موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته: ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!
ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!
سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 15:18)vahideh.jo نوشته: (2013-07-01 ساعت 14:45)edibk نوشته: دوستان ما که کلیر شدیم توی سایت ceac چرا همون Administrative Processing رو نوشته؟؟؟؟
سلام بهتون تبريك ميگم مباركتون باشه
وقتی ویزا درون پاستان خورد سیس ایشیود میشود.تا قبل از آن administrative processing خواهد ماند
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 16:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-01 ساعت 16:23 توسط sepehr_si.)
سلام دوستان عزیز
من یه سوال خیلی مهم دارم ازتون،من شماره کیسم تو سایت اعلام شده ،اول اینکه اون تاریخی که جلوش زده یعنی چی؟ واسه من زده17 اکتبر2013 .بعدشم میخواستم بدونم با اینکه من هنوز تو سایت سیس Readyهستم و خانمم Administrative Processing هست ویزام صادر شده یا نه؟برم آنکارا یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
سلام دوستان عزیز
من یه سوال خیلی مهم دارم ازتون،من شماره کیسم تو سایت اعلام شده ،اول اینکه اون تاریخی که جلوش زده یعنی چی؟ واسه من زده17 اکتبر2013 .بعدشم میخواستم بدونم با اینکه من هنوز تو سایت سیس Readyهستم و خانمم Administrative Processing هست ویزام صادر شده یا نه؟برم آنکارا یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 16:47
دوستان عزیز , یک سوالی واسم پیش اومده ممنون می شم راهنماییم کنید. اونهایی که کلیر می شند ولی با یک ستاره , باید چکار کنند ؟ منتظر بمونند تا نفر بعدی هم کلیر بشه بعد برن ویزای هردوشون را بگیرند یا عاقلانه اینه که برند ویزای خودشون را بگیرند تا مال نفر دیگه هم بعد کلیر بشه. ممکنه در زمانی که منتظر حذف ستاره ی دیگری هستند ویزای خودشونم از دست بره ؟؟ پیشنهاد شما چیه دوستان؟
CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA
پرواز را بخاطر بسپار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-01 ساعت 14:52)negar_karimi6 نوشته: (2013-07-01 ساعت 13:11)smpf نوشته: (2013-07-01 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته: (2013-06-30 ساعت 23:26)smpf نوشته: (2013-06-30 ساعت 21:01)negar_karimi6 نوشته: نمیدونم چرا منگول خان و امین خوشگله رو باهم اشتباه میگیرم همهاش؟!!
خدا وکیلی اگر کسی جوابشون رو میدونه بهشون پیام خصوصی کنه. اینجا هم نه. پیام خصوصی که گمش نکنند!
مثلا این دوستمون سؤالشونو از ۲۷ جون ۵ بار پرسیدند. که البته ۴ تاش عدم تأیید شده.
خیر ببینید. جواب بدید بهشون.
اینطوری بنویسیدکه بهشون برنخوره بازهم دوستان نظربدند یااصلاحش کنن
hello
my interview was on............................ .
i am pleased if you guide me why it has taken so long time for the result of my clearness
thank you very much
به uote]
شرمنده فكركنم به جاي clearnessبايد بنويسيدclearance يا adminestrative processing و به جاي why كلمه ديگه اي بكارببريد كمي مودبانه تر ميشه
دوست خوبم clearance یعنی ترخیص کالاازگمرک
و clearness یعنی سلاست
پس بهتره هیچکدام استفاده نشه جزهمون adminestrative processing
درضمن ماهاهستیم که برداشت مودبانه ای و غیرمودیانه ای و به قولی برخوردن و برنخوردن میکنیم من دههاباربهشون دررابطه بامسائلی دیگه ایمیل دادم وبه همین راحتی نوشتم و اونهاهم فهمیدن منظورموو جواب دادن
به نظرمن why وسط جمله اصلا برخوردنی نیست اوناخیلی خوب منظورشمارومیفهمن و میدانن شماایرانی هستیدو به زبان راحت حرف میزنید که شایدخیلی هم درست نوشته نشند
دوست عزيز فكركنم بهتون برخورده ولي بهرحال ما مجبوريم به خاطر آينده اصول نامه نگاري رو ياد بگيريم و چه بهتركه ازهمين الان شروع كنيم بله شما هرطوري بنويسن اونا ميفهمن اصلا فارسي بنويسيم مترجم كه دارن
نه دوست عزیزچرابایدبهم برخورده باشه منم یکی مثل شماهاهستم که خیلی به اصول نامه نگاری اشنایی ندارمو تلاش برای رساندن منظورم باهمون چندتاکلمه می کنم
اگراونهاروگفتم برای اینه که بگم سخت نگیرید و یه جورایی دوستمونوازوسواسی فکری دربیارم اونامتوجه منظورتون میشن برداشتی که ماازهرحرفی میکینم اونااینطورنیستن
سلام
یعنی میشه اینهمه پیشکسوت نتونن یا نخوان جواب منو بدن؟
من فقط پرسیدم چطور میفهمید چه کسانی تو ابو ظبی کلیر شدن؟
و چه سایتی را چک کنیم تا برای چک کردن کلیرنس ابوظبی مطمئنه؟ آخه میگن کلیر هم که بشی سایت سیس بازم Administ. Process. میزنه ...
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز با توجه به اينكه تقريبا ٩٠ روز از مصاحبه من ميگذره، پيشنهاد تون براي ايميل زدن به انكارا چيه
ممنون
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بالاخره والبته متاسفانه یکی بعد ازما در ابوظبی به عضویت منتظرسرا در اومد.امیدارم در اسرع وقت کلیر بشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013