موضوعها: 0
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 15:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 15:02 توسط shatsi.)
من امروز هر چه خواستم، چیزی در مورد این موضوع ننویسم نشد ، دلم رضا نداد ....من همیشه به خودم و سایر دوستانم توصیه کردم که غیر از امید به بچه های اینجا نباید اعطا کرد و حق هم همین هست ولی امروز سالگرد پرواز ایرباس مسافربری 655 به مقصد دبی با 290 نفر سرنشین (156 مرد، 53 زن، 57 کودک 2 تا 12ساله و هشت کودک زیر دو سال و 42 نفر با ملیتهای یوگسلاو، پاکستانی، هندی، عرب و 16 خدمه پروازی) است ...یادشون رو گرامی می داریم و یادمون میمونه که اینها ایرانی بودند و ناجوانمردانه به دستور ناخدا «ویل راجرز» فرمانده ناو وینسنس با اصابت موشک کشته شدند و بعدها در کمال تاسف فرمانده ناو وینسنس به خاطر جنایتش نشان لیاقت گرفت و پرصداترین محافل سیاسی امریکا در مقابل این فاجعه سکوت اختیار کردند و یا آن را در چارچوب اخبار کذب پنتاگون ارزیابی و تحلیل نمودند.یادشان گرامی باد.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California
، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بنده سوالی داشتم درمورد تعداد رقمهای کیس نامبرام که درکارت آبی نوشته شده تعداد آن پس از AS هشت رقم هست درحالیکه در سایت سفارت امریکا درارمنستان کیس نامبر ها را می بینم که تعداد ارقام آنها پس از AS چهار رقم بیشتر نیست . لطفاً در این مورد راهنمای ام کنید متشکرم.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-03 ساعت 13:49)hushmandco نوشته: خدایااااااا خسته و خلیده شدم ..
خدایااااااا خسته و خلیده شدم ..
حامد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي واي من,ببخشيد اين پست اينقدر برام غير منتظره بود كه يادم رفت :سلام دوستان من.فكر ميكنم كار كاره اينگل...سه؟يكي ميخواد داش حامدمون رو آخش كنه.
ولي هيچ فرقي نميكنه بازهم :
آخ
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-03 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-03 ساعت 15:44 توسط zavosh.)
سلام دوستان,
صبر چقدر سخته ولی به خودم یاداوری میکنم همیشه وقتی موفقیت خیلی نزدیکه فشار هم بیشتر و بیشتر میشه.مثل یک کوهنورد که داره به سختی میره به سمت قله... چیزی نمونده دوستان... همه میرسیم
2013AS00005xxx •
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یکی به من جواب بده من 28 june و 1 july پس از 110 روز آپدیت شدم به نظرتون این هفته کلیر میشم؟
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-03 ساعت 15:04)edibk نوشته: دوستان خواهشا سریع جواب بدین اگه پاسپورتها رو دوشنبه تحویل بدیم تا روز چهارشنبه ویزاها رو میدن؟
با سلام
دوست عزیز بستگی داره اگر سه شنبه ایشود شدید در سایت چهار شنبه خودتان مراجعه کنید به باجه پستی و منتظر ایمیل پست نباشید ( همسر من پاسپورت ها را گرفته بو د و امده بود ایران تازه ایمیل امد که مراجعه کنید به پست) و وقتی هم که به پست مراجعه کردید اسم و فامیل را بگین چون اینجوری تو لیست را نگاه میکنند ولی اگر شماره پیگیری بدید میزنه تو کامپیو تر میگه هنوز نیامده یا در حال حمل است در صورتی که دقیقا یک روز بعد از صدور ویزا حدود عصر پاسپورت ها تو اداره پست است
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
يه پيشنهاد ديگه واسه كم كردن حجم تاپيك واسه ٢٠١٤ها: واسه اينكه كسي ناراحت نشه ابتدا ١٠٠صفحه اول رو پاكسازي كنيم كه ديگه نويسنده هاش متوجه نشن و چك نميكنن خودشون
اگه كمكي از ما برمياد بفرماييد اميرجان
(پست موقت)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
hope is a good thing,
maybe the best of things.
and no good thing ever dies !!!
From the movie: The Shawshank redemption
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آنکارایی این جمعه و جمعه هفته آینده منتظر خبرهای خوب باشند.
به امید کلیر شدن تمامی دوستان پیشکسوت.
انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++در حد بروبچ والیبالیستمون.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستانی که انتظار کلیر شدن رو با سختی زیاد می کشند.
پارسال ما همین وضع رو داشتیم. یادمه با داشتن کیس نامبر بالایی که داشتیم، علاوه بر زمان انتظار کلیر شدن، نگران پر شدن تعداد ویزاها هم بودیم. دم به دقیقه سایت رو چک میکردیم. به نوعی زندگی مون شده بود انتظار و تا حد زیادی کارهای روزمره مون دچار اختلال شده بود. از همه بدتر پدرم هم به شدت بیمار بود ونگران بودم که چطوری اون چند روز رو برای گرفتن ویزا به آنکارا برم.
بالاخره در آخرین هفته ای که می شد ویزا رو بدن، نوبت ما شد و من هم به انکارا رفتم. از شانس بد همون موقع که آنکارابودم پدرم به رحمت خدا رفتند. البته ویزا رو هم گرفتم و با اندوه فراوان و با سختی بلیطم رو عوض کردم و به تهران برگشتم.
منظورم از گفتن این تجربه این بود که فکر نکنید که کلیر شدن مساله شماست. نه کلیر شدن مساله مهمی نیست. چون همه انشاله کلیر می شن. تجربه اینو ثابت کرده. مطمئن باشید همه کلیر میشن.
مهمتر از اون برنامه رفتنه. بخصوص برای کسانی که اینجا کار و زندگی دارند و حالا باید یه طوری این موضوع رو با خانواده هاشون دوستانشون و همکارانشون درمیون بگذارند و دنبال مکان برای زندگی و کار و هزار تا چیز دیگه باشند
نکته ای که بهش خیلی دقت کنید
زمان با سرعت میگذره
زبانتون رو قوی کنید
وقتتون رو هدر ندهید
موفق باشید
انشاله که زودتر همه دوستان کلیر بشند.
در زندگی هیچ کس را تحقیر نکنید یا آزار ندهید.
شاید امروز قدرتمند باشید،
اما یادتان باشد که زمان از شما قدرتمندتر است.