کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیـــــــــــــــــــــــــــر جان
چش مایی

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ShyShyShy
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-23 ساعت 21:25)mohammad fazli نوشته:  
امیـــــــــــــــــــــــــــر جان
چش مایی

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ShyShyShy
سلام اقا محمد.به قول يك عزيز خيلي طلائي دمت گرم و سرت سبز انشاا...
اين تغيير روش در ارسالهات رو به فال نيك ميگيريم و اميدوارم خبر كلير شدنت رو هر چه زودتر بشنوم بابا. (امين)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-06-23 ساعت 20:39)ابی هانی نوشته:  دوستان عزیز
دوست نداشتم شب عید حرفهای ناراحت کننده بزنم.اما گفتم شاید حرفهای من باعث بشه تا اگه کسی دوست داشت شب عیدی دل کسی رو به دست بیاره.اونهم کسی که واقعا شاید حق بزرگی به گردن همه ما مستقیم یا با واسطه داره.کسی که عمو سعید که خودش کم حق نداره ایشون رو پرچمدار 2013 ایها خطاب کرد و میکنه.
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.انتظارها،توقعات،نگاهها،برداشتها،سوء تعبیرها و خلاصه خیلی چیزهایی که امیر رو رنجوند.وقتی حرف از امیر میزنم منظورم امــــــــــــــــــــــــــیره نه امیر
یادمه وقتی همون اوایل امیر مدیر شد خیلی طول نکشید تا از مدیریت استعفا داد اما مدیریت سایت نپذیرفت و امیر شرط گذاشت تا به قول بعضی از دوستان مدیر سیاه باشه نه به خاطر ستون پنجم بودن که به خاطر همرنگ بودن با بقیه چرا که این سایت احتیاجی به ستون پنجم نداره...................
دوست عزیز منظورتون از ستون پنجم چیه؟ کی احتیاج به اطلاعات ما داره؟ یعنی چی؟ مگه یه ستون پنجم از توی این سایت می تونه چه کارایی بکنه؟ این حرفتون خیلی ذهنو مشغول می کنه.
تشکر کنندگان: b_argi ، n51 ، negar_karimi6 ، sce ، hana_fd ، hushmandco ، mhb161
سلام دوستان من.
امروز يكي از دوستان كه كم ميومد توي مهاجرسرا از تهران زنگ زد و گفت تو فرودگاه هست و با خانومش و پسر گلش دارن ميرن و براي خداحافظي و دلداري به من تماس گرفته بودند.
جالبه بدونين كه برنده اصلي خانوم خونواده بودند و بعد از مدتها كه تو انتظار بودند خانم و پسرشون كلير ميشن و دوست من ستاره دار اعلام ميشه جالبه بدونين كه بعد از شش ماه از تاريخ اعلام كلير به انكارا رفتند و ويزاي خانم دوستم و پسرشون رو گرفتند و براي حذف ستاره منتظر بودند تا اينكه چند هفته پيش ايشون هم كلير شد و فكر كنم بايد الان توي هواپيما در حال پرواز به سمت ديار عمو سام باشند.
نتيجه :
دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
ولي حرف مرد يكيه و :
آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
سلام دوستان

کسی می دونه که چه روزهایی تو هفته کیس ها اگر بخواهد آپ دیت شه آپ دیت میشه؟
دوم اینکه من 33 روز از تاریخ مصاحبه ام میگذره و هیچ آپ دیتی نشدم آیا باید نگران باشم؟
تشکر کنندگان: n51 ، negar_karimi6 ، sce ، babak_1363 ، hushmandco ، mhb161 ، b_argi
(2013-06-23 ساعت 14:06)abloom_ma نوشته:  
(2013-06-23 ساعت 13:49)2راه نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان گلم من هم بعداز 195 روز همچنان اینجا منتظر و روز 5بار سایت را چک میکنم خدا کمکشان کند پیداست خیلی خیلی اینها در سفارت خسته میشوند .
دوست عزیز ضمن آرزوی هر چه سریعتر کلیر شدن شما...لطفا یک مشخصاتی از خودتون بنویسید که ما بیشتر شما را بشناسیم

با عرض سلام خدمت دوست گرامی من همراه خانواده در تاریخ 10 Dec مصاحبه داشتیم که من کلیرنس شدم وخانم وپسرم ویزا گرفتند و من مانده ام تنها.
دوستان نازنینم داشتم پست ها رو مطالعه می کردم و به 96 روزی که از کلیرنسم گذشته فکر میکردم، و با خودم میگفتم آخه چرا و فقط چرا خیلی از دوستام که با من و دیرتر از من مصاحبه شدن باید رفته باشن و من و بچه هایی که زودتر کارنت شدن باید هنوز منتظر باشن، تو این فکرا بودم که یاد داستانی افتادم که قبلاً خونده بودم و بزارین براتون بگم و خودتون نتیجه گیری کنید.....
روزی تصمیم گرفتم كه دیگر همه چیز را رها كنم. شغلم را دوستانم را، مذهبم را زندگی ام را !
به جنگلی رفتم تا برای آخرین بار با خدا صحبت كنم. به خدا گفتم : آیا می توانی دلیلی برای ادامه زندگی برایم بیاوری؟
و جواب او مرا شگفت زده كرد.
او گفت : آیادرخت سرخس و بامبو را می بینی؟
پاسخ دادم : بلی.
فرمود : هنگامی كه درخت بامبو و سرخس را آفریدم، به خوبی از آنها مراقبت نمودم. به آنها نور و غذای كافی دادم. دیر زمانی نپایید كه سرخس سر از خاك برآورد و تمام زمین را فرا گرفت اما از بامبو خبری نبود. من از او قطع امید نكردم. در دومین سال سرخسها بیشتر رشد كردند و زیبایی خیره كننده ای به زمین بخشیدند اما همچنان از بامبوها خبری نبود. من بامبوها را رها نكردم. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نكردند. اما من باز از آنها قطع امید نكردم. در سال پنجم جوانه كوچكی از بامبو نمایان شد. در مقایسه با سرخس كوچك و كوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بیش از 100 فوت رسید. 5 سال طول كشیده بود تا ریشه های بامبو به اندازه كافی قوی شوند. ریشه هایی كه بامبو را قوی می ساختند و آنچه را برای زندگی به آن نیاز داشت را فراهم می كردند.
خداوند در ادامه فرمود: آیا می دانی در تمامی این سالها كه تو درگیر مبارزه با سختیها و مشكلات بودی در حقیقت ریشه هایت را مستحكم می ساختی؟ من در تمامی این مدت تو را رها نكردم همانگونه كه بامبو ها را رها نكردم.
هرگز خودت را با دیگران مقایسه نكن و بامبو و سرخس دو گیاه متفاوتند اما هر دو به زیبایی جنگل كمك می كنند. زمان تو نیز فرا خواهد رسید تو نیز رشد می كنی و قد می كشی!
از او پرسیدم : من چقدر قد می كشم.
در پاسخ از من پرسید : بامبو چقدر رشد می كند؟
جواب دادم : هر چقدر كه بتواند.
گفت : تو نیز باید رشد كنی و قد بكشی، هر اندازه كه بتوانی.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
[quote='ابی هانی' pid='363472' dateline='1372003748']
دوستان عزیز
دوست نداشتم شب عید حرفهای ناراحت کننده بزنم.اما گفتم شاید حرفهای من باعث بشه تا اگه کسی دوست داشت شب عیدی دل کسی رو به دست بیاره.اونهم کسی که واقعا شاید حق بزرگی به گردن همه ما مستقیم یا با واسطه داره.کسی که عمو سعید که خودش کم حق نداره ایشون رو پرچمدار 2013 ایها خطاب کرد و میکنه.
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.
نفهمیدم.نفهمیدم.
جریان چیه ؟اینجا کجاست ؟من کیم ؟
امیر ؟امیر مهاجر خودمون ؟از حرف کسی ناراحت شده ؟
بعید می دونم.امیر از این اخلاقا نداره.قبلا تو یه ایمیل خودش به من گفته بود خیلی دیر ناراحت میشه.با این حال من خودم به شخصه ایمان دارم که هیچ کس دلش نمی خواد و نخواسته که امیر عزیز رو ناراحت کنه.
امیر جان.............
فقط می تونم بگم دمت گرم.همین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
باورم نمیشه که از 100 روزم گذشتم Smile
کاش همونطوری که خدا خواسته و قسمت هممون برنده شدن توی لاتاری 2013 رو کرده (که هر کسی آرزوشو داره) تا آخرشم با ما باشه و تا آخر این راه سخت هممون برنده واقعی باشیمSmile
خدایا ما رو وسط راه ول نکن ، تا آخرش باهامون باش Smile
کیس: 44xx
(2013-06-23 ساعت 20:39)ابی هانی نوشته:  دوستان عزیز
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.انتظارها،توقعات،نگاهها،برداشتها،سوء تعبیرها و خلاصه خیلی چیزهایی که امیر رو رنجوند.وقتی حرف از امیر میزنم منظورم امــــــــــــــــــــــــــیره نه امیر
یادمه وقتی همون اوایل امیر مدیر شد خیلی طول نکشید تا از مدیریت استعفا داد اما مدیریت سایت نپذیرفت و امیر شرط گذاشت تا به قول بعضی از دوستان مدیر سیاه باشه نه به خاطر ستون پنجم بودن که به خاطر همرنگ بودن با بقیه چرا که این سایت احتیاجی به ستون پنجم نداره
دوستان به خدا خیلی از ماها حاضر نیستیم کار مفتی برای کسی انجام بدیم یا بدون اجر وقت و زندگیمون رو برای کسی یا چیزی بگذاریم که برای ما هیچ عایدی در بر نداشته باشه.و اگه کسی حاضره به قول محمد فضلی عزیز بی منت به کسی کمکی کنه حداقل کاری که میشه کرد یه تشکر خشک و خالیه.همونطوری که این انتظار رو ما از دیگران داریم.نباشیم مثل کسانی که اگه تو رانندگی بهشون راه میدی بدون تشکر از کنارت رد میشد و فکر میکنن که وظیفمون بوده.نباشیم مثل خیلی از آدمها که همیشه از همه کس طلبکارند که متاسفانه تو این مملکت کم هم نداریم.
من نه میخوام کسی رو موعظه کنم و نه در این جایگاه هستم.منهم یه عضو ساده و کوچیکه این مجموعه هستم که مثل همه به خیلیها مدیون.فقط امروز وقتی با امیر حرف میزدم و دلخوریشو از بعضی مسائل و بعضی آدمها دیدم دوست داشتم اینجا با شما مطرح کنم تا اگه کسی خودش میدونه و دل نازنینه پرچمدار 2013 ایها رو شکونده امشب از دلش در بیاره.امـــــــــــــــــــیر مثل من نیست که اگه بگیم نیومد که نیومد!! لایک نکرد که نکرد!! نخوند که نخوند!!
یاد این شعر معروف افتادم که میگه :
هر کس به طریقی دل ما مشکند ..........بیگانه جدا دوست چرا میشکند
بیگانه اگر میشکند حرفی نیست............از دوست بپرسید که چرا میشکند؟
پس فکر نکنیم که این حرف ابی با من نیست.دقیقا شاید از خود شما گله مند باشه .برای از دل درآوردن دلخوریها از دل امیر کار سختی در پیش نیست.امیر یه آدمی است با روح بلند و قلبی بزرگ که حرف منو کسانی تایید میکنند که ایشون رو از نزدیک میشناسن
ببخشید پر حرفی کردم .چون دوست نداشتم روابطی که باعث خیلی از دوستیهای عمیق شده به راحتی از هم گسسته بشه
به امید موفقیت همگان

ابی عزیز. وقتی نوشته‌ات رو میخوندم با خودم گفتم آخه چرا غر زدی که دوست خودتو هم غمگین کردی؟ دیگه به وسطهای پستت که رسیدم اشک تو چشمم حلقه زده بود.
نمیدونم چی بگم. نمیتونی تصور کنی که چقدر منو با این دلنوشته‌ات تحت تأثیر قرار دادی. ممنونم ابی جان.
همین یکی دو روز پیش گفتم که مهاجرسرا با وجود اینکه برام دردسر زیاد داشته اما سود و منفعتش خیلی برام بیشتر بوده. پیدا کردن دوستهای خیلی خیلی متفاوت. دوستانی که به قول ساناز هیچ جوره با دوستان قبلیمون قابل قیاس نیستند. نه هم رشته‌ایم. نه هم کلاسی. نه همکاریم و نه هم دانشگاهی. نه به واسطه مهمانیها آشنا شدیم و نه به خاطر کلاس زبان. فقط به دلیل برنده شدن و بهتره بگیم بی دلیل دور هم جمع شدیم! و از بین همدیگه با بعضی صمیمی‌تر شدیم. انگار خدا با این اتفاق کم نظیر، شاید هم بی نظیر ستاره‌هایی رو که فضاهای بیکرانی بینشون بود به هم نزدیک کرد. انگار یه اتفاق محال افتاد و چقدر زیبا. من الان دوستانی دارم که هیچ کدام از اون اشتراکات و اجبارات باعث آشناییمون نشده. اما با تمام وجود پذیرفتمشون، طلبیدمشون و دوستشون دارم و توی قلبم یه جایگاه خاص دارند که هیچیک از دوستان سابقم چنین جایگاهی نداشتند. باز هم به قول ساناز شاید این دوستان در سرزمین پهناور جدید هرگز بار دیگر یکدیگر رو نبینند. اما ارزش و جایگاه این دوستی تا ابد پا بر جاست. چون به قول افشین این دوستان خاص ما رو اهلی کردند.
من در طول عمرم دوستی نداشتم که حاضر باشه بیش از ۱۰۰ میلیون تومن رو در حساب من بگذاره که تمکن مالی بگیرم. درسته که سر بزنگاه خدا رسوند که من به شما زحمت ندم.
اما ارزش این همان خواهد بود که بود. شما خودت به من پیشنهاد دادی و پیگیرانه انتظار کشیدی تا من با شما هماهنگ بشم و گواهی مورد نظر رو هر دو در یک روز بگیریم.
من این رفاقتها رو با هیچی عوض نمیکنم. و نا رفاقتیهایی که پیش میاد لحظه‌ای بیشتر غمگینم نمیکنه. لحظه‌ای بعد سرشار از انرژی و احساس خوبم از رفاقتهای واقعی.
محمد خان فضلی عزیز، بزرگوارید.
همه دوستان از لطف و ابراز محبتتون بسیار سپاسگزار و خوشنودم.
ﺧﻞ ﺷﺪﻥ ﮐﻪ ﺷﺎﺥ ﻭ ﺩﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﮑﺸﻨﺒﻪ ﻫﻢ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻫﻢ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺗﻌﻄﯿﻠﻪ .... ﻭﻟﯽ ﺳﯿﺲ ﮐﻪ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﻧﯿﺴﺖ ...!!
ﺭﻓﺮﺵ ..... ﺳﺎﺑﻤﯿﺖ ....!!!
.
.
ﺑﺎﺯ ﻫﯽ ﺑﮕﯿﻦ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ !
ﺍﺻﻦ ﯾﻪ ﻭﺿﯽ ..... ﭼﺮﺍ ؟؟!! ﻋﺎﯾﺎ ...؟!ﺧﺒﺮﯾﻪ ...؟!
.
.
@ ﺍﻣﯿﺮﺧﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﮔﻞ ...... ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﭼﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺴﺘﯿﻦ .
ﻣﺎ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
(2013-06-24 ساعت 00:32)AsemanAbee نوشته:  @ ﺍﻣﯿﺮﺧﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﮔﻞ ...... ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﭼﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺴﺘﯿﻦ .
ﻣﺎ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ .

حتی اگر خودم همین فردا کلیر بشم تا نفر آخر از این تاپیک بیرون نره تنهاتون نمیذارم.
این تاپیک با جاهای دیگر مهاجرسرا فرق داره. خصوصا که تاپیک بولتن ویزا هم تعطیل شده.
بچه ها نگران نباشید همه به امید خدا همگی کلیر میشیم
لطفا از حالافکر زبان ،حرفه های کاربردی و... باشید
(2013-06-24 ساعت 00:35)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 00:32)AsemanAbee نوشته:  @ ﺍﻣﯿﺮﺧﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﮔﻞ ...... ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﭼﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺴﺘﯿﻦ .
ﻣﺎ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ .

حتی اگر خودم همین فردا کلیر بشم تا نفر آخر از این تاپیک بیرون نره تنهاتون نمیذارم.
این تاپیک با جاهای دیگر مهاجرسرا فرق داره. خصوصا که تاپیک بولتن ویزا هم تعطیل شده.
سلام امیر خان عزیز
واقعا دست مریزاد. آقایی دم شما گرم
همه جوره دلگرمی میدید حتی با کلیک روی تشکر .بعضی ها که اصلا انگار مثل اینکه از ... افتادن .این همه کمک بهشون میشه مستقیم و غیر مستقیم و یا مطالب جالب و با حال میخونن و جالبتر همه از شون تشکر میکنن اما اصلا انگار نه انگار. (بیخیال فقط بهانه بود)
خلاصه مطلب که 1 دونه ای و مطمئنم هیچ سالی دسته گلهایی مثل شما و 95% (که باحالند) از 2013 هایی رو نداشته. من که از اپسیلون کوچکترم واقعا افتخار میکنم 2013 ایی هستمWinkBig GrinShy
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
سلام دوستای عزیز 2013 ای، یه دفعه دلم هوای مهاجرسرا رو کرد گفتم بیام ببینم در چه حالین، چند صفحه ای از کامنت ها تون رو خوندم یاد کلیرنس خودمون افتادم، خیلی دوران پراسترسی بود ولی خوب تموم شد، هر وقت دلتون شور زد کلیرنس 2012 رو بخونید حالتون بهتر میشه، از هم دوره ای های ما توی مهاجرسرا فقط یک نفر کلیر نشد، چند روز آخر یه دفعه هر کی بود و نبود رو کلیر کردن، همسر من پاسپورت به دست و کلیر نشده رفت آنکارا، اونجا بست نشست تا کلیر شدیم، پس نگران نباشید، خیییییلللللللللللیییییییی وقت دارین و به امید خدا همتون کلیر میشین.
به امید موفقیت و خوشحالی همتون
هانی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان