موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 16:35
آدمها کارهای خوبی میکنند و اثر و خاطره اون کار خوبشون در یادها موندگار میشه.
برنامهنویسها موجوداتی مجازی خلق میکنند که تا مدتها بعد اون موجود مجازی کاری رو که بر عهده داره بی وقفه انجام میده. خسته هم نمیشه.
بعضی از برنامهنویسها برنامهای مینویسند که کار خوبی انجام میده و این کار خوب رو هر لحظه تکرار میکنه.
هر بار که منتظرسرا رو باز میکنیم یادمون به برنامهنویسش بیفته که خاضعانه حتی اسم خودشو هر چند کوچیک هیچ گوشهای از این برنامه ننوشته.
هر بار که من اینجا لیست کلیر شدهها رو اعلام میکنم و عزیزی از دیدن شماره کیسش خوشحال میشه، یادمون بیفته که برنامه افشینه که بی وقفه و بدون خستگی هر چند دقیقه یکبار سایت آنکارا و ایروان رو چک میکنه تا ببینه دوستان خالقش کلیر شدند یا نه! بعد کیسهای جدید رو با دقت جدا میکنه و بلافاصله به من و افشین ایمیل میکنه که هر کدوم زودتر ایمیل رو دیدیم دوستامونو اینجا با خبر کنیم.
افشین جان ممنونیم. ممنون از تو که کار خیرت رو به برنامهای که نوشتی سپردی.
برای موفقیت و شادی افشین عزیزمون دعا کنیم.
موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به کلیر شدگان آنکارا مخصوصا" دوستان بالای 100 روز...
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته: (2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته: بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم 
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 16:39)Szsanazsz نوشته: کلیر نامه:
زندگی هر روز و هر لحظه برامون غیر منتظره ای داره. این یک سال (یک دوره) که همه کنار هم بودیم، لحظات زیبای زیادی رو باهم تجربه کردیم، به معنای واقعی با هم "همدل" بودیم. اینجا بود که با دوستی های جدید فهمیدیم چقدر تا به امروز، به یک عده همدل تو زندگیمون نیاز داشتیم. اینجا مثل کرم های ابریشم با هم به دنیا آمدیم، با هم بزرگ شدیم، با هم به دنیا اومدن بقیه رو دیدیم و کمکشون کردیم، با هم تو پیله هامون انتظار کشیدیم و بالاخره با هم و یکی یکی داریم پروانه میشیم.
دوستای خوبم، ما هم امروز پروانه شدیم.....متنظر ما باشید.......منتظر شما هستیم..........
بالاخره بعد از حدود 164 روز انتظار سخت كلير شديم....
اگر بخوام تك تك شما رو كه تو اين مدت به نوعي دوست، هميار، همدل و همراه و كمكم بوديد نام ببرم خيلي طولاني و دوست داشتنی ميشه....خواستم بگم از حضور تک تک شما توی زندگیم ممنونم....
طول دوران رفاقتمون كم بود ولي فكر ميكنم عمقش اونقدري بوده كه حالا هر كدوم جايگاه خودتونو تو قلبم داريد.... اين حسرت براي هميشه تو اين قلب ميمونه كه اين همه آدم خوب و لايق چرا بايد مجبور بشن خاك و ريشه شونو نه كه به راحتي بلكه با سختي و حسرت و دلتنگي و ..... ترك كنن. غمگینش نکنم چون لازم به تکرار اون چیزی که الان روزی هزار بار از ذهنتون میگذره نیست...هممون و همشون و همه چیز خوب یادمون میندازن که داریم خاک و خاطره و خانواده رو ترک میکنیم ولی یادتون باشه اينجا خستگی و خون به دلی و خرابی زیاد کشیدیم...
پس غصه نخورید و با امید و دل روشن و قلب مهربونتون برید که خدا همراهمونه....
با عشق و ارادت و احترام
س ز ساناز س ز![[عکس: 1467239ja1luku4vc.gif]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL2k5LmdsaXR0ZXItZ3JhcGhpY3Mub3JnL3B1Yi8xNDY3LzE0NjcyMzlqYTFsdWt1NHZjLmdpZg==)
سانازنازنین نمیدونم چطوری بهت تبریک بگم خیلی برات خوشحالم عزیزم تماس گرفتم باهات در دسترس نبودی
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-05 ساعت 16:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-05 ساعت 17:02 توسط nooshshahnar.)
خدایا خدایاااااا گفتنات بهترین جوابو بهت داد هم خودت هم بقیه رو کلیر کرد و دل ما رو شاد و اشک شوق در چشمانمان
تیمسار فضلی
آسمان آبی
و همه اونهایی که کلیر شدید
خیلی تبریککککککککککککککککککککککککککککک
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ديگه خودتونو كنترل كنيد از صبح تا الان شد١١صفحه همينه كه انكارا دير به دير اعلام ميكنه ديگه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
تیمسار، هنوزم از آنکارا متنفری عایا ؟!؟
دیدی؟ تموم شد بالاخره. یه دعایی هم واسه دوستان مصاحبه نرفته داشته باشین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 14:36)joody نوشته: چقدر خوشحالم واسه دوستاي كلير شده م...
من همسر mrr777 هستم
باور كنيد هر لحظه با شما توي اين تاپيك زندگي كردم و با شادياتون هورا كشيدم و با غمهاتون اشك ريختم...
دلم ميخواد ما هم كلير بشيم زودتر و بعد از ٤ ماه انتظار ما هم از اين بلاتكليفي در بيايم و طعم خوب شادي رو با تمام وجود حس كنيم...
جودی عزیز ما همگی برای شما و محمد عزیز دعا می کنیم یقین داشته باشید به زودی شما هم از این تاپیک خواهید رفت
به قول تیمسار برای خانواده ی شما
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا