کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ايول
خدا رو شكر همين الان جك كردم ساناز هم كه ابديت شد
محمد فضلي عزيز هم كه أب شد
تبريك من همين الان جك كردمتون تبريك
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
دوستان كسي اطلاعي داره؟
من ديروز باسها رو تحويل سفارت دادم و برام تاريخ 2شنبه هفته ديكه رو زد اما بهش كه كفتم من 4 شنبه برواز دارم كفت ميتوني سر بزني
حالا امروز تو سايت ابديت شديم ولي خانمم به ready تغيير كرده
نظرتون جيه؟جرا اينطوري شده؟ و فكر ميكنيد كه ايشو بشه؟تا 4 شنبه أماده ميشه به نظرتون؟
دوست خوبمون، سرکار خانم یلدا، امروز از آنکارا یکضرب گرفتن. به افتخارشون یه کف مرتب ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-07-01 ساعت 16:15)hsevensky2013 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:59)noura نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز
ما هم امروز آپ شدیم اما در جواب ایمیل یک هفته پیش. که ظاهرا" تأثیری در روند کلیر شدن نداره. ما تا حالا بالای 20 بار در سیس آپ شدیم آما نه توسط خودش اتومات بلکه با ایمیل و هربار هم با جواب های بزودی، از عهده ما خارج است و .../ انتظار 200 روز

سلام ما هم امروز هردو نفر آپديت شديم البته بعد از اين که جواب ايميل شون رو داديم ( سوابق کاري همسرم رو خواسته بودن )
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولايBig Grin
سلام دوستان میشه لطفاً راهنمایی کنین
من تا حالا واسه وضعیت کلیرنس خودم فقط از سایت ceac پیگیر می شدم ولی الان خوندم که تا ویزا تو پاس نخوره وضعیت تو این سایت adminestrative proccessing میمونه پس از کدوم سایت باید بفهمم که کلیر شدم. مصاحبه من ابوظبی بود 13 می

مرسی
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، e76779 ، babak_1363 ، زری وحدتی ، Ehsan1358 ، efah
(2013-07-01 ساعت 18:23)Afshinfar نوشته:  سلام دوستان میشه لطفاً راهنمایی کنین
من تا حالا واسه وضعیت کلیرنس خودم فقط از سایت ceac پیگیر می شدم ولی الان خوندم که تا ویزا تو پاس نخوره وضعیت تو این سایت adminestrative proccessing میمونه پس از کدوم سایت باید بفهمم که کلیر شدم. مصاحبه من ابوظبی بود 13 می

مرسی

از اینجا: http://www.abudhabiivo.net/
کیس نامبرتون رو بدون صفرهای اضافی وارد کنید.
تشکر کنندگان: b_argi ، soruosh ، ابی هانی ، Afshinfar ، lonelyman ، e76779 ، babak_1363 ، marjani ، roeentan ، zohre02 ، sce ، پدی ، lilac ، efah ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 18:40)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 18:08)Afshinfar نوشته:  منم 13 می بودم کلیر نشدم. منو هم اضافه کن پلیزز که از آمار جا نمونم Wink

مایلید تو منتظرسرا عضو بشید؟

میبینید؟! اینجوری جوونای پاک مردم رو معتاد میکنند!
تشکر کنندگان: b_argi ، ابی هانی ، lonelyman ، e76779 ، zohre02 ، babak_1363 ، marjani ، f1f ، valencia ، sh_aytak ، roeentan ، payam62 ، sce ، lilac ، amir82 ، رجبعلی
امضا هم از اینجا: http://mohajersara.com/usercp.php?action=editsig
(2013-07-01 ساعت 14:32)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 14:20)e76779 نوشته:  امروز پس از 78 روز از كليرنس و با اجازه از پيشكسوت هاي عزيز، به ابوظبي نامه زدم و ازشون درخواست كردم كه وضعيت بررسي كيسمونو (اگه زحمتي براشون نباشه) بهمون خبر بدن!RolleyesShySad
همچنان اين هفته منتظر خبرهاي خوب از هر سه سفارت هستيم. Smile

اگه مبدأ تاریخ رو بذاریم روز مصاحبه که خب ما آشخوریم. اگر هم مبدأ تاریخ رو بگذاریم قبولی در لاتاری. هر کس که ویزا در دستش نیست پیشکسوته و یکسال و اندیه داره انتظار میکشه.
در عوض کسانی که دیر رفتن مصاحبه یا هنوز نرفتند (فکر کنید! هنوز نرفتند!!!) نگرانیهای وحشتناک دیگری دارند.
اصلا شرایط افراد رو نمیشه با هم مقایسه کرد. به نظرم پیشکسوت و جدید و میانحال ندارم.
همه ما تا سپتامبر وقت داریم و باید همگی با ویزا بریم. هر کس تا این تاریخ ویزا نگرفته خیلی وقته که منتظر این ویزا است. حتی اگر هنوز مصاحبه نرفته باشه.
البته قبول دارم طولانی شدن دوران کلیرنس فکر و خیالاتی از نوع دیگه برای آدم بوجود میاره.
ولی در کل خواستم بگم هیچ جوره نمیشه هیچ دو نفری رو با هم مقایسه کرد.
آرزو میکنم همه ما خیلی زود کلیر بشیم. چه کسانی که دوران کلیرنسشون طولانی شده و خدا میدونه تو دلشون چی میگذره و چه کسانی که همین دیروز مصاحبه داشتند یا فردا مصاحبه دارند.
این انتظارها از هر نوعی که هست و تو هر مقطعی که داره باعث فرسایش روحمون میشه، خیلی زود تموم بشه. آمین.

آقاي امير خان مهاجر عزيز

راستش اين متن شما انقدر درست و بجا بود كه به نظرم تنها از يك ديد منصف و واقع گرايانه نشأت مي گيره و اين دقيقاً بيان همون حقيقتيه كه اين روزا هر مهاجرسرايي منتظر كه مثل خودم از شدت كلافگي ساكت يا پر سر و صدا هر روز هزار بار متناوباً يا سر ميزنه اينجا و يا سيس رو چك ميكنه Sad بايستي مدام به خودش ياداوري كنه ... اصلاً كاش اين قبيل كامنتاي مفيد و روحيه بخش به يه شكلي هر روز جلوي چشممون باشه تا يادمون نره كه تو اين راه ما همه با هميم!

ممنون ازتون اقاي مهاجر گل و به اميد بارش رگباري از شادي تو اين هفته كه تاپيكمون رو باطراوت كنه!Smile
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
دوستان گلم خسته نباشید،
امروز ظهر بعد از 78 روز و پس از اینکه به ابوظبی ایمیل زدم و از سفارت جویای پروسه طاقت فرسای کلیرنس شدم، 3 ساعت بعد در سایت سیس هر دو نفر آپدیت شدیم و در خود سایت درخواست اطلاعات شغلی به حالت Administrative processing تغییر یافت و ایمیل زدند که فعلا منتظر بمانید تا مرحله فوق پایان یابد!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام
سايت آنكار امروز اول جولاي آپديت شد. لطفاً بفرمائيد چند نفر از همقطاران اعلام شده اند تا هورا بكشيم.

------
Case No:2013AS45$$ - Interview time:March 5th - Ankara - 3 person
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: زری وحدتی ، babak_1363 ، hushmandco ، sce ، Ehsan1358 ، Mehrdadordi ، b_argi ، رجبعلی
(2013-07-01 ساعت 19:03)rozelo نوشته:  آقاي امير خان مهاجر عزيز

راستش اين متن شما انقدر درست و بجا بود كه به نظرم تنها از يك ديد منصف و واقع گرايانه نشأت مي گيره و اين دقيقاً بيان همون حقيقتيه كه اين روزا هر مهاجرسرايي منتظر كه مثل خودم از شدت كلافگي ساكت يا پر سر و صدا هر روز هزار بار متناوباً يا سر ميزنه اينجا و يا سيس رو چك ميكنه Sad بايستي مدام به خودش ياداوري كنه ... اصلاً كاش اين قبيل كامنتاي مفيد و روحيه بخش به يه شكلي هر روز جلوي چشممون باشه تا يادمون نره كه تو اين راه ما همه با هميم!

ممنون ازتون اقاي مهاجر گل و به اميد بارش رگباري از شادي تو اين هفته كه تاپيكمون رو باطراوت كنه!Smile

خیلی ممنونم از لطف شما دوست خوبم.
بالاخره همه اینجا مسافریم و این تاپیک یک توقفگاه بین راهیه برامون.
چه بهتر که این دوران رو با چشمی باز و پنداری واقع‌بینانه سپری کنیم که هم دیگران رو درک کنیم و هم انتظار برامون آسون بگذره.
مادامیکه بچه‌ها با خبر دریافت ویزاشون ما رو شاد میکنند، امید رو تو دلامون زنده نگه میدارند.
@بهزاد جان منهم امروز سايت ابوظبي رو براي شما جك كردم و اينو ديدم برام تعجب بود بعد از اينهمه وقت اميدوارم تا من بركردم خبر خوب بشنوم ازت
@امير خان سلام عرض كرديم قربان حالي از ما بدبخت بيجاره ها نميبرسي؟Big Grin
(2013-07-01 ساعت 19:14)ابی هانی نوشته:  @بهزاد جان منهم امروز سايت ابوظبي رو براي شما جك كردم و اينو ديدم برام تعجب بود بعد از اينهمه وقت اميدوارم تا من بركردم خبر خوب بشنوم ازت
@امير خان سلام عرض كرديم قربان حالي از ما بدبخت بيجاره ها نميبرسي؟Big Grin

آمارتو دارم. کیستو هم چک کردم هم دیروز هم امروز. ولی هیچی دستگیرم نشد! Big Grin
حالا ما چی هستیم وقتی شما اونید که میگی؟
دوستان عزیز میشه لطفا بگین
1. فرم 9 سوالی چی هست ؟ به چه کسانی میدند؟ محتوا سوالات چیه؟
2. FBI چک به چه کسایی میخوره و حدودا چقدر طول میکشه تا جواب بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان