کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
(2013-06-21 ساعت 12:30)ehsansh نوشته:  دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
دوست عزیز مبارک باشه، اما خیلی جالبه که فقط چهار روز منتظر بودین...
به نظر من شما یک ایمیل برای سفارت بفرست و از اونا سوال کن که کیلیر شدین یا نه؟ اگه گفتن بله که هر چه سریعتر تشریف ببرین...
منظورتون چیه که از نظر کاری میخواهید بدونین یعنی چی ؟؟؟
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-19 ساعت 21:32)رجبعلی نوشته:  هوووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا

تبریک به دوستان عزیز کلیر شده خصوصاً m@ry@m75 , edibk, rezajoon. ایشالا همیشه شاد و پیروز باشید.

من هم حسب دستور و فرمایش سرکار خانم ikamaly عزیز راهبری این قطارو عهده دار شدم. ولی خداییش از قبل به من نگفتن که این قطار درونشهریه؟ برونشهریه؟ سریع السیره؟ بوژیش چند محوره است؟ بالستر داره؟ سیستم تیلتینگ داره یا نه؟ دیزل الکتریکه یا پانتوگراف داره؟ ووووو....... به هرحال من گفته باشم من فقط یه راهبرم و مسئولیت جان مسافرا به عهده ikamaly عزیز استBig GrinBig GrinBig Grin

زیاد حرف نزنم که از headway عقب میافتیم و خدایی نکرده، زبونم لال.....

امیدوارم هر چه سریعتر بقیه کلیر نشدگان هم کلیر شوند تا خودم با قطار از آب ردشون کنم.Big Grin
رجبعلی جان، دوست عزیز!!!
میدونستم که این قطار رو به لوکوموتیوران مطمئنی سپردم.
نگران نباش من از دور هواتون رو دارم. دو روز نتونستم سر بزنم ولی الان همه رو خوندم.
رنگ اسم دوستان کلیر شده رو یک کم چشمگیر تر انتخاب کنی عالی میشه!!!!!! ممنونم همکار وظیفه شناس!!!Big Grin

(2013-06-21 ساعت 10:18)Szsanazsz نوشته:  امروز ١٥٠ روزه شدم....[عکس: tired_cat_picture_cool-hd-wallpaper-251847.jpg]
ساناز عزیز!!
اگه درمورد شما چیزی نمیگم، به خاطر اینه که زیاد تکرار نشه!!
وگرنه از اعماق وجودم برات آرزو میکنم که به همین زودی ها قبل از 10 روزی که گفتی!! همراه با تیمسار عزیز سوار قطار گل زده بشی البته با خیلی از دوستای گل دیگه که اسم نمیبرم شاید کسی از قلم بیوفته و شرمنده بشم!!
ولی قول میدم قطارش روخودم برونم!!WinkBig Grin
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
فکر کنم میخوان زجرکشمون کنن که یک وقت هوس پاس سفید و نرفتن و نموندن نکنیم بابا قبول قول میدیم میریم اصلا هم فکر برگشت نمی کنیمSmile
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: jjbahale ، hushmandco ، negar_karimi6 ، mhb161 ، shatsi ، manila ، Alirezaa2013 ، Szsanazsz ، zohre02 ، b_argi ، sce ، Niushagh
(2013-06-21 ساعت 12:21)mrbonbon نوشته:  درود بر همۀ دوستان
من این یه هفته به دلیل مشکلاتی که در حال حاضر دارم خیلی کم تونستم به اینجا سر بزنم. تو کل مدتی که نبودم همه ش فکر میکردم که "این هفته آنکارا بترکونه و حداقل یه 50 نفری رو کیلیر کنه"... اما متأسفانه من نمیدونم به چه دلیلی در ماه جون، که از لحاظ کاری باید مقامات سریعتر کار بکنن تا به امروز فقط 9 کیس رو کیلیر کردن، والا اینجوری هر حساب کتابی رو برای خودمون داشته باشیم هم، از بین خواهد رفت... Sad Sad
دوستان، یه سوالی دارم، چون کیس من فکر میکنم در بین دوستان مهاجر سرایی، در سایت سیس رتبه اول رو کسب کرده (121 روزه که اصلاً برو بچ سفارت و DOS خودشون آپدیت نکردن)؛ میخواستم بدونم آیا دوستانی اینجا هستند که شرایطشون مثل من باشه؟ یعنی مثل من روزهای زیادی رو منتظر باشند که سیس آنها رو آپدیت کنه؟
اگه آره، میخوام بدونم آیا از سفارت در این رابطه سوالی کردن و اونا جوابی به درد بخور بهشون دادن عایا ؟
ممنون از کل دوستان
دوست عزیز ما هم نزدیک به دوماهه که در کلیرنسیم دریغ از یک آپدیت اصلا مارو فراموش کردن
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: jjbahale ، hushmandco ، negar_karimi6 ، mhb161 ، Szsanazsz ، zohre02 ، b_argi ، sce ، mrbonbon ، رجبعلی
رضا جون نوشته: RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز چرخ روزگار در گذر است و حالا وقت اون رسیده که من هم برم واسه ویزا یکشنبه صبح بیط دارم واسه انکارا و یک هفته اونجام دعای خیرتون یادتو نره

به سلامتی و مبارکی رضا جون، خیلی خوشحال شدم.
یک درخواست از رضا جون و همه اونهائی که بسلامتی دارن میرن ویزا بگیرن:
یه لطفی به همه منتظران بکنن و به کارمند سفارت بگن چرا اینقدر پروسه آنکارا در مقایسه با سایر سفارت ها طولانی شده؟.
بهش بگن اکثر قبول شده های 2014 دارن به خاطر کندی شما، محل مصاحبه رو به ایروان و ابوظبی تغییر میدن.
شاید این موضوع یک هم به لحاظ حیثیتی و درآمدی رگ غیرتتشون را به جوش بیاره و یخورده بجنبنن .
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: jjbahale ، hushmandco ، گل نهال ، negar_karimi6 ، payam62 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، Szsanazsz ، zohre02 ، b_argi ، SabreAyob ، sce
(2013-06-21 ساعت 12:30)ehsansh نوشته:  دوستان یه سوال من چهار روه کلیر خوردم الان تو سایت abudhabi.usembassy.gov/immigrant_visas.html که کیس نامبرم رو وارد می کنم اینو میزنه. معنی اینو می فهمم ولی از نظر کاری می خوام بدونم این یعنی چی؟
Dear Ehsan S,

احسان مگربرگه ات چه رنگی بوده؟ سربازی و کاردولتی داشتی؟
خوب اگرهیچکدام نبوده کارشون درسته دیگه
اصلا شمانبایدازدوبی برمیگشتید
احتمالایه ضرب بوده مصاحبه گره قاطی کرده بهتون نگفته
این نظرمنه
وگرنه هیچ دلیل دیگه ای نداره
اصلا شمانبایدکلیرنس میخوردید
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، zohre02 ، b_argi ، sce ، milad_aae ، آنی
Dear Ehsan S,

احسان شک نکن که کلیر شدی ، فقط یه سؤال ، از دوشنبه تا امروز هم سایت ابوظبی رو چک کرده بودی ؟
با توجه به اینکه در CEAC هنوز جواب undergoing administrative processing هست و آخرین آپدیت کیست دیروز بوده ، از همون دیروز آماده صدور ویزا اعلام شدی ، پیروز باشی .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: hushmandco ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، Szsanazsz ، zohre02 ، b_argi ، sce ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 10:19)امیر مهاجر نوشته:  آنکارا

[font=Courier]2013AS4103[/font]

ّهمینجا جا داره از همه عوامل و دست انر کاران سفارت آنکارا برای این سرعت عمل و دقتی که دارن به خرج میدن تشکر کنم و بهشون یه خسته نباشید جانانه بگم و دستشون رو به گرمی بفشارم.

اقا نمی خوام فاز نا امیدی بدما ولی با توجه و شواهد و قراعن فکر کنم امسال با انکارا مشکلات زیادی خواهیم داشت.
خدا خودش به دادمون برسه
تشکر کنندگان: hushmandco ، negar_karimi6 ، noura ، mhb161 ، mino2013 ، shatsi ، Szsanazsz ، گل نهال ، zohre02 ، m@ry@m75 ، b_argi ، sce ، Niushagh
یه چیزی می گم خدایی هر کی خوند یادش نره
از اونجایی که من حس ششم خیلی خوبی دارم و الحامات خفنی بهم میشه Big Grin ... احساس می کنم این هفته دوشنبه لیست منهدمانه ای از آنکارا اعلام خواهد شد .... فقط یادتون باشه چی گفتم ... Shy

عمو سعید می دونه من چجوری حس ششم می زنم ..

یادتون باشه !
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
امیدوارم امروز لیست سایت ایروان هم به روز بشه و خلاص بشیم ...
می‌خوام اولین نفر باشم که کلیر شدن احسان عزیز رو اینجا تبریک بگم اینجا.احسان جان رکورد زود کلیر شدن رو شکندی همسفر.مبارکت باشه.

راستی‌ دوستان به محض اینکه برگشتیم ایران سفر نامه مفصل رو به تفصیل منوسیم

شاد باشین
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
تشکر کنندگان: ehsansh ، mhb161 ، mino2013 ، Alirezaa2013 ، Szsanazsz ، گل نهال ، nooshshahnar ، 5ina ، zohre02 ، b_argi ، sce ، roeentan ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 12:41)mrbonbon نوشته:  
Dear Ehsan S,

دوست عزیز مبارک باشه، اما خیلی جالبه که فقط چهار روز منتظر بودین...
به نظر من شما یک ایمیل برای سفارت بفرست و از اونا سوال کن که کیلیر شدین یا نه؟ اگه گفتن بله که هر چه سریعتر تشریف ببرین...
منظورتون چیه که از نظر کاری میخواهید بدونین یعنی چی ؟؟؟
من خودمم باورم نمیشه بعد 4 روز، یعنی این قدر سریع هم ممکنه مگه؟
منظورم این بود که معنی جمله هارو میفهمم ولی می خوام بدونم این یعنی من کلیر شدم؟ یعنی ویزا آمادس؟

(2013-06-21 ساعت 13:37)efah نوشته:  
Dear Ehsan S,

احسان شک نکن که کلیر شدی ، فقط یه سؤال ، از دوشنبه تا امروز هم سایت ابوظبی رو چک کرده بودی ؟
با توجه به اینکه در CEAC هنوز جواب undergoing administrative processing هست و آخرین آپدیت کیست دیروز بوده ، از همون دیروز آماده صدور ویزا اعلام شدی ، پیروز باشی .
آره من از همون 18 جون چک کردم. هم سایت ابو ظبی رو و هم ceac رو. ابو ظبی که تا همین دیروز می نوشت پروسه اداریتون داره انجام میشه. سیس هم هر روز آپ دیت شد. آخرین آپ دیتشم مال دیروزه.
قربان شما. از شما هم ممنونم واسه اینکه مدیکالم رو گرفتین. ایشالا مال شما هم تو این روزا میاد با هم schedule می کنیم واسه سیاتل.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
(2013-06-21 ساعت 13:48)Given نوشته:  یه چیزی می گم خدایی هر کی خوند یادش نره
از اونجایی که من حس ششم خیلی خوبی دارم و الحامات خفنی بهم میشه Big Grin ... احساس می کنم این هفته دوشنبه لیست منهدمانه ای از آنکارا اعلام خواهد شد .... فقط یادتون باشه چی گفتم ... Shy

عمو سعید می دونه من چجوری حس ششم می زنم ..

یادتون باشه !

گیون عزیز، برای مصاحبه نرفته ها هم یه حس ششم عنایت کن تا یه ضرب بگیرن Big Grin
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-06-20 ساعت 22:32)SOROUSHSOFT نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:51)hushmandco نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 21:05)negar_karimi6 نوشته:  من نمیدونم چراهمیشه بایدیه موردی باعث نگرانیم بشه عجب بدبختی هاواااااااااااااااا

روزمصاحبه باملیکاکه رفتیم قبل ازپیاده شدنمون سه تاپاسپورت دادبهمون که توسفارت تحویل بدیموبرگه تحویل ویزاروبگیریم
عده ای بهش داده بودن تاکارشونوانجام بده و اون بایدظهرمی اومد باخودش حتماگفته بزاربدم این پت و مت بگیرن تادیگه ظهرنیام
خلاصه منم میدونستم زرنگیه ولی گفتم بزارکارمردموراه بندازم
باخودمون بردیم توسفارت
مصاحبه تموم شد و به ظاهرهمه چی خوب و برگه ابی دستمون داد و گفت تواین سایت برید و وسلام که من گفتم ببخشیدمیتونم چیزی بگم
فرمایید
ازایران که میاومدم دوستامون پاسشونودادن تاتحویل شمابدم( این جمله روملیکاگفت بگم) اون خانمه باتندی گفت شماچرامسئولیت قبول کردیدو منم خجالت زده عذرخواهی کردم گفت پاسهاروبده
دادم
برگه شونوداد و تموم
بعدکه اومدیم بیرون
به همسرم گفتم نکنه همین کاری که ماکردیم یه نکته منفی برای مامحسوب بشه
و کلیرنس ماطول بکشه
خلاصه ازاونروزتاحالانگرانم که ایا مصاحبه گره ممکنه یه نکته اخلاقی بدازمون گرفته باشه بااین کارمون یانه
بخدانمیدونیم چرا یکی کارازمون میخواددلمون میخوادکارشوراه بندازیم
اگر آفیسر با عینک بدبینی ماجرا رو نگاه کنه( در بدترین حالت) و شما رو باور نکرده باشه ( که کرده) میتونه ارتباط شما با صاحبان اون پاسپورت رو هم در موضوع کلیرنس شما دخیل کنه و خود این موضوع پیراهن عثمان بشه.
یعنی به صورت پیش فرض من پاسپورتمو به شما نمیدم مگر آشنایی در کار باشه. حالا اگر کیس من مورد دار باشه این ارتباط نامشخص بین ما برای شما هم میتونه دردسر ساز بشه.
اینها رو گفتم که بدونین قواعدی بر کارهای امنــ یتی حاکمه که بی توجهی ما، به بازی گرفتن این قواعده و میتونه به ضررمون تمام بشه.
الان هم استرس به خودتون ندین. افیسر های مصاحبه کننده افرادی بسیار آموزش دیده در خواندن بادی لنگویج هستند و مطمئنا فهمیدن که شما دروغ نگفتی.

دوست عزیز اگر دقت کرده باشید صاحبان پاسپورت برای گرفتن ویزا اومده بودند و جای نگرانی نیست چون اگر یه جای کارشون ایراد داشت بهشون ویزا نمیدادند. در ضمن کمک کردن به دیگران واقعا کار خوبیه و خدا همیشه کارای آدمای خوش قلبی مثل شما رو که بدون هیچ منتی برای اینکه به هم نوعتون کمک کرده باشید رو انجام دادید راه میندازه. این مسئله رو دارم خیلی جدی میگم چون تجربه دارم. خدا همیشه با آدمهایی که دل پاکی دارند و به هم نوعشون کمک میکنن هست و اگر کل دنیا جمع بشن که شما رو بکشن پایین خدا نمیذاره این اتفاق بیوفته و بدون اینکه خودتون بفهمید کارتونو راه میندازه.
منتظر باشید که به زودی خبرهای خوش کلیرنسی برای شما در راهه Smile

البته توجه نفرمودید که صاحبان پاسپورت در کار نبودند. ملیکا خودش شخص ثالثه.
صدالبته از کار خیر کردن و نیکی کردن و در دجله انداختن حتما ثمراتی هم نصیب آدم میشه. منتهی گاهی وقتها باید مواظب بود و با احتیاط بیشتری عمل کرد. اینکه شما درب منزلتون رو همیشه قفل میکنین دلیلی بر دزد بودن همه ملت نیست و شما میخواین جلوی اون یک در صدهزار احتمال دزدی و خسارت رو بگیرین.
در مورد این موضوع همون یک جمله و تشر مامور سفارت خودش گویای اهمیت مطلبه و نیاز به توضیح بیشتر نداره.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، e76779 ، mhb161 ، b_argi ، ani_sheiton ، sce ، ikamaly ، milad_aae ، n51 ، آنی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان