کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان آبوظبي ديروز 10 كيس رو از آمريكا آپديت داشتيم كه فردا صد در صد كلير خواهيم داشت.
پس يه هوراي پيشاپيش به افتخارشون.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
شنبه آنكارا تعطيله....پس ورزش ميكنيم...
[عکس: swimmingcat.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-21 ساعت 23:10)efah نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 22:52)mehrrdad نوشته:  با سلام خدمت همه بچه های گل مهاجر سرائی وتبریک به احسان جان عزیز دوست مهربان ودوست داشتنی
دوستان من case number روکه وارد میکنم این پیام میاد
Application Error

An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
از صبح این پیام رومیده در ضمن من مشکل اینکه تو سایت ابوظبی اسم خانمم رو میده که برنده اصلی نیست

من هم امروز چند بار با اینترنت اکسپلورر چک کردم همین جوابو گرفتم ، با گوگل کروم دیگه ارور نداد .
سلام اقبال جان. آقا من شرمنده ام چند بار خواستم باهات تماس بگیرم کار تو کار اومد. وای آز آقا ابراهیم جویای کارتون بودم. مرسی ممنونم.
اقبال جان کیس نامبرت رو بدون صفر وارد کن درست میشه. مثلا 2013AS8333
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh ، n51 ، b_argi ، yaszamansani ، گل نهال ، yousef_eidi ، negar_karimi6 ، mhb161 ، efah ، رجبعلی
(2013-06-21 ساعت 22:52)mehrrdad نوشته:  با سلام خدمت همه بچه های گل مهاجر سرائی وتبریک به احسان جان عزیز دوست مهربان ودوست داشتنی
دوستان من case number روکه وارد میکنم این پیام میاد
Application Error

An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.
از صبح این پیام رومیده در ضمن من مشکل اینکه تو سایت ابوظبی اسم خانمم رو میده که برنده اصلی نیست

سلام اقبال جان. آقا شرمنده من چند بار خواستم باهات تماس بگیرم هی کار تو کار اومد فرصت نشد. ولی از آقا ابراهیم جویای کارتون بودم. ممنونم.
باید کیس نامبرت رو بدون صفر وارد کنی درست میشه. مثلا 2013AS8333
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: sce ، farshadsh ، b_argi ، babak_1363 ، yousef_eidi ، negar_karimi6 ، mhb161 ، efah ، رجبعلی
هرشب بدون هیچ اطمینانی از بیدار شدنمان

به تخت خواب میرویم.....

اما با اینحال برای فردا برنامه میریزیم

این یعنی امید!!!...

سلام ...باز من آمدم.......با هزاران امید آمدمBig Grin....هرچند هنوز در کوچه پس کوچه های منتظر سرا خط سبزی روبروی نام خود نمیبینمSad اما به فرداها امید دارم.....دروغ نمی گویم نسبت به قبل کمی کمرم در زیر فشار انتظار خمیده شده و تصور رسیدن به انتظار 200 روز مرا بیش از پیش به فکر فرو میبرد.Shy...ولی در هر حال سرزنده و شاداب به فردا ها چشم دوخته امBig Grin...طبق معمول هر شنبه ورود عزیرانی که تازه به جمع ما اضافه شده اند را خوش آمد گفته و برای تک تک شما بهترینها را آرزومندم.Smile.......درود بر همه شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-22 ساعت 10:02)sce نوشته:  سلام دوستان.
صبح همگي بخير.اميدوارم شروع هفته همراه با خبراي خوب باشه.
من اميدوارم،يعني نه......مطمئنم......يعني نه،شك ندارم و حاضرم شرط ببندم كه اين هفته خيليا كلير ميشن.
پس محكم بشينين و منتظر خبراي خوب باشين.
موفق باشين.
سلام مهربون، ایروان آشنا ماشنا ندارین یه پیش بینی هم برای بالای 60 روزه ها تا زیر 300 روزه ها بکنید؟؟Cool ... امید که این هفته خیلی خط سبز جلو نامشون زده بشه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تقديم به ابي از نوع هاني
[عکس: 82222539007896805061.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-22 ساعت 00:52)negar_karimi6 نوشته:  ما16 جون مصاحبه داشتیم و هرچی میرم توسایت 18 جون هست
منوهمسرم مثل همیم
این معنیش اینه که آپدیت نمیشیم تاوقتی کلیربشیم؟
یاممکنه بازآپدیت بشیم؟

من و همسرم روز ٣٠مي مصاحبه داشتيم وفرداي مصاحبه كيس من أپدىيت شد فكر ميكنم اين روال أبوظبي باشه انشالله بودى كلير ميشين
تشکر کنندگان: b_argi ، yousef_eidi ، MEHDIREZAEI ، farshadsh ، Mehrdadordi ، گل نهال ، mhb161 ، sce ، efah ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 10:49)abloom_ma نوشته:  هرشب بدون هیچ اطمینانی از بیدار شدنمان

به تخت خواب میرویم.....

اما با اینحال برای فردا برنامه میریزیم

این یعنی امید!!!...

سلام ...باز من آمدم.......با هزاران امید آمدمBig Grin....هرچند هنوز در کوچه پس کوچه های منتظر سرا خط سبزی روبروی نام خود نمیبینمSad اما به فرداها امید دارم.....دروغ نمی گویم نسبت به قبل کمی کمرم در زیر فشار انتظار خمیده شده و تصور رسیدن به انتظار 200 روز مرا بیش از پیش به فکر فرو میبرد.Shy...ولی در هر حال سرزنده و شاداب به فردا ها چشم دوخته امBig Grin...طبق معمول هر شنبه ورود عزیرانی که تازه به جمع ما اضافه شده اند را خوش آمد گفته و برای تک تک شما بهترینها را آرزومندم.Smile.......درود بر همه شما
دوست عزیز چند وقت نبودی و هربار که این صفحه رو باز میکردم دنبال پیغامهای پرامید شما میگشتم. شما الگوی مایی. کمرتو صاف کن. در کنار هم این روزها را طی میکنیم
۲۰۱۳
درود بر دوستان
دوستان من حدودا 2 ماهي ميشه از تهران به شيراز نقل مكان كردم. مي خواستم بپرسم نياز هست كه اين موضوع رو الان كه 75 روز از مصاحبه مي گذره به سفارت اطلاع بدم؟ اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه لطفا
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، lilac ، گل نهال ، ابی هانی ، n51 ، mhb161 ، sce
سلام بچه ها ممكنه كسي به خاطر نقص مدرك كلير نشه ؟ من از بس كه حول شدم اصل كارت پايان خدمتمو تو هتل جاگذاشتم بعد به افسر گفتم هتل نزديكه ميتونم سريع برم بيارم گفت احتياجي نيست بعد ديدم بلههههههههههههههه سرشو انداخته پاين وداره يه برگه رو اماده ميكنه نگاه كردم ديدم همون برگه صورتي كه همه ازش ميترسيديم رو داد و گفت ما بايدبيشتر تحقيق كنيم و گفت هر موقع شماره كيستو توي سايت ديدي بيا ويزاتو بگير و اصل كارت پايان خدمت و كپي تمكن مالي همين حالا الان استرس گرفتم كه نكنه به خاطر نقص مداركم كلير نشم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

(2013-06-22 ساعت 11:52)nnhh نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 00:52)negar_karimi6 نوشته:  ما16 جون مصاحبه داشتیم و هرچی میرم توسایت 18 جون هست
منوهمسرم مثل همیم
این معنیش اینه که آپدیت نمیشیم تاوقتی کلیربشیم؟
یاممکنه بازآپدیت بشیم؟

من و همسرم روز ٣٠مي مصاحبه داشتيم وفرداي مصاحبه كيس من أپدىيت شد فكر ميكنم اين روال أبوظبي باشه انشالله بودى كلير ميشين

من هم ٢٩ مي مصاحبه داشتم ،انكارا و فرداش ابديت شدم تو سيس Smile) فكر كنم ربطي به سفارت نداشته باشه !!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، afshinghwink ، shatsi ، babak_1363 ، ani_sheiton ، negar_karimi6 ، n51 ، mhb161 ، sce
سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این تاپیک
مدتیه کمرنگ شدم چون:
بعد از گذشت حدود 7 ماه از مصاحبه و طولانی شدن انتظار، توان همراهی ندارم!
حرف تازه ای هم ندارم!
خبر جدید آپدیت و ایمیل هم ندارم!
احساس غریبی دارم چرا که دوستان همسفر و همزمان مصاحبه اکثرشون رفتن و غربت این تاپیک بدجوری منو گرفته!
کلا" جای زیادی اینجا اشغال کردیم وکسی هم کمک نمی کنه بیرونمون کنه!
دوستان جدید و تازه وارد به این تاپیک حق تقدم دارند!
دوست ندارم فاز منفی بدم پس کمتر منو ببینین بهتره والا!
.
.
اما........ همچنان استوار......... با نگاهی امیدوار........ زیر چتر انتظار........... به امید حق
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-06-22 ساعت 13:09)AsemanAbee نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این تاپیک
مدتیه کمرنگ شدم چون:
بعد از گذشت حدود 7 ماه از مصاحبه و طولانی شدن انتظار، توان همراهی ندارم!
حرف تازه ای هم ندارم!
خبر جدید آپدیت و ایمیل هم ندارم!
احساس غریبی دارم چرا که دوستان همسفر و همزمان مصاحبه اکثرشون رفتن و غربت این تاپیک بدجوری منو گرفته!
کلا" جای زیادی اینجا اشغال کردیم وکسی هم کمک نمی کنه بیرونمون کنه!
دوستان جدید و تازه وارد به این تاپیک حق تقدم دارند!
دوست ندارم فاز منفی بدم پس کمتر منو ببینین بهتره والا!
.
.
اما........ همچنان استوار......... با نگاهی امیدوار........ زیر چتر انتظار........... به امید حق

آسمان آبی جان، اتفاقا دیشب داشتم پروفایل شما رو چک میکردم و دیدم از آخرین باری که به مهاجرسرا سر زدید خیلی میگذره. خواستم اینجا پستی بگذارم و بپرسم کسی از این دوستمون خبر داره که مسأله دیگری پیش آمد و مشغول اون شدم. برام جالب بود که امروز اومدی و پست گذاشتی.
آرزو میکنم آخرش برات چنان شیرین باشه که تلخی همه این روزهای انتظار رو فراموش کنی.
سلام بچه ها ممكنه كسي به خاطر نقص مدرك كلير نشه ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، afshinghwink ، negar_karimi6 ، n51 ، mhb161 ، zohre02 ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان