کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-06-30 ساعت 11:09)abloom_ma نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 10:55)khsh2006 نوشته:  سلام دوستان
آیا زمان یا پروسه کلیرنس لاتاری با کیسهای خانوادگی متفاوته؟ 3 نفر از دوستان برنده لاتاری که با من در یک روز مصاحبه شدن الان به سلامتی کلیر شدن اما من که کیس خانوادگی هستم از 8 روز بعد از مصاحبه آپدیت نشدم ( 51 روز) اگر تجربه یا اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا به من بگین
به امید پایان انتظار همه منتظران
دوست عزیز به طور معمول و به غیر از موارد استثنائی پروسه خانوادگی مخصوصا اگر نفرات زیاد باشند بررسی پرونده آنها بیشتر از افراد مجرد طول میکشد....البته گفتم مواردی هم بوده که نقض این ادعا میباشد...در هر حال نگران نباشید شما هم بزودی کلیر خواهید شد
لطفا امضا خود را کامل و ثبت کنید....ممنون

اصطلاح کیس خانوادگی اشاره داره به مهاجرت از طریق کتگوری خانوادگی.
پاسخ اینه که چون کیسهای لاتاری زمان بسیار محدودی برای دریافت ویزا دارند و اگر تا آخرین روز اداری سپتامبر پیش رو ویزا صادر نشه، هرگز دیگه صادر نخواهد شد، بنابراین پروسه اداریشون با فشردگی بیشتری پیش میره. پس اگر کیس شما نسبت به کیسهای لاتاری آپدیت کمتری داشته باشه میتونه یکی از دلایلش همین باشه که عرض کردم.
(2013-06-30 ساعت 11:09)abloom_ma نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 10:55)khsh2006 نوشته:  سلام دوستان
آیا زمان یا پروسه کلیرنس لاتاری با کیسهای خانوادگی متفاوته؟ 3 نفر از دوستان برنده لاتاری که با من در یک روز مصاحبه شدن الان به سلامتی کلیر شدن اما من که کیس خانوادگی هستم از 8 روز بعد از مصاحبه آپدیت نشدم ( 51 روز) اگر تجربه یا اطلاعاتی در این مورد دارید لطفا به من بگین
به امید پایان انتظار همه منتظران
دوست عزیز به طور معمول و به غیر از موارد استثنائی پروسه خانوادگی مخصوصا اگر نفرات زیاد باشند بررسی پرونده آنها بیشتر از افراد مجرد طول میکشد....البته گفتم مواردی هم بوده که نقض این ادعا میباشد...در هر حال نگران نباشید شما هم بزودی کلیر خواهید شد
لطفا امضا خود را کامل و ثبت کنید....ممنون
طول کشیدن پروسه کلیرنس ظاهرا علاوه بر تعداد افراد کیس، بستگی زیادی به تعداد چک های درخواستی افسر مصاحبه کننده هم (اگر قانع نشده باشه )داره.
موفق باشید
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: khsh2006 ، e76779 ، shatsi ، Saeedv13 ، زری وحدتی ، babak_1363 ، Hedieh20 ، el333 ، Alirezaa2013 ، hana_fd ، zohre02
(2013-06-30 ساعت 10:45)e76779 نوشته:  سلام دوستان گلم صبح تان بخير،
از ابوظبي براي كسي خبري، آپديتي و ... نشده؟
اميدوارم شروع هفته كاري سفارتها مملو ازخبرهاي خوش و دلگرم كننده براي همه عزيزان منتظر باشه.

درود
دوست عزيز ابوظبي امروز 4 كيس رو كلير كرد البته از مهاجر سرا نيستند
2013AS57xx با 62 روز انتظار
2013AS73xx با 46 روز انتظار
2013AS74xx با 46 روز انتظار
2013AS70xx با 45 روز انتظار
فكر كنم تا فردا هم باز كلير داشته باشه كه اميدوارم شما رو هم شامل بشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
میبنم که سفارت آنکارا میخواد برای ماه August جبران کنه و هر روز 20-30 تا شماره اعلام کنه چون سرشون دیگه خلوت شده و دیگه زیاد مصاحبه ندارن...(یه نگاهی به جدول مصاحبه ها بندازین) البته فکر کنم بینش یه 5-6 روزی هم تعطیلات دارن به خاطره ماه رمضان و عید فطر، فقط خدا کنه حداقل ما توی اون ماه شمارمون اعلام بشه ، من یکی که به ماه اگوستم راضیم به خدا ......
والاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... دیگه چه کنم !
کیس: 44xx
سلام دوستان عزیزم

ما امروز بعد از 46 روز انتظار بالاخره کلیر شدیم. امیدوارم هر چه زودتر این انتظار برای همه دوستان عزیزم در مهاجرسرا به خصوص روزبالایی ها و پیشکسوتهای عزیز به پایان برسه.

ممنون از همگی شما دوستان.
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
زبان حال منتظران ایروان:

ای ایروان تا توانی دلی بدست آور............دل شکستن هنر نیست
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
دقت کردین تنها چیز با کیفیت توی زندگیمون انتظار بود،
که هرقدر کشیدیم، پاره نشد...
موافقید؟!SmileSmileSmile
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
200 روزه شدیم. دوییییییییییییییییییییییست روز

(2013-06-30 ساعت 12:23)habibi نوشته:  سفارت ايروان دست بجنبان دوستان منتظرسرا را اين هفته خصوصا"
alboom_ma
raam12000
sal59
khmp
s.s.h
arash_r15[/color]
كليررررررررررررررر كن....:
DBig GrinBig Grin
حبیبی جان پس خودت چی؟ تواضع رو بذارین کنار و خودتون رو هم به لیست اضافه کنین
۲۰۱۳
یکی بیاید دست این بلا تكليفيها را بگیرد ببرد . . .

کلافه کرده اند مارا !!

بس که نق می زنند به جان ما . . .

خسته شديم ازاين همه انتظار . . .
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-06-30 ساعت 12:40)habibi نوشته:  دقت کردین تنها چیز با کیفیت توی زندگیمون انتظار بود،
که هرقدر کشیدیم، پاره نشد...
موافقید؟!SmileSmileSmile

از اونجایی که فاعل فعل دوم رو مشخص نکردی و ایهام داره توش، تکلیف خودمو نمیدونم بگم موافقم یا نیستم!
جواب این سؤال مستقیما بستگی به رفع ابهام مذکور داره. Big Grin
من 28jun بعد بیشتر از 100 روز آپدیت شدم. به نظرتون این هفته کلیر میشم؟؟
تبریک بسیار به دوستانی که کلیرشدن. اما چند خطی برای آنها که منتظرند و معتقدند روزها نمی گذرد و از لحاظ روانی فشار زیادی را تحمل می کنند. عزیزان: همه چیز در این دنیا نسبی است چه برسد به زمان! روز جمعه یکی از دوستان مازندرانی مان به خانه ما آمد و برخی از وسایل خانه ما را خرید و با خود برد! آنها ساعت 4 حرکت کردند و ما در منزلی نیمه عریان با دوتا دوست دیگر مشغول به حرف و خنده و شادی و شیطنت شدیم. شاید باورتان نشود اما وقتی موبایل ام زنگ خورد و دوستان شمالی اعلام کردند که رسیده اند ناگهان شوکه شدم! با خودم گفتم به این زودی رسیدند؟ ساعت هشت نشده بود. در واقع چون ما به زندگی روزمره پرداخته بودیم زمان برایمان زود گذشت اما در آن سو احتمالا دوستان مسافرمان به خاطر اینکه کلی بار و وسیله داشتند و میخواستند سالم و بی دردسر و زود به مقصد برسند کلی حرص خورده اند و زمان برایشان کند گذشته است. در حالیکه عملا برای هردوی ما همان ساعت 4تا8 طی شده بود!
حالا به این دقت کنید: شما خانه کلنگی خود را به معماری میدهید تا برایتان بکوبد و بسازد. چون میدانید زمان معمول برای این کار 18 ماه است پس اگر 6ماهه خانه جدید را تحویل بگیرید کلی متعجب میشوید!(شش ماه یعنی 4 برابر میانگین انتظارمان)
یا برای دریافت یک وام، و طی مراحل تشکیل پرونده و احیاناً پارتی بازی و اینها(!) خیلی راحت 3تا4 ماه می گذرد اما هیچکدام از ما فکر نمی کنیم خیلی طولانی شده است!(یعنی حدود دوبرابر میانگین)
یا شما در ایران خودرو برای دریافت یک خودروی جدید نام نویسی می کنید خیلی راحت 6 تا 8 ماه طول می کشد اما کسی روحیه اش را نمی بازد!(یعنی هفت برابر میانگین انتظار ما منتظران!)
حالا به این فکر کنید که مهاجرت (آنهم با یک خوش اقبالی از نوع لاتاری) چندماه کم و زیادتر شود. در زندگی تان آنقدر از این ماهها را به بطالت گذرانده اید که به جایی برنمی خورد. خوش باشید و در این مورد شک نکنید که در آینده به این روزها خواهید خندید و خواهید گفت : چرا من فکر می کردم 90 روز خیلی زمان زیادی است؟
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
درود بر دوستان گرامی
یادم میاد زمانی که مصاحبه شده بودم، یه سه چهار هفته بعدش با یکی از دوستام که در لوئیزیانا ی آمریکا مشغول به تحصیله صحبت میکردم و ازش پرسیدم که "به نظرت من کی کیلیر میشم؟" اون بنده خدا در جواب بهم گفت: " کیسها باهم خیلی فرق میکنه حتی اگه یه نوع ویزا بخوان به متقاضیان بدن، اما به طور کلی به نوع ویزایی که میدن هم خیلی ربط داره...، خلاصه بعدش خودش رو مثال زد و گفت مثلاً به عنوان مثال من 105 روزه کیلیر شدم دو تا از دوستام یکیشون 6 ماهه و دیگری هفت ماه و نیمه"
من در جوابش گفتم چی !!! هفت ماه و نیم ؟ چه خبره مگه اینجوری که بابای طرف در اومده؟ گفتم به خاطر چی اینقدر طول کشیده آیا سربازیش تو س پ ا ه بوده؟ خندید و گفت: "نه بابا اصلاً سربازی نرفته بوده معاف بوده به خاطر سن بالای پدرش، خودش هم نفهمیده بود که چرا اینقدر طول کشیده بوده... "

خلاصه که الان از این موضوع ماهها میگذره و من اونموقع اصلاً فکر نمیکردم که دومین دوست این دوستمون باشم که بک گراند چکش تا اینجا، 7 ماه به درازا بکشه... اتفاقاً همون موقع که این خبر و از دوستم گرفتم اومدم اینجا و برای بچه ها نوشتم که کیسها خیلی باهم فرق میکنه و بقیه مطالب بالا... Cool

اما من درکار این بر و بچ DOS و DHS موندم، که چه فاکتورهایی رو در نظر میگیرن، مثلاً من سربازی رفته س پ ا ه و دیگری که اصلاً نرفته سربازی و معاف بوده و یا اصلاً یکی سربازی رفته باشه و فلان جا افتاده باشه، مگه خونه خاله بوده که بتونه انتخاب کنه که کجا بره سربازی یا کجا نره... Rolleyes و خیلی تعجبهای دیگه ای که فکر کنم هیچوقت جوابشون رو نتونم پیدا کنم و از کسی بپرسم... Big Grin Tongue Wink Sad اما همه رو به یه چشم میبینند و بیخودی طرفشون رو علاف میکنند و براشون مهم نیست که اون شخص یه زندگی برای خودش داشته بوده، یه برنامه ریزی کرده بوده و خیلی براش حیاطیه که هر چه زودتر تکلیفش روشن بشه ....
خلاصه روزها ، شبها، هفته ها و ماهها اومدن و رفتن و جالب اینه که من هر هفته منتظر بودم که دیگه این هفته آره Tongue ما هم هستیم، اما زهی خیال باطل 29 هفته گذشت و هنوز خبری نیست... این بیمعرفتها یه سر سوزن قول و قرار و تعهد(به گفته آفیسر که هفته 5 یا 6 م که میگه برین تو سایت ) براشون معنی نداره...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-06-30 ساعت 13:30)kamela نوشته:  بچه ها سایت انکارا اپدیت شده؟من میبینم نشده ولی شما دارین بهم تبریک میگین!!!!! توروخدا بگین جریان چی؟؟؟؟؟بابا چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟

سلام،

سایت سفارت به زبان ترکی آپدیت شده ، منتها مسئول سایت انگلیسی مرخصی رفته اونجا خبری نیست!!Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، shatsi ، امیر مهاجر ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، zohre02 ، maryam_a ، sce
(2013-06-29 ساعت 13:32)e76779 نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 12:40)آرش کمانگیر نوشته:  سلام علی جان هنوز خبری نشد از ویزای شما ؟شما هم مدت زیادیه فرستادید پاستونو ؟[/align]

سلام آرش جان
پاسپورتتو گرفتي؟
فكر كنم كه خيلي طول كشيده.

سلام بهزاد جان .نه داداش .نمی دونم چرا انقدر طول کشید.چند تا از بچه هام دقیقا همینطوری شدن .گفتن تا 14 روز کاری .من فقط 12 june آپدیت دارم .16 june پاس رسیده .هنوزم که هیچ .
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

تشکر کنندگان: b_argi ، yousef_eidi ، shatsi ، رجبعلی ، e76779 ، Nasimmmm ، maryam_a ، sce

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان