کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-03 ساعت 15:42)Ali.US نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 15:02)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 10:21)Doe نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 10:03)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 09:07)mohammad fazli نوشته:  
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بـــــارالاهـــا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هر کی موافقه ادامه بده ببینیم طول این راز و نیاز با خدا چقدر میشه؟؟؟
پروردگاراااااااااااااااااااااااااااااااا
معبوداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

یااللللللللللللللللللللللللللللللله

My Goodness !!!
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
تشکر کنندگان: Doe ، fayadegar ، zohre02 ، sce ، Soap McTavish ، mrbonbon ، رجبعلی ، b_argi ، mehdi didam ، AsemanAbee ، mhb161
(2013-07-03 ساعت 15:51)edibk نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 15:36)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 15:04)edibk نوشته:  دوستان خواهشا سریع جواب بدین اگه پاسپورتها رو دوشنبه تحویل بدیم تا روز چهارشنبه ویزاها رو میدن؟

فكر كنم تا جمعه مهمان باشي عزيز ، دوستاني كه ميرن انكارا يكشنبه ميرن تا هفته بعدش ..با تور هم ارزونتر هستش..

والا حقیقتش ما خیری از تور بهمون نرسیده دفعه قبل همچین کلاهی سرمون گذاشتن که نگو این دفعه خودمون بلیط گرفتیم در ضمن از دو.شنبه تا پنجشنبه گرفتیم امیدوارم همین کافی باشه.Cool

بله دوست عزيز ٢ شنبه تا ٥ شنبه ايده ال همه ماست ، ولي كساني بودن كه جمعه هم ويزاشون اومده ، بنظرم ريسك نكنين واسه يروز يا دو روز ديرتر ..تور هم از جهت صرفه جويي در هزينه براي دوستاني هست كه استطاعت مالي زيادي ندارن Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، zohre02 ، azar1348 ، Rira2013 ، رجبعلی ، b_argi ، mhb161 ، Alirezaa2013
(2013-07-03 ساعت 16:15)edibk نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 16:02)m@ry@m75 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 15:04)edibk نوشته:  دوستان خواهشا سریع جواب بدین اگه پاسپورتها رو دوشنبه تحویل بدیم تا روز چهارشنبه ویزاها رو میدن؟

با سلام
دوست عزیز بستگی داره اگر سه شنبه ایشود شدید در سایت چهار شنبه خودتان مراجعه کنید به باجه پستی و منتظر ایمیل پست نباشید ( همسر من پاسپورت ها را گرفته بو د و امده بود ایران تازه ایمیل امد که مراجعه کنید به پست) و وقتی هم که به پست مراجعه کردید اسم و فامیل را بگین چون اینجوری تو لیست را نگاه میکنند ولی اگر شماره پیگیری بدید میزنه تو کامپیو تر میگه هنوز نیامده یا در حال حمل است در صورتی که دقیقا یک روز بعد از صدور ویزا حدود عصر پاسپورت ها تو اداره پست است
ممنون بابت راهنماییتون در ضمن کیس ما که دو نفر هستن هردوشون پاسپورتهای قدیمیشون رو دارن اگه اونا رو به عنوان مدرک شناسایی نشون بدیم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید مدارک دیگه ای هم ببریم؟؟
سلام دو ست عزیز کپی پاسپورت کافی اما به شزطی که هردو با هم به باجه پست مراجعه کنید

(2013-07-03 ساعت 16:05)zavosh نوشته:  

فكر كنم تا جمعه مهمان باشي عزيز ، دوستاني كه ميرن انكارا يكشنبه ميرن تا هفته بعدش ..با تور هم ارزونتر هستش..

والا حقیقتش ما خیری از تور بهمون نرسیده دفعه قبل همچین کلاهی سرمون گذاشتن که نگو این دفعه خودمون بلیط گرفتیم در ضمن از دو.شنبه تا پنجشنبه گرفتیم امیدوارم همین کافی باشه.Cool

یک سئوال دارم.پنج شنبه کدام ایرلاین از آنکارا به تهران پرواز داره؟
ممنون
سلام دوست عزیز ماهان صبح پنجشنبه ساعت 6.30 پرواز داره
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

(2013-07-03 ساعت 16:05)zavosh نوشته:  

یک سئوال دارم.پنج شنبه کدام ایرلاین از آنکارا به تهران پرواز داره؟
ممنون
ماهان ایر
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، zohre02 ، zavosh ، رجبعلی ، b_argi ، amir82 ، mhb161
چرا هیچکس جواب نمیده. من اینجا کم میام زیاد در جریان نیستم یکی به من جواب بده من 28 june و 1 july پس از 110 روز آپدیت شدم به نظرتون این هفته کلیر میشم؟
تشکر کنندگان: b_argi ، Alirezaa2013
(2013-06-29 ساعت 16:01)امیر مهاجر نوشته:  دوستان همونطور که قول داده بودم لیستی تهیه کردم از دوستانی که مدتی است در ارتباط نیستند و نمیدونیم کلیر شدند یا نه.
با امید اینکه این دوستان تا کنون کلیر شده باشند، بنا دارم اسمشون رو از جمع منتظرین منتظرسرا حذف کنم.
قبل از اینکار لطفا به لیست نگاهی بیندازید و اگر اسم شما درون لیسته و هنوز منتظرید به من اطلاع بدید که از منتظرسرا حذف نشید.
اگر دوست شما درون لیسته و هنوز کلیر نشدند از ایشون بخواید با آیدی خودشون برای من پیام خصوصی بدن تا از منتظرسرا حذف نشوند.
در ضمن دوستانی رو که کمتر از ۴۵ روزه منتظرند صرفنظر از فعالیتشون اصلا در لیست نیاوردم.

ali heydari
amiraryan
amirazimi
AOC Kermani
daad
emade307
hgbeigi
hosseinshokri
hsevensky2013
kasra2600
khmp
Mbf232
mehrdad360
miladswat
mohammad.behrouzi
natasha
raam12000
shim
SK89
sla59
sohailstar
valencia

دوستان به جز موارد خط خورده که یا هنوز منتظرند یا اخیرا کلیر شده‌اند، اسامی که باقی مانده رو میخوام تا امشب از منتظرسرا حذف کنم.
لطفا اطلاع رسانی نهایی رو انجام بدید.
ضمنا دوستمون hgbeigi که در منتظرسرا ۸۵ روز انتظار رو نشون میدهند، طبق گفته خودشون در تاریخ ۲۳ می کلیر شده‌اند و امروز هم ویزاهاشون رو گرفتند. البته به تصور بنده ۲۳ می دیدند اما ۲۰ می لیست اعلام شده بوده.
مورد دیگری رو هم که خبردار شده بودم خیلی وقته کلیر شده‌اند و ویزا دارند و اعلام نمیکنند قبلا از لیست حذف کردم.
موارد دیگه تا امشب از لیست حذف خواهند شد.
با تشکر.
(2013-07-03 ساعت 16:48)امیر مهاجر نوشته:  مورد دیگری رو هم که خبردار شده بودم خیلی وقته کلیر شده‌اند و ویزا دارند و اعلام نمیکنند قبلا از لیست حذف کردم.
با تشکر.

اونوخ چرا اعلام نميكنن؟؟؟!! يعني اگه من يه روزي به اميد خدا كلير بشم قبل از اينكه به همسرم بگم، توي سايت اعلام ميكنم كه اسمم توي منتظرسرا نباشه و اميدوار بشن همه از كلير شدنمون، والا به غرعان با اين پنهون كاريهاشونTongue
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان بزرگوار،
متاسفانه امروز دقیقاً بعد از یکماه که اطلاعات شرح شغل همسرم را سفارت خواسته بودند، مجدداً بعد از آپدیت امروز شرح شغل بنده را نیز درخواست کرده!!
من نمیدونم اینا نمی تونستند همان 3 Jun از هر دو ما شرح شغل بخوان!
واقعاً که خسته و کلافه شدم از این بی برنامگی سفارتSad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-03 ساعت 16:48)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-06-29 ساعت 16:01)امیر مهاجر نوشته:  دوستان همونطور که قول داده بودم لیستی تهیه کردم از دوستانی که مدتی است در ارتباط نیستند و نمیدونیم کلیر شدند یا نه.
با امید اینکه این دوستان تا کنون کلیر شده باشند، بنا دارم اسمشون رو از جمع منتظرین منتظرسرا حذف کنم.
قبل از اینکار لطفا به لیست نگاهی بیندازید و اگر اسم شما درون لیسته و هنوز منتظرید به من اطلاع بدید که از منتظرسرا حذف نشید.
اگر دوست شما درون لیسته و هنوز کلیر نشدند از ایشون بخواید با آیدی خودشون برای من پیام خصوصی بدن تا از منتظرسرا حذف نشوند.
در ضمن دوستانی رو که کمتر از ۴۵ روزه منتظرند صرفنظر از فعالیتشون اصلا در لیست نیاوردم.

ali heydari
amiraryan
amirazimi
AOC Kermani
daad
emade307
hgbeigi
hosseinshokri
hsevensky2013
kasra2600
khmp
Mbf232
mehrdad360
miladswat
mohammad.behrouzi
natasha
raam12000
shim
SK89
sla59
sohailstar
valencia

دوستان به جز موارد خط خورده که یا هنوز منتظرند یا اخیرا کلیر شده‌اند، اسامی که باقی مانده رو میخوام تا امشب از منتظرسرا حذف کنم.
ضمنا دوستمون hgbeigi که در منتظرسرا ۸۵ روز انتظار رو نشون میدهند، طبق گفته خودشون در تاریخ ۲۳ می کلیر شده‌اند و امروز هم ویزاهاشون رو گرفتند. البته به تصور بنده ۲۳ می دیدند اما ۲۰ می لیست اعلام شده بوده.
مورد دیگری رو هم که خبردار شده بودم خیلی وقته کلیر شده‌اند و ویزا دارند و اعلام نمیکنند قبلا از لیست حذف کردم.
با تشکر.
با سلام

چند روز پیش هم خبر دادم هنوز در منتظر سرا در خدمتتان هستیم
با تشکرmbf232
(2013-07-03 ساعت 16:55)e76779 نوشته:  سلام دوستان بزرگوار،
متاسفانه امروز دقیقاً بعد از یکماه که اطلاعات شرح شغل همسرم را سفارت خواسته بودند، مجدداً بعد از آپدیت امروز شرح شغل بنده را نیز درخواست کرده!!
من نمیدونم اینا نمی تونستند همان 3 Jun از هر دو ما شرح شغل بخوان!
واقعاً که خسته و کلافه شدم از این بی برنامگی سفارتSad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

بهزاد جان
آپديت امروزتو كه ديدم گفتم حتما كلير مي شي. اصلا اشكال نداره اين پروسه هم مثل ابي جون حل ميشه و به اميد خدا به زودي زود كلير مي شي. بازم خوبه كه مي فهمي دارن روي پروندت كار مي كنند و پروندتو پشت شوفاژ نيانداختن. كيس مارو يعني اريوبرزن و منو از 8 آپريل كه رفتيم مصاحبه هنوز يه بار آپديت نكردن(البته بدون ايميل). معلوم نيست چه كاره ايم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2013-07-03 ساعت 16:11)tiba نوشته:  سلام بر همه دوستانی که انتظار کلیر شدن رو با سختی زیاد می کشند.
پارسال ما همین وضع رو داشتیم. یادمه با داشتن کیس نامبر بالایی که داشتیم، علاوه بر زمان انتظار کلیر شدن، نگران پر شدن تعداد ویزاها هم بودیم. دم به دقیقه سایت رو چک میکردیم. به نوعی زندگی مون شده بود انتظار و تا حد زیادی کارهای روزمره مون دچار اختلال شده بود. از همه بدتر پدرم هم به شدت بیمار بود ونگران بودم که چطوری اون چند روز رو برای گرفتن ویزا به آنکارا برم.
بالاخره در آخرین هفته ای که می شد ویزا رو بدن، نوبت ما شد و من هم به انکارا رفتم. از شانس بد همون موقع که آنکارابودم پدرم به رحمت خدا رفتند. البته ویزا رو هم گرفتم و با اندوه فراوان و با سختی بلیطم رو عوض کردم و به تهران برگشتم.
منظورم از گفتن این تجربه این بود که فکر نکنید که کلیر شدن مساله شماست. نه کلیر شدن مساله مهمی نیست. چون همه انشاله کلیر می شن. تجربه اینو ثابت کرده. مطمئن باشید همه کلیر میشن.
مهمتر از اون برنامه رفتنه. بخصوص برای کسانی که اینجا کار و زندگی دارند و حالا باید یه طوری این موضوع رو با خانواده هاشون دوستانشون و همکارانشون درمیون بگذارند و دنبال مکان برای زندگی و کار و هزار تا چیز دیگه باشند
نکته ای که بهش خیلی دقت کنید
زمان با سرعت میگذره
زبانتون رو قوی کنید
وقتتون رو هدر ندهید
موفق باشید
انشاله که زودتر همه دوستان کلیر بشند.

درود بر شما دوست پرسابقه . بارها به دوستان اینجا گوشزد می شه که نگران تمام شدن ویزا نباشید. فکر کنید که لاتاری برنده نشده اید اما سفارت آمریکا قصد دارد همینطور بی خود و بی جهت و به خاطر خوشگلی و خوش تیپی تان در عرض هفت هشت ماه به شما ویزای ورود به خاک اون کشور، بعد هم گرین کارت بدهد! در اینصورت باز هم بی قراری می کنید؟؟ بی خیال باشید و به قول دوست مون به تقویت زبان و کارهای مربوط به رفتن مشغول باشید.
این نیــــــــز بگذرد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
اين لاتاري لاتاري كه ميكن مثل اينكه راسته ها Big Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
(2013-07-03 ساعت 17:06)Mbf232 نوشته:  
(2013-07-03 ساعت 16:48)امیر مهاجر نوشته:  

ali heydari
amiraryan
amirazimi
AOC Kermani
daad
emade307
hgbeigi
hosseinshokri
hsevensky2013
kasra2600
khmp
Mbf232
mehrdad360
miladswat
mohammad.behrouzi
natasha
raam12000
shim
SK89
sla59
sohailstar
valencia

با تشکر.
با سلام

چند روز پیش هم خبر دادم هنوز در منتظر سرا در خدمتتان هستیم
با تشکرmbf232

..............................................
با 78 روز انتظار هستیم در خدمتتون
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
(2013-07-02 ساعت 17:21)farmiz نوشته:  دیشب ایمیل زدم به آنکارا تا الان هم جوابی ندادن منتظرم
خدایا+++++++++++++++++++++++++++++

جواب ایمیل اومد گفتن مراحل اداری تمام نشده گفتم خبرشو بهتون بگم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
اميدوارم همتون هرجه زودتر مثل من جشمتون به ويزا خوشكله روشن شه
براي باس اعتباري محسوب ميشهTongue
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان