کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
۱۸ روز گذشت و من در برابر ۱۸۰ روزه‌ها و ۲۰۰ و اندی روزه‌ها چی دارم که بگم؟!
تازه همین الانشم نصف پویا هستم. حتی خرده انتظار رهام و پرنسس عزیز از من بیشتره!
خدایا این سری منتظر کرمت هستیم. طاقت ما رو هم کمی در نظر بگیر و دوستانی که خیلی وقته منتظرند رو مورد لطف خودت قرار بده.
(2013-06-22 ساعت 13:17)mazerati نوشته:  سلام بچه ها ممكنه كسي به خاطر نقص مدرك كلير نشه ؟

سلام دوست عزیزم اصلا یه همچین حرفی درست نیست و کلیرنس جدا از بررسی مدارک میباشد نگران نباشیدWink
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

(2013-06-22 ساعت 12:45)mazerati نوشته:  سلام بچه ها ممكنه كسي به خاطر نقص مدرك كلير نشه ؟ من از بس كه حول شدم اصل كارت پايان خدمتمو تو هتل جاگذاشتم بعد به افسر گفتم هتل نزديكه ميتونم سريع برم بيارم گفت احتياجي نيست بعد ديدم بلههههههههههههههه سرشو انداخته پاين وداره يه برگه رو اماده ميكنه نگاه كردم ديدم همون برگه صورتي كه همه ازش ميترسيديم رو داد و گفت ما بايدبيشتر تحقيق كنيم و گفت هر موقع شماره كيستو توي سايت ديدي بيا ويزاتو بگير و اصل كارت پايان خدمت و كپي تمكن مالي همين حالا الان استرس گرفتم كه نكنه به خاطر نقص مداركم كلير نشم

آیا کپی کارت خدمت یا ترجمه رو بهش دادی اگه دادی که اصلا نگران نباش چون کارت رو فقط نگاه میکنن و پس می دهند اگر هم نداده باشی کسی بابت نقص مدرک رد نمیشه مگر بعدا نتونه مدرکشو ارایه بده
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-06-22 ساعت 13:26)honey rahmati نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 12:45)mazerati نوشته:  سلام بچه ها ممكنه كسي به خاطر نقص مدرك كلير نشه ؟ من از بس كه حول شدم اصل كارت پايان خدمتمو تو هتل جاگذاشتم بعد به افسر گفتم هتل نزديكه ميتونم سريع برم بيارم گفت احتياجي نيست بعد ديدم بلههههههههههههههه سرشو انداخته پاين وداره يه برگه رو اماده ميكنه نگاه كردم ديدم همون برگه صورتي كه همه ازش ميترسيديم رو داد و گفت ما بايدبيشتر تحقيق كنيم و گفت هر موقع شماره كيستو توي سايت ديدي بيا ويزاتو بگير و اصل كارت پايان خدمت و كپي تمكن مالي همين حالا الان استرس گرفتم كه نكنه به خاطر نقص مداركم كلير نشم

آیا کپی کارت خدمت یا ترجمه رو بهش دادی اگه دادی که اصلا نگران نباش چون کارت رو فقط نگاه میکنن و پس می دهند اگر هم نداده باشی کسی بابت نقص مدرک رد نمیشه مگر بعدا نتونه مدرکشو ارایه بده
اره كپي رو داره همه مداركم كامل بود فقط كارت پايان خدمتم جا موند
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، n51 ، mhb161 ، sce ، رجبعلی

سلام ، فكر نكنم ربطي داشته باشه ، براي اينكه از من اصلا كارت بايان خدمتمو نخواست و سوال كرد فقطSmile ، نكران نباش ، اون بركه صورتي شامل حال بسياري از دوستان شده ، براي كرفتن ويزا هم تو اون بركه صورتي هر جي رو علامت زده به همراه باس و csc ببر سفارت..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، امیر مهاجر ، hana_fd ، yousef_eidi ، lilac ، negar_karimi6 ، n51 ، mhb161 ، رجبعلی
@مهدي رضايي به نظر من تغيير آدرستون رو لازم نيست بگيد.
@ يوسف عيدي: گربه هاي من شما رو كشتنSmile يعني نگتيولي يا پوزيتيولي؟يعني دو يو لايك ايت؟
@امير مهاجرزاده 18 روز؟18؟نه 18 آخه عدد هست اصلا؟كامان برااا
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-22 ساعت 13:12)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 13:09)AsemanAbee نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این تاپیک
مدتیه کمرنگ شدم چون:
بعد از گذشت حدود 7 ماه از مصاحبه و طولانی شدن انتظار، توان همراهی ندارم!
حرف تازه ای هم ندارم!
خبر جدید آپدیت و ایمیل هم ندارم!
احساس غریبی دارم چرا که دوستان همسفر و همزمان مصاحبه اکثرشون رفتن و غربت این تاپیک بدجوری منو گرفته!
کلا" جای زیادی اینجا اشغال کردیم وکسی هم کمک نمی کنه بیرونمون کنه!
دوستان جدید و تازه وارد به این تاپیک حق تقدم دارند!
دوست ندارم فاز منفی بدم پس کمتر منو ببینین بهتره والا!
.
.
اما........ همچنان استوار......... با نگاهی امیدوار........ زیر چتر انتظار........... به امید حق

آسمان آبی جان، اتفاقا دیشب داشتم پروفایل شما رو چک میکردم و دیدم از آخرین باری که به مهاجرسرا سر زدید خیلی میگذره. خواستم اینجا پستی بگذارم و بپرسم کسی از این دوستمون خبر داره که مسأله دیگری پیش آمد و مشغول اون شدم. برام جالب بود که امروز اومدی و پست گذاشتی.
آرزو میکنم آخرش برات چنان شیرین باشه که تلخی همه این روزهای انتظار رو فراموش کنی.
ددوست عزيز حضور شما موجب بالا رفتن روحيه و نبودنتون به عنوان پيش كسوت موجب سردركمي حاضرين ميشه.واينكه مدير محترم شب پيش به فكر شما بودن هم نشونه همينه.پس بيايد كه براي من يكي حضور شما خيلي از عدم حضورتون بهتره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-22 ساعت 12:08)MEHDIREZAEI نوشته:  درود بر دوستان
دوستان من حدودا 2 ماهي ميشه از تهران به شيراز نقل مكان كردم. مي خواستم بپرسم نياز هست كه اين موضوع رو الان كه 75 روز از مصاحبه مي گذره به سفارت اطلاع بدم؟ اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه لطفا

سلام دوست عزيز ، شما مصاحبه رو انجام دادي ، فرم هاتو هم كه تحويل دادي تموم شد و رفت ...،هر جاي اين دنيا ميخواي باشي الان باش، فقط مرتب سايت سيس " رو ببين كه ايشالا كلير شدي زودتر به سفارت مراجعه كني Smile)))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: lilac ، b_argi ، negar_karimi6 ، MEHDIREZAEI ، SHABAH51 ، n51 ، mhb161 ، sce ، رجبعلی
بچه ها از بی آپدیتی دیگه نا نداریم والله یکی بگه شده تا حالا از آنکارا کسی بدون آپدیت یهو کلیر شه کسی جواب میددددددددده؟؟؟؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

+++++++++++++++++
ღღღبا آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «همۀ شما دوستان» عزیزღღღ
+++++++++++++++++
امیدوارم این هفته,هفتۀ پرباری داشته باشیم و هر سه سفارت تعداد زیادی از دوستان را کلیــ ر کنند.و این تاپیک پر بشه از شادی و هورای شما SmileSmile
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
(2013-06-22 ساعت 13:39)Szsanazsz نوشته:  @مهدي رضايي به نظر من تغيير آدرستون رو لازم نيست بگيد.
@ يوسف عيدي: گربه هاي من شما رو كشتنSmile يعني نگتيولي يا پوزيتيولي؟يعني دو يو لايك ايت؟
@امير مهاجرزاده 18 روز؟18؟نه 18 آخه عدد هست اصلا؟كامان برااا

منکه اگه یکی ازین گربه هارو داشتم اصلا به مهاجرت فکر نمیکردم با همون پیشو گذر عمر میکردم Smile

(2013-06-22 ساعت 12:08)MEHDIREZAEI نوشته:  درود بر دوستان
دوستان من حدودا 2 ماهي ميشه از تهران به شيراز نقل مكان كردم. مي خواستم بپرسم نياز هست كه اين موضوع رو الان كه 75 روز از مصاحبه مي گذره به سفارت اطلاع بدم؟ اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه لطفا

بابا دیگه به این افیسرهای سفارت اینقدر رو ندین همونطوریش هم کلی بچه هارو علاف کردن . نیازی نیست دوست عزیزمBig Grin
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، shatsi ، MEHDIREZAEI ، lilac ، Szsanazsz ، zavosh ، سو سو ، n51 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، sce ، ابی هانی
دوستان عزیز سلام
ما هم به این جمع پیوستیم
18 جون مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم و به ما برگه آبی دادن در صورتیکه اون روز به همه برگه سفید دادند
کسی میدونه که فرقی بین این دو رنگ هست؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه من برنده اصلی بودم وقتی تو سایت کیس نامبر رو مینویسیم فقط اسم همسرم رو مینویسه چرا؟؟؟؟
ممنون میشم اگر اطلاع دقیقی از این موضوع دارید جواب بدید.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: b_argi ، el333 ، negar_karimi6 ، abloom_ma ، lilac ، yousef_eidi ، گل نهال ، n51 ، Mehrdadordi ، mhb161 ، sce ، ابی هانی ، efah
(2013-06-20 ساعت 19:07)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 18:35)damoon نوشته:  سلام بچه ها... اقا ما یه ایمیل زدیم به سفارت که ببینیم بلاخره وضعیت کلیرنسمون چی شد.. الکی واسه یه اسپانسر کلیرنس خوردیم که نمیتونه 2 نفرو ساپورت کنه و اینا برگه صورتی دادن بهمون.. بعد این جوابو دادن با این لینک که باز نمیشه.. کسی میدونه این لینکه چیه و چرا باز نمیشه؟ Your immigrant visa case is still pending due to an administrative process. Please continue to check our web page at http://ankara.usembassy.gov/immigrant_security.html
and follow-up your case number.

2013as28xx شماره کیس.... تعداد نفرات 2 نفر... تاریخ مصاحبه 5 بهمن

سلام دوست عزيز .. شما بايد مرتب chek كنين همون سايت رو كه وقت مصاحبه بهتون كفتن ..مراحل اداري شما هنوز ادامه داره?
سلام دوست عزيز .غير از اسپانسر مدارك تمكن مالى هـم داشتى?
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: b_argi ، mhb161 ، zohre02 ، sce
(2013-06-22 ساعت 14:28)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز سلام
ما هم به این جمع پیوستیم
18 جون مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم و به ما برگه آبی دادن در صورتیکه اون روز به همه برگه سفید دادند
کسی میدونه که فرقی بین این دو رنگ هست؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه من برنده اصلی بودم وقتی تو سایت کیس نامبر رو مینویسیم فقط اسم همسرم رو مینویسه چرا؟؟؟؟
ممنون میشم اگر اطلاع دقیقی از این موضوع دارید جواب بدید.

سفارت ابوظبی همینه. من برنده هستم اما اسم شوهرم نوشته شده شاید چون در اصل اون بهش کلیرنس خورده
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-06-22 ساعت 14:04)el333 نوشته:  
+++++++++++++++++
ღღღبا آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «همۀ شما دوستان» عزیزღღღ
+++++++++++++++++
امیدوارم این هفته,هفتۀ پرباری داشته باشیم و هر سه سفارت تعداد زیادی از دوستان را کلیــ ر کنند.و این تاپیک پر بشه از شادی و هورای شما SmileSmile

فردا رو كه مطمئن باشيد از ابوظبي خبرهاي خوشي مي رسه. اميدروارم آنكاراي تنبل و ايروان ساكت هم ياد بگيرن و اين هفته بتركونيم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان