کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-27 ساعت 13:42)raham نوشته:  با سلام به همه منتظران محترم
یک سوالی برام پیش اومده. ما که کیسمون با ستاره کلیر شده تا 13 سپتامر وقت گذاشته برای گرفتن ویزای کلیر شده. حالا اگه تا اون موقع * برداشته نشه چی می شه؟ البته بگم که اون ویزایی که صادر شده رو گرفتیم.

اون تاریخ برای کیس کلیر شده بوده و ویزاش هم صادر شده. اما وقتی نفر دوم هم کلیر بشه قطعا تاریخ جدیدی برای اکسپایر پروسه اداریش خواهند گذاشت. اگر هم نذاشتند شک نکن که فراموش شده. نگران نباش.
من کلیر نشدم ؟ Big Grin ای بابا .. خسته شدم حوصله ام سر رفت .. 22 ماهه الافیم .... Big Grin
پیوست : خدمت امیر مهاجر عزیز Big Grin
همین امروز عایا ؟ Tongue
ایشالا Shy
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-27 ساعت 13:07)leila_2013 نوشته:  کسی می دونه معمولا آنکارا چه ساعتهایی کلیر میکنه ؟؟؟؟
تا حالا عصر هم کلیر کرده ؟؟؟

متأسفانه ساعت مشخصی نداره.
هم ایروان هم آنکارا از صبح داشتیم حدودای ۹ تا شب حدودای ۹.
(2013-06-27 ساعت 14:22)Given نوشته:  من کلیر نشدم ؟ Big Grin ای بابا .. خسته شدم حوصله ام سر رفت .. 22 ماهه الافیم .... Big Grin
پیوست : خدمت امیر مهاجر عزیز Big Grin
همین امروز عایا ؟ Tongue
ایشالا Shy

چه حلالزاده‌ای پسر. تو همین پست قبلی اسمتو آوردم!
(2013-06-27 ساعت 14:03)honey rahmati نوشته:  بچه ها من 25 جون کلیر شدم ولی 14 جولای میتونم برم برای ویزا یعنی 19 روز بعد آیا اشکال داره کسی بوده که 20 روز بعد بره و اذیت کنند یکی جوابم رو بده . شاید بتونم 7 جولای خودمو برسونم اگه نشه مجبورم 19 جولای برم . آیا به سفارت ایمیل بزنم و اطلاع بدم که اون تاریخ میام ؟
دوست من شما سریع برو!! کار دارمو این حرفا رو هم بزار کنار!!! وگرنه ممکنه کلیرنس مجدد خدایی نکرده نصیبت بشه!! اینکه نمی تونمو ، کار دارمو ، از این حرفا در نهایت ممکنه به ضرر شما تمام بشه!
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-06-27 ساعت 14:13)امیر مهاجر نوشته:  گویا در تاپیک از هر دری یه وری شایع شده اتظار کلیرنس توان ما را بریده!
آی ام پلیزد تو اینفورم اوریبادی که من هنوز سر پام! حتی با وجود ۲۳ ماه انتظار طاقت فرسا! Big Grin (توضیح: روایت است منتظرسرا هر روزش برابر با یکماه در دنیا است)
شاهد هم دارم! همه‌اش دارم سایت کلیرنس آنکارا رو چک میکنم درحالیکه خودم ایروان مصاحبه شدم. فعلا دارم به جای یه عزیز دیگه انتظار میکشم.
و اما! چرا چنین شایعاتی منتشر شده اونجا؟! این چرا رو هم بذارید کنار چراهای دیگهٔ اون تاپیک. من ترجیح میدم اونجا رو بسپارم به مهمانان جدیدش.
از طرفی دوست دارم اینجا در کنار منتظرین باشم تا اونجا ویستینگ تایم کنم و اسباب ناراحتی خودمو فراهم کنم.
آها مسأله دیگه اینکه مجبورم به دلیل وظایف محوله پستهای اونجا رو بخونم! از این بابت خیلی راضی نیستم. ولی چه میشه کرد دیگه. اون تاپیک رو دست من و سعیده. به قول شیرازیها سر جازیمونه. (سر جهاز یا سر جهیزیه، تفسیر و ریشه یابیش با خودتون)
ایضا میخوام بگم حالم خوب خوبه. به جز انتظار مرگباری که از ۱۴ ماه پیش تا الان نه شکلش فرق کرده و نه شدتش. به همون لذت بخشی که بوده هست هنوزم. Big Grin
ای جانم. فردا ویک‌انده امشب نشد فردا چه شود!
از اینکه به هذیانات این حقیر گوش دادید منت گذاشتید بر سرم.
الان کاملا معلوم شد که حالم خوبه دیگه نه؟! دیگه تردیدی برای هیچکس باقی نذاشتم؟! خوبه. خیالم راحت شد. به قول گیون من برم F5.
امیر جون .. به نظر من تاپیک رو تحویل دوستمون آی کمالی بده .. والسلام ... ایشون تو کار خود تاپیک پر کنیه .... یه دو تا دسترسی هم بدی .. خودش می نویسه ، خودش جواب میده ، اخطار میده ، پاک میکنه .. کلا حال میکنه Big Grin
شوخی می کنم آی کمالی .. نیای اینجا کله مون رو بکنی یه وقتی ..خودمون داغونیم ... Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
(2013-06-27 ساعت 14:03)honey rahmati نوشته:  بچه ها من 25 جون کلیر شدم ولی 14 جولای میتونم برم برای ویزا یعنی 19 روز بعد آیا اشکال داره کسی بوده که 20 روز بعد بره و اذیت کنند یکی جوابم رو بده . شاید بتونم 7 جولای خودمو برسونم اگه نشه مجبورم 19 جولای برم . آیا به سفارت ایمیل بزنم و اطلاع بدم که اون تاریخ میام ؟

نگران نباش دیر نمیشه اگه 7 جولای برین منم تو اون تاریخ هستم.Wink
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز

تشکر کنندگان: 5ina ، hushmandco ، honey rahmati ، nnhh ، Szsanazsz ، b_argi ، ابی هانی
(2013-06-27 ساعت 10:13)ali.rajabi12 نوشته:  سلام دوستان به امید به پایان رسیدن دوران انتظار. نزدیک 170 روز ه که منتظرم ...بدون هیچ آپدیتی
امیدوارم بدون آپدیت کلیر شیم همه با هم در یک اعلام نتیجه انقلابی ... دوست عزیز ظاهرا ما ژانویه ایها در انفجار سفارت یک بلایی سر پرونده هامون آمده..امیدوارم همه شادی کلیر شدن را تجربه کنیم.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
تشکر کنندگان: Given ، babak_1363 ، SHABAH51 ، 5ina ، hushmandco ، dana ، leila_2013 ، r91 ، e76779 ، رجبعلی ، Szsanazsz ، mehdi didam ، AsemanAbee ، noura ، b_argi ، Alirezaa2013 ، zohre02
دوستان این صفحه ای که کلیر شده های ایروان رو می زنه تعداد افرادش خیلی کمه، امروز هم که همه ستاره دارن، این صفحه درسته؟ همین یه صفحه است یا جای دیگه هم هست؟
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: hushmandco ، babak_1363 ، b_argi
(2013-06-27 ساعت 13:22)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 12:53)سو سو نوشته:  پس این رتبه ها دست شماست امیر مهاجر خان Smile منو بگو چقدر حسودی می کردم به رتبه بالایی ها !!!! حالا چرا من تازه 1 شدم؟!TongueSmile

واللهِ باللهِ هیچی دست من نیست!
منم مثل بقیه فقط میتونم یک رتبه بدم. روی رتبه هر کس کلیک کنی میبینی کیا بهش رتبه دادند.
برای اینکه این پستم رو یه جوری ربط بدم به این تاپیک آرزو میکنم هر چه زودتر کلیر بشی. Big Grin

خيلي باحال بود.بعضي وقتها 2 تا پست هر چند بيربط اما بامزه. بد نيست.خيليم خوب خيليم عالي.
به اميد اينكه زودتر كلير بشيدBig Grin
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، hushmandco ، e76779 ، سو سو ، b_argi
(2013-06-27 ساعت 14:38)Sany58 نوشته:  دوستان این صفحه ای که کلیر شده های ایروان رو می زنه تعداد افرادش خیلی کمه، امروز هم که همه ستاره دارن، این صفحه درسته؟ همین یه صفحه است یا جای دیگه هم هست؟

درسته، همین چند روز پیش کیسهای قدیمی رو از توش حذف کردند، خلوت شد.
ستاره هم آش کشک خاله است برای ایروان. توضیحش اینه که هر مدرکی که تو کارت نوشته بیاری با خودت بیار. همین. با ستاره آنکارا فرق داره.
(2013-06-27 ساعت 14:38)Sany58 نوشته:  دوستان این صفحه ای که کلیر شده های ایروان رو می زنه تعداد افرادش خیلی کمه، امروز هم که همه ستاره دارن، این صفحه درسته؟ همین یه صفحه است یا جای دیگه هم هست؟

آره دوستم همینه و باید یک ستاره داشته باشه یعنی تاکید کرده زودتر با برگه و مدارک خواسته شده برن واسه ویزا یک ستاره اونجا با آنکارا فرق می کنه هر سفارتی یه قانونی داره Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: hushmandco ، امیر مهاجر ، پدی ، babak_1363 ، ald ، رجبعلی ، rouzbehdarvishi ، b_argi
خدایا همه ما را کلیر کن مردیم از انتظار فقط یک روز گذشت
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
هنوز دبی هستم منتظر پرواز روزی که داشتم دبی میامدم تو فرودگاه بودم سرایدار خونمون زنگ زد زود بیالوله اب واحد ما ترکیده حالا ببین من اونور پاسپورت چک بودم چه میتونستم بکنم بقیه ماجرا در قسمت بعد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
من ایروان مصاحبه داشتم، اگه کلیر بشم، بدون ایمیل و هیچ سوالی باید برم اونجا؟ هزینه سفر برای من زیاد تموم میشه، ممنون میشم راهنمایم کنین، نمیخام برم اونجا و بعد بگن باید فلان مدرک رو هم بیاری!!
تشکر کنندگان: javid737 ، babak_1363 ، hushmandco ، b_argi
با سلام و درود خدمت همه دوستان عزیز.من امیر هستم تاپیک های من در سال گذشته زیاد و بسیار فعالتر بودم حال مشکل بزرگی هست که امیدوارم مثل همیشه باراهنماییهای شما من هم به حل مشکلم نایل آیم.
دوستان خوبم، سال گذشته مادر من که حدود 60سالشونه برنده شد وطی چند ماه با گذر از مسایل متعددی که در تکمیل فرمها و مدارک و ترجمه وضمانت مالی و ...(که خودتان بهتر میدانید) با دقت بسیارزیاد توانستیم کلیه مدارک را بفرستیم و حدود 20 دی ماه هم جهت مصاحبه به همراه پدر راهی آنکارا شدیم .مصاحبه هم به گفته خودشان خوب بود ولی برگ صورتی دریافت کردند وحتی زمانی که پدرم از علت برگه صورتی پرسیدند ، آفیسر خانم در جواب گفته که علت خاصی ندارد و فقط چون سرمان شلوغ است می خواهیم بررسی ها با زمان و دقت بیشتری صورت گیرد ( یعنی علتی برای منفی بودن اظهار نکرده گواینکه برگه هم قرمز نبوده ) خلاصه از آن موقع تا الان هیچ خبری نشده .من تقریبا" هرروز لیست آپدیت های سفارت را می بینم ولی هنوز اسم ما اعلام نشده . نمیدانم چه کنیم . افرادی که از اقوام ما حدود یک ماه بعد برای مصاحبه رفتند بعد از 3ماه اسامی شان اعلام شد .باورکنید اصلا" لاتاری هم هیچ .وقتی یاد مراحل طاقت فرسایی که تا نزدیک های صبح پای کامپیوتر و با کمک مهاجرسرا مراحل کار رو با دقت سپری می کردم و اینکه با چه مکافاتی موجودی بانکی رو جور کردیم و سه نفری رفتیم آنکارا و ... یادم می افته ها ... کاملا" به هم میریزم .
لذا خواهشا" فقط بگویید چطور پیگیری کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ممکنه منفی شده ؟؟؟ مگه خبر نمی دن ؟؟؟
چه کاری از ما ساخته است ؟؟؟
ممنونم : امیر AMIR2852@YAHOO.COM
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy:
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shaso ، AsemanAbee ، hushmandco ، e76779 ، leila_2013 ، mehrrdad ، noura ، پدی ، b_argi ، رجبعلی ، rezajoon ، dove

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان