کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-22 ساعت 13:58)PARVIN_OMID نوشته:  بچه ها از بی آپدیتی دیگه نا نداریم والله یکی بگه شده تا حالا از آنکارا کسی بدون آپدیت یهو کلیر شه کسی جواب میددددددددده؟؟؟؟

دوست عزیز تا به حال که این چنین نبوده و معمولاً قبل از کلیر نهایی ، آپدیت اتفاق افتاده اما به امید پروردگار یگانه، من، شما و سایر بچه های روز بالایی آنکارا که چشم انتظارن به صورت معجزه آسا و بدون آپدیت پشت هم ، کلیر می شیم، کار هم نشد نداره، یادمون نرفته که چند هفته پیش بچه های ابوظبی روز یک شنبه که سفارت تعطیله کلیر شدن و برای اولین بار این اتفاق افتاد خدا رو چه دیدی شاید شد مخصوصاً که افیسر ها هم به همه فقط گفتن سایت آنکارا رو چک کن ، نگفتن برین ceas رو چک کنین ، بعد اگه آپدیت شده باشین چند روز بعد ما اعلامتون می کنیم، چه بسا شاید برای یک بار هم که شده این افیسرهای خوش قول سر حرف خودشون باشن و حداقل حرف خودشون رو یک بار هم که شده جامع عمل بپوشانند.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-06-22 ساعت 09:23)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان آبوظبي ديروز 10 كيس رو از آمريكا آپديت داشتيم كه فردا صد در صد كلير خواهيم داشت.
پس يه هوراي پيشاپيش به افتخارشون.

سلام اين آمريكا كيسهاي آنكارا رو هم آپديت ميكنه؟ اگه سايت خاصي داره بگيدلطفا
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، b_argi ، SHABAH51 ، n51 ، mhb161 ، zohre02 ، sce
(2013-06-22 ساعت 14:32)maryam218 نوشته:  سلام دوستان
یک سوال برام پیش آمده و یک مقدارعجیب است البته با اجازه از دوستی که شماره اش 4184 است ونمی دانم کیست .
این شماره درآپدیت سایت آنکارا داری ستاره است وتا همین چهارشنبه دارای ستاره بود ولی در سایت سیس همه اشان به
سلامتی ومبارکی ایشوی شدندولی ستاره همچنان درسایت آنکارا باقی است واین دوست به نظرشما دوستان عزیز ازکجا
متوجه شده که همه خانواده کلیرشدند؟ با تشکر

حتما" مکانتبه کردند.وقتی ستاره داره در سایت گفته باید با ما ارتباط بگیرید و بپرسید. بنطرم زیاد نباید ذهنمون را درگیر بکنیم.کیس با کیس متفاوت هست و زمان خودش را میخواهد. ولی 100% موافق حرف دوستمون هستم که گفتند این پروسه دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. به امید پایان این دوران برای همه مهاجران
تشکر کنندگان: lilac ، PARVIN_OMID ، b_argi ، گل نهال ، n51 ، mhb161 ، zohre02 ، honey rahmati ، Alirezaa2013 ، sce ، Mehrdadordi ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 14:28)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز سلام
ما هم به این جمع پیوستیم
18 جون مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم و به ما برگه آبی دادن در صورتیکه اون روز به همه برگه سفید دادند
کسی میدونه که فرقی بین این دو رنگ هست؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه من برنده اصلی بودم وقتی تو سایت کیس نامبر رو مینویسیم فقط اسم همسرم رو مینویسه چرا؟؟؟؟
ممنون میشم اگر اطلاع دقیقی از این موضوع دارید جواب بدید.

مرواریدجان چون فکرمیکنم فقط اون کلیرنس خورده
شماکه نه سربازی رفته بودید نه کاردولتی داشتید
البته حدس منه
چون منوهمسرم هردوکلیرنس خوردیم
اون سربازی
من کاردولتیم
حالادوستان دیگرهم اگرتجربه ای غیرازاین دارن بگند
(2013-06-22 ساعت 15:18)smpf نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 09:23)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان آبوظبي ديروز 10 كيس رو از آمريكا آپديت داشتيم كه فردا صد در صد كلير خواهيم داشت.

نه دوست عزيز من از سايت سيس آپديت هارو چك مي كنم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، ابی هانی ، e76779 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 12:13)sadfar نوشته:  سلام
من خود یکی از کلیرنس خورده ها هستم و فکر می کنم این پروسه اداری اگر بیش از حد طولانی بشود حتما مشکلی وجود دارد که بایستی برای حل آن اقدامی را طرح ریزی نمود. برای حل آن نیز بایستی ابتدا آن مشکل را خوب شناسایی کرد و سپس شفاف سازی نمود .
دوست عزیزم، وقتی نمیدونیم مشکل چیه.. وقتی هیچ اطلاعی از علت طولانی شدن کلیرنس نداریم..وقتی هیچ دسترسی به منابع اطلاعاتی اونها نداریم..وقتی بهشون ایمیل/تلفن بزنیم فقط یه جواب کلیشه ای میدن(مثل خودم که حداقل تو این 80 روز به بهانه های مختلف 4 تا ایمیل زدم و جواب یه چیز بود {تا 90 روز با ما تماس نگیرین} آیا راه حلی برای رفع مشکل باقی هست؟؟؟؟Sad
به هر حال آرزو میکنم زیاد اینجا درگیر نشین و زود زود زود کلیر بشین.Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-22 ساعت 15:18)smpf نوشته:  

دوستم
همون سایت سیسه
میگن اگه بعد از ساعت کاریه سفارت باشه یعنی آپدیت از آمریکا بوده البته این تحلیل بچه هاست
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، sce ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، رجبعلی
دوستان یه سوال
من الان رفتم تو سایت سیس و نوشته 01 و 02 منظورشون از 01 اینه نفر اصلیه؟
کیس ما 01 اون همون روز مصاحبه آپدیت شده ولی کیس 02 یک روز بعد اونم آپدیت شده.
این سایت http://www.abudhabiivo.net/ آپدیت هارو نشون نمیده؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، ehsansh ، hushmandco ، mhb161
به امید خبرهای خوب برای همه دوستای خوبم Smile
بازهم به دلم افتاده یه خبرای خوبی میشه زودی ! چون هر وقت ایروان دیر می کنه، بعدش یه دفعه کلی خبرای خوب میاد ...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
تا تونجايي كه من ميدونم و با دوستان صحبت كردم ، صبح تا عصر خبري نيست و شب يكي دو نقطه شلوغ ميشه .....هسته اصلي اين ماجراهم تو استانبول هستش ...نهايتا اكه ببينن اوضاع بدتر ميشه كيسهارو مفرستن ايروان يا ابوظبي Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، zohre02 ، farmiz ، r91 ، hushmandco ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 16:49)morvarid1364 نوشته:  دوستان یه سوال
من الان رفتم تو سایت سیس و نوشته 01 و 02 منظورشون از 01 اینه نفر اصلیه؟
کیس ما 01 اون همون روز مصاحبه آپدیت شده ولی کیس 02 یک روز بعد اونم آپدیت شده.
این سایت http://www.abudhabiivo.net/ آپدیت هارو نشون نمیده؟

بله 01 یعنی نفر اصلی. معمولا تاریخ آپدیت یکی دو روز بعد از تاریخ مصاحبه است. بعدش باید صبر کنین تا آپدیت های بعدی که به احتمال زیاد نشونه کلیرشدنتونه.
سایت ابوظبی هم آپدیت نشون نمی ده. وقتی کلیر شدین، یه دفعه متنش عوض می شه و می گه ویزاتون آماده است، بیاین بگیرینش Smile
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
نخیر دوست گرامی چون بنده مثل سایر دوستان با انتظار 192 روز همان پاسخ کلیشه ای رو دریافت میکنم، نزدیک به 26بار هم توسط سایت سیس با ایمیل آپدیت شدم.
سلام دوستان.
تورو خدا خودتون رو زیاد درگیر سیس و آپدیت نکنین.همه ماها خودمون به اندازه کافی استرس داریم که فقط همین سیس کم بود توش.باورتون نمی شه،چک کردن این سیس گاهی وقتا بیشتر از اینکه کمکی به آدم بکنه باعت مسترس شدن آدم میشه.باور کنین خیلیا اصلا از سیس و میس خبری ندارن.حداقل این چند نفری رو که من روز تحویل پاسا و گرفتن اونا بودن به شخصه دیدم.باور بفرمایین دیر یا زود همه کلیر میشیم.من خودم به قول معروف یه سیس باز حرفه ای بودم.مال خودم رو که هیچ،مال بقیه رو هم مرتب چک می کردم.البته دونستن اینکه آدم کی آپدیت میشه کلی ذوق و شوق داره و حس خوبش وصف ناپذیره.اما داستان من و سیس به این شرح بود:
کیس همسر من تا روز کلیر شدنمون همچنان به حالت READY بود.جالبه که بعد از چند آپدیت متوالی در مورد کیس من، به رسم ابوظبی در روزهای بعد از مصاحبه،کیس همسر من یه بار هم 18 روز بعد از مصاحبه به تنهایی آپدیت شده بود.روز تحویل پاسا به کارمند سفارت،من مثل خنگا بهش گفتم ببخشین خانم کار ما تمامه ؟گفت از نظر من بله.چطور مگه ؟گفتم آخه وضعیت همسر من تو سیس به حالت READY مونده.
یه لحظه مکث کرد و به من خیره شد. راستشو بخواین من از حرفی که زده بودم مثل ...پشیمون شدم.لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود.
گفت نمیدونم چی میگین و شماره بعدی رو اعلام کرد.تا رسیدن به هتل و تا روز بعد همش تو این فکر بودم که چرا این موضوع رو مطرح کردم.استرس من وقتی بیشتر شد که دیدم همسرم به تاریخ 17 جون به تنهایی آپدیت شد و من کاملا مطمئن شدم که حرف من یه کاری رو خراب کرده.استرس من صدبرابرتر شد وقتی دیدم روز 19 جون وضعیت همسر من از READY به administrative processing تغییر حالت داد.من دیگه کاملا به یقین رسیده بودم که با این کارم یه گند اساسی زدم.خودتون رو جای من بزارین بعد از یه هفته الافی تو دوبی با کار نصفه نیمه برگردم.دست بر قضا عصر همون روز در عین بی حوصلگی همسرم زنگ زد و خبر ایشو شدن هردومون رو داد.با این حال این استرس تا لحظه گرفتن ویزاها یه لحظه منو رها نکرد.یه هفته با فکر و استرس سیس واسه من گذشت.در صورتی که اگه مثل بقیه از سیس و ماجراهاش خبر نداشتم شاید راحت تر بودم.شاید هم نه.نمی دونم.کلا ما بچه های مهاجرسرا دیگه بعضی وقتا زیاد کنجکاوی به خرج میدیم که گاهی اوقات زیاد هم خوب نیست.
همه این قصه بافی هارو انجام دادم که بگم :
دوستان،عزیزان،سروران.........
به خدا باور کنین که همه کلیر میشیم.همه ویزارو می گیریم و همه میریم.پس مثبت باشین و در مصرف سیس هم تا حد امکان صرفه جویی کنین.تجزیه تحلیل سیس واسه هرکسی می تونه متفاوت باشه.پس خودتون رو درگیر آنالیز کردن شرایط خودتون با دیگری نکنین.
امیدوارم همتون هرچه سریعتر به هرچی می خواین برسین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
(2013-06-22 ساعت 17:38)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:31)sce نوشته:  سلام دوستان.
تورو خدا خودتون رو زیاد درگیر سیس و آپدیت نکنین.همه ماها خودمون به اندازه کافی استرس داریم که فقط همین سیس کم بود توش.......پس خودتون رو درگیر آنالیز کردن شرایط خودتون با دیگری نکنین.
امیدوارم همتون هرچه سریعتر به هرچی می خواین برسین.
موفق باشین.

موافقم 100٪ به امید کلیر شدن تمامی دوستان عزیز و روزهای خوب طلائی براشون.
ببخشید در پست شما دخل و تصرف کردم.
فقط میخواستم بگم همه ماها هر چقدر هم که صبر و تحمل کردیم ، فقط به امید اون روزیه که نتیجه شیرینش رو با تمام وجود لمس کنیم. یه وقت نشه کار حل بشه ولی دیگه مزه اش از بین رفته باشه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-06-22 ساعت 13:21)امیر مهاجر نوشته:  ۱۸ روز گذشت و من در برابر ۱۸۰ روزه‌ها و ۲۰۰ و اندی روزه‌ها چی دارم که بگم؟!
تازه همین الانشم نصف پویا هستم. حتی خرده انتظار رهام و پرنسس عزیز از من بیشتره!
خدایا این سری منتظر کرمت هستیم. طاقت ما رو هم کمی در نظر بگیر و دوستانی که خیلی وقته منتظرند رو مورد لطف خودت قرار بده.

امیر جان.
هیچ کس نمی تونه وضعیت این دوستای عزیزمون رو درک کنه.من هم از صمیم قلبم آرزو می کنم که هرچه زودتر کارشون ردیف بشه.این حس واقعی من و همسرمه.حالا هرکی خواست باور کنه یا نکنه.
اینم به رسم زمان قدیمای این تاپیک:
++++++++
+++++++++++
++++++++++++++
موفق باشین.
لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان