کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
جناب مستطاب محمد خان فضلی عزیز.
دوست مهربون اجازه میدین یه دفعه فقط یه دفعه پامو تو کفش شما کنم!!؟؟؟؟؟
ببخشیدا؟؟؟
خداییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییاااااRolleyes
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، farshadsh ، Szsanazsz ، hana_fd ، abloom_ma ، zohre02 ، babak_1363 ، shatsi ، n51 ، hushmandco ، e76779 ، arash_r15 ، Soap McTavish ، AsemanAbee
(2013-06-25 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم

وای ی ی ی ی آقا mohammad خیلی خیلی براتون خوشحالم Wink
من الان اولش صفحه مهاجرسرا رو باز کردم بدون این که نام کاربریمو بزنم و وارد بشم گفتم اول ببیبم امروز چه خبره اینجا بعد بازش کنم که وقتی به نوشته شما رسیدم باورتون نمیشه خیلی خوشحال شدم و الانم که میبینید وارد شدم که بهتون این تبریکو بگم ... منتظر باشید که خبرای خوب خوب تو راهه Smile
کیس: 44xx
تشکر کنندگان: b_argi ، Nasimmmm ، farshadsh ، Szsanazsz ، دنیز ، hana_fd ، abloom_ma ، zohre02 ، babak_1363 ، shatsi ، n51 ، hushmandco ، e76779 ، Soap McTavish
آقا ما هم دیروز مصاحبه کردیم و آفیسر مارو داد بالا درختSmile)
برگه ی آبی رو داد و گفتش مراحل اداری تموم بشه بیاید بگیرید ویزارو...
به هممون برگه ی آبی داد 4 5 تا کیس لاتاری بودیم :/
(2013-06-25 ساعت 08:55)sepidarx نوشته:  آقا ما هم دیروز مصاحبه کردیم و آفیسر مارو داد بالا درختSmile)
برگه ی آبی رو داد و گفتش مراحل اداری تموم بشه بیاید بگیرید ویزارو...
به هممون برگه ی آبی داد 4 5 تا کیس لاتاری بودیم :/
دوست عزیز آرزو میکنم زیاد اینجا معطل نشین و زود کلیر بشین. آمین.
لطفا تاریخ و محل مصاحبه و حدود کیس نامبر خودتون رو بدون 2 رقم آخر و تعداد افراد کیس رو برای آقای امیر مهاجر ارسال کنین. موفق باشید
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: abloom_ma ، Nasimmmm ، babak_1363 ، shatsi ، sce ، javid737 ، sepidarx ، hushmandco ، tajhizgaran ، zohre02 ، گل نهال
[عکس: clear+shampoo.jpg]

از وقتی اومدم تو مهاجر سرا این شامپو رو تحریم کردم. ایشالا بعد از اینکه همه دوستان کلیر شدن من هم از این شامپو استفاده می کنم. ولی بعدش هر وقت به این شامپو نگاه کنم خاطره خوبی تداعی خواهد شد.
کیس نامبر: **2013AS0083 / مصاحبه : ابوظبی، 17 جون 2013 / کلیرنس / تاریخ کلیر: 4 روز بعد 20 جون / مقصد : سیاتل

سفرنامه 1[b]

سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، Nasimmmm ، babak_1363 ، shatsi ، b_argi ، el333 ، n51 ، javid737 ، hushmandco ، payam62 ، alirezass ، گل نهال ، efah ، ابی هانی
(2013-06-20 ساعت 20:25)DIVE نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 20:00)melod نوشته:  سلام دوستان عزیز
من الان از سفارت میام. کار من درست شد ولی به همسرم کلیرنس خورد. به من گفت می تونی الان ویزا بگیری یا صبرمیکنی با همسرت ویزا بگیری. نمیدونم چی شد که گفتم صبر میکنم.
سوالم از شما دوستان اینکه آیا من می تونم ایمیل بزنم و در خواست کنم من ویزام بگیرم.
خیلی ممنونتون می شم اگر راهنمایم کنید.

میل بزنید

دوستان به نظر شما من الان ایمیل بزنم یا صبر کنم تا دو هفته دیگه ? ببینم خبری میشه از سفارت یا نه .فکر می کنید مشکلی پیش نمی اید?
واقعا نمی دونم باید چیکارکرد.از خدا میخوام هر چه زودتر این دلهای بیقرار آروم بشن.
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، abloom_ma ، b_argi ، n51 ، javid737 ، hushmandco
(2013-06-25 ساعت 09:41)melod نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 20:25)DIVE نوشته:  
(2013-06-20 ساعت 20:00)melod نوشته:  سلام دوستان عزیز
من الان از سفارت میام. کار من درست شد ولی به همسرم کلیرنس خورد. به من گفت می تونی الان ویزا بگیری یا صبرمیکنی با همسرت ویزا بگیری. نمیدونم چی شد که گفتم صبر میکنم.
سوالم از شما دوستان اینکه آیا من می تونم ایمیل بزنم و در خواست کنم من ویزام بگیرم.
خیلی ممنونتون می شم اگر راهنمایم کنید.

میل بزنید

دوستان به نظر شما من الان ایمیل بزنم یا صبر کنم تا دو هفته دیگه ? ببینم خبری میشه از سفارت یا نه .فکر می کنید مشکلی پیش نمی اید?
واقعا نمی دونم باید چیکارکرد.از خدا میخوام هر چه زودتر این دلهای بیقرار آروم بشن.
دوست عزیزم، فرقی نمیکنه از منی که 600 بار ایمیل زدم تا دوستانی که فقط یه ایمیل زدن ،در جواب فقط پاسخی کلیشه ای میدن و میگن صبر کنین. البته حق هم دارن چون جای ما که نیستن.
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، عضو باسابقه ، javid737 ، n51 ، hushmandco ، e76779 ، zohre02 ، Alirezaa2013
[عکس: patience.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
خوشبختی گمشده ی همه ی ماست....

مواظب باشیم اگر آن را پیدا کردیم...

خودمان را گم نکنیم

سلام....سلام....و هزاران سلام بر همه دوستان خوبم......صبح 4 تیر ماه 1392 بر همه شما بخیر وشادیBig Grin

پیشاپیش تبریک بر همه کسانی که در این هفته کلیر خواهند شد و فریاد شادی سر خواهند داد.SmileSmile...همچون قبل دیدن شادی شما آرزوی من است ....به امید خبرهای خوب برای همه دوستان خوبمRolleyesRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-06-25 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  همين الان ceac را چك كردم
بچه ها بالاخره آپديت شدم 24 جون
خدايااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم

محمد جان اين آپديت رو به فال نيك بگير.
خدا صداي فريادهاتو شنيده.به اميد خبراي خوب.
به اميد خبراي خوب واسه همه بچه هاي روز بالايي.
همه.همه.همه...........
لاتاری 2013
سلام دوستان ما هم وارد ٥٠ روز شديم اميدوارم همه دوستان از جمله خودم بزودي كلير شوند الهي آمين
شماره کیس: 2013AS6900/كليرنس ٣ آگوست
تشکر کنندگان: hushmandco ، abloom_ma ، babak_1363 ، b_argi ، tajhizgaran ، Nasimmmm ، zohre02 ، 5ina ، rozelo ، AsemanAbee ، soruosh
با سلام به همه دوستان
دوستان کسی می تونه راهنمایی کنه که فرق برگه آبی با سفید یا صورتی چی ؟ آیا همشون همون FBI چک هستند ؟ پس چرا رنگ فرماشون فرق میکن ؟ چون جلوی خود من تو سفارت به یکی FBI چک خورد و برگش صورتی بود ولی به ما برگه آبی داد ؟
مرسی Smile
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، babak_1363 ، javid737 ، zohre02 ، morvarid1364 ، 5ina
دوستان سلام سلام چند روز پيش يه ايميل فرستادم به سفارت در مورد اون ستاره كه ديروز يه ايميل فرستادن كه امروز سايت رو نگاه كنم ستاره برداشته ميشه اما نگاه كردم هنوز هست اما تو سايت ceac ديروز اپديت شده به نظر شما چي كار كنم؟ 
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، javid737 ، zohre02 ، lilac ، yousef_eidi ، AsemanAbee ، soruosh ، Alirezaa2013
(2013-06-25 ساعت 11:01)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم، من یه اینترنت دیزلی رو خط ایرانسل دارم و میام اینجا :-‏)‏ تبریک ویژه میگم به دوستانی که کلیر میشن وخصوصأ داش محمد فضلی.... دوزتون دااااااااارررم :‏-)‏

بابک فرصت نمیشد بیام یقتو بگیرم. الان که آنلاینی یادم اومد که یقتو نگرفته بودم! خجالت نکشیدی بعد75 روز رفتی واسه ویزا ؟ آخه چجوری دلت اومد نری که بعدش کلیر بخوری دوباره. خدا نکشتت. برات یه ببعی نذر کردم.باز-کلیر که شدی زمینش میزنم برات.
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
درود به همه دوستان عزیز
با آرزوی بهترینها برای همه دوستان و امید به کلیر شدن همه، امروز بالاخره همه کارام تموم شد، حالا بعد از چند روز آمدم تا شاهد کلیر شدن دوستان باشم و از شادی شما شاد بشم، از امروز منتظرم تمام دوستانی که مدت زیادی در انتظار بودن کلیر بشن، خصوصا دوست خوبمون abloom_ma، جان خودم اگر این هفته کلیر بشه 5 تا درخت میکارم به نیت خدمت به طبیعت Big Grin، عکسشم آپ میکنم همه ببینن
2013AS59xx ‫(1 نفر) ღ دیدن قبولی: 1 می ღ ارسال فرم‌ها: July 07, 2012 با پستღ مصاحبه: 23 اپریل، ابوظبی ღ مقصد: Dallas, TX ☚ کلیر 9 جون ☛ با آرزوی کلیر شدن همه دوستان خوبم در مهاجرسرا
تشکر کنندگان: abloom_ma ، shatsi ، Szsanazsz ، babak_1363 ، javid737 ، zohre02 ، 5ina ، b_argi ، hushmandco ، mrbonbon ، lilac ، yousef_eidi ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان