موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-30 ساعت 11:09)abloom_ma نوشته: (2013-06-30 ساعت 10:55)khsh2006 نوشته: سلام دوستان
آیا زمان یا پروسه کلیرنس لاتاری با کیسهای خانوادگی متفاوته؟ 3 نفر از دوستان برنده لاتاری که با من در یک روز مصاحبه شدن الان به سلامتی کلیر شدن اما من که کیس خانوادگی هستم از 8 روز بعد از مصاحبه آپدیت نشدم ( 51 روز) اگر تجربه یا اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا به من بگین
به امید پایان انتظار همه منتظران
دوست عزیز به طور معمول و به غیر از موارد استثنائی پروسه خانوادگی مخصوصا اگر نفرات زیاد باشند بررسی پرونده آنها بیشتر از افراد مجرد طول میکشد....البته گفتم مواردی هم بوده که نقض این ادعا میباشد...در هر حال نگران نباشید شما هم بزودی کلیر خواهید شد
لطفا امضا خود را کامل و ثبت کنید....ممنون
طول کشیدن پروسه کلیرنس ظاهرا علاوه بر تعداد افراد کیس، بستگی زیادی به تعداد چک های درخواستی افسر مصاحبه کننده هم (اگر قانع نشده باشه )داره.
موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
میبنم که سفارت آنکارا میخواد برای ماه August جبران کنه و هر روز 20-30 تا شماره اعلام کنه چون سرشون دیگه خلوت شده و دیگه زیاد مصاحبه ندارن...(یه نگاهی به جدول مصاحبه ها بندازین) البته فکر کنم بینش یه 5-6 روزی هم تعطیلات دارن به خاطره ماه رمضان و عید فطر، فقط خدا کنه حداقل ما توی اون ماه شمارمون اعلام بشه ، من یکی که به ماه اگوستم راضیم به خدا ......
والاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... دیگه چه کنم !
کیس: 44xx
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
ما امروز بعد از 46 روز انتظار بالاخره کلیر شدیم. امیدوارم هر چه زودتر این انتظار برای همه دوستان عزیزم در مهاجرسرا به خصوص روزبالایی ها و پیشکسوتهای عزیز به پایان برسه.
ممنون از همگی شما دوستان.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
زبان حال منتظران ایروان:
ای ایروان تا توانی دلی بدست آور............دل شکستن هنر نیست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دقت کردین تنها چیز با کیفیت توی زندگیمون انتظار بود،
که هرقدر کشیدیم، پاره نشد...
موافقید؟!

2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
یکی بیاید دست این بلا تكليفيها را بگیرد ببرد . . .
کلافه کرده اند مارا !!
بس که نق می زنند به جان ما . . .
خسته شديم ازاين همه انتظار . . .
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من 28jun بعد بیشتر از 100 روز آپدیت شدم. به نظرتون این هفته کلیر میشم؟؟
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک بسیار به دوستانی که کلیرشدن. اما چند خطی برای آنها که منتظرند و معتقدند روزها نمی گذرد و از لحاظ روانی فشار زیادی را تحمل می کنند. عزیزان: همه چیز در این دنیا نسبی است چه برسد به زمان! روز جمعه یکی از دوستان مازندرانی مان به خانه ما آمد و برخی از وسایل خانه ما را خرید و با خود برد! آنها ساعت 4 حرکت کردند و ما در منزلی نیمه عریان با دوتا دوست دیگر مشغول به حرف و خنده و شادی و شیطنت شدیم. شاید باورتان نشود اما وقتی موبایل ام زنگ خورد و دوستان شمالی اعلام کردند که رسیده اند ناگهان شوکه شدم! با خودم گفتم به این زودی رسیدند؟ ساعت هشت نشده بود. در واقع چون ما به زندگی روزمره پرداخته بودیم زمان برایمان زود گذشت اما در آن سو احتمالا دوستان مسافرمان به خاطر اینکه کلی بار و وسیله داشتند و میخواستند سالم و بی دردسر و زود به مقصد برسند کلی حرص خورده اند و زمان برایشان کند گذشته است. در حالیکه عملا برای هردوی ما همان ساعت 4تا8 طی شده بود!
حالا به این دقت کنید: شما خانه کلنگی خود را به معماری میدهید تا برایتان بکوبد و بسازد. چون میدانید زمان معمول برای این کار 18 ماه است پس اگر 6ماهه خانه جدید را تحویل بگیرید کلی متعجب میشوید!(شش ماه یعنی 4 برابر میانگین انتظارمان)
یا برای دریافت یک وام، و طی مراحل تشکیل پرونده و احیاناً پارتی بازی و اینها(!) خیلی راحت 3تا4 ماه می گذرد اما هیچکدام از ما فکر نمی کنیم خیلی طولانی شده است!(یعنی حدود دوبرابر میانگین)
یا شما در ایران خودرو برای دریافت یک خودروی جدید نام نویسی می کنید خیلی راحت 6 تا 8 ماه طول می کشد اما کسی روحیه اش را نمی بازد!(یعنی هفت برابر میانگین انتظار ما منتظران!)
حالا به این فکر کنید که مهاجرت (آنهم با یک خوش اقبالی از نوع لاتاری) چندماه کم و زیادتر شود. در زندگی تان آنقدر از این ماهها را به بطالت گذرانده اید که به جایی برنمی خورد. خوش باشید و در این مورد شک نکنید که در آینده به این روزها خواهید خندید و خواهید گفت : چرا من فکر می کردم 90 روز خیلی زمان زیادی است؟
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه
زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر 
F2a:5th November 2013 .....اپروو شده بعد از 18 ماه 
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 13:32)e76779 نوشته: (2013-06-29 ساعت 12:40)آرش کمانگیر نوشته: سلام علی جان هنوز خبری نشد از ویزای شما ؟شما هم مدت زیادیه فرستادید پاستونو ؟[/align]
سلام آرش جان
پاسپورتتو گرفتي؟
فكر كنم كه خيلي طول كشيده.
سلام بهزاد جان .نه داداش .نمی دونم چرا انقدر طول کشید.چند تا از بچه هام دقیقا همینطوری شدن .گفتن تا 14 روز کاری .من فقط 12 june آپدیت دارم .16 june پاس رسیده .هنوزم که هیچ .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند