کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-21 ساعت 21:51)yousef_eidi نوشته:  [quote='sce' pid='362268' dateline='1371832786']
[quote='e76779' pid='362245' dateline='1371830104']
[quote='sce' pid='362227' dateline='1371825897']

خیلی مبارک باشه دوست عزیزم مراحل گرفتن ویزاتونو توضیح میدین چند روز طول کشید و اینکه از سفارت گرفتین یا پست دبی .ممنون

ممنون یوسف جان.
ما پاسارو دادیم سفارت و از همونجا هم تحویل گرفتبم.
ولی به نظر من میشه بهشون گفت بدن به پست.البته این نظر منه.فکر نکنم از بچه های ابوظبی کسی اینکارو کرده باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: yousef_eidi ، shatsi ، ojee ، ابی هانی ، b_argi ، roeentan ، ani_sheiton ، javid737 ، el333 ، mhb161
(2013-06-22 ساعت 15:50)b_argi نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 12:13)sadfar نوشته:  سلام
من خود یکی از کلیرنس خورده ها هستم و فکر می کنم این پروسه اداری اگر بیش از حد طولانی بشود حتما مشکلی وجود دارد که بایستی برای حل آن اقدامی را طرح ریزی نمود. برای حل آن نیز بایستی ابتدا آن مشکل را خوب شناسایی کرد و سپس شفاف سازی نمود .
دوست عزیزم، وقتی نمیدونیم مشکل چیه.. وقتی هیچ اطلاعی از علت طولانی شدن کلیرنس نداریم..وقتی هیچ دسترسی به منابع اطلاعاتی اونها نداریم..وقتی بهشون ایمیل/تلفن بزنیم فقط یه جواب کلیشه ای میدن(مثل خودم که حداقل تو این 80 روز به بهانه های مختلف 4 تا ایمیل زدم و جواب یه چیز بود {تا 90 روز با ما تماس نگیرین} آیا راه حلی برای رفع مشکل باقی هست؟؟؟؟Sad
به هر حال آرزو میکنم زیاد اینجا درگیر نشین و زود زود زود کلیر بشین.Big Grin
قبول دارم دوست عزیزم هدفم این بود که نباید از آنها فقط شاکی بود شاید مشکلی است که ما نمی دانیم و یا دوست داریم که آن را مهم ندانیم! خدا می داند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: yousef_eidi ، b_argi ، sce ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 18:07)sce نوشته:  
(2013-06-21 ساعت 21:51)yousef_eidi نوشته:  [quote='sce' pid='362268' dateline='1371832786']
[quote='e76779' pid='362245' dateline='1371830104']
[quote='sce' pid='362227' dateline='1371825897']

خیلی مبارک باشه دوست عزیزم مراحل گرفتن ویزاتونو توضیح میدین چند روز طول کشید و اینکه از سفارت گرفتین یا پست دبی .ممنون

ممنون یوسف جان.
ما پاسارو دادیم سفارت و از همونجا هم تحویل گرفتبم.
ولی به نظر من میشه بهشون گفت بدن به پست.البته این نظر منه.فکر نکنم از بچه های ابوظبی کسی اینکارو کرده باشه.
موفق باشین.

ممنون دوست عزیزم یکم جزییتر بهم توضیح میدی اینکه بلیطتونو واسه چند روز بعد رسیدن گرفته بودین و اینکه چند روزه ویزاتون اماده شد و اگه جزئیاتی داشت باز توضیح بده بهمون. ممنون که مارو تنها نذاشتی و هوای بچه هارو داری Wink
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، MEHDIREZAEI ، mhb161
(2013-06-22 ساعت 20:08)mohammad fazli نوشته:  خدایااااااااااااااااااااااااااااا

محمد جان نبودی دلمون واست تنگ شده بود واقعا برای 120 روز به بالا ها دعا میکنم. فقط خود شما میدونین چی میکشین اخه فکر نکنم ادم تو عمرش اینقدر اسیر یه سایت بشه.فقط امیییییییییییییییییییید ارزو میکنم برای پیشکسوتای کلیرنس
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

(2013-06-22 ساعت 20:11)yousef_eidi نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 20:08)mohammad fazli نوشته:  خدایااااااااااااااااااااااااااااا

محمد جان نبودی دلمون واست تنگ شده بود واقعا برای 120 روز به بالا ها دعا میکنم. فقط خود شما میدونین چی میکشین اخه فکر نکنم ادم تو عمرش اینقدر اسیر یه سایت بشه.فقط امیییییییییییییییییییید ارزو میکنم برای پیشکسوتای کلیرنس
ممنونم یوسف جان
امیدوارم همه کلیرنس خورده ها ، کلیر بشن. امیدوارم هیچکدوم از 2013 ایها تو کلیرنس نمونن و همه همدیگرو اونور ملاقات کنیم.
الهی آمـــــــــــــــــــــــــــین
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
نوکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرتم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-22 ساعت 17:07)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:02)گل نهال نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:00)hsevensky2013 نوشته:  نخیر دوست گرامی چون بنده مثل سایر دوستان با انتظار 192 روز همان پاسخ کلیشه ای رو دریافت میکنم، نزدیک به 26بار هم توسط سایت سیس با ایمیل آپدیت شدم.

لطفاً حدود كيس نامبر و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد

براشون فرستادم کیس **16 2013AS دونفر مصاحبه آنکارا هفته دوم دسامبر(13DEC)
سلام...آخه این چه کلیری شد؟؟؟!!! منم مصاحبم هفته دوم ژانویه بود بجز روز مصاحبه 2 بار دیگه آپدیت شدم آن هم به دلیل ارسال ایمیل .هیچکدام از دوستان شرایط من را احتمالا ( که انشاالله نداشته باشن ) دارند؟ که اصلا آپدیت نداشته باشن بعد از 156 روز .... SadSadSadSad ..
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-06-22 ساعت 14:28)morvarid1364 نوشته:  دوستان عزیز سلام
ما هم به این جمع پیوستیم
18 جون مصاحبه داشتیم که کلیر خوردیم و به ما برگه آبی دادن در صورتیکه اون روز به همه برگه سفید دادند
کسی میدونه که فرقی بین این دو رنگ هست؟؟؟؟
سوال دیگه اینکه من برنده اصلی بودم وقتی تو سایت کیس نامبر رو مینویسیم فقط اسم همسرم رو مینویسه چرا؟؟؟؟
ممنون میشم اگر اطلاع دقیقی از این موضوع دارید جواب بدید.

ما هم یکروز پس از شما اینجایی شدیم ، برگه سفید ، آفیسر گفت شما مدارکتون کامله و باید منتظر پایان پروسه اداری بشوید و پس از یکهفته http://www.abudhabiivo.net/ivo.aspx رو چک کنید منم میخوام بدونم چه تفاوتی وجود داره . آقا مهرداد هم مشکل شما رو دارند ، با اینکه خودشون هم سربازی داشتند و هم کار دولتی و برنده اصلی هم بودند ، در سایت ابوظبی برای همسرشون administrative processing نشون میده . نمیدونم تا کنون ایشون جوابی گرفتند یا خیر .
(2013-06-22 ساعت 15:48)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 15:18)smpf نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 09:23)MEHDIREZAEI نوشته:  دوستان آبوظبي ديروز 10 كيس رو از آمريكا آپديت داشتيم كه فردا صد در صد كلير خواهيم داشت.
پس يه هوراي پيشاپيش به افتخارشون.

سلام اين آمريكا كيسهاي آنكارا رو هم آپديت ميكنه؟ اگه سايت خاصي داره بگيدلطفا

نه دوست عزيز من از سايت سيس آپديت هارو چك مي كنم.

اگه میشه بگین چجوری چک میکنید .

(2013-06-22 ساعت 15:50)b_argi نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 12:13)sadfar نوشته:  سلام
من خود یکی از کلیرنس خورده ها هستم و فکر می کنم این پروسه اداری اگر بیش از حد طولانی بشود حتما مشکلی وجود دارد که بایستی برای حل آن اقدامی را طرح ریزی نمود. برای حل آن نیز بایستی ابتدا آن مشکل را خوب شناسایی کرد و سپس شفاف سازی نمود .
دوست عزیزم، وقتی نمیدونیم مشکل چیه.. وقتی هیچ اطلاعی از علت طولانی شدن کلیرنس نداریم..وقتی هیچ دسترسی به منابع اطلاعاتی اونها نداریم..وقتی بهشون ایمیل/تلفن بزنیم فقط یه جواب کلیشه ای میدن(مثل خودم که حداقل تو این 80 روز به بهانه های مختلف 4 تا ایمیل زدم و جواب یه چیز بود {تا 90 روز با ما تماس نگیرین} آیا راه حلی برای رفع مشکل باقی هست؟؟؟؟Sad
به هر حال آرزو میکنم زیاد اینجا درگیر نشین و زود زود زود کلیر بشین.Big Grin

جواب درستی نمیدن ، من هم از اون کارا کردم و دلمو به دریا زدم و از آفیسر پرسیدم اگه پروسه اداری بیشتر از معمول طول کشید ( یکی از دوستان یکم نوامبر مصاحبه داشته و معاف و بدون کار دولتی و مدارک کامل هنوز کلیر نشده ) میشه اقدامی کرد ؟ خصوصاً اواخر سپتامبر ، اون هم آب پاکی رو ریخت و گفت از دست ما کاری بر نمیاد و ما نمیتونیم جوابی بدیم .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: b_argi ، milad_aae ، hushmandco ، n51 ، roeentan ، javid737 ، mhb161 ، رجبعلی
بچه ها الان ایروان یه دونه کیس ارمنی رو کلیر کرد Sad فقط یه دونه کیس جدید همین
تشکر کنندگان: raam12000 ، Soap McTavish ، Ali.US ، b_argi ، hushmandco ، n51 ، گل نهال ، javid737 ، el333 ، abloom_ma ، mhb161 ، رجبعلی
خدایااااااا!عایاااااااا ممکن این آپدیت های اخیر ما آپدیتهای قبل کلیرنس باشه؟؟!!
به امید اینکه آنکارا واسع 1 بار هم که شده جووووووووووون مرددددددی کنه و 50 کیسو 2 شنبه کلیرنس کنه.
آنکارا بجنب تا نیومدیم اونجا دخلتو بیاریم!
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
10 روز ریلکس کنید دوستان و اصلا بهش فکر نکنید. فقط 10 روز . و خودتون رو سرگرم کنید . نتیجه میده . ولی همه با هم این کار رو بکنید . یک نفر فایده نداره .. همه با هم . 10 روز سیستم رو چک نکنید . نتیجه خوبی داره. فکرای + خوب کنید . واقعی . از ته دل . و کارای تفریحی انجام بدین . و به لاتاری اصلا فکر نکنید . انگار که اصلا وجود نداره . من که رفتم تو 10 روز . 10 روز دیگه سر میزنم به اینجا. موفق باشید .
8XXX * ایروان
(2013-06-22 ساعت 21:24)sepidarx نوشته:  سلام دوستان.
من الان ارمنساتنم و فهمیدم که سو پیشینه باید میاوردم با خودم و همینطور پاسپورت پدرم که برنده ی اصلی هست 7 ماه و خورده ای اعتبار داره در صورتی که توی فرم گفته 8 ماه باید اعتبار داشته باشه...
چیکار کنم به نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟از استرس داریم خفه میشیم هممون...

نگران هیچی نباش . مهم نیست ..نقص مدرک میخوری . بعد میری همش رو جور میکنی . امید به خدا . اصلا شاید نقص هم نخوردی . موفقیت برای شما
8XXX * ایروان
(2013-06-22 ساعت 13:09)AsemanAbee نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این تاپیک
مدتیه کمرنگ شدم چون:
بعد از گذشت حدود 7 ماه از مصاحبه و طولانی شدن انتظار، توان همراهی ندارم!
حرف تازه ای هم ندارم!
خبر جدید آپدیت و ایمیل هم ندارم!
احساس غریبی دارم چرا که دوستان همسفر و همزمان مصاحبه اکثرشون رفتن و غربت این تاپیک بدجوری منو گرفته!
کلا" جای زیادی اینجا اشغال کردیم وکسی هم کمک نمی کنه بیرونمون کنه!
دوستان جدید و تازه وارد به این تاپیک حق تقدم دارند!
دوست ندارم فاز منفی بدم پس کمتر منو ببینین بهتره والا!
.
.
اما........ همچنان استوار......... با نگاهی امیدوار........ زیر چتر انتظار........... به امید حق

(2013-06-22 ساعت 20:33)mehrana نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:07)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:02)گل نهال نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:00)hsevensky2013 نوشته:  نخیر دوست گرامی چون بنده مثل سایر دوستان با انتظار 192 روز همان پاسخ کلیشه ای رو دریافت میکنم، نزدیک به 26بار هم توسط سایت سیس با ایمیل آپدیت شدم.

لطفاً حدود كيس نامبر و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد

براشون فرستادم کیس **16 2013AS دونفر مصاحبه آنکارا هفته دوم دسامبر(13DEC)
سلام...آخه این چه کلیری شد؟؟؟!!! منم مصاحبم هفته دوم ژانویه بود بجز روز مصاحبه 2 بار دیگه آپدیت شدم آن هم به دلیل ارسال ایمیل .هیچکدام از دوستان شرایط من را احتمالا ( که انشاالله نداشته باشن ) دارند؟ که اصلا آپدیت نداشته باشن بعد از 156 روز .... SadSadSadSad ..
سلام برهمۀ دوستان
نبینم که ناراحت و نگران باشین، خیالتون تخت که سحر نزدیک است...
@ آسمان آبی: دوست عزیز یه کمی دیگه تحمل کنین، همه چی درست میشه، متأسفانه دوستان سفارتی نسبت به ماها خیلی کم لطف هستن. واقعاً تآخیر نزدیک به 7 ماه رو، هیچ جوری نمیشه توجیه کرد...
والا اگه از بچه گی مون رو هم میخواستن تا الان آنالیز کنن، تموم شده بود...
اما ناراحت نباشین دوستان مثل شما، تو اینجا زیاد هستند و خود این موضوع دلیلی برای عادی بودن شرایطمونه... Cool
اما به نظرم یکی از دلایلی که این ماه فقط 9 کیس از آنکارا اعلام شده، فکر کنم به دلیل شورش هایی ست که این چند روزه اونجا به وجود اومده، امیدوارم که هر چه زودتر این دوستان انقلابیمون کوتاه بیان و بذارن ما ویزامون رو بگیریم Big Grin
@گل نهال جان: دوست عزیزمون در منتظر سرا هستندTongue
@ مهرانا جان : منم یه جورایی شرایطم مثل شماست، 122 روزه که در سایت سیس به وسیله خودشون آپدیتی نداشتم( آخرین آپدیتم برمیگرده به 20 فبروری)، بعد از این تاریخ هر چی که داشتم فقط با ایمیلهایی بوده که خودم براشون فرستادم.Rolleyes
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-22 ساعت 21:12)dolood نوشته:  بچه ها الان ایروان یه دونه کیس ارمنی رو کلیر کرد Sad فقط یه دونه کیس جدید همین
جالبه شنبه روز تعطیل!! اونهم خارج وقت اداری؟؟؟؟!!!!Cool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: hushmandco ، sce ، n51 ، javid737 ، el333 ، SHABAH51 ، Nasimmmm ، abloom_ma ، sgkco24 ، zohre02 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی
دوستان عزيز و بزرگوار لطفا متن مناسبي براي ايميل به سفارت جهت پيگيري به من پيشنهاد بديد. ٨٠ روز از مصاحبه ما گذشت ما همچنان هاج و واج دلتنگ ويزا هستيم
ممنون ميشم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: sce ، n51 ، javid737 ، b_argi ، zohre02 ، mhb161 ، رجبعلی
(2013-06-22 ساعت 22:52)Alirezaa2013 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 22:49)sepidarx نوشته:  توي سفارت خوندم من...
دوستان در مورد پاسپورت چي؟؟؟

مطمئنيد؟تا اونجايي كه من ميدونم براي ايران سوء پيشينه لازم نيست فكر ميكنم دارين اشتباه ميكنيد.
من هم فکر میکنم دارید اشتباه میکنید یا شاید تازگیها این سو پیشینه رو گذاشتن به هر حال اول مطمئن شو که برای ایرانیها لازمه یا نه / نگران هم نباش واگه مطمئن شدی یه خبری بده تا برای بچه های دیگه مشکلی پیش نیاد

تشکر کنندگان: آنی ، sce ، n51 ، javid737 ، Nasimmmm ، b_argi ، MEHDIREZAEI ، zohre02 ، mhb161 ، Alirezaa2013 ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان