کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بابا كسي نيست به من بكه اين سايت انكارا كدومه مي خوام ببينم كيس ها ابديت ميشن يا نه

سلام به همه بابا اين سايت انكارا رو كسي نيست به من نشون بده ميخوام ببينم كيسم در جه وضعيتي هستش
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، sce
سلام خدمت دوستان و سروران گرامی

تبریک فراوان به دوستانی که اخیرا کلیر شدن مخصوصا دوست عزیزمون [font=Verdana]ehsansh[/font]

[font=Impact]هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]

به امید هفته ای سرشار از خبرهای خوش از هر سه سفارت ....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2013-06-21 ساعت 13:09)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 12:21)mrbonbon نوشته:  درود بر همۀ دوستان
من این یه هفته به دلیل مشکلاتی که در حال حاضر دارم خیلی کم تونستم به اینجا سر بزنم. تو کل مدتی که نبودم همه ش فکر میکردم که "این هفته آنکارا بترکونه و حداقل یه 50 نفری رو کیلیر کنه"... اما متأسفانه من نمیدونم به چه دلیلی در ماه جون، که از لحاظ کاری باید مقامات سریعتر کار بکنن تا به امروز فقط 9 کیس رو کیلیر کردن، والا اینجوری هر حساب کتابی رو برای خودمون داشته باشیم هم، از بین خواهد رفت... Sad Sad
دوستان، یه سوالی دارم، چون کیس من فکر میکنم در بین دوستان مهاجر سرایی، در سایت سیس رتبه اول رو کسب کرده (121 روزه که اصلاً برو بچ سفارت و DOS خودشون آپدیت نکردن)؛ میخواستم بدونم آیا دوستانی اینجا هستند که شرایطشون مثل من باشه؟ یعنی مثل من روزهای زیادی رو منتظر باشند که سیس آنها رو آپدیت کنه؟
اگه آره، میخوام بدونم آیا از سفارت در این رابطه سوالی کردن و اونا جوابی به درد بخور بهشون دادن عایا ؟
ممنون از کل دوستان
دوست عزیز ما هم نزدیک به دوماهه که در کلیرنسیم دریغ از یک آپدیت اصلا مارو فراموش کردن

ما هم الان 48 روزه كه اصلا آپديت نشديم فقط چند روزه پيش اون هم با ايميل آپديت شديم در جواب ايميل هم گفتن هنوز پروسه اداريتون تكميل نشده و همون جملات هميشگي كه بخاطر تقاضاي زياد 4تا 6 ماه طول ميكشه.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، sce ، milad_aae ، رجبعلی ، Tir-Tapar
(2013-06-21 ساعت 15:33)mazerati نوشته:  سلام بچه ها من تازه به این تاپیک اومدم تازه واردم این سایت انکارا که نشون میده کیسهارو ابدیت میکنن کدومه میشه ادرسشو واسم بزارید ممنون میشم
دوست عزیز خوش اومدی ولی امیدوارم مثل ما گرفتار منتظرسرا نشی نمی دونم توی منتظرسرا هستی یا نه اگر نه تاریخ مصاحبه و حدود کیس نامبرو تعداد نفرات و برای امیرمهاجر عزیز ایمیل کن تا توی منتظرسرا اضافت کنه
ضمنا سایت سیس برای چک کردن آپدیتها برای آنکارا و ابوظبی هم هست فقط ایروان به آن دسترسی ندارند . برای این کار وارد سایت زیر شو : ceac.state.gov در صفحه ای که باز میشود روی خط اول کلیک کن وارد صفحه ceacمی شوی بعد روی خط آخر که نوشته
Check My Visa Application Status
کلیک کن در صفحه ای که باز میشود در کادر خالی کیس نامبرتو بدون صفرای وسطش وارد کن اینطوری 2013AS1234 بعد SUBMIT و بزن وارد صفحت میشی بالای صفحه دو تاریخ میبینی تاریخ اول زمان تشکیل پروندته و تاریخ دوم تاریخ آپدیته که مربوط به برنده اصلیه
اگر بیشتر از یک نفر هستین پایینه صفحه رو نگاه کنی کیس نامبرت با شماره 02 و 03 ... هم مشخص شده که مربوط به اشخاص همراه هست روی هر کدام کلیک کنی پرونده مربوط بهش باز میشه می تونی تاریخهارو برای خودت یادداشت کنی و بدونی چندبار و چه تاریخهایی آپدیت شدین به همین راحتی
سایتی را هم که در برگه ای که سفارت بهت داده سایت آنکاراست که کلیرشده هارو نشون میده البته اگر کلیری باشه فعلا که آنکارا رکورد زده توی سه هفته شش هفتا بیشتر اعلام نکرده اگر مشکلی بود در خدمتم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، گل نهال ، dolood ، zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، sce ، AOC Kermani ، رجبعلی
برای سومین بار بچه ها ازتون درخواست کمک میکنم به خدا سوال سختی نیست خواهشن جوابمو بدید این سایت انکارا که کیسها رواپدیت میکنه کدومه بابا والا بلا سوال سختی نپرسیدم
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: zohre02 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi ، sce
(2013-06-21 ساعت 15:55)payam62 نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 15:51)گل نهال نوشته:  اميرمهاجر كجايي كه اسم ehsaneh در ابوظبي با ٤ روز انتظار را وارد منتظرسرا كني و سبزش كني

همش 4 روز ؟؟؟
بابا ای وُل Big Grin
بعله، بايد جزو ترين هاي مهاجرسرا ازش نام برد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-06-21 ساعت 15:21)mazerati نوشته:  سلام بابا كسي نيست به من بكه اين سايت انكارا كدومه مي خوام ببينم كيس ها ابديت ميشن يا نه

سلام به همه بابا اين سايت انكارا رو كسي نيست به من نشون بده ميخوام ببينم كيسم در جه وضعيتي هستش

https://ceac.state.gov/CEAC/
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
تشکر کنندگان: گل نهال ، shatsi ، zohre02 ، hushmandco ، alirezass ، mhb161 ، b_argi ، ابی هانی ، sce ، milad_aae ، رجبعلی
سلامم
من الان جواب آزمایشام رو گرفتم اما استرس دارم خدایی نکرده مریضی چیزی داشته باشم!نمیشه فهمید جوابش رو؟؟؟
اصلا چیرو مورد آزمایش قرار میدن؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، b_argi ، sce ، رجبعلی
کارکنان سفارت انک.ارا را باید بیارن ایران، خوراک کار کردن در ادارات ما هستند
یعنی بیخیال تر از اینا من آدم ندیدم!!!! والااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-21 ساعت 15:57)گل نهال نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 15:56)mazerati نوشته:  برای سومین بار بچه ها ازتون درخواست کمک میکنم به خدا سوال سختی نیست خواهشن جوابمو بدید این سایت انکارا که کیسها رواپدیت میکنه کدومه بابا والا بلا سوال سختی نپرسیدم
٢تا پست بالاتر نگاه كنيد جوابتونو دادن دوستان

ممنون دوست من اگه کلیر شدیم از کجا باید بفهمیم ؟

ممنون دوست من واگه کلیر شدیم از کجا باید متوجه بشیم ؟

تشکر کنندگان: zohre02 ، mhb161 ، b_argi ، sce ، n51 ، Tir-Tapar
(2013-06-21 ساعت 15:28)kouroshd نوشته:  سلام خدمت دوستان و سروران گرامی

تبریک فراوان به دوستانی که اخیرا کلیر شدن مخصوصا دوست عزیزمون [font=Verdana]ehsansh[/font]

[font=Impact]هووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]

به امید هفته ای سرشار از خبرهای خوش از هر سه سفارت ....

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مرسی کورش جان عزیز واسه این هورای قشنگی که واسه من کشیدی. من از خیلی قبل از اینکه برم مصاحبه همیشه این اولین تاپیکی بود که میومدم توش چون خودمو کلیر خورده می دونستم. ولی همیشه به خودم می گفتم روزی که کلیر بخوری روز خوشحالیت باید باشه. چون اون 50% ای که مربوط به منه دیگه تموم شده و تا اونجا همه چی اوکی پیش رفته و بعد از اون فقط باید صبر کرد. ایمان هم روز مصاحبه بود باهام دید که بعد از مصاحبه چقدر خوشحال بودم. تا اینکه ناغافل کلیر شدم. و بیشتر از این بابت خوشحالم که این نشون میده که امکانش هست بچه ها هر لحظه کلیر شن و امیدوارم که این اون لحظه برای همه زودتر اتفاق بیفته.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
چه مي كنه ابوظبي ...
اميدوارم ايروان و انكارا هم ياد بگن !
٣ روزه كلير كرده ....
اووووووف
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-06-21 ساعت 12:21)mrbonbon نوشته:  درود بر همۀ دوستان
من این یه هفته به دلیل مشکلاتی که در حال حاضر دارم خیلی کم تونستم به اینجا سر بزنم. تو کل مدتی که نبودم همه ش فکر میکردم که "این هفته آنکارا بترکونه و حداقل یه 50 نفری رو کیلیر کنه"... اما متأسفانه من نمیدونم به چه دلیلی در ماه جون، که از لحاظ کاری باید مقامات سریعتر کار بکنن تا به امروز فقط 9 کیس رو کیلیر کردن، والا اینجوری هر حساب کتابی رو برای خودمون داشته باشیم هم، از بین خواهد رفت... Sad Sad
دوستان، یه سوالی دارم، چون کیس من فکر میکنم در بین دوستان مهاجر سرایی، در سایت سیس رتبه اول رو کسب کرده (121 روزه که اصلاً برو بچ سفارت و DOS خودشون آپدیت نکردن)؛ میخواستم بدونم آیا دوستانی اینجا هستند که شرایطشون مثل من باشه؟ یعنی مثل من روزهای زیادی رو منتظر باشند که سیس آنها رو آپدیت کنه؟
اگه آره، میخوام بدونم آیا از سفارت در این رابطه سوالی کردن و اونا جوابی به درد بخور بهشون دادن عایا ؟
ممنون از کل دوستان

سلام دوست عزیز
من هم امروز یواشکی وارد باشگاه 100 روزه ها شدم. البته 87 روزه که آپدیت نشدم Sad و هیچ ایمیل یا تلفنی هم هنوز نزدم.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-06-21 ساعت 16:04)sepidarx نوشته:  سلامم
من الان جواب آزمایشام رو گرفتم اما استرس دارم خدایی نکرده مریضی چیزی داشته باشم!نمیشه فهمید جوابش رو؟؟؟
اصلا چیرو مورد آزمایش قرار میدن؟
سلام دوست من، از شما كارت واكسنتون رو ميكيرن كه واكسن ابله مرغون رو معمولا قبول نميكنن الا اينكه قانعشون كنيد يا تيتر انتي بادي تون بالا باشه من روز مصاحبه باهاش صحبت كردم ok داد ولي به همه دوستان همونروز واكسنو تزريق كرد.. ، x-ray رو انجام ميدن كه از بيماري سل مصون باشين يا عفونت ريوي ناشي از استعمال زياد دخانيات ..ازمايش خون رو براي سيفليس و عفونتهاي خوني ازمايش ميكنن ..كاري به ايدز و.. ندارن ..و اينكه قبل از مصاحبه اونا مدارك و نتيجه ازمايشو ميبينن البته ...به اين مساءل فكر نكنين Smile) ايشالا زودتر به هدف نهاييتون برسين..?
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، ابی هانی ، گل نهال ، farmiz ، b_argi ، javid737 ، shatsi ، n51 ، mhb161
سلام دوستان.
بالاخره بعد از یه هفته پر استرس من هم از دوبی برگشتم.
خوشبختانه تونستم بالاخره ویزاهارو بگیرم . از این بابت خیلی خوشحالم.از خدا می خوام کار تمام بچه های اینجا هرچه سریع تر درست بشه و همه این لحظه خوب رو تجربه کنن.
یه چیز جالب بگم.........
کیس ما دونفره هست.ولی ما 3 تا ویزا داریم.Big Grin
هرکس می خواد حاضرم به بالاترین قیمت پیشنهادی بفروشم.Big GrinTongueCool
و اما داستان از این قرار بود که وقتی کارمند محترم سفارت پاسای مارو منقوش به دو عدد ویزای خوشگل تقدیم کرد،به صورت کاملا ناخودآگاه حس کردم که باید شماره پاسپورت رو با شماره پاسپورت روی ویزا چک کنم.اینجا بود که فهمیدم شماره پاسپورت همسر من با شماره روی ویزا متفاوته.حالا شما خودتون رو جای من بزارین.اونم روز 5شنبه تو دوبی.خدا رو شکر خودشون خیلی سریع مشکل رو حل کردند و یه ویزای دیگه با تاریخ ایشوی همون روز صادر کردند و ویزای قبلی رو مهر باطل شد زدند.اینو صرفا اینجا گفتم تا دوستان بدونن ابن مساله هم امکان داره اتفاق بیفته و بدونین که اگه بخوان می تونن همون لحظه مجددا صادر کنن.
با آرزوی موفقیت برای همه بچه ها.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان