کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-30 ساعت 13:30)kamela نوشته:  بچه ها سایت انکارا اپدیت شده؟من میبینم نشده ولی شما دارین بهم تبریک میگین!!!!! توروخدا بگین جریان چی؟؟؟؟؟بابا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

سایت ترکی آپدیت شد,

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
2013AS00005xxx •
دوصتان عضیض ، ذاهرا طنها فردی که سماره پرونده اش با 54 سروع میشه ما هسطیم.
فردا دوسنبه وارد نودمین روض انتظارمون میشیم و چون ایروان ممکنا اوپدیت داشته باشه میترصم سایط رو نگاه کنم و از ذوق سکته ناقص بزنم.؟؟؟؟
از کلیه دوشتان و آسنایان و اعزای مهترم درخواست ماشود با روعیت یه که شماره ای با شورع 54 مراطب را در ارز 24 شاعت آهسته آهسته بگویند که طرف انفارکتوس نکنه.Wink مرصی .... ازت زیاد
دوستان تعجب نفرمایید. تغییر ادبیات بعد 90 روز طبیعی و بستگی به ظرفیت افراد دارهShy
یه تبریک توپ هم نثار دوستان کلیر شده
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
میگم عجب کاری داریم میکنیم,6صبح تا 3 بعدازظهر:مهاجرسرا......5بعدازظهرتا12شب :مهاجرسرا.......

چی میخوریم وچه جوری کار میکنیم بماندCool[/color]
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام
ما امروز ابوطبی کلیرنس خوردیم. در کجا باید توی منتطرسرا تبت نام کرده؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: mlo ، امیر مهاجر ، jazirehh ، mrbonbon ، babak_1363 ، abloom_ma ، رجبعلی ، b_argi ، Nasimmmm ، dana ، usa lover ، amir82 ، maryam_a ، dove ، sce ، MEHDIREZAEI
(2013-06-30 ساعت 13:50)آرش کمانگیر نوشته:  سلام بهزاد جان .نه داداش .نمی دونم چرا انقدر طول کشید.چند تا از بچه هام دقیقا همینطوری شدن .گفتن تا 14 روز کاری .من فقط 12 june آپدیت دارم .16 june پاس رسیده .هنوزم که هیچ .

سلام آرش جان،
حتماً از آژانس پيگيري كن، نبايد زمان زيادي طول ميكشيد، معمولاً از زمان تحويل پاسپورت به سفارت تا 3 روز ويزا صادر و در سايت سيس ايشود ميشه.
من فكر كنم آژانس پاس هارو به موقع تحويل نداده سفارت!
اميدوارم هر چه زودتر ويزاتو بگيري‏، ما رو بيخبر نذار.Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-06-30 ساعت 13:51)zavosh نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 13:30)kamela نوشته:  بچه ها سایت انکارا اپدیت شده؟من میبینم نشده ولی شما دارین بهم تبریک میگین!!!!! توروخدا بگین جریان چی؟؟؟؟؟بابا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

سایت ترکی آپدیت شد,

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html

بچه ها من یه سوال دارم و اون اینه که من تو سایت ceac چند تا از این شماره ها رو چک کردم ولی هنوز همون اپدیت 25 جون و administrative processing هستن. چراااااااااااااااااااا؟
تشکر کنندگان: kamela ، Mehrdadordi ، n51 ، zavosh ، zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، گل نهال ، sce
(2013-06-30 ساعت 14:36)love_everlife نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 14:33)soroushmm نوشته:  دوستان و جوانان اصفهان دارالترجمه سپاهان مدارک رو به ترکی ترجمه میکنه.برای آدرس و تلفن پیغام خصوصی بدین.

مگه احتیاجی به ترجمه ترکی هم هست ؟؟؟!!!!

بچه هایی که قبلا" رفتن گفتند خوبه که باشه.بحرحال شما که ترکیه بودید, دیدید وضع آنجا را. کار از محکم کاری عیب نمیکنه.
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: jjbahale ، n51 ، zohre02 ، رجبعلی ، b_argi ، maryam_a ، sce
پيشكسوتان گرامي با سلام
اين پيام را دريافت كردم
اما سايت سيس خودم را پرسس و همسره ريدي شده

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the
***2013AS7 ‫(٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
(2013-06-30 ساعت 15:34)aliroz نوشته:  پيشكسوتان گرامي با سلام
اين پيام را دريافت كردم
اما سايت سيس خودم را پرسس و همسره ريدي شده

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the

اسمتون تو منتظرسرا سبز شده. یعنی کلیر شدید. مبارک باشه. Smile
اینم نماد شانس بچه های تگزاس یا همون Armadillo
به امید کلیر شدن تمام دوستان

[عکس: armadillo.jpg]
(2013-06-30 ساعت 16:06)pooya.n نوشته:  اینم نماد شانس بچه های تگزاس یا همون Armadillo
به امید کلیر شدن تمام دوستان

[عکس: armadillo.jpg]

نماد شانستون همونی نیست که راجع به «اتوبوس جهانگردی» سخن نغز و ایضا نقضی میگفت؟ Big Grin
به امید کلیر شدن خودت و بقیه منتظرین. Wink
سلام دوستان چند تا سوال مهم داشتم شاید سوال بعضی از دوستان دیگه هم باشه
1.برای رفتن به سفارت جهت تحویل پاسپورتها چه روزی بهتر است؟منظورم دوشنبه یا پنجشنبه؟
2.چه مدارکی همراه داشته باشیم و به سفارت تحویل بدیم؟
3.آیا لازم است که دوباره در سایت csc ثبت نام کنیم؟
4.بعد از تحویل پاسپورتها معمولا چند روز طول میکشد تا ویزا صادر شود؟
5.جهت تحویل پاسپورتها از پست ارائه چه مدرکی لازم است (اگر همه افراد حاضر باشند)؟منظورم اینه که چه مدرک شناسایی لازمه؟ ایا ترجمه هم لازمه؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، sce
@امیر مهاجر: خودشه. به قول دوستمون :::::::> سلام سوسیس!!!
(2013-06-30 ساعت 16:29)edibk نوشته:  سلام دوستان چند تا سوال مهم داشتم شاید سوال بعضی از دوستان دیگه هم باشه
1.برای رفتن به سفارت جهت تحویل پاسپورتها چه روزی بهتر است؟منظورم دوشنبه یا پنجشنبه؟
2.چه مدارکی همراه داشته باشیم و به سفارت تحویل بدیم؟
3.آیا لازم است که دوباره در سایت csc ثبت نام کنیم؟
4.بعد از تحویل پاسپورتها معمولا چند روز طول میکشد تا ویزا صادر شود؟
5.جهت تحویل پاسپورتها از پست ارائه چه مدرکی لازم است (اگر همه افراد حاضر باشند)؟منظورم اینه که چه مدرک شناسایی لازمه؟ ایا ترجمه هم لازمه؟

البته بهتره دوستانی که این پروسه را رفتن دقیق بگن ولی حالا که اینجام نظرم را میگم:
1- روز دوشنبه صبح ساعت 10:30
2-پاسپورتها,برگ کلیرنس,اگر مدارک دیگری هم خواسته شده
3-خیر. شما الان هم واردش بشید اطلاعات فایلتان موجود است.
4- بچه ها 3-5 روزه گرفتن.
5-اگر همه حاظر باشند اصل مدرک + ترجمه(مطمئن ترین=ترجمه به ترکی), یا گواهینامه بین المللی, یا پاسپورت قدیمی,کارت ملی,شناسنامه
بحرحال بازهم میگم دوستانی که کلیر شدن و ویزا گرفتند یادشون نره این تاپیک را و بیان up to date بگند.
2013AS00005xxx •
خدايااااااااااااااااااااا
ما بچه هاي 2013 واقعا خالصانه كنار هم بوديم و هستيم پس ما را بدون ويزا به حال خود رها نكن
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان