کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
لیست منتظران جواب سفارن آنکارا در منتظر سرا درحال انفجاره خدایا بدادمون برسSad
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، jjbahale ، پدی ، e76779 ، hushmandco ، 5ina ، گل نهال ، tajhizgaran ، PARVIN_OMID ، r91 ، ojee ، leila_2013 ، Doe ، رجبعلی ، b_argi
(2013-06-27 ساعت 09:42)ma300me نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 09:37)e76779 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 09:28)ma300me نوشته:  خیلی ممنون که جواب سوال من رو کسی نداد! دوباره مینویسم شاید یکی جواب بده.
آیا همه کسانیکه چک میخورن یک بار روز مصاحبشون تو https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw== آپدیت میشن و یکبار دیگه روز فردای مصاحبشون ؟

سلام دوست عزیز،
بستگی به سفارت داره، معمولاً تا چند روز بعد از مصاحبه در سایت سیس آپدیت میشن(ممکنه همان روز یا 2 روز بعد).

سلام دوست گرامی
من دیدم مصاحبه شما آپریل بوده . شما فقط تو جون آپدیت شدین و تو ماه آپریل اصلا آپدیت نشده بودین؟آخه همه تاریخ آپدیتاتون که نوشتید جون هستش؟

دوست عزیز اولین آپدیت ما دو روز بعد از مصاحبه 16 آپریل بوده و بقیه در ماه جون!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: babak_1363 ، jjbahale ، پدی ، zohre02 ، hushmandco ، 5ina ، tajhizgaran ، ma300me ، رجبعلی ، b_argi
من همینجا جلوی همه قول میدم اگرکاردنیابرعکس شد ومردم آمریکا تولاتاری درایران برنده شدن کارشونو سریع انجام بدم تا مثل من مجبور نشن هی f5وsubmit بزنند.وبه مرز........گی برسنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-06-27 ساعت 10:25)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 10:23)پدی نوشته:  سلام حضور اینجانب را در بین خود پذیرا باشید دیروز ما هم برگه ابی خوشکله رو گرفتیم

خوش آمدید،
پدی جان شما که سابقه دارید Big Grin ممکنه امضاتونو یه کمکی ما ببینیم Smile بفهمیم این رفیقمون کجاییه Wink

و ما هم برگه آبی زیبا را از ابوذبی دریافت نمودیم با یک دنیا سوال
سلام به همه
با 48 روز انتظار خيلي خيلي اميد دارم كه فردا پاك و پاكيزه بشم
ببينيم ايروان فردا چكار ميكنه.....
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
(2013-06-27 ساعت 10:41)آیدا اس نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 10:25)babak_1363 نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 10:23)پدی نوشته:  سلام حضور اینجانب را در بین خود پذیرا باشید دیروز ما هم برگه ابی خوشکله رو گرفتیم

خوش آمدید،
پدی جان شما که سابقه دارید Big Grin ممکنه امضاتونو یه کمکی ما ببینیم Smile بفهمیم این رفیقمون کجاییه Wink

و ما هم برگه آبی زیبا را از ابوذبی دریافت نمودیم با یک دنیا سوال

دوستان تازه وارد خوش اومدید امیدوارم هرچه زودتر کلیر شین اگر مایلید اسمتون به منتظرسرا اضافه بشه مشخصاتتونو تاریخ مصاحبه کیس نامبر بدون دوشماره آخر و تعداد نفرات و محل مصاحبرو به دوست و مدیر گلمون امیرمهاجر عزیز ایمیل کنید تا ایشون زحمتشو بکشن .
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-06-27 ساعت 09:38)ma300me نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 01:09)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 00:38)ma300me نوشته:  سلام به همه منتظران گرامی
آیا همه کسانیکه چک میخورن یک بار روز مصاحبشون تو https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw== آپدیت میشن و یکبار دیگه روز فردای مصاحبشون ؟

سلام دوستم Smile من كه فرداي مصاحبم ابديت شدم ..البته بعضي از دوستان همونروز ابديت شدن ..ما كه نفهميديم حكمتش جي هست !!؟؟

سلام
خیلی ممنونم که جواب دادید . ما هم روز مصاحبه آپدیت شدیم و هم فرداش. کسی از دوستان میدونه حکمت این چیه؟ راستی امروز هم باز آپدیت شدیم . حکمت این یکی چیه؟

درودSmile من فكر ميكنم هر كيسي رو بر اساس شرايط و مشخصات فردي اون كيس بررسي ميكنن ، مثلا اكه كسي فرم ٩ سوالي داشته باشه يا همسر و كودكي جزء كيسش باشه خب تو روند ابديت شدن و كلير شدن تاثير ميذاره ..جزءيات فراواني داره ه فرمولش دست خودشونه و بس Smile من و شما و دوستان نبايد اهميت بديم Smile) البته خوبه كه اطلاعاتمون بالا بره ولي ايجاد حساسيت خوب نيست Smile))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
روز مصاحبه ساعت شش صبح فقط چندین خانواده ایرانی بودند وچند گربه عرب زبان ومقدار زیادی مگس فکر نکنم کسی را از قلم اتداختم

امیر جان مهاجر زحمتش را بکشید کیس من""84بود
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ديگه اين قوزك پا ياري رفتن نداااااااره ه ه ه ه[عکس: image003.gif]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-06-27 ساعت 11:48)Szsanazsz نوشته:  ديگه اين قوزك پا ياري رفتن نداااااااره ه ه ه ه
[عکس: image003.gif]

قوزک پا رو قبول دارم عزیزم.
ولی دلیل نمیشه به فکر مهره‌های گردنت نباشی.
شاید ویزا اومد و خواستیم با سر بریم. Wink
(2013-06-27 ساعت 12:50)zohre02 نوشته:  سلام دوستان ، دیروز تو یکی از پست ها دوستان خوندم که آنکارا درخواست ویزا های گردشگری را قبول نمی کنه البته امروز هر چی گشتم پیداش نکردم فکر کنم پاک شده ، آیا صحت داره چون اگه صحیح باشه می تونی خبری خوبی باشه؟
دوست عزيز بنده بودم ميخواستم براي شخصي وقت درخواست كنم كه پيغام ميداد در حال حاضر هيچ وقتي وجود نداره.حالا ممكنه علتش شلوغي سفارت باشه.حالا اينو ميشه خوب. تفسير كرد يا نه نميدونم چي بكم.فقط اينكه آنكارا هر حساب و كتابي رو به هم ريخته.يعني ابوظبي و بقيه شلوغ نيستن?حالا اينا شلوغ و الان هاي سيزن اون بنده خدا از 7 ماه پيش كه چند تا هاي سيزن رو رد كرده و خيلي چيزاي عجيب و غريب. كه اصلا هيچ تفسيري رو اجازه نميده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، SHABAH51 ، hushmandco ، babak_1363 ، jjbahale ، رجبعلی ، AsemanAbee ، noura ، b_argi ، zohre02
(2013-06-27 ساعت 12:50)zohre02 نوشته:  سلام دوستان ، دیروز تو یکی از پست ها دوستان خوندم که آنکارا درخواست ویزا های گردشگری را قبول نمی کنه البته امروز هر چی گشتم پیداش نکردم فکر کنم پاک شده ، آیا صحت داره چون اگه صحیح باشه می تونی خبری خوبی باشه؟

دوست داشتم بگم صحت داره!! اما حیف که نداره!! من تا 20 جون که اونجا بودم کلی متقاضی ویزای توریستی اونجا بودن، مخصوصاً خوده ترکا!! سفارت داره میترکه!!
متاسفانه برخورد خیلی بدی با دانشجویان ایرانی میشه! همه برو بچه های شریف و تهران، امیر کبیر... . سفارت تمام ترکارو اول راه میداد بعد تازه ساعت 3 که شد ، طرف اومد اینور رو نگاه کرد انورم نگاه کرد از بقال محلم پرسید که ویزا نمی خواد، یارو گفت نه!! تازه این بچه هارو راه داد داخل سفارت!!Sad چی بودیمو چی شدیم!! ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!

خبر دیگه اینکه کیس های خانوادگی که از آلمان اقدام می کردن ، از این پس باید از طریق آنکارا اقدام کنن و آلمان (سفارت آمریکا) از 3 هفته پیش دیگه کیس جدیدو قبول نمیکنه!!
اما بازم میگم درست میشه... همانا خدا با صبر پیشه کنندگان هست Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، gifa ، hushmandco ، leila_2013 ، Szsanazsz ، shatsi ، e76779 ، hana_fd ، mehrrdad ، r91 ، AsemanAbee ، noura ، b_argi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، dove
بچه ها من 25 جون کلیر شدم ولی 14 جولای میتونم برم برای ویزا یعنی 19 روز بعد آیا اشکال داره کسی بوده که 20 روز بعد بره و اذیت کنند یکی جوابم رو بده . شاید بتونم 7 جولای خودمو برسونم اگه نشه مجبورم 19 جولای برم . آیا به سفارت ایمیل بزنم و اطلاع بدم که اون تاریخ میام ؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، babak_1363 ، yousef_eidi ، hushmandco ، Szsanazsz ، mehdi didam ، Ali.US ، b_argi ، ابی هانی ، zohre02
(2013-06-27 ساعت 12:27)aliroz نوشته:  هم سلولي هاي گرامي سلام
از تمام هم سلولي ها يا آنهايي كه بسلامت از اين سلول نجات يافته اند
خواهشمندم متن جواب كلير شدن در سايت سفارت را اگر مقدور است
در اين صفحه قرار دهيد
با تشكر شاد باشيد

dear felani!
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.

(2013-06-27 ساعت 12:27)aliroz نوشته:  هم سلولي هاي گرامي سلام
از تمام هم سلولي ها يا آنهايي كه بسلامت از اين سلول نجات يافته اند
خواهشمندم متن جواب كلير شدن در سايت سفارت را اگر مقدور است
در اين صفحه قرار دهيد
با تشكر شاد باشيد

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، 5ina ، jjbahale ، رجبعلی ، b_argi ، گل نهال ، aliroz ، zohre02
گویا در تاپیک از هر دری یه وری شایع شده انتظار کلیرنس توان ما را بریده!
آی ام پلیزد تو اینفورم اوریبادی که من هنوز سر پام! حتی با وجود ۲۳ ماه انتظار طاقت فرسا! Big Grin (توضیح: روایت است منتظرسرا هر روزش برابر با یکماه در دنیا است)
شاهد هم دارم! همه‌اش دارم سایت کلیرنس آنکارا رو چک میکنم درحالیکه خودم ایروان مصاحبه شدم. فعلا دارم به جای یه عزیز دیگه انتظار میکشم.
و اما! چرا چنین شایعاتی منتشر شده اونجا؟! این چرا رو هم بذارید کنار چراهای دیگهٔ اون تاپیک. من ترجیح میدم اونجا رو بسپارم به مهمانان جدیدش.
از طرفی دوست دارم اینجا در کنار منتظرین باشم تا اونجا ویستینگ تایم کنم و اسباب ناراحتی خودمو فراهم کنم.
آها مسأله دیگه اینکه مجبورم به دلیل وظایف محوله پستهای اونجا رو بخونم! از این بابت خیلی راضی نیستم. ولی چه میشه کرد دیگه. اون تاپیک رو دست من و سعیده. به قول شیرازیها سر جازیمونه. (سر جهاز یا سر جهیزیه، تفسیر و ریشه یابیش با خودتون)
ایضا میخوام بگم حالم خوب خوبه. به جز انتظار مرگباری که از ۱۴ ماه پیش تا الان نه شکلش فرق کرده و نه شدتش. به همون لذت بخشی که بوده هست هنوزم. Big Grin
ای جانم. فردا ویک‌انده امشب نشد فردا چه شود!
از اینکه به هذیانات این حقیر گوش دادید منت گذاشتید بر سرم.
الان کاملا معلوم شد که حالم خوبه دیگه نه؟! دیگه تردیدی برای هیچکس باقی نذاشتم؟! خوبه. خیالم راحت شد. به قول گیون من برم F5.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان