کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-01 ساعت 19:20)فندق نوشته:  دوستان عزیز میشه لطفا بگین
1. فرم 9 سوالی چی هست ؟ به چه کسانی میدند؟ محتوا سوالات چیه؟
2. FBI چک به چه کسایی میخوره و حدودا چقدر طول میکشه تا جواب بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

فندق جان!
۱- فرم ۹ سؤالی فرمیه که معمولا ۹ تا سؤال توشه در رابطه با شرح وظایف شغلی و تحصیلی. معمولا کسانی که شغلشون پیچیده و مبهمه یا مدرک تحصیلی بالا دارند میگیرند. براشون بعد از مصاحبه ایمیل میشه که باید پر کنند و ایمیل کنند.
۲- اف بی آی چک به اکثر ایرانیها میخوره. چیزهایی که احتمال اف بی آی چک خوردن رو پایین میاره اینا است: سن کم، نداشتن سربازی، مدرک تحصیلی لیسانس یا کمتر، نداشتن شغل دولتی یا حساس، داشتن اسم یونیک و کم مانند. چقدر طول میکشه؟ به منتظرسرا که لینکش تو امضای منه مراجعه کن.
خداوكيلي از زندگي افتاديما من ديگه خجالت ميكشم ميام اينجا ميترسم بقيه بگن اين كاروزندگي نداره از ٢٤ساعت به قول1363-babakعزيز ٢٥ساعت اينجام:D
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-07-01 ساعت 14:06)امیر مهاجر نوشته:  ساناز فکر کنم با وضعیت امروز تو آپدیت بعدی ۹۹ درصد هستی.
محمد فضلی چی؟ من کیس نامبرشو یادم رفته.
امیر یدونه ای ShyShy
واقعا ما 2013 ها باید قدر همدیگرو بدونیم

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااا

اینم فقط به افتخار امیر

راستی شنیدم سانازم اپدیت شده؟؟؟؟!!!!
واقعا بعضی از اپدیتها از خودِ کلیر شدن بیشتر مزه میده . مگه نه ساناز؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-01 ساعت 18:39)zohre02 نوشته:  مثل اینکه این هفته نوبت پیشکسوتا و همین طور دوستان ژانویه ست که کلیر بشن البته سفارت مارو از قلم انداخته
زهره جون هفته دیگه شما هم آپدیت می شید.شایدم همین هفته ایشالااااااااااااااااا.به امید کلیر شدن شما بزودی زودWink
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
(2013-07-01 ساعت 19:32)gifa نوشته:  خداوكيلي از زندگي افتاديما من ديگه خجالت ميكشم ميام اينجا ميترسم بقيه بگن اين كاروزندگي نداره از ٢٤ساعت به قول1363-babakعزيز ٢٥ساعت اينجامBig Grin

نه Gifa جان ،

خجالت نکش..همین امیرخان اون اوایل یادمه میگفت که بابا من از بس میام اینجا همسر گرامشون بهشون گفته بودن ، آقا امیر عزیز کم برو تو این سایت ، از کار بیکار میشیا!!یهو میبینی این لاتری جواب نمیده، خلاصه از اینجا رونده از اونجا مونده میشیم!! امیرجان یادته داداش؟ Wink
من یکی که از همه جا استعفا دادم ، بارمم بستم ، خلاصه آفتابه لگن 7 دست ولی شام و ناهار (همون ویزا!!!) هیچی!!Big GrinBig GrinBig Grin
شماهم اصلن خجالت نکش ، من و امیر و یه جماعت منتظر پشتتیم Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام دوستان عزیز
بچه ها کمکککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

من یه سوال خیلی‌ مهم دارم ازتون،من شماره کیسم تو سایت اعلام شده ،اول اینکه اون تاریخی‌ که جلوش زده یعنی‌ چی‌؟ واسه من زده17 اکتبر2013 .بعدشم می‌خواستم بدونم با اینکه من هنوز تو سایت سیس Readyهستم و خانمم Administrative Processing هست ویزام صادر شده یا نه؟برم آنکارا یا نه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
2013AS35xx ،رؤیت قبولی:21sep،ارسال : 10 ژانویه 2013،آنکارا ،تعداد: 2 ،مصاحبه: 24April ،دریافت ویزا : Jul 24
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، hushmandco ، arash111 ، sce ، Ehsan1358 ، b_argi ، zohre02 ، MEHDIREZAEI ، رجبعلی
دوستان من از 14 مارچ آپدیت نشدم. بدجور وسوسه شدم یه ایمیل بزنم به سفارت. تا الان هم اصلا میل نزدم. نظرتون چیه؟
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-07-01 ساعت 16:49)zohre02 نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:59)noura نوشته:  
(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

سلام.ما هم امروز هردو نفرمون آپدیت شدیم.بعد از 5ماه.البته شوهرم جمعه هم آپدیت شده بود.یعنی میشه که بشه؟اونم بدون ستاره؟؟؟؟خدایا همه بچه های این تاپیک و کلیر کن پلیززز

چرا نشه عزیزم حتما میشه به همین زودی ها کلیر می شی مطمئن باش Wink

دوستان عزیز امروز 1 جون به همتون قول میدم که در آپدیت بعدی( به احتمال 1% فردا ، اما 99 درصد چهارشنبه) دوستای خوبمون از جمله محمد فضلی، آسمان آبی و نورا کیلیر میشن، میگین نه باشه وایسین تا چهارشنبه به همتون ثابت میشه که بعلهههههههههههههههههههههه Big Grin
محمد جان یه چیز یادت نره ها، اینکه روز مصاحبۀ تو مصادف با روزیه که من آخرین بار توسط خودشون در سیس آپدیت شدم و تا الان دیگه هیچSad ، اون کلمه معروفت رو ( خدایاااااااااااااا) ، اگه وقتی کیلیر شدی برای من نگی، به جان خودم اون دنیا یقه ت رو میچسبم، چون خداییش اگه تا 15 جولای کیلیر نشده باشم ،به احتمال 99.9% دانشگاه هم رو از دست خواهم داد پس یادت نره منو هاااااااااااااااا Tongue

(2013-07-01 ساعت 17:29)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز با توجه به اينكه تقريبا ٩٠ روز از مصاحبه من ميگذره، پيشنهاد تون براي ايميل زدن به انكارا چيه
ممنون
دوست عزیز هیچ ایمیلی نباید به گفته خودشون بزنین، چون تا شش ماه تأخیر عادیه، منم که 200 روز گذشته بود بهشون ایمیل زدم ، تازه نگفتم چرا کیلیر نمیشم، همون جواب کلیشه ای که همیشه به همه میدن رو بهم دوباره دادند.
حالا با این تفاصیح بهتر میتونی تصمیم بگیری که ایمیل بزنی یا نه...

(2013-07-01 ساعت 17:54)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام به همگی آقا ما مدتمون زیادی طولانی شده می خواستم بپرسم چطوری به سفارت ایمیل بزنیم و چی بنویسیم که بهشون بر نخوره خلاصه یه خبری بگیریم لطفا هرکی اطلاعاتی داره سریعا ما رو راهنمائی بکنه. مرسی از همتون
دوست عزیز هر مدل و ترفندی براشون ایمیل بزنی، اونا اصلاً کاری ندارن که چی پرسیدی و یا درخواست کردی، یک مدل جواب رو از قبل تهیه کردن و بهتون پاسخ میدن، اگه نظر منو میخوای ( فکر نکنم از من بیشتر منتظر بوده باشی) بشین تا خودشون بالاخره کیلیرت کنن، چون هیچ جواب در خور شأنی بهتون نمیدن Big Grin
پس ریلکس باش و بیخیالی طی کن، منم میبینی این روزا کمی پیگیرم، چون مرخصی دانشگاهم داره تموم میشه باید بدونم که بالاخره امریکایی هستم یا همونی خواهم بود که الان هستم Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
☟☟☟☟☟☟
☞ چقدر دلم كلير ميخواد☜
      ✏✏✏✏✏✏
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
ساناز جان واسه آپدیت شدنت خیلی خوشحال شدم کلیر شدن نزدیکه Tongue
امیدوارم به زودی گروه زیادی از بچه ها کلیر بشن .
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-07-01 ساعت 15:30)AsemanAbee نوشته:  ﺑﮕﻢ ....ﯾﺎ ﻧﮕﻢ ...؟؟!!
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮐﯿﺲ ﺩﺭ ﺳﯿﺲ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﯾﻢ .
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺳﯿﺲ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﻣﯿﺮﻩ ..... ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺲ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻩ ﻋﺎﯾﺎ ...؟؟!!

ﻏﯿﺮ ﺍﺯ ﻣﺎ ﻭ ﺁﻗﺎﯼ ﻓﻀﻠﯽ ﮐﯿﺎ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪﻥ ؟
@ ﺳﺎﻧﺎﺯ ﺟﺎﻥ ...ﭘﯿﺸﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﻻﯼ ﺩﺭ ﺧﻼﺹ ﺷﺪ ؟!

ما هم 1 جولای باز آپدیت داشتیم امیدوارم این دفعه نوبت کیس بالاییها باشه
فرم 9 سوالی که همون اول گرفتیم هفته پیش هم که لیست سفرها رو خواستن که فرستادیم چیز دیگه ای فکر نکنم مونده باشه که نخواسته باشن

(2013-07-01 ساعت 21:17)hushmandco نوشته:  یعنی این ممد فضلی و مستربن بن رو بفرستیم خونه بخت دیگه میتونیم با خیال راحت بریم سر زندگانیمون. خدایااااآااااااا
باز چی شده حامد جان؟؟؟؟؟؟؟؟ Big GrinBig Grin
دیواری کوتاهتر از بنده پیدا نکردی عـــــــــــــــــــــــــــــایا؟؟؟
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-01 ساعت 21:54)azar1348 نوشته:  سلام
میشه یکی از دوستان فرق برگه آبی و سفید و صورتی را برای ما تازه واردای منتظرسرا بگه ؟
ممنون زیاد

دوست خوبم رنگ مهم نیست چون هر سفارتی یه رنگ مستقل می ده و توضیح آفیسر مهمه . اما ایروان آبی و گاهی لیمویی یعنی کلیرنس و سفید یعنی یکضرب و آنکارا صورتی یعنی کلیرنس و سفید یکضرب اما امگار ابوظبی سفید رو به کلیر هم می ده . پس توضیح آفیسر موقع دادن برگه مهمه
بابا همش حرف از آنکارا و ابوظبیه! خوب معلومه به این ایروان بیچاره برمیخوره و سه هفته سه هفته ۴ تا کیس اعلام میکنه! دمتگرم ایروان ببینم تا آخر هفته بچه ها را شرمنده میکنی یا نه؟
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-07-01 ساعت 21:54)azar1348 نوشته:  سلام
میشه یکی از دوستان فرق برگه آبی و سفید و صورتی را برای ما تازه واردای منتظرسرا بگه ؟
ممنون زیاد

هیچ فرقی ندارن همه یعنی کلیرنس و انتظار کلیر
آنکارا= صورتی
ابوظبی = سفید و آبی
ایروان = آبی
قرمز = مردود
همین
اصلا خودتونو درگیر رنگها نکنین به توضیحات آفیسر و نوشته های داخل برگه هاتون توجه کنید . به امید هرچه زودتر کلیر شدن تمام دوستان منتظر من جمله خودم با 68 روز انتظار Wink
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، sce ، smpf ، AsemanAbee ، e76779 ، azar1348 ، babak_1363 ، امیر مهاجر ، houmanmir ، Ehsan1358 ، rozelo ، Doe ، b_argi ، zohre02 ، رجبعلی ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان