کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیز کلیر شده مبارکتان باد. ...امیدوارم سفری خوش و آینده ای زببا پیش رو داشته باشید.......صدای هورای من را از سن هوزه دارید میشنوید..!!!!!!!!
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
سلام به همه
بالاخره ویزا رو گرفتم و الان یه ویزای خوشگل تو پاسم هست
انشالله که همتون اون ویزای با کلاس (خدایش هم با کلاسه) تو پاستون بخوره
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
(2013-06-30 ساعت 17:53)پدی نوشته:  سوالی از اساتید داشتم برگه ما سفید رنگه وشماره پیگیری ما 10 رقمیه .پارتی بازی کردن که ارقام شماره ما اینقدره؟

پدی گرامی ، روی برگه سفیدی که به من دادن تنها شماره که ده رقمی هم هست همون کیس نامبره که سمت راستش به فارسی و داخل پرانتز نوشته [font=Verdana]شماره پرونده[/font] و سمت چپ نوشته CASE NUMBER و چیزی به نام شماره پیگیری نمیبینم ؟
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
... میگن امروز قراره کلی از بر و بکس اینجا کلیر بشن برن پی کارشون! شما هم شنیدین؟!!!
(2013-07-01 ساعت 12:15)pooya.n نوشته:  ... میگن امروز قراره کلی از بر و بکس اینجا کلیر بشن برن پی کارشون! شما هم شنیدین؟!!!

به دلم افتاده تو و ساناز هم جزوشونید.
ایشالا سیل آسا بچه‌ها برن.
میخوام منتظرسرا فصلش عوض بشه.
مجددا اپديت شدم اول جولاي
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-01 ساعت 13:08)mohammad fazli نوشته:  مجددا اپديت شدم اول جولاي

ایشالا امروز یه لیست جذاب منتشر کنند. تو هم جزوشون باشی. هیچ بعید نیست!
چقدر زشته که یکی خودش رو میکشه با پیگیریهای مستمر و در نهایت ادب، یه جواب درست درمونی از یه ارگانی بگیره، اما در عوض اون سازمان و یا هر چی که خودشون اسمش رو گذاشتن، عین کلاس اولی ها که تازه دارن حروف الفبا رو یاد میگیرین، فقط یه جمله کلیشه ای رو در جوابش میدن... Rolleyes
بعد از 203 روز انتظار، امروز جواب ایمیلی که به سفارت در روز جمعه زدم رو دریافت کردم...
این جواب هیچ فرقی با کسی که مثلاً در دومین ماه انتظارش دریافت میکنه، نداره. یواش یواش دارم فکر میکنم که دارن مسخره بازی در میارن، از طرفی میگن به ایمیلهای کمتر از شش ماه جواب نمیدیم ،حالا که بنده در مرز هفت ماهگی، بهشون ایمیل زدم با این مضمون که "به دلیل اینکه داریم به 30 سپتامبر نزدیک میشیم و این یعنی پایان سال مالی DV2013 من خیلی نگران این موضوع هستم و از طرفی چون من برنامه ریزی آینده زندگی م بستگی به مهاجرت به آمریکا داره، ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین که چه کمکی میتونم به شما بکنم برای تسریع در بک گراند چک"

اونا همون جواب مسخره ای که تا به الان به من و بقیه دوستان دادند رو، دوباره برای من فرستادن، اصلاً شخص مسئول، نگاهی به ایمیل ارسالی ننداخته و گفته " فرایند اداری شما کامل نشده و به محض تموم شدن، شماره کیس شما در سایت اعلام خواهد شد " و بقیه چرت و پرتهایی که به دنبال جوابشون میفرستند... Sad

در هر صورت چون قول داده بودم هر خبری گرفتم به دوستان اطلاع بدم، اینجا براتون شرح دادم. راستی در رابطه با بحث هفته پیش که چند نفری مثل من کیسشون آپدیت نشده بود و یا اینکه میخواستن خبری بگیرن، من فکر میکنم اگه ایمیلی نزنین، خیلی سنگینترین Big Grin Tongue چون اینا در هر صورت همه رو به یه چشم میبینین و سوال یا درخواستی که ازشون کردین، براشون هیچ مهم نیست...
با تشکر
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام دوستان
من یک سوال داشتم
پدر و مادر من هم کارت آبی دادن.
کارت آبی نشونه چی هست و ایتکه وقتی ازتون ادرس و شماره تلفت در امریکارو می خوان به اونجا زنگ می زنن؟
از پدر من خواستن اشتباهی آدرس دانشگاه منو داده در شیکاگو به نظرتون مشکلی پیش می یاد؟
من خیلی نگرانم هم از بابت ویزا خودم هم ویزا اونا
ممنون می شم کسی اگر اطلاعی داره کمک کنه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، nikan_sh ، abloom_ma ، hushmandco
(2013-07-01 ساعت 13:17)nikan_sh نوشته:  من الان از سفارت اومدم بیرون . سه شنبه . :d . یعنی فردا آبدیت خفن داریم . Wink

این اطلاعات رو از کجا بدست آوردی دوستم؟
تشکر کنندگان: gifa ، nikan_sh ، Ali.US ، zohre02 ، b_argi
خداياااااااااااااااا خدايااااااااااااا كويرم كويــــــــــرم ....بگو ابر بباره ميــــــــخوااااام جون بگيـــــرم..........

[عکس: Sad-cat-angry-cat-funny-barking-cat-.jpg]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
توجه توجه توجه
یک سوال خیلی مهم :
سفارت امروز جواب ایمیلی رو که هفته گذشته زدم رو داد.پرسیده بودم که آیا ما کلیر شدیم یا نه؟متن ایمیل به شرح زیر:
This office is pleased to inform you that our administrative processing on your immigrant visa file has been completed.

You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well.

من منظورشونو از این Form OF-194, Refusal Worksheet نمیفهمم.لطفا دوستان مطلع هر چه زودتر جواب بدند.باتشکر
راستی همسرم هم الان آنکارا هست.
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: amir82 ، ashakibafar ، zohre02 ، babak_1363 ، habibi ، b_argi ، AsemanAbee ، hushmandco ، efah ، linuxer ، Alirezaa2013 ، Mahbaran
(2013-07-01 ساعت 12:15)pooya.n نوشته:  ... میگن امروز قراره کلی از بر و بکس اینجا کلیر بشن برن پی کارشون! شما هم شنیدین؟!!!

امروز نشه ،فردا خودت یکیشون هستی که از این تاپیک میری
راستی داری میری دست ساناز و تیمسار فضلی هم بگیر با هم برید
آخه اونام بوی رفتنشون میـــــــــــــــــــــــــــــاد
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-01 ساعت 13:35)mehrazi نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال داشتم
پدر و مادر من هم کارت آبی دادن.
کارت آبی نشونه چی هست و ایتکه وقتی ازتون ادرس و شماره تلفت در آمریکارو می خوان به اونجا زنگ می زنن؟
از پدر من خواستن اشتباهی آدرس دانشگاه منو داده در شیکاگو به نظرتون مشکلی پیش می یاد؟
من خیلی نگرانم هم از بابت ویزا خودم هم ویزا اونا
ممنون می شم کسی اگر اطلاعی داره کمک کنه

در آینده مشکل پیش میاد . کارت رو به اونجا میفرستن . البته باز هم نگران نباشید . لحظه ورود به آمریکا میتونن آدرس رو عوض کنن . در این باره که بهشون تماس میگیرن یا نه . اونا نیاز به تماس ندارن . اونا میدونن که آدرس برای کجا و چه کسی هست . نگران نباش .چیز مهمی نیست .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، zohre02 ، b_argi ، hushmandco ، Alirezaa2013
(2013-07-01 ساعت 13:08)mohammad fazli نوشته:  مجددا اپديت شدم اول جولاي

آقا محمد گل من نمیتوتنم دقیقأ بگم امروز یا فردا، ولی خیلی دلم روشن که با این آپدیتهای پشت سرهم در روزهای خیلی نزدیک نوبت شما میشه که جواب خوبی از خداوند بزرگ بابت آوردن نام مبارکش در این تاپیک بگیری.آااااااااااامییییییین
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان