موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 14:03)honey rahmati نوشته: بچه ها من 25 جون کلیر شدم ولی 14 جولای میتونم برم برای ویزا یعنی 19 روز بعد آیا اشکال داره کسی بوده که 20 روز بعد بره و اذیت کنند یکی جوابم رو بده . شاید بتونم 7 جولای خودمو برسونم اگه نشه مجبورم 19 جولای برم . آیا به سفارت ایمیل بزنم و اطلاع بدم که اون تاریخ میام ؟
نگران نباش دیر نمیشه اگه 7 جولای برین منم تو اون تاریخ هستم.
**CN: AS2013000073
تعداد نفرات کیس:2
شهر : تبریز
رویت قبولی:Sep 1 , 2012
ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL
مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی - کلیرنس 42 روز
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 10:13)ali.rajabi12 نوشته: سلام دوستان به امید به پایان رسیدن دوران انتظار. نزدیک 170 روز ه که منتظرم ...بدون هیچ آپدیتی
امیدوارم بدون آپدیت کلیر شیم همه با هم در یک اعلام نتیجه انقلابی ... دوست عزیز ظاهرا ما ژانویه ایها در انفجار سفارت یک بلایی سر پرونده هامون آمده..امیدوارم همه شادی کلیر شدن را تجربه کنیم.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا همه ما را کلیر کن مردیم از انتظار فقط یک روز گذشت
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز دبی هستم منتظر پرواز روزی که داشتم دبی میامدم تو فرودگاه بودم سرایدار خونمون زنگ زد زود بیالوله اب واحد ما ترکیده حالا ببین من اونور پاسپورت چک بودم چه میتونستم بکنم بقیه ماجرا در قسمت بعد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من ایروان مصاحبه داشتم، اگه کلیر بشم، بدون ایمیل و هیچ سوالی باید برم اونجا؟ هزینه سفر برای من زیاد تموم میشه، ممنون میشم راهنمایم کنین، نمیخام برم اونجا و بعد بگن باید فلان مدرک رو هم بیاری!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و درود خدمت همه دوستان عزیز.من امیر هستم تاپیک های من در سال گذشته زیاد و بسیار فعالتر بودم حال مشکل بزرگی هست که امیدوارم مثل همیشه باراهنماییهای شما من هم به حل مشکلم نایل آیم.
دوستان خوبم، سال گذشته مادر من که حدود 60سالشونه برنده شد وطی چند ماه با گذر از مسایل متعددی که در تکمیل فرمها و مدارک و ترجمه وضمانت مالی و ...(که خودتان بهتر میدانید) با دقت بسیارزیاد توانستیم کلیه مدارک را بفرستیم و حدود 20 دی ماه هم جهت مصاحبه به همراه پدر راهی آنکارا شدیم .مصاحبه هم به گفته خودشان خوب بود ولی برگ صورتی دریافت کردند وحتی زمانی که پدرم از علت برگه صورتی پرسیدند ، آفیسر خانم در جواب گفته که علت خاصی ندارد و فقط چون سرمان شلوغ است می خواهیم بررسی ها با زمان و دقت بیشتری صورت گیرد ( یعنی علتی برای منفی بودن اظهار نکرده گواینکه برگه هم قرمز نبوده ) خلاصه از آن موقع تا الان هیچ خبری نشده .من تقریبا" هرروز لیست آپدیت های سفارت را می بینم ولی هنوز اسم ما اعلام نشده . نمیدانم چه کنیم . افرادی که از اقوام ما حدود یک ماه بعد برای مصاحبه رفتند بعد از 3ماه اسامی شان اعلام شد .باورکنید اصلا" لاتاری هم هیچ .وقتی یاد مراحل طاقت فرسایی که تا نزدیک های صبح پای کامپیوتر و با کمک مهاجرسرا مراحل کار رو با دقت سپری می کردم و اینکه با چه مکافاتی موجودی بانکی رو جور کردیم و سه نفری رفتیم آنکارا و ... یادم می افته ها ... کاملا" به هم میریزم .
لذا خواهشا" فقط بگویید چطور پیگیری کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ممکنه منفی شده ؟؟؟ مگه خبر نمی دن ؟؟؟
چه کاری از ما ساخته است ؟؟؟
ممنونم : امیر AMIR2852@YAHOO.COM
هرینه های اولیه(پست و دارالترجمه): 000 500 2 ریال.
هزینه دکتر (دونفر) 460 دلار.
پرواز ماهان،هتل گولد.
[font=Times New Roman](امیدوار باشین).:[/font]shy: