موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ابوظبی من امروز برای دومین بار در 3 روز گذشته اپدیت شدم لطفا شماهم اطلاع رسانی کنید اپدیتاتونو . انشالله خبرای خوبی برای همه در راه باشه
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
توان آدمیان را، با آرزوهایشان می شود سنجید.
تا می توانی آرزو کن... دلت برای دنیا نسوزد.... فراهم کردن آرزوهای تو برای دنیا هیچ کاری ندارد..... همین حالا بخواه تا برآورده شود...........
آرزو میکنم همگی زود زود کلیر شیم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-23 ساعت 15:54)immigrant2us نوشته: (2013-06-23 ساعت 14:31)yousef_eidi نوشته: دوستان ابوظبی من امروز برای دومین بار در 3 روز گذشته اپدیت شدم لطفا شماهم اطلاع رسانی کنید اپدیتاتونو . انشالله خبرای خوبی برای همه در راه باشه
پیشاپیش تبریک میگم ولی ما هیچ آپدیتی نداشتیم. کم کم دارم نگران میشم.
نگران نباشید. من فقط 2 تا آپ داشتم. یکی 13 May یکی هم روزی که clear شدم
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من 13 June کلیر شدم ولی هنوز نرفتم واسه ویزا. روی سیس 20 June هم آپدیت شدم. کسی میدو[/code]نه معنیش چیه؟
Case Number: 2013AS2xxx - رؤیت قبولی: May 2012 - ارسال مدارک: May 2012 - نامه دوم: October 2012 - مصاحبه: December 2012، ابوظبی - کلیرنس: 190 روز - صدور ویزا: July 2013 - سفر به آمریکا: November 2013 - مقصد: ویرجینیا، اوکلاهما
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-23 ساعت 19:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-23 ساعت 19:48 توسط efah.)
اندر احوالات منتظر سرا - 1
ذهن فانتزی منو میبره به چهاردیواری بنام "منتظر سرا" سالن بزرگی که خیلیا اونجا منتظرن ، برخی اون وسط معرکه گرفتن و سر خودشون و بقیه رو گرم میکنند تا متوجه گذشت سخت زمان نشند و به بقیه روحیه میدن ، عده ای دست به آسمون گرفتن و دارن برای کلیر شدن خودشون و بقیه دعا میکنند ، بعضی هم کتاب و قلم و کامپیوتر به دست دارند احتمالات رو بررسی میکنند و هر از چندگاهی آماری ارائه میدند ، امیر مهاجر دم در نشسته و ورود و خروج رو کنترل میکنه و آمار روزهای ماندن اعضای آن سرا رو نگه میداره ، هر از چند گاهی یک یا چند نفر هورا کشان و خندان آماده ترک آن خانه شده و با دیگران خداحافظی میکنند و به آنها نوید میدهند که بزودی نوبت شما هم میرسه ، آنهایی که دوستانشان را بدرقه میکنند نیز در دلشان امید دیدن آنسوی در "کلیر" پر رنگتر میشود ، عده ای هم مانند من تازه از راه رسیده و به دنبال جایی برای بیتوته میگردند و هنوز حال و هوای حاکم بر سرا رو درنیافته اند . از همه جالب تر اصطلاحات جاریست ، در دنیای دیگر اگر ناخوش بودی برایت دعای بهبودی میکردند اینجا میگن ایشالله زودتر کلیر شی بقیه هم میگن آمین ...
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم همتون زودتر بیایین اینجا. ما 2 ماهه اینجاییم شرمنده دیگه فرصت واسه هیچ کاری نداری اینجا. در کل کاملا وقت هم زود میگذره هم خیلی وقت واسه انجام کارات کم میاری.خلاصه بگم نگران نباشین همتون خیلی زود میایین و از مزایای زندگی ماشینی بهرهمند میشین
CN:2013as5## / کنسولگری آنکارا / تاریخ مصاحبه:5Nov / مدت زمان انتظار:85 روز(شغل دولتی و خدمت س پ ا ه بدون هیچ گونه سفر خارجی) / جمع هزینه ها: 13 میلیون تومان
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
دوست نداشتم شب عید حرفهای ناراحت کننده بزنم.اما گفتم شاید حرفهای من باعث بشه تا اگه کسی دوست داشت شب عیدی دل کسی رو به دست بیاره.اونهم کسی که واقعا شاید حق بزرگی به گردن همه ما مستقیم یا با واسطه داره.کسی که عمو سعید که خودش کم حق نداره ایشون رو پرچمدار 2013 ایها خطاب کرد و میکنه.
دوستان گلم
از وقتی امیر مهاجر رنگش عوض شد خیلی چیزها عوض شد.انتظارها،توقعات،نگاهها،برداشتها،سوء تعبیرها و خلاصه خیلی چیزهایی که امیر رو رنجوند.وقتی حرف از امیر میزنم منظورم امــــــــــــــــــــــــــیره نه امیر
یادمه وقتی همون اوایل امیر مدیر شد خیلی طول نکشید تا از مدیریت استعفا داد اما مدیریت سایت نپذیرفت و امیر شرط گذاشت تا به قول بعضی از دوستان مدیر سیاه باشه نه به خاطر ستون پنجم بودن که به خاطر همرنگ بودن با بقیه چرا که این سایت احتیاجی به ستون پنجم نداره
دوستان به خدا خیلی از ماها حاضر نیستیم کار مفتی برای کسی انجام بدیم یا بدون اجر وقت و زندگیمون رو برای کسی یا چیزی بگذاریم که برای ما هیچ عایدی در بر نداشته باشه.و اگه کسی حاضره به قول محمد فضلی عزیز بی منت به کسی کمکی کنه حداقل کاری که میشه کرد یه تشکر خشک و خالیه.همونطوری که این انتظار رو ما از دیگران داریم.نباشیم مثل کسانی که اگه تو رانندگی بهشون راه میدی بدون تشکر از کنارت رد میشد و فکر میکنن که وظیفمون بوده.نباشیم مثل خیلی از آدمها که همیشه از همه کس طلبکارند که متاسفانه تو این مملکت کم هم نداریم.
من نه میخوام کسی رو موعظه کنم و نه در این جایگاه هستم.منهم یه عضو ساده و کوچیکه این مجموعه هستم که مثل همه به خیلیها مدیون.فقط امروز وقتی با امیر حرف میزدم و دلخوریشو از بعضی مسائل و بعضی آدمها دیدم دوست داشتم اینجا با شما مطرح کنم تا اگه کسی خودش میدونه و دل نازنینه پرچمدار 2013 ایها رو شکونده امشب از دلش در بیاره.امـــــــــــــــــــیر مثل من نیست که اگه بگیم نیومد که نیومد!! لایک نکرد که نکرد!! نخوند که نخوند!!
یاد این شعر معروف افتادم که میگه :
هر کس به طریقی دل ما مشکند ..........بیگانه جدا دوست چرا میشکند
بیگانه اگر میشکند حرفی نیست............از دوست بپرسید که چرا میشکند؟
پس فکر نکنیم که این حرف ابی با من نیست.دقیقا شاید از خود شما گله مند باشه .برای از دل درآوردن دلخوریها از دل امیر کار سختی در پیش نیست.امیر یه آدمی است با روح بلند و قلبی بزرگ که حرف منو کسانی تایید میکنند که ایشون رو از نزدیک میشناسن
ببخشید پر حرفی کردم .چون دوست نداشتم روابطی که باعث خیلی از دوستیهای عمیق شده به راحتی از هم گسسته بشه
به امید موفقیت همگان
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
به میمنت این شب فرخنده وبه امید نظر حق تعالی کلیه افراد منتظر در منتظرسرا بالاخص افراد بالای 100روز فردا کلیر شوند
آمین یارب العامیننننننننننننننننننن

2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی