کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-01 ساعت 15:29)mehrdad360 نوشته:  سلام دوستان
ما میخواستیم حضورأ بریم سفارت برای پیگیری کلیرنسمون چون سفارت بهمون نزدیک هست و با ایمیل دادن هم نتیجه ای نگیرفتیم . تا به حال کسی این کار رو کرده ؟ کسی تجروبه کرده ؟

سلام دوست عزیز،

توصیه نمی شه این کار!! یکی از دوستان مهاجرسرایی که البته آیدیشون رو یادم نمی آد ، این کارو انجام داده بودن که بعد از 2 روز مراجعه به سفارت یک شخصی از داخل سفارت میاد بیرون و بهشون میگه ما این 2 روز شما رو تو دوربین امنیتی میبینیم!! و کلی بنده خدارو مواخذه کردن و گفتن نیازی به مراجعه حضوری نیست..
شما هم اینکارو انجام ندید بهتره..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: abloom_ma ، zohre02 ، Doe ، hushmandco ، shatsi ، efah ، رجبعلی ، mehrdad360 ، b_argi ، rozelo ، Alirezaa2013 ، Mehrdadordi
(2013-07-01 ساعت 15:36)Sany58 نوشته:  دوستان من تا حالا هرچی سوال اینجا پرسیدم گویا کسی نمی بینه، نکنه من نامرئی شدم Sad
باز با امید به پاسخ یه سوال دارم، مامان من تازه نگاه کردن دیدن کیس نامبرشون رو آفیسر توی پوشه آبی شاتباه نوشته، یعنی یه رقم رو جا انداخته، با خودکار هم نوشته، ایمیل زدم به سفارت جواب اتوماتیک برام فرستادن که منتظر باشین شماره کیستون در سایت نمایان بشه و زیر 90 روز تماس نگیرید و پرونده در جریان است و از این حرف ها، فکر کنم اصلا کسی ندیده من چی نوشتم، به نظرتون چیکار کنم؟
سوال قبلیم که بی جواب موند این بود که مس دیگه می تونه پاسپورت رو ببره سفارت و مهر زده برگردونه؟

مهم نیست . اینا همش بازیه . شماره اصلی تون رو تو سایت دیدین برین سفارت بندازین تو صندوق .
میتونید به یک نفر وکالت بدین ببره . ولی بهتره که این کار رو خودتون انجام بدین Smile
8XXX * ایروان
(2013-07-01 ساعت 15:50)گل نهال نوشته:  هوراي جانانه تو اين هفته واسه تيمسار فضلي و آسمان آبي داريم

تو اتوبوس با صدای بلند هورا نکش، پیاده میکنند!
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-07-01 ساعت 15:18)vahideh.jo نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 14:45)edibk نوشته:  دوستان ما که کلیر شدیم توی سایت ceac چرا همون Administrative Processing رو نوشته؟؟؟؟
سلام بهتون تبريك ميگم مباركتون باشه

وقتی ویزا درون پاستان خورد سیس ایشیود میشود.تا قبل از آن administrative processing خواهد ماند
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
ABUDHABI

[عکس: 137267905611626_DSDFS.JPG]
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-01 ساعت 15:59)noura نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
ما هم امروز آپ شدیم اما در جواب ایمیل یک هفته پیش. که ظاهرا" تأثیری در روند کلیر شدن نداره. ما تا حالا بالای 20 بار در سیس آپ شدیم آما نه توسط خودش اتومات بلکه با ایمیل و هربار هم با جواب های بزودی، از عهده ما خارج است و .../ انتظار 200 روز
(2013-07-01 ساعت 14:32)zanganeh نوشته:  سلام دوستان من.
اقا هيچكس از حامد خبري نداره؟خيلي كمرنگ شده...مدتي خبري ازش نيست

حامد داداش كجايي قربون شكلت بابا اين انتظار داره دايي مسعود رو تبديل به خاله معصومه ميكنه (توجه بسيار مهم : جنبه معنايي رو در نظر بگيريد و اگر نه بنده كوچيك همه خاله ها و عمه ها و خلاصه همه ...ها ها هستم)

آخ
يكي به دادم برسه واويلا
آفيسر من به جاي آپ تو كيسم
انگار گذاشته شست دست راست را

ياداوري:
حرف مرد يكيه باز هم همون :
آخ...
مخلص دایی مسعود عزیز هستیم. یه کم کارام زیاد شده . ولی میام اینجا و میخونم و پستهای بچه ها رو دنبال میکنم. دیگه از پیگیری ساعت به ساعت خسته شدم. روزی 2 بار سیس چک میکنم و والسلام. برات از ته دل آرزوی کلیر شدن هرچه سریعتر رو دارم . هر وقت میرم سیس چک کنم یه ناخونکی هم به کیس نامبر شما میزنم بلکه خبر خوشی ببینم و خبرت کنم. خلاصه اینکه از اینکه به یاد ما بودی خستگی از تنم در شد و حرف دل یکیست..
آخ
سفرنامه
3نفر/مصاحبه ماه مارچ/9 سوالی/ دریافت ویزا 25 جولای
سلام دوستان عزیز

من یه سوال خیلی‌ مهم دارم ازتون،من شماره کیسم تو سایت اعلام شده ،اول اینکه اون تاریخی‌ که جلوش زده یعنی‌ چی‌؟ واسه من زده17 اکتبر2013 .بعدشم می‌خواستم بدونم با اینکه من هنوز تو سایت سیس Readyهستم و خانمم Administrative Processing هست ویزام صادر شده یا نه؟برم آنکارا یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام دوستان عزیز

من یه سوال خیلی‌ مهم دارم ازتون،من شماره کیسم تو سایت اعلام شده ،اول اینکه اون تاریخی‌ که جلوش زده یعنی‌ چی‌؟ واسه من زده17 اکتبر2013 .بعدشم می‌خواستم بدونم با اینکه من هنوز تو سایت سیس Readyهستم و خانمم Administrative Processing هست ویزام صادر شده یا نه؟برم آنکارا یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
Question 
دوستان عزیز , یک سوالی واسم پیش اومده ممنون می شم راهنماییم کنید. اونهایی که کلیر می شند ولی با یک ستاره , باید چکار کنند ؟ منتظر بمونند تا نفر بعدی هم کلیر بشه بعد برن ویزای هردوشون را بگیرند یا عاقلانه اینه که برند ویزای خودشون را بگیرند تا مال نفر دیگه هم بعد کلیر بشه. ممکنه در زمانی که منتظر حذف ستاره ی دیگری هستند ویزای خودشونم از دست بره ؟؟ پیشنهاد شما چیه دوستان؟Rolleyes

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، shatsi ، Szsanazsz ، رجبعلی ، rozelo ، b_argi ، Soap McTavish ، زری وحدتی
(2013-07-01 ساعت 14:52)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 13:11)smpf نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 23:26)smpf نوشته:  
(2013-06-30 ساعت 21:01)negar_karimi6 نوشته:  نمیدونم چرا منگول خان و امین خوشگله رو باهم اشتباه میگیرم همه‌اش؟!!
خدا وکیلی اگر کسی جوابشون رو میدونه بهشون پیام خصوصی کنه. اینجا هم نه. پیام خصوصی که گمش نکنند!
مثلا این دوستمون سؤالشونو از ۲۷ جون ۵ بار پرسیدند. که البته ۴ تاش عدم تأیید شده.
خیر ببینید. جواب بدید بهشون.

اینطوری بنویسیدکه بهشون برنخوره بازهم دوستان نظربدند یااصلاحش کنن

hello
my interview was on............................ .
i am pleased if you guide me why it has taken so long time for the result of my clearness
thank you very much
به uote]
شرمنده فكركنم به جاي clearnessبايد بنويسيدclearance يا adminestrative processing و به جاي why كلمه ديگه اي بكارببريد كمي مودبانه تر ميشه

دوست خوبم clearance یعنی ترخیص کالاازگمرک
و clearness یعنی سلاست
پس بهتره هیچکدام استفاده نشه جزهمون adminestrative processing
درضمن ماهاهستیم که برداشت مودبانه ای و غیرمودیانه ای و به قولی برخوردن و برنخوردن میکنیم من دههاباربهشون دررابطه بامسائلی دیگه ایمیل دادم وبه همین راحتی نوشتم و اونهاهم فهمیدن منظورموو جواب دادن
به نظرمن why وسط جمله اصلا برخوردنی نیست اوناخیلی خوب منظورشمارومیفهمن و میدانن شماایرانی هستیدو به زبان راحت حرف میزنید که شایدخیلی هم درست نوشته نشند

دوست عزيز فكركنم بهتون برخورده ولي بهرحال ما مجبوريم به خاطر آينده اصول نامه نگاري رو ياد بگيريم و چه بهتركه ازهمين الان شروع كنيم بله شما هرطوري بنويسن اونا ميفهمن اصلا فارسي بنويسيم مترجم كه دارنBig Grin

نه دوست عزیزچرابایدبهم برخورده باشه منم یکی مثل شماهاهستم که خیلی به اصول نامه نگاری اشنایی ندارمو تلاش برای رساندن منظورم باهمون چندتاکلمه می کنم
اگراونهاروگفتم برای اینه که بگم سخت نگیرید و یه جورایی دوستمونوازوسواسی فکری دربیارم اونامتوجه منظورتون میشن برداشتی که ماازهرحرفی میکینم اونااینطورنیستن
سلام
یعنی میشه اینهمه پیشکسوت نتونن یا نخوان جواب منو بدن؟
من فقط پرسیدم چطور میفهمید چه کسانی تو ابو ظبی کلیر شدن؟
و چه سایتی را چک کنیم تا برای چک کردن کلیرنس ابوظبی مطمئنه؟ آخه میگن کلیر هم که بشی سایت سیس بازم Administ. Process. میزنه ...
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
تشکر کنندگان: babak_1363 ، smpf ، efah ، zohre02 ، Niushagh ، رجبعلی ، rozelo ، b_argi
سلام
یعنی میشه اینهمه پیشکسوت نتونن یا نخوان جواب منو بدن؟
من فقط پرسیدم چطور میفهمید چه کسانی تو ابو ظبی کلیر شدن؟
و چه سایتی را چک کنیم تا برای چک کردن کلیرنس ابوظبی مطمئنه؟ آخه میگن کلیر هم که بشی سایت سیس بازم Administ. Process. میزنه ...
[/quote]
دوست عزيز اينجا رو چك كن لطفا
شماره كيس رو بدون صفر وارد كن
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
سلام دوستان
من الان دبي هستم ديروز باسهارو دادمزاينجا كيبوردهاش عربي و نميتونم كامل از فارسي استفاده كنم مثلا باسبورتBig Grin
اما نميدونم جرا امروز خانمم ready شده و من هيج تغييري نكردم كسي اطلاعي داره؟
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
دوستان عزيز با توجه به اينكه تقريبا ٩٠ روز از مصاحبه من ميگذره، پيشنهاد تون براي ايميل زدن به انكارا چيه
ممنون
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: گل نهال ، hushmandco ، رجبعلی ، shatsi ، zohre02 ، b_argi ، lonelyman ، Ali.US
خوب بالاخره والبته متاسفانه یکی بعد ازما در ابوظبی به عضویت منتظرسرا در اومد.امیدارم در اسرع وقت کلیر بشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان