کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خوب حاج مهدی، رتبه اول در منتظر سرا رو از صمیم قلب بهتون تبریک میگمBig GrinTongue حالا که جفتمون به رتبه اول و دومی نائل گشتیم، شک نکن که لحظۀ اوج گرفتن من و شما هم دیگه فرا رسیده است...
امیدوارم هر چی خیره، برای همه گی ما اتفاق بیفته...

به قول تمیسار محمد فضلی
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

معبودااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 15:36)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:14)sce نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:44)shiraz mamali نوشته:  دوستان به همه تبریک میگم ولی من اینجا خیلی نگرانم لطفا منو راهنمایی کنید

نگران نباش مملی جون.معمولا ایمیلی نمیاد.مرتب بر ام پست.سی اس سی که ثبت نام کردی ؟

اره ثبت نام کردم ولی هر روز میرم پست میگه نرسیده.اخه ویزام داره تموم میشه بابا.اینا که این فکرارو نمیکنن اگه میگفت برو کیلیرنس خوردی زورم نمیگرفت.کلی ضرر هم دادم واسه بیلیط.بیلیط برگشت هم گیر نمیاد.اصلا اینجا گیر افتادم با این هزینه های بالا.برگه cscهم توی این رفت امد گمش کردم میشه باز پیرینتش کرد?من با گوشی میام نت.سختمه سرچ کنم لطفا ایمیل ابوظبی هم به من بدبن.مرسی
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
لاتاری 2013
تبریک صمیمانه به دوستان کلیر شده
ساناز خانم، محمد فضلی عزیز ، sh-aytek , asemaneabee , rooentan
امیدوارم تو مراحل بعدی مهاجرتتون پیروز باشید
dv 2013, Ankara
تبریک و هووووووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااا به تمام دوستان کلیر شده
به امید کلیر شدن همه دوستان
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به دوستان عزيزم
ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak
تبرييييييييييييييييييييييييييييييييييك ميگم
اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق و پيروز باشيد...........
خيلي خوشحال شدم به اميد كلير شدن همه دوستان منتظر
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-07-05 ساعت 15:16)mori5050 نوشته:  با سلام و تبریک به بجه های کلیر شده
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا تبـــــــــــــــــــــــریک فراوان
دوست عزیز آقای ابی هانی میخواستم دقیقا بفرمایید ایشوشدن را در کدام سایت باید ببینم و بعد به سفارت مراجعه کنیم .
همان سایتی که کلیر را نشان میده یا سایت دیگه ای هست ممنون میشم راهنمایی کنید.

موری جان سلام.
شما باید سیس رو چک کنین.هروقت ایشود شد برین سفارت.
اینجا
لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، dove ، e76779 ، Szsanazsz ، SHABAH51 ، mhb161 ، b_argi ، Ehsan1358 ، efah ، amir82 ، ابی هانی ، mori5050 ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 15:52)e76779 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:36)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 15:14)sce نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:44)shiraz mamali نوشته:  دوستان به همه تبریک میگم ولی من اینجا خیلی نگرانم لطفا منو راهنمایی کنید

نگران نباش مملی جون.معمولا ایمیلی نمیاد.مرتب بر ام پست.سی اس سی که ثبت نام کردی ؟

اره ثبت نام کردم ولی هر روز میرم پست میگه نرسیده.اخه ویزام داره تموم میشه بابا.اینا که این فکرارو نمیکنن اگه میگفت برو کیلیرنس خوردی زورم نمیگرفت.کلی ضرر هم دادم واسه بیلیط.بیلیط برگشت هم گیر نمیاد.اصلا اینجا گیر افتادم با این هزینه های بالا.برگه cscهم توی این رفت امد گمش کردم میشه باز پیرینتش کرد?من با گوشی میام نت.سختمه سرچ کنم لطفا ایمیل ابوظبی هم به من بدبن.مرسی

مملی عزیز تا یکشنبه سفارت تعطیله و شما میتونید با سفارت از طریق سایت زیر قسمت contact us را رفته و اولین گزینه را انتخاب و بعد از submit کردن فیلدهای مربوطه را پر کرده و در نهایت ارسال کنید.
http://www.abudhabiivo.net
شما مگه چند روزه دبی هستین؟
معمولا 14 روز میتونید بمونید و اعتبار ویزاتون 2 ماه هستش.
پرینت CSC رو از سایت زیر با وارد شدن به حساب کاربریتان میتونید مجددا پرینت بگیرید.
https://usvisa-info.com/en-AE/selfservice/login
موفق باشید.

من از24 ژون تا امروز اومدم دوبی و ویزام 14روزه هست
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، Mehrdadordi ، shatsi ، e76779 ، SHABAH51 ، mhb161 ، b_argi ، Ehsan1358 ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 16:04)smpf نوشته:  تبريك به همه دوستان مخصوصا babak 1363كه خود من كلي نگران بودم براشون موفق باشيد

بابک هم کلیر شد؟!
(2013-07-05 ساعت 16:07)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:04)smpf نوشته:  تبريك به همه دوستان مخصوصا babak 1363كه خود من كلي نگران بودم براشون موفق باشيد

بابک هم کلیر شد؟!

من از همین تریبون اعلام میکنم که هنوز کلیر نشدم و در جمع شما هستم Big GrinBig Grin بچه ها من قلبم ضعیفه با من از این کارا نکنید!! Big GrinBig GrinBig Grin

من کلیر بشم که اینجا رو میزارم رو سرم، بجای 2 پست در هر صفحه ، 10 پست از من در هر صفحه میبینید! WinkTongue

خدا از دهنتون بشنوه دوست عزیز، سپاس از لطف شما، من همچنان مثل شما منتظرم، امیدوارم که به زودی همگی کلیر بشیم Smile
بازم ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
به به واااااااي من تازه اومدم ديدم باز ز زز داد و فريااااااااد اينجا ، كلي تبريك استاد فضلي از اعماق وجود و ساير دوستان نازنيني كه كلير شدن...... به به Smile)))))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-05 ساعت 14:18)gifa نوشته:  مگه ابوظبي هم اپديت شد؟roentan عزيز هم كلير شد؟[/code]

(2013-07-05 ساعت 15:57)mhb161 نوشته:  تبریک صمیمانه به دوستان کلیر شده
ساناز خانم، محمد فضلی عزیز ، sh-aytek , asemaneabee , rooentan
امیدوارم تو مراحل بعدی مهاجرتتون پیروز باشید
عجب شایعه باحالی.Smile
دوستان من هم اعلام می کنم که هنوز کلیر نشدمWink
اگه لطف کنید بهم بگید چطور شد که فکر کردید من کلیر شدم ممنون میشم.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
[/quote]

من از24 ژون تا امروز اومدم دوبی و ویزام 14روزه هست
[/quote]

مملی جان به نظر من علاوه بر ایمیل یه سر هم به سفارت بزن روز یکشنبه.
واقعا نمی دونم چی شده.فقط مطمئن باش که ام پست دوبی رو تو سی اس سی انتخاب کرده باشی و نه جای دیگه.پرینت رو دقیق بگیر و بخون.درکت می کنم دوست عزیز.
موفق باشی.
لاتاری 2013
دوستان در این روز خوب که چند نفر از دوستان خوب و نازنین ما کلیر شدن بیایین برای بچه هایی که بالای 100 روز منتظرند دعا کنیم .... اگر اون گوشه کنارها دلتون خواست منو هم جدا دعا کنین که با دعای شما دوستانم که قلبی صاف چون آیینه دارین... مطمئنم بزودی تکلیف ما هم روشن خواهد شد.......

[عکس: esmat%20joo.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
ساناز نازنين اقاي فضلي عزيز اسمان ابي مهربان و ايتك گل و رويين تن جان و ديگر عزيزاني كه هنوز نميشناسمتون
رنگين كماني از هوراهاي صميمي و گرم پيشكشتان و يك سبد ارزوهاي ناب توشه ادامه راهتان
به افتخار صبوريتون
خدايا ممنونيم كه دلامون رو شاد كردي
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
Wink
(2013-07-05 ساعت 14:37)el333 نوشته:  
هووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
[عکس: greenstars.gif]
خدا را شكر كه بالاخره تعدادي از دوستان پيشكسوتمون كلير شدن
AsemanAbeeعزيز,ساناز جان ,جناب فضلي و sh-aytak عزيز خيلي خيلي زياد مباركتون باشه
اميدوارم بزودي منتظرسرا خالي از سكنه و كم كم متروكه بشهBig Grin
[عکس: 2uge4p4.gif][عکس: 2uge4p4.gif]

بابا ایول !!!
این وروجکا رو از کجا میارین؟؟
من که هر چی استعداد دارم به کار میبندم نهایتش یه هورااااااااااااااااااااای رنگی مینویسیم که تازه حروفشم بزرگ نمیشه یعنی یا رنگی یا حروف بزرگ ولی
هر دوش نمیشه!؟
که اگر میشد هم ذره ای از احساس شعفم را نمایان نمیکرد!
از صمیم قلب آزادی همه ی عزیزان چه اعضای این تاپیک چه آنها که دلشون میخواد ولی وقتشو ندارن یا بلد نیستندعضو بشن و.........همه وهمه ی کسانی که شرایط مشابه ما را دارند را آرزومندم!Wink
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان