کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-01 ساعت 13:50)nooshshahnar نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 12:15)pooya.n نوشته:  ... میگن امروز قراره کلی از بر و بکس اینجا کلیر بشن برن پی کارشون! شما هم شنیدین؟!!!

امروز نشه ،فردا خودت یکیشون هستی که از این تاپیک میری
راستی داری میری دست ساناز و تیمسار فضلی هم بگیر با هم برید
آخه اونام بوی رفتنشون میـــــــــــــــــــــــــــــاد

امیدوارم Big Grin
به خصوص واسه تیمسار و این آبجیمون ساناز!

در حقیقت این دو عزیز دیگه ترشیدن و بوی رفتن که چه عرض کنم ... یه سری بوهای دیگه داره میاد!
(2013-07-01 ساعت 13:57)nikan_sh نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 13:35)mehrazi نوشته:  سلام دوستان
من یک سوال داشتم
پدر و مادر من هم کارت آبی دادن.
کارت آبی نشونه چی هست و ایتکه وقتی ازتون ادرس و شماره تلفت در آمریکارو می خوان به اونجا زنگ می زنن؟
از پدر من خواستن اشتباهی آدرس دانشگاه منو داده در شیکاگو به نظرتون مشکلی پیش می یاد؟
من خیلی نگرانم هم از بابت ویزا خودم هم ویزا اونا
ممنون می شم کسی اگر اطلاعی داره کمک کنه

در آینده مشکل پیش میاد . کارت رو به اونجا میفرستن . البته باز هم نگران نباشید . لحظه ورود به آمریکا میتونن آدرس رو عوض کنن . در این باره که بهشون تماس میگیرن یا نه . اونا نیاز به تماس ندارن . اونا میدونن که آدرس برای کجا و چه کسی هست . نگران نباش .چیز مهمی نیست .
ممنون از پاسخ .
من نگرانیم اینه من 3 هفته پیش از آنکارا ویزا دانشجویی گرفتم و امروز هم پدرو ماردم رفتن سفارت ارمنستان چیزی راجب من نپرسیده بودن ار اونها تا وفتی که آدرس داده بودن و آفیسر پرسیده بود اسم دخترت چیه؟
من نگرانم مشکلی در ویزای من بوحود بیاد چون هنوز نرفتم امریکا بلیطم برای 1 ماه دیگه هست.
تشکر کنندگان: nikan_sh ، zohre02 ، b_argi ، رجبعلی
دوستان عزیز منتظر:
اگر خاطر شریفتون باشه، اینجانب از ابتدای ورود به جرگه منتظران محترم خیلی به در و دیوار میکوبیدم شاید زودتر کلیر بشم.. اما وقتی صبر و تحمل دوستای صبور و پیشکسوت رو دیدم و از طرفی از قول خیلی ها و حتی تجربه لاتاری سالهای گذشته
که همه ویزا میگیریم الانه خیلی ریلکس دارم برنامه ی عادی زندگی رو دنبال میکنم.
پیروز باشیدBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بازم من نبودم SadSad
ايشاله سري بعد
دوستان ببخشيد قبل از موعود كلير شدنم زيادي جوگير شده بودم
خداياااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-01 ساعت 13:46)mino2013 نوشته:  توجه توجه توجه
یک سوال خیلی مهم :
سفارت امروز جواب ایمیلی رو که هفته گذشته زدم رو داد.پرسیده بودم که آیا ما کلیر شدیم یا نه؟متن ایمیل به شرح زیر:
This office is pleased to inform you that our administrative processing on your immigrant visa file has been completed.

You may now come to this office any Monday through Thursday between the hours of 10:30 a.m. and 12:00 p.m., together with the Form OF-194, Refusal Worksheet, that was given to you during the final immigrant visa interview. Please also be informed that if you have any other missing document(s), you are requested to bring it/them as well.

من منظورشونو از این Form OF-194, Refusal Worksheet نمیفهمم.لطفا دوستان مطلع هر چه زودتر جواب بدند.باتشکر
راستی همسرم هم الان آنکارا هست.

سلام دوست عزيز.
به نظر مياد كه شما كلير شدين.اون فرم هم الان من جلوم نيست كه ببينم شمارش چيه.ولي منظور از برگه رفيوزال شيت همون برگه هاي رنگي معروفه.احتمالا اين شماره مربوط به همون برگه هاي رنگي كذاييه.به نظر من كه هورا شدي.شك نكن.
موفق باشين.بپر برو ويزاهارو استاد كن.
لاتاری 2013
امروز پس از 78 روز از كليرنس و با اجازه از پيشكسوت هاي عزيز، به ابوظبي نامه زدم و ازشون درخواست كردم كه وضعيت بررسي كيسمونو (اگه زحمتي براشون نباشه) بهمون خبر بدن!RolleyesShySad
همچنان اين هفته منتظر خبرهاي خوب از هر سه سفارت هستيم. Smile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-01 ساعت 14:20)e76779 نوشته:  امروز پس از 78 روز از كليرنس و با اجازه از پيشكسوت هاي عزيز، به ابوظبي نامه زدم و ازشون درخواست كردم كه وضعيت بررسي كيسمونو (اگه زحمتي براشون نباشه) بهمون خبر بدن!RolleyesShySad
همچنان اين هفته منتظر خبرهاي خوب از هر سه سفارت هستيم. Smile

اگه مبدأ تاریخ رو بذاریم روز مصاحبه که خب ما آشخوریم. اگر هم مبدأ تاریخ رو بگذاریم قبولی در لاتاری. هر کس که ویزا در دستش نیست پیشکسوته و یکسال و اندیه داره انتظار میکشه.
در عوض کسانی که دیر رفتن مصاحبه یا هنوز نرفتند (فکر کنید! هنوز نرفتند!!!) نگرانیهای وحشتناک دیگری دارند.
اصلا شرایط افراد رو نمیشه با هم مقایسه کرد. به نظرم پیشکسوت و جدید و میانحال ندارم.
همه ما تا سپتامبر وقت داریم و باید همگی با ویزا بریم. هر کس تا این تاریخ ویزا نگرفته خیلی وقته که منتظر این ویزا است. حتی اگر هنوز مصاحبه نرفته باشه.
البته قبول دارم طولانی شدن دوران کلیرنس فکر و خیالاتی از نوع دیگه برای آدم بوجود میاره.
ولی در کل خواستم بگم هیچ جوره نمیشه هیچ دو نفری رو با هم مقایسه کرد.
آرزو میکنم همه ما خیلی زود کلیر بشیم. چه کسانی که دوران کلیرنسشون طولانی شده و خدا میدونه تو دلشون چی میگذره و چه کسانی که همین دیروز مصاحبه داشتند یا فردا مصاحبه دارند.
این انتظارها از هر نوعی که هست و تو هر مقطعی که داره باعث فرسایش روحمون میشه، خیلی زود تموم بشه. آمین.
سلام دوستان من.
اقا هيچكس از حامد خبري نداره؟خيلي كمرنگ شده...مدتي خبري ازش نيست

حامد داداش كجايي قربون شكلت بابا اين انتظار داره دايي مسعود رو تبديل به خاله معصومه ميكنه (توجه بسيار مهم : جنبه معنايي رو در نظر بگيريد و اگر نه بنده كوچيك همه خاله ها و عمه ها و خلاصه همه ...ها ها هستم)

آخ
يكي به دادم برسه واويلا
آفيسر من به جاي آپ تو كيسم
انگار گذاشته شست دست راست را

ياداوري:
حرف مرد يكيه باز هم همون :
آخ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، gifa ، nikan_sh ، zohre02 ، maryam_a ، payam62 ، habibi ، b_argi ، AsemanAbee ، Ehsan1358 ، hushmandco ، Doe ، noura ، efah ، rozelo ، lonelyman
دوستان ما که کلیر شدیم توی سایت ceac چرا همون Administrative Processing رو نوشته؟؟؟؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
(2013-07-01 ساعت 14:45)edibk نوشته:  دوستان ما که کلیر شدیم توی سایت ceac چرا همون Administrative Processing رو نوشته؟؟؟؟

دوست عزيز بهتون تبريك ميگم،
تا وقتي كه پاسپورت رو به سفارت براي صدور ويزا تحويل ندادين، وضعيت در سيس همان Administrative Processing هست، بعد از صدور ويزا عبارت ايشود در سيس ظاهر ميشودCool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-01 ساعت 14:45)edibk نوشته:  دوستان ما که کلیر شدیم توی سایت ceac چرا همون Administrative Processing رو نوشته؟؟؟؟

اولاً تبریک ....ثانیاً انشالله وقتی پاس ها رو دادی سفارت و ویزا قشنگه رو زدن تو پاست و تحویل ptt دادند ....issued شدن رو با چشمای خودت میبینی.....و وضعیتت از administrarive به Issued تغییر پیدا میکنه....شما دعا کن این وضعیت رو هر چه زودتر تمام بچه های اینجا ببینند...موفق باشید....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-01 ساعت 14:20)sce نوشته:  سلام دوست عزيز.
به نظر مياد كه شما كلير شدين.اون فرم هم الان من جلوم نيست كه ببينم شمارش چيه.ولي منظور از برگه رفيوزال شيت همون برگه هاي رنگي معروفه.احتمالا اين شماره مربوط به همون برگه هاي رنگي كذاييه.به نظر من كه هورا شدي.شك نكن.
موفق باشين.بپر برو ويزاهارو استاد كن.
من این فورم را از اینترنت یافتم http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&...2450,d.dmQ
همان برگه صورتی خودمان است.باتشکر از sce عزیز
کیس نامبر:##43-افراد کیس:2 نفر-کنسولگری:آنکارا 28 مارچ-تاریخ کارنت شدن:2/7/2013-تاریخ ورود:11 سپتامبر-محل ورود:هیوستن-مقصد:لس آنجلس
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، MEHDIREZAEI ، hushmandco
سلام دوستان
ما میخواستیم حضورأ بریم سفارت برای پیگیری کلیرنسمون چون سفارت بهمون نزدیک هست و با ایمیل دادن هم نتیجه ای نگیرفتیم . تا به حال کسی این کار رو کرده ؟ کسی تجروبه کرده ؟
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، zohre02 ، Given ، رجبعلی ، hushmandco
ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
دوستان من تا حالا هرچی سوال اینجا پرسیدم گویا کسی نمی بینه، نکنه من نامرئی شدم Sad
باز با امید به پاسخ یه سوال دارم، مامان من تازه نگاه کردن دیدن کیس نامبرشون رو آفیسر توی پوشه آبی شاتباه نوشته، یعنی یه رقم رو جا انداخته، با خودکار هم نوشته، ایمیل زدم به سفارت جواب اتوماتیک برام فرستادن که منتظر باشین شماره کیستون در سایت نمایان بشه و زیر 90 روز تماس نگیرید و پرونده در جریان است و از این حرف ها، فکر کنم اصلا کسی ندیده من چی نوشتم، به نظرتون چیکار کنم؟
سوال قبلیم که بی جواب موند این بود که مس دیگه می تونه پاسپورت رو ببره سفارت و مهر زده برگردونه؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: nikan_sh ، zohre02 ، امیر مهاجر ، hushmandco ، b_argi ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان