موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-23 ساعت 21:25)mohammad fazli نوشته: امیـــــــــــــــــــــــــــر جان
چش مایی
سلام اقا محمد.به قول يك عزيز خيلي طلائي دمت گرم و سرت سبز انشاا...
اين تغيير روش در ارسالهات رو به فال نيك ميگيريم و اميدوارم خبر كلير شدنت رو هر چه زودتر بشنوم بابا. (امين)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-23 ساعت 22:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-23 ساعت 22:04 توسط zanganeh.)
سلام دوستان من.
امروز يكي از دوستان كه كم ميومد توي مهاجرسرا از تهران زنگ زد و گفت تو فرودگاه هست و با خانومش و پسر گلش دارن ميرن و براي خداحافظي و دلداري به من تماس گرفته بودند.
جالبه بدونين كه برنده اصلي خانوم خونواده بودند و بعد از مدتها كه تو انتظار بودند خانم و پسرشون كلير ميشن و دوست من ستاره دار اعلام ميشه جالبه بدونين كه بعد از شش ماه از تاريخ اعلام كلير به انكارا رفتند و ويزاي خانم دوستم و پسرشون رو گرفتند و براي حذف ستاره منتظر بودند تا اينكه چند هفته پيش ايشون هم كلير شد و فكر كنم بايد الان توي هواپيما در حال پرواز به سمت ديار عمو سام باشند.
نتيجه :
دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره
ولي حرف مرد يكيه و :
آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی می دونه که چه روزهایی تو هفته کیس ها اگر بخواهد آپ دیت شه آپ دیت میشه؟
دوم اینکه من 33 روز از تاریخ مصاحبه ام میگذره و هیچ آپ دیتی نشدم آیا باید نگران باشم؟
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-23 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-24 ساعت 00:09 توسط shatsi.)
دوستان نازنینم داشتم پست ها رو مطالعه می کردم و به 96 روزی که از کلیرنسم گذشته فکر میکردم، و با خودم میگفتم آخه چرا و فقط چرا خیلی از دوستام که با من و دیرتر از من مصاحبه شدن باید رفته باشن و من و بچه هایی که زودتر کارنت شدن باید هنوز منتظر باشن، تو این فکرا بودم که یاد داستانی افتادم که قبلاً خونده بودم و بزارین براتون بگم و خودتون نتیجه گیری کنید.....
روزی تصمیم گرفتم كه دیگر همه چیز را رها كنم. شغلم را دوستانم را، مذهبم را زندگی ام را !
به جنگلی رفتم تا برای آخرین بار با خدا صحبت كنم. به خدا گفتم : آیا می توانی دلیلی برای ادامه زندگی برایم بیاوری؟
و جواب او مرا شگفت زده كرد.
او گفت : آیادرخت سرخس و بامبو را می بینی؟
پاسخ دادم : بلی.
فرمود : هنگامی كه درخت بامبو و سرخس را آفریدم، به خوبی از آنها مراقبت نمودم. به آنها نور و غذای كافی دادم. دیر زمانی نپایید كه سرخس سر از خاك برآورد و تمام زمین را فرا گرفت اما از بامبو خبری نبود. من از او قطع امید نكردم. در دومین سال سرخسها بیشتر رشد كردند و زیبایی خیره كننده ای به زمین بخشیدند اما همچنان از بامبوها خبری نبود. من بامبوها را رها نكردم. در سالهای سوم و چهارم نیز بامبوها رشد نكردند. اما من باز از آنها قطع امید نكردم. در سال پنجم جوانه كوچكی از بامبو نمایان شد. در مقایسه با سرخس كوچك و كوتاه بود اما با گذشت 6 ماه ارتفاع آن به بیش از 100 فوت رسید. 5 سال طول كشیده بود تا ریشه های بامبو به اندازه كافی قوی شوند. ریشه هایی كه بامبو را قوی می ساختند و آنچه را برای زندگی به آن نیاز داشت را فراهم می كردند.
خداوند در ادامه فرمود: آیا می دانی در تمامی این سالها كه تو درگیر مبارزه با سختیها و مشكلات بودی در حقیقت ریشه هایت را مستحكم می ساختی؟ من در تمامی این مدت تو را رها نكردم همانگونه كه بامبو ها را رها نكردم.
هرگز خودت را با دیگران مقایسه نكن و بامبو و سرخس دو گیاه متفاوتند اما هر دو به زیبایی جنگل كمك می كنند. زمان تو نیز فرا خواهد رسید تو نیز رشد می كنی و قد می كشی!
از او پرسیدم : من چقدر قد می كشم.
در پاسخ از من پرسید : بامبو چقدر رشد می كند؟
جواب دادم : هر چقدر كه بتواند.
گفت : تو نیز باید رشد كنی و قد بكشی، هر اندازه كه بتوانی.
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='ابی هانی' pid='363472' dateline='1372003748']
دوستان عزیز
دوست نداشتم شب عید حرفهای ناراحت کننده بزنم.اما گفتم شاید حرفهای من باعث بشه تا اگه کسی دوست داشت شب عیدی دل کسی رو به دست بیاره.اونهم کسی که واقعا شاید حق بزرگی به گردن همه ما مستقیم یا با واسطه داره.کسی که عمو سعید که خودش کم حق نداره ایشون رو پرچمدار 2013 ایها خطاب کرد و میکنه.
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.
نفهمیدم.نفهمیدم.
جریان چیه ؟اینجا کجاست ؟من کیم ؟
امیر ؟امیر مهاجر خودمون ؟از حرف کسی ناراحت شده ؟
بعید می دونم.امیر از این اخلاقا نداره.قبلا تو یه ایمیل خودش به من گفته بود خیلی دیر ناراحت میشه.با این حال من خودم به شخصه ایمان دارم که هیچ کس دلش نمی خواد و نخواسته که امیر عزیز رو ناراحت کنه.
امیر جان.............
فقط می تونم بگم دمت گرم.همین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
ﺧﻞ ﺷﺪﻥ ﮐﻪ ﺷﺎﺥ ﻭ ﺩﻡ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﮑﺸﻨﺒﻪ ﻫﻢ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻫﻢ ﺁﻧﮑﺎﺭﺍ ﺗﻌﻄﯿﻠﻪ .... ﻭﻟﯽ ﺳﯿﺲ ﮐﻪ ﺗﻌﻄﯿﻞ ﻧﯿﺴﺖ ...!!
ﺭﻓﺮﺵ ..... ﺳﺎﺑﻤﯿﺖ ....!!!
.
.
ﺑﺎﺯ ﻫﯽ ﺑﮕﯿﻦ ﺣﻀﻮﺭ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ !
ﺍﺻﻦ ﯾﻪ ﻭﺿﯽ ..... ﭼﺮﺍ ؟؟!! ﻋﺎﯾﺎ ...؟!ﺧﺒﺮﯾﻪ ...؟!
.
.
@ ﺍﻣﯿﺮﺧﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﮔﻞ ...... ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﭼﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺴﺘﯿﻦ .
ﻣﺎ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها نگران نباشید همه به امید خدا همگی کلیر میشیم
لطفا از حالافکر زبان ،حرفه های کاربردی و... باشید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیز 2013 ای، یه دفعه دلم هوای مهاجرسرا رو کرد گفتم بیام ببینم در چه حالین، چند صفحه ای از کامنت ها تون رو خوندم یاد کلیرنس خودمون افتادم، خیلی دوران پراسترسی بود ولی خوب تموم شد، هر وقت دلتون شور زد کلیرنس 2012 رو بخونید حالتون بهتر میشه، از هم دوره ای های ما توی مهاجرسرا فقط یک نفر کلیر نشد، چند روز آخر یه دفعه هر کی بود و نبود رو کلیر کردن، همسر من پاسپورت به دست و کلیر نشده رفت آنکارا، اونجا بست نشست تا کلیر شدیم، پس نگران نباشید، خیییییلللللللللللیییییییی وقت دارین و به امید خدا همتون کلیر میشین.
به امید موفقیت و خوشحالی همتون
هانی
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...