موضوعها: 0
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سوالی از اساتید داشتم برگه ما سفید رنگه وشماره پیگیری ما 10 رقمیه .پارتی بازی کردن که ارقام شماره ما اینقدره؟
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
برام سؤاله تو آمریکا هم قراره اینقدر از شنبه و یکشنبه متنفر باشیم؟!
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-30 ساعت 18:06)امیر مهاجر نوشته: برام سؤاله تو آمریکا هم قراره اینقدر از شنبه و یکشنبه متنفر باشیم؟!
نه ديگه ميريم ويكندي با اهل عيال خوش ميگذرونيم
ولي اگر خواب وخيال نباشه برادر
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 19:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-30 ساعت 19:43 توسط r91.)
(2013-06-30 ساعت 16:17)امیر مهاجر نوشته: (2013-06-30 ساعت 16:06)pooya.n نوشته: اینم نماد شانس بچه های تگزاس یا همون Armadillo
به امید کلیر شدن تمام دوستان
نماد شانستون همونی نیست که راجع به «اتوبوس جهانگردی» سخن نغز و ایضا نقضی میگفت؟ 
به امید کلیر شدن خودت و بقیه منتظرین. 
من باب انحراف اذهان واستراحت فکر:
نویسنده سناریو اون کارتون چه کار اثرگذاری کرده!بمب اتم اونقدر برای بشر کاربرد نداشته که این جمله اتوبوس جهانگردی تاثیر داشته!
حالا ربطش بدیم به خودمون:اتوبوس جهانگردی یه بار رد شده (برای شخص من نه یک سال بلکه تو 15سال یه بار)آیا با ما برخورد کرده؟نکرده؟سوارمون کرده؟میرسونه مقصد؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام
امروز انگاري ابوظبي كليير كرده يه تعدادي رو ، درست ميگم ؟
اگه اينطور بوده پس ما تو ليستشون نبوديم
به نظرتون ليست بعدي كي ميتونه باشه ؟
٦١ روز انتظار
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی آقا بابک گل از بابت پاسختون.
در مقابل فرمایشتون باید عرض کنم که ایرانی ها در آمریکا یه جامعه تقریبا بزرگ و موفق و تحصیل کرده هستن که اگه یه سر به ویکی پدیا بزنید بد نیست. در ضمن اگه آمریکایها ادعای تمدن و فرهنگ دارن نباید همه انسانهای جامعه رو با یه چوب برونن. چطور که این کار و هم نمیکنن. ادعای این حرفم هم تعداد سهمیه ایرانی ها در مقابل سایر کشورهاست. اینو خدمتتون عرض کردم که خیالتون بابت کلیرتون راحت باشه و امیدوارم هر چه زودتر خبرهای خوش ازتون بشنویم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October
تاريخ پی دی:8 2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید
تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 21:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-30 ساعت 21:11 توسط nikan_sh.)
از در که وارد شدم، در آشپزخانه مشغول درست کردن دربِ کابینت ها بود، مدتی بود که سخت باز و بسته میشد و صدای قیژ قیژش گوشمان را آزار می داد.
چند روزی می شد که دلم ازش گرفته بود و حسابی از دستش کفری بودم. آخر در این مدت سر هر مساله کوچکی زود عصبانی می شود و زمین و زمان را به هم ربط می دهد. شرایط بد مالی مان بدجور به هر دویمان فشار آورده، به هر حال او مرد خانه است و این شرایط او را بیشتر عصبی می کند.
هنوز همان حالت ناراحت را با آن سگرمه های در هم فرو رفته داشتم و قصد بازکردنشان را هم نداشتم. فکر کردن به حرف هایش در این چند وقت آزارم می داد و اصلا دلم نمی خواست ببینمش. یادش که می افتادم دلم می خواست مثل بچه ها بشینم و بلند بزنم زیر گریه!
مدام خودم را می خوردم و نقشه های تلافی رو تو سرم مرور می کردم تا نگاهم به یک جعبه کوچک زیبا که بیشتر به یک هدیه شبیه بود، افتاد. برق توی چشمام افتاد. خوب معلوم است، می خواهد با این هدیه ناراحتی های این چند وقته را از دلم درآورد.
با خودم گفتم ضایع است که بخواهم اخم کنم، بذار خیال کند قبل از اینکه معذرت خواهی کند من او را بخشیده ام. با لبخند به سویش رفتم و او همچنان مشغول بود. کمی با او شوخی کردم، انگار یخ او هم باز شد و شروع کردیم به خوش و بش کردن.
به کل داشت هدیه فراموشم می شد تا دوباره نگاهم به جعبه کادویی روی میز افتاد، گفتم شاید می خواهد غافلگیرم کند!
از شدت فضولی بر روی نزدیک ترین راحتی به جعبه نشستم، چهار چشمی حواسم بهش بود تا متوجه نشود و پنهانی هدیه را ببینم، در جعبه را باز کردم و همسرم صدا کرد؛«خانومی چند تا پیچِ ریز تو اون جعبه رو میز هست برام میاری؟»
درسته که هدیه من پیچ و مهره از آب در اومد، اما انگار پیچ و مهره های ذهن خراب شده ام خوب محکم شد و دیگر خبری از صدای قیژ قیژ بحث و دعواهای گذشته مان نبود. هدیه ام را دودستی تقدیم کابینت آشپزخانه مان کردم تا آن هم کمی آرام بگیرد.
بخشیدن اشتباهات آدما خیلی سخته، اما کاش می شد قبل از اینکه اشتباهی بشه، همدیگه رو ببخشیم.
همش نباید به کلیر شدن آمریکا فکر کنیم .
خودمون رو هم کلیر کنیم بابا.
یارو ميره امريكا ، ميره هات داگ بخوره
یارو: give me hotdog
فروشنده: ?to go
یارو : نه پدر سگ تو نون !!
=))
8XXX * ایروان
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل منتظر لطفاً ضمن اينكه تو اين تاپيك سعي ميكنيم انتظار رو براي خودمون آسون كنيم و با لطف مديران محترم پستهايي رو ميزاريم كه شايد برخلاف مقررات سايت هم باشه و فقط وفقط بخاطر حفظ روحيه ما چنين اجازه اي داده شده ولي لطفا و خواهشاً گاهي هم به پاسخ سوالات كمي دقت كنيم من فكر كنم اگر بخوام سوالهايي رو كه دهها بار پرسيده ميشه رو ليست كنم خودش يه طومار بشه و خوبه كه دوستاني هم كه جديد ميان تو اين تاپيك به امضاي امير مهاجر يه نگاهي بندازن تا نصف سوالاتشون پاسخ داده بشه ، اميدوارم خيلي زود كلير بشيم همه با هم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
ای خدا
منم کیلیر میخوام ( همه بچه ها میخوان)
خودت یه نگاهی بنداز به این منتظران