کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 12:50)mehdi didam نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 11:52)mazerati نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: arash_r15، behnam7، dali، fatimamolaee، fayadegar، jjbahale، mazerati، mehdi didam، mino2013، nasim19، nnhh، r91، r_ent، soroushmm، vahideh.jo، zohre02، 1 مهمان
واقعا هممونو از زندگی انداختند

زنـــدگـــی ؟؟؟؟ این که گفتی چی هست داداش ؟؟؟Big GrinBig Grin خوراکیه ؟ پوشاکه ؟ کجا پیدا میشه ؟ کاربردش چیه ؟ به چه دردی میخوره ؟ آها حالا یادم اومد !!! فکر کنم قبلا" نا اسمش روشنیده بودم ، اما خودش رو هنوز ندیدم !!! خدا کنه یه روز چشمم به جمالش روشن بشه !

آقا مهدی سلام
زندگی مندگی رو بیخیال شو ، که با رفتن دوست عزیزمون آسمان آبی شما به رتبه اول و بنده به رتبه دوم ( بدون در نظر گرفتن ستاره دارها) در منتظر سرا ارتقاء پیدا میکنیم CoolBig GrinTongue
پس به افتخار خودمون هی بیب هورااااااااااااااااااااااااااااااا هی بیب هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-29 ساعت 12:49)آرش کمانگیر نوشته:  سلام دوستان .من کلیر شدم و پاسمو فرستادم برای گرفتن ویزا .اگه حدودا 26 خرداد پاس رسیده باشه سفارت ، چقدر طول می کشه تا ایشو بشه سایت سیس ؟و وقتی کار ویزا خوردن توی پاس تموم شد سایت سیس ایشو اعلام می کنه؟

دوست عزیز به محض ایشود شدن ویزاتون در سایت ceac اعلام میشه... البته قبل از ایشود هم ceac واسه تمام افراد کیس آپدیت میشه... اگر آپدیت شدید به این معناست که روز قبلش پاسپورت هاتون تحویل سفارت داده شده و معمولاً یک یا دو روز بعد ایشود میشه...(بدون در نظر گرفتن روزهای تعطیل)
منتظرسرا
[عکس: 97527822181906192188.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
خداياااااااااااااااااااااااااا
نوكرتم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-06-29 ساعت 12:37)parsush نوشته:  کسی از سفارت ایروان خبری نداره؟ دو هفتست کم پیدا شدن! کلیر مهم نیست من نگران خودشونم! Big Grin Wink
پرستو جان نگران نباش من دارم میرم ایروان پیششون، فکر نکنی بخاطر مصاحبه میرم ها، میرم ببینم اینا زنده هستن یا مردن که هیچ خبری ازشون نیست Wink
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 14:15)rira1982 نوشته:  آپدیت های سایت آنکارا به زبان ترکی را کجا می شه دید؟

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
من چند تایی هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریک به برو بچه های صبور این پیج . اونایی که کلیر شدن . و اونایی که کلیر نشدن ولی از نظر من کلیر تر از این بچه ها وجود نداره بدهکارم
8XXX * ایروان
(2013-06-29 ساعت 14:11)گل نهال نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 12:37)parsush نوشته:  کسی از سفارت ایروان خبری نداره؟ دو هفتست کم پیدا شدن! کلیر مهم نیست من نگران خودشونم! Big Grin Wink
پرستو جان نگران نباش من دارم میرم ایروان پیششون، فکر نکنی بخاطر مصاحبه میرم ها، میرم ببینم اینا زنده هستن یا مردن که هیچ خبری ازشون نیست Wink
پرستو جان سعید که رفته بود ویزارو بگیره میگفت سفارت انقدر شلوغ بوده که میزاشته یه عده بیان بیرون بعد راه میداده داخل یعنی در این حد Big Grin
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
برو بچه هایه آمار . لطفا منبع اطلاعاتی بزارید در مورد هر حرفی که میزنید . 3500 رو از کجا آوردی .
لطفا حرف های مثبت بزنید .
اوباما که هر روز زنگ میزنه . من ریجکتش میکنم .

آقایون خانوما . دوستای خیلی گلم . چه اونایی که رتبه دادن و چه اونایی که ندادن . برای همتون آرزوی موفقیت دارم . هر کجا که هستین . تشکر به خاطر رتبه های خوبتون . از همین تربون اعلام میکنم که همتون رو دوست دارم . ممنون به خاطر تک تک کمک هایی که به همدیگه میکنید .
8XXX * ایروان
امروز میرم آرایشگاه موهامو کژوال بزنم بعد برم حموم . بد ناخون هامو بگیرم . به به . بو شامپو بدم . به به . چه پسری . 1 کمی خودم و کلیر کنم . والا اااااااااااااا با این نوناشون .
8XXX * ایروان
تبریک و هوررررررررااااااااااا برای دوستان کلیر شده آنكارا.
دوستان ابوظبي فردا كلير داريم اونم از پيشكسوتا
yaszamansani و e76779 به همراه چند كيس ديگه.
البته ابوظبي روز 27 ژوئن 2013AS62xx رو با 85 روز انتظار كلير كرد.
معلومه پيشكسوتارو از ياد نبردن.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-06-29 ساعت 12:40)آرش کمانگیر نوشته:  سلام علی جان هنوز خبری نشد از ویزای شما ؟شما هم مدت زیادیه فرستادید پاستونو ؟[/align]

قابل توجه دوستانی که خودشون نمی خوان برای گرفتن ویزا برن ابوظبی:
من و یکی دو نفر دیگه از جمله آرش کمانگیر عزیز پاس هامونو دادیم به آژانس های مسافرتی مختلف که کار گرفتن ویزا (یا به قول خودشون پیک آپ ویزا!) رو انجام می دن اما با گذشت حدود 3 هفته هنوز خبری نیست و توی سایت سیس هم هنوز عبارت administrative processing به issued تبدیل نشده. با پی گیری های من از آژانس، بهم گفتن که پاسپورت من 16 جون به سفارت تحویل داده شده و این کار دو هفته کاری طول می کشه (این رو یه آژانس دیگه هم بهم گفته بود که البته با زمان 4 تا 7 روز که وب سایت ابوظبی گفته خیلی تفاوت داره).
من خودم سه احتمال می دم:
1- آژانس ها معمولا صبر می کنن چند تا پاسپورت رو با هم بفرستن ابوظبی که این باعث می شه کار طول بکشه
2- احتمالا سفارت برای پاسپورت هایی که از طریق شخص دیگه ای به جز صاحب پاسپورت فرستاده شده، خیلی خودشو موظف نمی بینه که زود ویزا رو بزنه توی پاس
3- احتمالا اون تعداد محدود ویزایی که در هر ماه به سفارت اختصاص داده می شه تموم شده و باید تا ماه جدید صبر کنیم

درهرحال من توصیه می کنم حتما خوتون برای گرفتن ویزا اقدام کنین (گرچه هزینش حدود 6 برابر بیشتره!) تا مثل ما دچار پروسه اضطراب آور کلیرنس 2 نشید!
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
سلام به دوستان عزیز
من بالاخره دیشب با سلام و صلوات برگشتم.این سفر ما نزدیک بود سفر آخرت باشهBig Grin.آخه دیروز که داشتیم برمیگشتیم بعد از تیک آف هنوز 5 دقیقه نشده بود که هواپیما رو آسمون شروع کرد به بندری زدن و یکی از موتورهای هواپیما از کار افتاد و خلاصه با کلی نذر و نیاز فرود اضطراری کرد.خدا رو شکر هیچ کسی هم هیچ عذرخواهی نکرد و هیچ آمبولانس و آتش نشانی هم در کار نبود و همه چیز مرتب و منظم پیش رفت و ما هم با 7 ساعت تاخیر بالاخره ساعت 12 رسیدیم.
کلا این سفر از اولش هم کوفت ما شد.از موبایل جا گذاشتن بنده تا بقیه ماجرا.بگذریم
من هیچ وقت فکر نمیکردم که اینجا انقدر بیارزمBig Grin.آخه همونروزی که ما رفتیم و من موبایلم رو تو ماشین آژانس جا گذاشتم بعد از ظهرش کلیر شدیم و همه دنبال من بودن و من دنبال همه
تا اینکه ساعت 10 شب بالاخره من از طریق بهزاد عزیز و امیر مهاجر نازنین فهمیدم که کلیر شدیم.اما واقعیت اینجاست که من خیلی خودم منتظرش بودم اما تصمیم نداشتم به احترام دوستان نازنینم ساناز،محمد فضلی و دیگر دوستان روز بالایی هیچ هورایی بکشم و اعلام عمومی کنم چون واقعیت اینه که بچه های اینجا وقتی همه از ته دل هورا میکشن که همه کلیر شده باشن.در نهایت قسمت این بود که من بدون حضور خودم و با لطف خدا و پیگیری دوستان بفهمم و در نهایت همه فهمیدن و اعلان عمومی شد
بهر حال جا داره اینجا از همه دوستانی که با تماس شدیدا دنبال من بودند، اس ام اس دادند، با پیام خصوصی به من تبریک گفتند، با رتبه به من تبریک گفتند، پست تبریک گذاشتن ، هورا کشیدن ، با زدن دکمه تبریک و تشکر من رو همراهی کردند و خلاصه از همه صمیمانه تشکر کنم.من واقعا فکر نمیکردم که انقدر اینجا دوست نازنین داشته باشم که به من فکر میکنن و خدا رو شکر کلیر من باعث شد تا من دوستان نازنینم رو بهتر بشناسم و از همه ممنونم
امیدوارم شادیهامون هر چه زودتر با هورای همگی کامل بشه و لذت موفقیتهای دسته جمعی نصیب هم بشه
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-06-29 ساعت 15:54)ALNB نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 12:40)آرش کمانگیر نوشته:  سلام علی جان هنوز خبری نشد از ویزای شما ؟شما هم مدت زیادیه فرستادید پاستونو ؟[/align]

قابل توجه دوستانی که خودشون نمی خوان برای گرفتن ویزا برن ابوظبی:
من و یکی دو نفر دیگه از جمله آرش کمانگیر عزیز پاس هامونو دادیم به آژانس های مسافرتی مختلف که کار گرفتن ویزا (یا به قول خودشون پیک آپ ویزا!) رو انجام می دن اما با گذشت حدود 3 هفته هنوز خبری نیست و توی سایت سیس هم هنوز عبارت administrative processing به issued تبدیل نشده. با پی گیری های من از آژانس، بهم گفتن که پاسپورت من 16 جون به سفارت تحویل داده شده......

ALNB عزیز اگر پاسپورت شما 16 جون به سفارت تحویل داده شده باشه باید به تاریخ 17 یا 18 جون در ceac آپدیت شده باشید و بطور معمول در 18 یا 19 جون ایشود شده باشه اگر در غیر این صورت هست شاید هنوز پاسپورت های شما از طریق آژانسی که کارهاتون رو انجام میده به سفارت تحویل داده نشده و بهتره از طریق آژانس پیگیری کنید... kasrafo عزیز هم از طریق یکی از افرادی که کار پیک آپ ویزا رو انجام میدهند برای ویزاشون اقدام کرده بودند که بدلیل خونسردی بیش از اندازه اون شخص تا ویزا و پاسپورت ها بدستشون رسید حدوداً 20 روز طول کشید...
به عبارتی این هم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره...! ولی توصیه من به دوستان خوبم اینه که بعد از این همه انتظار خودتون شخصاً برای گرفتن ویزا اقدام کنید تا متحمل استرس و انتظار بیشتری نشید...
سلام دوستان تبریک به همه به خصوص کلیر شده ها
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟
تشکر کنندگان: b_argi ، houmanmir ، amairmonre ، dove ، Ehsan1358 ، زری وحدتی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان