کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-23 ساعت 07:57)ابی هانی نوشته:  خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
میشه امروز به بچه ها عیدی بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابي جان امروز از اينجا بيرونت مي كنيم يواش يواش با بچه ها وداع كن.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-06-23 ساعت 09:27)pooya.n نوشته:  با اینکه ایروان فقط یه ارمنی کلیر کرد ...

ولی امیدواریم که هر چه زودتر هممون کلیر بشیم ... آماده باشین.

امیدواریم
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.

تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، jazirehh ، 5ina ، javid737 ، negar_karimi6 ، sce ، رجبعلی
(2013-06-23 ساعت 10:35)aliroz نوشته:  سلام
دوستان براي گرفتن ويزا بعد از كلير شدن زمان خاصي بايد پاسها را تحويل سفارت داد

دوست عزیز
هرچه زودتر بهتر به تاریخهای اونا توجهی نکنین احتمال کلیرنس مجدد هست پس زودتر برین بگیرین
آنکارا دوشنبه تا پنجشنبه 10:30 صبح
ابوظبی گویا 1:30 بعداز ظهر اگر اشتباهه دوستان ابوظبی راهنمایی کنن لطفا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، n51 ، el333 ، 5ina ، javid737 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، sce ، alirezass ، lilac ، رجبعلی
(2013-06-23 ساعت 10:43)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 07:57)ابی هانی نوشته:  خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آمین ... دوستان عزیز غیر از خداوند مهربان کسی نمیتونه همه ماهارو با هم بیرون کنه ....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بچه ها همه به زودی کلیر میشین، ایشالا خبرای خیلی خوبه تو راهه
یه لیست فوق العاده طولانی از کلیر شده ها داره آماده میشه که بیاد تو سایت سفارتها
++++++++++++++++++++++++++++++++
وای خدایا میدونم، داره 1 اتفاقای خوبی میفتهSmile
خدایا این هفته، هر روز 1 لیست طولانی رو کلیر کن که حسابی میخوایم جشن بگیریماااااااا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من خیلی حس خوبی دارم، هر بار اومدم اینجا و اینو گفتم اتفاقای خیلی خوب و خاصی افتاده، کلیرهای خیلی زیاد و عجیب و ....
الانم همین حس رو دارم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
پس به زودی انتظارها داره به پایان میرسه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هوووووووووووووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
وای دارم میبینم لحظه خوشحالی رو
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-06-23 ساعت 10:43)MEHDIREZAEI نوشته:  

مهدي جان اميدوارم شما و ديگر دوستان پيشكسوت سريعتر اينجا را ترك كنيد، شايد توي اين هفته دل همه شاد شه..........................Big Grin
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام بچه ها كسي ميدونه از كيسهاي 2012 چند نفر كلير نشدند و دليلش چي بوده ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: n51 ، b_argi ، ani_sheiton ، sce ، efah
(2013-06-22 ساعت 21:59)mrbonbon نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 13:09)AsemanAbee نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز قدیمی و جدید این تاپیک
مدتیه کمرنگ شدم چون:
بعد از گذشت حدود 7 ماه از مصاحبه و طولانی شدن انتظار، توان همراهی ندارم!
حرف تازه ای هم ندارم!
خبر جدید آپدیت و ایمیل هم ندارم!
احساس غریبی دارم چرا که دوستان همسفر و همزمان مصاحبه اکثرشون رفتن و غربت این تاپیک بدجوری منو گرفته!
کلا" جای زیادی اینجا اشغال کردیم وکسی هم کمک نمی کنه بیرونمون کنه!
دوستان جدید و تازه وارد به این تاپیک حق تقدم دارند!
دوست ندارم فاز منفی بدم پس کمتر منو ببینین بهتره والا!
.
.
اما........ همچنان استوار......... با نگاهی امیدوار........ زیر چتر انتظار........... به امید حق

(2013-06-22 ساعت 20:33)mehrana نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:07)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:02)گل نهال نوشته:  
(2013-06-22 ساعت 17:00)hsevensky2013 نوشته:  نخیر دوست گرامی چون بنده مثل سایر دوستان با انتظار 192 روز همان پاسخ کلیشه ای رو دریافت میکنم، نزدیک به 26بار هم توسط سایت سیس با ایمیل آپدیت شدم.

لطفاً حدود كيس نامبر و تاريخ و مكان مصاحبه تون را به امير مهاجر ايميل كنيد تا در منتظرسرا عضو شويد

براشون فرستادم کیس **16 2013AS دونفر مصاحبه آنکارا هفته دوم دسامبر(13DEC)
سلام...آخه این چه کلیری شد؟؟؟!!! منم مصاحبم هفته دوم ژانویه بود بجز روز مصاحبه 2 بار دیگه آپدیت شدم آن هم به دلیل ارسال ایمیل .هیچکدام از دوستان شرایط من را احتمالا ( که انشاالله نداشته باشن ) دارند؟ که اصلا آپدیت نداشته باشن بعد از 156 روز .... SadSadSadSad ..
سلام برهمۀ دوستان
نبینم که ناراحت و نگران باشین، خیالتون تخت که سحر نزدیک است...
@ آسمان آبی: دوست عزیز یه کمی دیگه تحمل کنین، همه چی درست میشه، متأسفانه دوستان سفارتی نسبت به ماها خیلی کم لطف هستن. واقعاً تآخیر نزدیک به 7 ماه رو، هیچ جوری نمیشه توجیه کرد...
والا اگه از بچه گی مون رو هم میخواستن تا الان آنالیز کنن، تموم شده بود...
اما ناراحت نباشین دوستان مثل شما، تو اینجا زیاد هستند و خود این موضوع دلیلی برای عادی بودن شرایطمونه... Cool
اما به نظرم یکی از دلایلی که این ماه فقط 9 کیس از آنکارا اعلام شده، فکر کنم به دلیل شورش هایی ست که این چند روزه اونجا به وجود اومده، امیدوارم که هر چه زودتر این دوستان انقلابیمون کوتاه بیان و بذارن ما ویزامون رو بگیریم Big Grin
@گل نهال جان: دوست عزیزمون در منتظر سرا هستندTongue
@ مهرانا جان : منم یه جورایی شرایطم مثل شماست، 122 روزه که در سایت سیس به وسیله خودشون آپدیتی نداشتم( آخرین آپدیتم برمیگرده به 20 فبروری)، بعد از این تاریخ هر چی که داشتم فقط با ایمیلهایی بوده که خودم براشون فرستادم.Rolleyes
.. ممنون mrbonbon عزیز که به ما بالای 120 روزه های جدول انتظار روحیه میدین ..امیدوارم هر چه زودتر همه کلیر شیم و شادی میهمان دل همه بچه های این تاپیک شه .... Rolleyes خدا جون فردا هم مثل همیشه سرمون منت بزار و عیدی دل همه را شاد کن......آممممممیییین
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: n51 ، b_argi ، 5ina ، honey rahmati ، javid737 ، Alirezaa2013 ، dana ، sce ، lilac ، رجبعلی ، mrbonbon ، AsemanAbee ، negar_karimi6 ، mhb161 ، mehdi didam
(2013-06-23 ساعت 13:14)mazerati نوشته:  سلام بچه ها كسي ميدونه از كيسهاي 2012 چند نفر كلير نشدند و دليلش چي بوده ؟

من یه کیسو می دونم که ]ی دی ایش lovelybugatti هست . اون چون فوق لیسانس هوافضا بود و مقاله و اینجور چیا توی اینترنت بنامش بود کلیر نشد.بنده خدا حتی هفته های آخرو رفته بود آنکارا تا هر موقع کلیر بشه سریع بره ویاشو بگیره اما نشد. اما کیس دیکه توی 2012 خبر ندارم . دوستان اگه شما الاعات بیشتری دارید بگید. ایشالا همه تندی کلیر میشیم به اتفاقای خوب فک من اصلا به کلیرنشده ها چیکارداریم ما.ما قراره کلیر بشیم.
تشکر کنندگان: b_argi ، 5ina ، payam62 ، javid737 ، گل نهال ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، sce ، efah ، رجبعلی ، negar_karimi6
با عرض سلام خدمت دوستان گلم من هم بعداز 195 روز همچنان اینجا منتظر و روز 5بار سایت را چک میکنم خدا کمکشان کند پیداست خیلی خیلی اینها در سفارت خسته میشوند .
من هفته پیش که ۹۰ روز را به سلامتی پشت سر گذاشتم یک ایمیل به سفارت در ایروان دادم که در پاسخ به من نوشتند که: مراحل اداری پرونده شما در حال طی شدن و شما باید هر هفته سایت را چک کنید و هر وقت کیس نامبرتون را دیدید بیآیید برای گرفتن ویزا.(یعنی برو قاطی باقالیا) . امیدوارم فردا با تولد امام زمان هر سه سفارتخانه یک عیدی بزرگ به هممون بدند. آااااااااااامییییییین.
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
سلام دوستای خوبم. منم مثل شما منتظر کلیر شدنم. حدود دو هفته ای از مصاحبم میگذره. واسم دعا کنید. منم دعا میکنم برای همتون.Smile
راستی داشتم چند وقت پیش به این فکر میکردم که هر کیسی که کلیر شده و اسمش اومده تو سایت چند روز این مرحله واسش طول کشیده واسه محاسبش یه اکسل درست کردم که کارکردن باهاش خیلی راحته. و بکمکش میشه فهمید کسی که شمارش 1300 یا 2800 یا ..... هرکدوم حدودا چند روز این مرحله واسشون طول کشیده این میتونه امیدی باشه واسه خیلی از پیشکسوتا چون خیلی هاشون بالای 3-4 ماهن.
ممنون از همتون
امیدوارم هرجه سریعتر کلیر بشین.WinkWinkWink
http://rapidshare.com/files/1235189355/A...ssing.xlsx
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: abloom_ma ، shatsi ، javid737 ، honey rahmati ، payam62 ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، SK89 ، Alirezaa2013 ، n51 ، sce ، efah ، رجبعلی ، mhb161
دوستان من كه الان ٤ /٥ روز سراغ اين سايت سيس و سايت تركيه ..... اينا نميرم ،، مغز ادمو دركير ميكنه كلن ...ولش كردم خودش به موقعش مياد خبر ميده Smile)))به شما دوستان منتظر هم توصيه ميكنم ، وقت عزيزتون رو صرف كارهاي ديكه كنين ...به خدا توكل كنين اينها همه حكمته به خدا Smile) دلار از هفته قبل تا حالا ٧٠٠ تا كاهش داشته.. كلي صرفه جويي در هزينه ميشه همينطوري Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، hushmandco ، 5ina ، javid737 ، lilac ، گل نهال ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، n51 ، sce ، amir82 ، efah ، رجبعلی ، mhb161
بر اساس مستندات منتظر سرا که امیر مهاجر عزیز زحمت تنظیم آنرا میکشند 50 نفر داریم که بالای 100 روز هست در انتظارندShyShy.........خداوندا لطف خود را از ما دریغ مدار....ما همیشه سپاسگزار تو بوده و هستیمRolleyesRolleyes

پیمانی را که در طوفان ها با خدای خود بستی ....در آرامش از یاد مبر
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-23 ساعت 14:22)abloom_ma نوشته:  بر اساس مستندات منتظر سرا که امیر مهاجر عزیز زحمت تنظیم آنرا میکشند 50 نفر داریم که بالای 100 روز هست در انتظارندShyShy.........خداوندا لطف خود را از ما دریغ مدار....ما همیشه سپاسگزار تو بوده و هستیمRolleyesRolleyes

پیمانی را که در طوفان ها با خدای خود بستی ....در آرامش از یاد مبر
امیدوارم یک ثانیه قبل از کلیر شدنم هم که شده کلیر شدن شما دوستان بزرگوار و صبور رو با چشم ببینم و از ته قلب بالانس مهتاب زاویه بزنم. دلم برای همتون پر پر میزنه.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان