویل شمابدم( این جمله روملیکاگفت بگم) اون خانمه باتندی گفت شماچرامسئولیت قبول کردیدو منم خجالت زده عذرخواهی کردم گفت پاسهاروبده
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
به همسرم گفتم نکنه همین کاری که ماکردیم یه نکته منفی برای مامحسوب بشه
و کلیرنس ماطول بکشه
خلاصه ازاونروزتاحالانگرانم که ایا مصاحبه گره ممکنه یه نکته اخلاقی بدازمون گرفته باشه بااین کارمون یانه
بخدانمیدونیم چرا یکی کارازمون میخواددلمون میخوادکارشوراه بندازیم
اگر آفیسر با عینک بدبینی ماجرا رو نگاه کنه( در بدترین حالت) و شما رو باور نکرده باشه ( که کرده) میتونه ارتباط شما با صاحبان اون پاسپورت رو هم در موضوع کلیرنس شما دخیل کنه و خود این موضوع پیراهن عثمان بشه.
یعنی به صورت پیش فرض من پاسپورتمو به شما نمیدم مگر آشنایی در کار باشه. حالا اگر کیس من مورد دار باشه این ارتباط نامشخص بین ما برای شما هم میتونه دردسر ساز بشه.
اینها رو گفتم که بدونین قواعدی بر کارهای امنــ یتی حاکمه که بی توجهی ما، به بازی گرفتن این قواعده و میتونه به ضررمون تمام بشه.
الان هم استرس به خودتون ندین. افیسر های مصاحبه کننده افرادی بسیار آموزش دیده در خواندن بادی لنگویج هستند و مطمئنا فهمیدن که شما دروغ نگفتی.

سلام دوست من
اصلاً ناراحت نباشید به نظر من نه تنها نکته منفی نداره که برعکس مثبت هم هست. اونا مثل ما ایرانی ها نیستن که به همه چیز منی فک می کنیم مگر خلافش ثابت شه. برعکس اونا مبنی رو روی صداقت می ذارن . به نظر من تازه شما ادمهای خالص و ساده لوحی به نظر اون اومدید که بتون گفته چرا قبول کردید؟ یعنی از نظر اون اینکار مسوولیت بزرگی بوده که آدمهای پیچیده و متفکرو آینده نگر اینکارو انجام نمی دن ووقتی شماانجام دادید یعنی ساده هستید و این خیلی خوبه.
آنکارا ی لعنتی آپدیت شد ولی باز کسیو اضافه نکردن!!!!آخه چرا خدا؟؟؟
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: PARVIN_OMID ، mhb161 ، Szsanazsz ، noura ، hushmandco ، payam62 ، سو سو ، shatsi ، alirezass ، گل نهال ، farshadsh ، Given ، zohre02 ، b_argi ، sce ، r91
امروز ١٥٠ روزه شدم....[عکس: tired_cat_picture_cool-hd-wallpaper-251847.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-21 ساعت 00:44)mehrrdad نوشته:  
ما دیروز از ابوظبی اومدیم و کلیرنس خوردیم برنده اصلی من هستم ولی وقتی سایت ابوظبی را چک میکنم فقط یک نامه به اسم خانمم هست این معنیش چیه ؟ ممنون

يه نگاه به اينجا بندازيد

سوال من اینه یعنی من مشکل ندارم وفقط همسرم کلیرنس خورده یااینکه اشتباه شده واصلا جواب چه جوریه ممنون

دوست عزیز اصلا نگرانی نداره یعنی به خانم شما کلیرنس خورده یکی از دوستان منم مثل شما ولی قضیه برعکس یعنی خودش برنده اصلیه ولی نامه به نام شوهرشه یعنی به شوهرش کلیرنس خورده همونجا توی سفارت ابوظبی بهش گفته بودن می خواین ویزای شما و بچه هاتونو بدیم ولی شوهرتان باید تا کلیر شدن صبر کنند دوستم قبول نکرده و گفته نه با هم میایم می گیریم پس اصلا جای نگرانی نیست
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، farshadsh ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi ، sce
آنکارا

[font=Courier]2013AS4103[/font]
بچه ها آنکارا آپدیت کرد ولی هیچ کیسیو اعلام نکرده فقط چند نفر بالای جدولو که تاریخ انقضاشون تا 20 جون بوده حذف کرده واقعا خیلی زحمت کشیده دیگه داره شورشو درمیاره به خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-06-21 ساعت 10:18)PARVIN_OMID نوشته:  

يه نگاه به اينجا بندازيد
از جواب شما بی نهایت ممنونم ولی موضوع اینه که هنگام مصاحبه چیزی ازقبولی من نگفت درضمن من هم سربازی رفتم وهم شغل دولتی دارم ممنون اگه جواب بدید

دوست عزیز اصلا نگرانی نداره یعنی به خانم شما کلیرنس خورده یکی از دوستان منم مثل شما ولی قضیه برعکس یعنی خودش برنده اصلیه ولی نامه به نام شوهرشه یعنی به شوهرش کلیرنس خورده همونجا توی سفارت ابوظبی بهش گفته بودن می خواین ویزای شما و بچه هاتونو بدیم ولی شوهرتان باید تا کلیر شدن صبر کنند دوستم قبول نکرده و گفته نه با هم میایم می گیریم پس اصلا جای نگرانی نیست

يه نگاه به اينجا بندازيد

از جواب شما بی نهایت ممنونم ولی موضوع اینه که هنگام مصاحبه چیزی ازقبولی من نگفت درضمن من هم سربازی رفتم وهم شغل دولتی دارم ممنون اگه جواب بدید
تشکر کنندگان: mhb161 ، efah ، farshadsh ، hushmandco ، zohre02 ، sce
سلام بچه ها,من 14 جون کلیر مجدد خوردم و,17,19 و20 جون اپدیت خوردم. البته آپدیت 19 در جواب ایمیلم بوده.نمی دونم چی میشه...:‏(‏
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-06-21 ساعت 10:25)mehrrdad نوشته:  

يه نگاه به اينجا بندازيد

يه نگاه به اينجا بندازيد

دوست عزیز نمی دونم چی بگم پس شاید به هردوی شما کلیرنس خورده خواهش می کنم مدیران و دوستان پیشکسوت جواب این دوستمونو بدن تا از نگرانی دربیان هرچند من فکر می کنم اصلا جای نگرانی نیست الان می بینم اکثرا که از ابوظبی میان همین مشکلو دارن مطرح می کنن پس تنها شما نیستید

تشکر کنندگان: mhb161 ، hushmandco ، efah ، negar_karimi6 ، farshadsh ، zohre02 ، b_argi ، sce
(2013-06-21 ساعت 10:19)امیر مهاجر نوشته:  آنکارا

[font=Courier]2013AS4103[/font]

خیلی زحمت کشییدن من از همین جا بشون خسته نباشید میگم و میگم شما رو ما ایرانی ها رو سپید کردید.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
(2013-06-21 ساعت 00:42)SHABAH51 نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 23:49)امیر مهاجر نوشته:  از دیروز حس انتظار اومد سراغم.
امروز یه کم سخت‌تر بود.
امیدوارم به خاطر پنجشنبه جمعه باشه. چون راه درازی در پیشه.
ولی تا الان بد ترین نوع انتظار (از نظر شدت) انتظار نامه دوم بوده برام و کشنده‌ترین انتظار (از نظر تحلیل رفتن جسم و روح و روان) انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه بود.
ببینیم این انتظار کلیرنس شروع بشه چی به سرمون میاره!
البته شخصا تصور میکنم این انتظارها برای هر کس تجربه متفاوتیه. منظورم اینه که کسی که کیس نامبر پایینی داشته با کسی که کیس نامبر متوسط یا بالا داشته همه با هم متفاوتند. هر کدوم به دلیل شرایطی که دارند ممکنه بطور متفاوتی انواع انتظارشون رو تحلیل و رتبه دهی کنند.
مثلا کسی که کیس نامبرش پایینه انتظار کلیرنس رو از همه بدتر میدونه. کسی که کیس متوسطی داره شاید تفاوت چندانی بین ایندو نبینه و کسی که کیس خیلی بالایی داره شکنجه انتظار برای کارنت شدن و مصاحبه براش تلخ‌تر از انتظار کلینس باشه و در نهایت کسی که آخرین روزها مصاحبه میشه در هر انتظارش به مراتب سختی بیشتری رو متحمل بشه.
حالا چی به سر من میاد؟! نمیدونم. Big Grin

امیرمهاجر عزیز، به قول اندیشمندی: هیچ چیزی در دنیای واقعی جریان نداره و اتفاق نمی افته. هر چیزی در این جهان زاییده ذهن ماست حتی تمام چیزهای مادی و قابل لمس! پس شما هم خیلی ذهن ات رو درگیر کلیرنس نکن. به امورات روزمره و مربوط به مهاجرت معطوف کن. روزهای مانده تا کلیرنس در حال زیاد شدن نیستند قرار است همه ما در روزی کلیر شویم که یک شمارنده رو به کاهش برای ما در حال کار است. به عبارت ساده تر یک روزشمار مثلا از 50 یا 60 شروع شده و برای ما به 33 یا 43 رسیده است Smile کارهای قشنگ و زیادی هست که باید قبل از رفتن انجام دهیم مبادا که فردای روزگار در دیار ینگه دنیا حسرت اش را بخوریم. به آنها بپرداز ...موفق باشی رفیق
دوستای عزیزم لطفا به دلتون بد راه ندید و به خدای بزرگ و بخشنده و مهربون اعتقاد و اعتماد داشته باشید. همون خدایی که از کره به این بزرگی اسمتون رو از سبد لاتاری کشیده بیرون. اینجا هم دست کسی رو ول نخواهد کرد.
همیشه مسیر زیباتر از مقصده از نعمت سلامتی و زنده بودن حالشو ببرید.
اندکی صبر سحر نزدیک است. قربون دل همه آدمهای با صفا.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
درود بر همۀ دوستان
من این یه هفته به دلیل مشکلاتی که در حال حاضر دارم خیلی کم تونستم به اینجا سر بزنم. تو کل مدتی که نبودم همه ش فکر میکردم که "این هفته آنکارا بترکونه و حداقل یه 50 نفری رو کیلیر کنه"... اما متأسفانه من نمیدونم به چه دلیلی در ماه جون، که از لحاظ کاری باید مقامات سریعتر کار بکنن تا به امروز فقط 9 کیس رو کیلیر کردن، والا اینجوری هر حساب کتابی رو برای خودمون داشته باشیم هم، از بین خواهد رفت... Sad Sad
دوستان، یه سوالی دارم، چون کیس من فکر میکنم در بین دوستان مهاجر سرایی، در سایت سیس رتبه اول رو کسب کرده (121 روزه که اصلاً برو بچ سفارت و DOS خودشون آپدیت نکردن)؛ میخواستم بدونم آیا دوستانی اینجا هستند که شرایطشون مثل من باشه؟ یعنی مثل من روزهای زیادی رو منتظر باشند که سیس آنها رو آپدیت کنه؟
اگه آره، میخوام بدونم آیا از سفارت در این رابطه سوالی کردن و اونا جوابی به درد بخور بهشون دادن عایا ؟
ممنون از کل دوستان
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان