موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل
سفرنامه 1[b]
سفرنامه آمریکا
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم میخوان زجرکشمون کنن که یک وقت هوس پاس سفید و نرفتن و نموندن نکنیم بابا قبول قول میدیم میریم اصلا هم فکر برگشت نمی کنیم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-21 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-21 ساعت 13:36 توسط AOC Kermani.)
رضا جون نوشته: RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز چرخ روزگار در گذر است و حالا وقت اون رسیده که من هم برم واسه ویزا یکشنبه صبح بیط دارم واسه انکارا و یک هفته اونجام دعای خیرتون یادتو نره
به سلامتی و مبارکی رضا جون، خیلی خوشحال شدم.
یک درخواست از رضا جون و همه اونهائی که بسلامتی دارن میرن ویزا بگیرن:
یه لطفی به همه منتظران بکنن و به کارمند سفارت بگن چرا اینقدر پروسه آنکارا در مقایسه با سایر سفارت ها طولانی شده؟.
بهش بگن اکثر قبول شده های 2014 دارن به خاطر کندی شما، محل مصاحبه رو به ایروان و ابوظبی تغییر میدن.
شاید این موضوع یک هم به لحاظ حیثیتی و درآمدی رگ غیرتتشون را به جوش بیاره و یخورده بجنبنن .
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 12:30)ehsansh نوشته: دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
احسان شک نکن که کلیر شدی ، فقط یه سؤال ، از دوشنبه تا امروز هم سایت ابوظبی رو چک کرده بودی ؟
با توجه به اینکه در CEAC هنوز جواب undergoing administrative processing هست و آخرین آپدیت کیست دیروز بوده ، از همون دیروز آماده صدور ویزا اعلام شدی ، پیروز باشی .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم امروز لیست سایت ایروان هم به روز بشه و خلاص بشیم ...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
میخوام اولین نفر باشم که کلیر شدن احسان عزیز رو اینجا تبریک بگم اینجا.احسان جان رکورد زود کلیر شدن رو شکندی همسفر.مبارکت باشه.
راستی دوستان به محض اینکه برگشتیم ایران سفر نامه مفصل رو به تفصیل منوسیم
شاد باشین
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-21 ساعت 13:48)Given نوشته: یه چیزی می گم خدایی هر کی خوند یادش نره
از اونجایی که من حس ششم خیلی خوبی دارم و الحامات خفنی بهم میشه
... احساس می کنم این هفته دوشنبه لیست منهدمانه ای از آنکارا اعلام خواهد شد .... فقط یادتون باشه چی گفتم ... 
عمو سعید می دونه من چجوری حس ششم می زنم ..
یادتون باشه !
گیون عزیز، برای مصاحبه نرفته ها هم یه حس ششم عنایت کن تا یه ضرب بگیرن
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...