کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خوابیدین هنوز؟نه به اینکه روز تعطیل از 6 صبح اینجا صف میشه نه به امروز که اول هفته است و روز کلیر های بزرگ هنوز کسی اینجا نیست؟(اول هفته ؟من جو گیر شدم؟بزار حداقل کلیر بشی بعد...)
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-06-24 ساعت 00:35)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 00:32)AsemanAbee نوشته:  @ ﺍﻣﯿﺮﺧﺎﻥ ﻣﻬﺎﺟﺮ ﮔﻞ ...... ﭼﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﭼﻪ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﺎﻋﺚ ﺩﻟﮕﺮﻣﯽ ﻭ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﯾﻦ ﺗﺎﭘﯿﮏ ﻫﺴﺘﯿﻦ .
ﻣﺎ ﺭﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺬﺍﺭﯾﻦ .

حتی اگر خودم همین فردا کلیر بشم تا نفر آخر از این تاپیک بیرون نره تنهاتون نمیذارم.
این تاپیک با جاهای دیگر مهاجرسرا فرق داره. خصوصا که تاپیک بولتن ویزا هم تعطیل شده.

سلام ، دکمه معروف رو زدم ولی حیفم اومد چیزی نگم - امیرخان گل سرسبد و مرد فداکار و با مرام این محموعه است . در فرهنگ ما رویه شده کسی که بدون توقعی زحمت میکشه بهش انگ بچسبانیم و بگیم حتما منظوری داره . به هر حال همه ایشون رو دوست دارن هرجند افرادی پیدا میشن که حرفهای تلخی میزنند . ولی امیرخان، مثل شما کم هستند تو این کره خاکی ولی بالاخره حرف پشت سر مردان بزرگ همیشه هست ما که دوستت داریم و زحمات شما رو قدر میدونیم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
سلام به همه دوستان گل این تاپیک، اومدم بگم روز موعود در کنتاکی و ایران فرارسیده Smile
ایشالا امروز خوش خبری فوق العاده ای خواهید داشت Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من پیشاپیش بهتون تبریک میگم چون چند ساعت دیگه که شما کلیر میشین من ممکنه به اینترنت دسترسی نداشته باشم
پس یادتون نره من اولی بودمااااااااااااا
هوووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
اصن امروز میخوام وقتی کلیر شدین به افتخار من هووووووووررررررررااااااااااا بکشین :دی
چون مطمئنم کلیر میشین واسه خودم نوشابه باز میکنم :دی
خیلی دوسستون دارم و کلیر شدن همه کسانی که خیلی روزه از مصاحبشون گذسته واقعا برام مهمه، چون همگی تا کمتر از 3ماه دیگه کلیر میشین، اما اونایی که مثلا بیش از 100 روز از مصاحبشون گذشته، استرس بیشتری دارن
هممون همین روزا رو داشتیم یا داریم اما خوبیش اینه که واسه هممون میگذره و تا چند وقت دیگه همگی حداقل 1 سفر به امری.کا رفتیم Smile
خدا اصلا ما رو وسط راه رها نمیکنه، خداست هاااا، الکی نیست که!!! Wink
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خدایا مرسی
از ته دل ازت میخوام زودتر همه دوستامو کلیر کنی
همه منتطرین رو کلیر کن و خیالشون رو راحت (حداقل از این بابت!)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هوووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااا
راستی عید همگی مبارک، عیدیاتون به زودی میرسه Smile
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
از 13 جون همینطوری داریم آپدیت میشیم.شبیه روزهای آخر خدمته نه؟آدم همش یه جوریه.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
امير همه دوست دارن ... مگه ميشه كسي دوست نداشته باشه مرد ؟!؟ طبيعتا هميشه وقت اسم دوست داشتن مياد و يه سريها خيلي عزيز ميشن، مثل تو، اونوقت حساسيتها روشةن زياد ميشه Smile ... اگر از كسي چيزي به دل گرفتي، بزار به حساب دوست داشتن بيش ال حد و اهميت خودت ...
ماها كه همه دوست داريم، خودتم ميدوني كه چقدر عزيزي Smile
ايشالا زودتر همه ملت و از اين تاپيك بيرون كني و يه قفل خوشگل بزني به اين تاپيك ...
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-06-24 ساعت 10:31)r91 نوشته:  از 13 جون همینطوری داریم آپدیت میشیم.شبیه روزهای آخر خدمته نه؟آدم همش یه جوریه.

منم مرتب آپدیت داشتم. فکر کنم اوفتادن رو پروندمونو داران می خورنش :-)
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
آقا این دوست خوبمون mohammad_r کجاست ؟؟؟ این هفته کلیر میشه
میگید نه!!!!
ولی من بهش پیشاپیش تبریک میگم

بعدش به امید خدا نوبت منو 2600kasra هست
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خدایا .....................56 روز انتظار
یعنی میشه امروز هممون خوشحال بشیمBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
تشکر کنندگان: hushmandco ، Soap McTavish ، Nasimmmm ، ابی هانی ، n51 ، رجبعلی ، زری وحدتی ، b_argi ، sce ، el333
(2013-06-24 ساعت 10:43)jazirehh نوشته:  امير همه دوست دارن ... مگه ميشه كسي دوست نداشته باشه مرد ؟!؟ طبيعتا هميشه وقت اسم دوست داشتن مياد و يه سريها خيلي عزيز ميشن، مثل تو، اونوقت حساسيتها روشةن زياد ميشه Smile ... اگر از كسي چيزي به دل گرفتي، بزار به حساب دوست داشتن بيش ال حد و اهميت خودت ...
ايشالا زودتر همه ملت و از اين تاپيك بيرون كني و يه قفل خوشگل بزني به اين تاپيك ...
همه شو خوب اومدی به غیر از جمله آخرتBig Grin. من از وقتی تاپیک بولتن ویزا رو قفل کردم همچین بهم مزه کرده. می خوام همینطور تو سایت بچرخم و راه به راه تاپیک های غیر فعال و بی مصرف رو قفل کنم. روز آخر سپتامبر که میشه 8 مهرماه من از اونور آب، بعد از این که مطمئن شدم آخرین مهاجرمون هم از بند رها شده و این تاپیک هم بی مصرف شده، خودم شخصاً این تاپیک رو قفل می کنمRolleyes. پای کس دیگه ای رو لطفاً وسط نکشین که ناراحت میشمTongue. خودتون رو برای اون روز و یک پایان رویایی آماده کنین. آخرین پست این تاپیک هم توسط کسی نوشته میشه که بیشترین دوره انتظار رو داشته یا آخرین نفری که کلیر میشه. یه چیزی شبیه به تاپیک بولتن ویزا. امیدوارم امروز خبرهای خوبی بشه که دوز کلیرنس تو خونمون افتاده پایین و از بس مدتیه هورا نشنیدیم حالمان خراب است.خدا کنه اینقدر اعلام کنن که همتون اُور دوز کنین. امیدوارمRolleyes
سلام
عبد همه دوستان گل مبارک باشه
بعد از 14 بار آپدیت شدن در طول 124 روز انتظار؛ آخرش کل کیس با هم امروز آپدیت شدیم. امیدوارم این هفته دیگه بعد از این همه انتظار؛ وضعیتمان در سایت روشن شود. امیدوارم بقیه دوستان منتظر؛ انتظارشان زودتر به پایان برسه وخوشحال و خندان شوند. نکته ای هم میخواستم به دوستان بگم که حواسشان به وضعیت بلیط ها باشد. اوضاع بلیط ها خوب نیست به فصل هایسیزن آمریکا رسیدیم و پروازهای خارجی جا نمی دهد و یا مثل ترکیش و امارت به شدت گران کرده اند. ما به سختی تونستیم از دفتر هواپیمائی ایران ایر در میدان ونک بلیط بگیریم. تا لندن را با ایران ایر می برند و از آنجا تا نیویورک با هواپیمائی بریتیش ایرلاین. موفق باشید.
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
(2013-06-24 ساعت 11:00)Saeedv13 نوشته:  
(2013-06-24 ساعت 10:43)jazirehh نوشته:  امير همه دوست دارن ... مگه ميشه كسي دوست نداشته باشه مرد ؟!؟ طبيعتا هميشه وقت اسم دوست داشتن مياد و يه سريها خيلي عزيز ميشن، مثل تو، اونوقت حساسيتها روشةن زياد ميشه Smile ... اگر از كسي چيزي به دل گرفتي، بزار به حساب دوست داشتن بيش ال حد و اهميت خودت ...
همه شو خوب اومدی به غیر از جمله آخرتBig Grin. من از وقتی تاپیک بولتن ویزا رو قفل کردم همچین بهم مزه کرده. می خوام همینطور تو سایت بچرخم و راه به راه تاپیک های غیر فعال و بی مصرف رو قفل کنم. روز آخر سپتامبر که میشه 8 مهرماه من از اونور آب، بعد از این که مطمئن شدم آخرین مهاجرمون هم از بند رها شده و این تاپیک هم بی مصرف شده، خودم شخصاً این تاپیک رو قفل می کنمRolleyes. پای کس دیگه ای رو لطفاً وسط نکشین که ناراحت میشمTongue. خودتون رو برای اون روز و یک پایان رویایی آماده کنین. آخرین پست این تاپیک هم توسط کسی نوشته میشه که بیشترین دوره انتظار رو داشته یا آخرین نفری که کلیر میشه. یه چیزی شبیه به تاپیک بولتن ویزا. امیدوارم امروز خبرهای خوبی بشه که دوز کلیرنس تو خونمون افتاده پایین و از بس مدتیه هورا نشنیدیم حالمان خراب است.خدا کنه اینقدر اعلام کنن که همتون اُور دوز کنین. امیدوارمRolleyes

ایشاا... ایشاا...
عمو سعید قفل قشنگه رو آماده کن که اون روز نزدیکه ولی کاش میشد هممون با هم قفل رو میزدیم. به هرحال شما یا امیر خان گل و بزرگان دیگه ای که خیلی زحمت برای 2013 ای ها کشیدن نماینده تام الاختیار همه مایید.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
پيش شادي ابوظبي
[عکس: cat_belly_dancer_acrylic_cut_outs-r5611f...vr_216.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-24 ساعت 11:00)Saeedv13 نوشته:  

عمو سعید عزیز ممنون از حرفای قشنگتون که کلی ارامش به ما میده و ما رو بیش از پیش امیدوار میکنه ی چیز دیگه ام می خواستم بگم امیدوارم دوران انتظار من(امروز56روزه)برابر مدت زمان کلیر شدن شما بشهWink
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
سلام
اومدم ببینم امروز کسی کلیر شده یا نه !!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مث که هنوز اعلام نشده هیچی ؟ اره ؟
وای دوستان از ته قلب برای همتون دعا میکنم.
امیدوارم امروزحداقل 20 تا هورا بکشیم !!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
خوب چرا خیچی کلیر اعلام نمی شه؟؟؟؟؟ مردم بس که F5 زدم. رفتن ناهار بخورن؟ لابد بعدشم سنگین می شن می رن بخوابن Sad
تشکر کنندگان: gifa ، babak_1363 ، Soap McTavish ، sce ، b_argi ، Nasimmmm ، 5ina ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان