کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-29 ساعت 23:43)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 19:58)nnhh نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 18:44)houmanmir نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 17:04)ald نوشته:  سلام دوستان تبریک به همه به خصوص کلیر شده ها
من این سوالو دیروز پرسیدم اما چون همه مشغول تبریک گفتن به دوستان آنکارایی بودن کسی جوابمو نداد. و اما سوال:
من هفته دوم می مصاحبه داشتم و 27 جون آپ دیت شدم آیا این هفته کلیر میشم. اگر آره معمولا چه روزی در هفته ؟

دوست عزیز ایشالله که کلیر میشید ولی زیاد دلتونو خوش نکنید که حتما تو همین هفته میشید ، شاید یه موفع هفته ی بعدش کلیر شدید Smile
من هم فردای مصاحبه آپدیت شدیم الانم 10 روزه ازش میگذره ولی هنوز خبری نشده ، فقط باید چشمون به این سیس و میس باشه Big Grin

منهم فردای روز مصاحبه آپدیت شدم و الان یک ماهه که خبری نیست فکر کنم اون اپدیت اول مربوط به شروع AP باشه.
سلام من هم فقط فرداي مصاحبه ابديت شدم و ١ ماه كه خبري نيست ..اين AP معنيش جيه ؟؟

سلام من هم فقط 2 روز بعد مصاحبه ابديت شدم و بیشتر از 1 ماهه كه خبري نيست Sad
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: babak_1363 ، hushmandco ، sce ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، رجبعلی
از دوستان عزیز یه راهنمایی می خواستم. اگه شماره کیسی در سایت آنکار درج بشه یعنی آپدیت شده یا کلیر شده. می خوام بدونم فرق آپدیت شدن با کلیر شدن چیه؟
تشکر کنندگان: nikan_sh ، babak_1363 ، hushmandco ، Mehrdadordi ، b_argi ، رجبعلی
ممنون از دوستانی که جواب سوالمو دادن ویزام بدستم رسید تا 6 ماه بعد از ایشو اعتبار داره اگه بخوام زمانی برم که شش ماه ازمدیکال گذشته باشه که نیازی به تجدید مدیکال نیست؟!
کیس نامبر: 2013AS59XX/تعداد:2 نفر/سفارت : ابوظبی/تاريخ مصاحبه : 4 آپریل/کلیرنس :خودم 27 می,همسرم:14 آگوست (بعد از 132 روزBig Grin)
(2013-06-30 ساعت 00:37)dove نوشته:  ممنون از دوستانی که جواب سوالمو دادن ویزام بدستم رسید تا 6 ماه بعد از ایشو اعتبار داره اگه بخوام زمانی برم که شش ماه ازمدیکال گذشته باشه که نیازی به تجدید مدیکال نیست؟!

دوست عزیز ویزا مبارکتون باشه.
هیچکس تجربه نکرده که در اون صورت چه اتفاقی میفته. شما هم ریسک نکنید و تجربه نکنید.
(2013-06-30 ساعت 00:04)aref49 نوشته:  از دوستان عزیز یه راهنمایی می خواستم. اگه شماره کیسی در سایت آنکار درج بشه یعنی آپدیت شده یا کلیر شده. می خوام بدونم فرق آپدیت شدن با کلیر شدن چیه؟

سلام دوست من Smile شماره شما وقتي در سايت تركي يا در سايت به زبان انكليسي درج بشه يعني شما كلير شدي و خلاص تشريف ميبرين انكارا ٣ تا ٥ روز كاري ويزاتونو دريافت ميكنين اما قبل از اون در سايت ceac تشريف ميبرين و كيستون رو بدون وارد كردن صفرها مثلا 2013AS00001234 رو 2013AS1234 وارد ميكنين و مرتب سر بزنين اونجا ابديت ميشين و اين نشانه كلير شدن شماست ..ضمنا اكه تو منتظر سرا نيستين مشخصاتتونو و حدود شماره كيستونو براي امير مهاجر عزيز ايميل كنين كه ثبت نام بشين Smile)) درود
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mehrrdad ، rozelo ، lonelyman ، dolood ، b_argi ، hana_fd ، ashakibafar ، رجبعلی ، amir82
سلام
تو این سایت سفارت ایروان فقط شماره هایی که اوومدن ویزاشون رو گرفتن باک میکنند یا نه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، nikan_sh
(2013-06-29 ساعت 22:29)Biz Biz نوشته:  دوستان منتظر سلام عرض می کنم Smile
یه چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشمSmile

۱-همراه با ویزا مثل اینکه یه پاکتی هم میدن که باید در بسته بمونه تا موقع رسیدن به خارجه! حالا میخواستم بپرسم واسه هر یک از نفرات کیس یک پاکت میدن یا همه با هم یک پاکته؟
۲- میشه هر یک از نفرات کیس جدا از هم برن؟
۳-اگه پاسپورت ها رو تحویل سفارت ابوظبی بدن، از همونجا هم باید بگیرن یا میره ام پست؟
۴-کسایی که آژانس براشون پیک آپ رو انجام داده میشه بپرسم چقدر هزینه گرفتن؟

ممنان Smile
دوست عزیز علیک السلام
بله به هر نفر یک پاکت زرد رنگ داده می شه.نفرات کیس هم میشه جدا جدا برن به شرط اینکه برنده اصلی اول همه رفته باشه بعدشم بهتره که خودتون برید برای دریافت ویزا با زندگیتون ریسک نکنید. موفق باشید.Big Grin
کیس نامبر : **2013AS75 _ تاریخ مشاهده قبولی: MAY 2012 _تاریخ کارنت: مارس2013 _ تاریخ مصاحبه: 2 می ، ابوظبی _کلیرنس: 12 جون ( 41 روز) ، ورود به خاک نو : 11 جولای 2013 _ ساکن: فیر فکس ویرجینیا ، تعداد: 4 نفرWink
تشکر کنندگان: lonelyman ، Biz Biz ، honey rahmati ، e76779 ، dolood ، b_argi ، hana_fd ، رجبعلی ، Ehsan1358
آیا ممکن روزهای تعطیل هم شماره ای اعلام بشه؟Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، hana_fd ، zohre02
(2013-06-30 ساعت 01:21)golshad نوشته:  سلام
تو این سایت سفارت ایروان فقط شماره هایی که اوومدن ویزاشون رو گرفتن باک میکنند یا نه؟

منطقیه که همینطور باشه.

(2013-06-30 ساعت 01:25)golshad نوشته:  آیا ممکن روزهای تعطیل هم شماره ای اعلام بشه؟Sad

نه دوست من. اینقدر ناراحت نباش. خیلی‌ها بالای ۲۰۰ روزه منتظرند و خیلی‌ها بالای ۱۰۰ روز.
مطمئنا همه کلیر میشن. اینقدر غصه نخور و امیدوار باش. به زودی خبرهای خوبی میرسه.
در نهایت همه ما باید تا آخر سپتامبر ویزاهامونو بگیریم.
(2013-06-30 ساعت 01:21)Mahbaran نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 22:29)Biz Biz نوشته:  دوستان منتظر سلام عرض می کنم Smile
یه چند تا سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشمSmile

۱-همراه با ویزا مثل اینکه یه پاکتی هم میدن که باید در بسته بمونه تا موقع رسیدن به خارجه! حالا میخواستم بپرسم واسه هر یک از نفرات کیس یک پاکت میدن یا همه با هم یک پاکته؟
۲- میشه هر یک از نفرات کیس جدا از هم برن؟
۳-اگه پاسپورت ها رو تحویل سفارت ابوظبی بدن، از همونجا هم باید بگیرن یا میره ام پست؟
۴-کسایی که آژانس براشون پیک آپ رو انجام داده میشه بپرسم چقدر هزینه گرفتن؟

ممنان Smile
دوست عزیز علیک السلام
بله به هر نفر یک پاکت زرد رنگ داده می شه.نفرات کیس هم میشه جدا جدا برن به شرط اینکه برنده اصلی اول همه رفته باشه بعدشم بهتره که خودتون برید برای دریافت ویزا با زندگیتون ریسک نکنید. موفق باشید.Big Grin

سفارت ابوظبی هر کی میتونه برای شما بره ویزا رو بگیره ولی بهتره یکی از اعضای فامیل یا دوستای خودتون باشه و چون ویزاتون یک ضرب نیست از حود سفارت تحویل میگیرن در ابوظبی ویزاهای یک ضرب از پست تحویل گرفته میشود
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، b_argi ، PARVIN_OMID ، e76779 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، گل نهال
میگم میدونید بچه های مهاجر سرا خودشون یه پا وکیل شدن ,من اگر خدای نکرده کلیر نشم میرم وکیل مهاجرت میشمBig GrinBig GrinBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-06-29 ساعت 21:01)mohammad fazli نوشته:  دوستانی که میخوان این هفته واسه کلیر شدن من بترکونن فقط یک تشکر بندازن زیر کامنت ببینم چقد طرفدار دارم Big GrinBig Grin ShyShy RolleyesRolleyes
سلام بر فضلی عزیز و همه کسانی که زیر کامنت او لایک کردند....فضلی عزیز فکر کنم دیگر کاملا مطمئن شدی که در اینجا طرفدار بسیار داری البته من تصور میکنم این درجه از عشق و محبت و دوستی و صفا و صمیمیت در مهاجر سرا و مخصوصا این تاپیک مابین تمامی بزرگواران وجود دارد و اگرچه اکثریت ما همدیگر را ندیده ایم و حتی تلفنی هم با هم صحبت نکرده ایم اما در این فضای مجازی چنان به هم وابسته شده ایم که اگر چند روزی یک نفر حضور پیدا نکند دیگران سراغ او را خواهند گرفت.....اینجاست که محبت و دوستی و عشق معنا پیدا میکند .......پس درود بر همه شما عزیران با معرفت....منتظر کلیر شدن تک تک شما هستم و آرزوی دیدن شادیتان را بیش از پیش دارم....راستی سرورانی که تازه به جمع ما اضافه شدید..به جمع با صفای ما خوش آمدید و امیدوارم بزودی کلیر شوید و به سوی سرنوشت خوب خود بروید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
[عکس: Hypnotherapy-to-Stop-Smoking-Will-Benefi...ts-Too.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام دوستان
آیا زمان یا پروسه کلیرنس لاتاری با کیسهای خانوادگی متفاوته؟ 3 نفر از دوستان برنده لاتاری که با من در یک روز مصاحبه شدن الان به سلامتی کلیر شدن اما من که کیس خانوادگی هستم از 8 روز بعد از مصاحبه آپدیت نشدم ( 51 روز) اگر تجربه یا اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا به من بگین
به امید پایان انتظار همه منتظران
****ANK200658 نوع ویزا: F1 مصاحبه: 2 May آنکارا تعداد افراد: 1 تاریخ کلیر شدن: 13 دسامبر
تشکر کنندگان: b_argi ، nooshshahnar ، amairmonre ، n51
(2013-06-30 ساعت 10:55)khsh2006 نوشته:  سلام دوستان
آیا زمان یا پروسه کلیرنس لاتاری با کیسهای خانوادگی متفاوته؟ 3 نفر از دوستان برنده لاتاری که با من در یک روز مصاحبه شدن الان به سلامتی کلیر شدن اما من که کیس خانوادگی هستم از 8 روز بعد از مصاحبه آپدیت نشدم ( 51 روز) اگر تجربه یا اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا به من بگین
به امید پایان انتظار همه منتظران
دوست عزیز به طور معمول و به غیر از موارد استثنائی پروسه خانوادگی مخصوصا اگر نفرات زیاد باشند بررسی پرونده آنها بیشتر از افراد مجرد طول میکشد....البته گفتم مواردی هم بوده که نقض این ادعا میباشد...در هر حال نگران نباشید شما هم بزودی کلیر خواهید شد
لطفا امضا خود را کامل و ثبت کنید....ممنون
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: bardia mousapour ، b_argi ، Szsanazsz ، e76779 ، khsh2006 ، habibi ، Alirezaa2013 ، n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان