کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-05 ساعت 16:20)roeentan نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:18)gifa نوشته:  مگه ابوظبي هم اپديت شد؟roentan عزيز هم كلير شد؟[/code]

(2013-07-05 ساعت 15:57)mhb161 نوشته:  تبریک صمیمانه به دوستان کلیر شده
ساناز خانم، محمد فضلی عزیز ، sh-aytek , asemaneabee , rooentan
امیدوارم تو مراحل بعدی مهاجرتتون پیروز باشید
عجب شایعه باحالی.Smile
دوستان من هم اعلام می کنم که هنوز کلیر نشدمWink
اگه لطف کنید بهم بگید چطور شد که فکر کردید من کلیر شدم ممنون میشم.

رویین تن جان گویا دیگه شما از لحاظ بچه ها کلیر شدین!!Big GrinBig Grin همه جا اسمتون هست..منم تبریک میگم!!!! Wink
لطفاً شما برین چک و چونتون رو با سفارت بزنین!! WinkTongue
اگه کمک خواستین من در خدمتم Big Grin
امیدوارم این اتفاق پیش درآمدی باشه برای کلیر شدن شما...به زودی.. Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
درود بی پایان به دوستان و سروران گرامی در [font=Tahoma]سرزنده ترین تاپیک مهاجرتی دنیا[/font]

تبریک فراوان به دوستان عزیزم

[font=Verdana]ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak[/font]

به امید تداوم خبرهای خوش از هر سه سفارت

" خدایااااااااااااااا " SmileSmileSmile

دوستان باور کنید امروز از روزی که خودم کلیر شدم خیلی بیشتر خوشحال شدم.... خدایا شکرت
خوب دوستان امروز پنجم ماه جولای هست و آنکارا تا به امروز در این ما، 12 نفر رو آپدیت کرده و اگه اشتباه نکنم ایروان هم 5 نفر، من امیدوارم که این ماه این دو سفارت، کسری ماه پیششون رو که آنکارا کلاً (23 نفر ) ایروان رو متأسفانه نمیدونم با کیلیر کردن حداقل 5 برابر جبران کنن...
پس با توکل به خدا و صبور بودن، همه گی منتظر باشیم دوستانBig GrinRolleyesWink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
Wink 
آدمها کارهای خوبی میکنند و اثر و خاطره اون کار خوبشون در یادها موندگار میشه.
برنامه‌نویسها موجوداتی مجازی خلق میکنند که تا مدتها بعد اون موجود مجازی کاری رو که بر عهده داره بی وقفه انجام میده. خسته هم نمیشه.
بعضی از برنامه‌نویسها برنامه‌ای مینویسند که کار خوبی انجام میده و این کار خوب رو هر لحظه تکرار میکنه.
هر بار که منتظرسرا رو باز میکنیم یادمون به برنامه‌نویسش بیفته که خاضعانه حتی اسم خودشو هر چند کوچیک هیچ گوشه‌ای از این برنامه ننوشته.
هر بار که من اینجا لیست کلیر شده‌ها رو اعلام میکنم و عزیزی از دیدن شماره کیسش خوشحال میشه، یادمون بیفته که برنامه افشینه که بی وقفه و بدون خستگی هر چند دقیقه یکبار سایت آنکارا و ایروان رو چک میکنه تا ببینه دوستان خالقش کلیر شدند یا نه! بعد کیسهای جدید رو با دقت جدا میکنه و بلافاصله به من و افشین ایمیل میکنه که هر کدوم زودتر ایمیل رو دیدیم دوستامونو اینجا با خبر کنیم.
افشین جان ممنونیم. ممنون از تو که کار خیرت رو به برنامه‌ای که نوشتی سپردی.
برای موفقیت و شادی افشین عزیزمون دعا کنیم.
تبریک به کلیر شدگان آنکارا مخصوصا" دوستان بالای 100 روز...
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-05 ساعت 14:03)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:02)پدی نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 12:40)so_ar نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 12:01)پدی نوشته:  سلام به همه دوستان
من هم کلیر شدن عزیزان را از صمیم قلب تبریک میگویم.به امید شادکامی و موفقیت همه مهاجر سرایی ها.
من هم به همه کلیر شدگان عزیز تبریک میگم . به امید روزهای روشن در اون ور آب Smile دست راستتون زیر سر ما منتظران.
پدی جان من میخواستم به شما و امیر مهاجر عزیز رتبه بدم ، اجازه نمیده ، میگه شما رتبه به اندازه کافی نداری بتونی به بقیه رتبه بدی Sad مگه باید چند تا رتبه داشته باشیم ؟ این خیلی بده آقا Sad

ممنونم دوست عزیز شما لطف داری باید رتبه خودت 5 باشد.باز هم سپاس

بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Eslami بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
سلام دوست من.
اگه اين مسئله رو بگه احتمال كليرنس مجددش زياده.
به نظر من واگذار كنه به خود سفارت اگه ويزا رو تو پاسش بچسبونن براي ورود مشكلي نخواهد داشت اما پرنيت فرمهاي آپ ديت شده رو كه تاريخ ارسالش مال فبل از تاريخ مصاحبه باشه و پرينت ايميلهاي ارسالي و دريافتي به كي سي سي رو با خودش ببره آ م ر ي ك ا و زمان درخواست سوشال نامبر و a نامبر و درخواست صدور گرين كارت ماجرا رو توضيح بده و درخواست كنه كه اسپل فاميلش رو برابر پاسپورتش بنويسند.
من خودم تجربه اي مشابه دارم ويزاي من يه ضرب بود ولي خودم به دليل توضيح اضافي باعث ورود به دوره كليرنس شدم چون جاي اسم و فاميلم جابجا ثبت شده بود و با اينكه قبلا فرمهاي آپ ديت شده رو فرستاده بودم توضيح واضحات دادم و باعث اين انتظار نا برابر ملس شدم.
اين نظر من بود ولي شما كار خودتون رو انجام بدين و لطفا دوستان با تجربه و مطلع اگر ايرادي هست اصلاح كنند.
حرف دل :
آخ ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
کلیر نامه:
زندگی هر روز و هر لحظه برامون غیر منتظره ای داره. این یک سال (یک دوره) که همه کنار هم بودیم، لحظات زیبای زیادی رو باهم تجربه کردیم، به معنای واقعی با هم "همدل" بودیم. اینجا بود که با دوستی های جدید فهمیدیم چقدر تا به امروز، به یک عده همدل تو زندگیمون نیاز داشتیم. اینجا مثل کرم های ابریشم با هم به دنیا آمدیم، با هم بزرگ شدیم، با هم به دنیا اومدن بقیه رو دیدیم و کمکشون کردیم، با هم تو پیله هامون انتظار کشیدیم و بالاخره با هم و یکی یکی داریم پروانه میشیم.
دوستای خوبم، ما هم امروز پروانه شدیم.....متنظر ما باشید.......منتظر شما هستیم..........
بالاخره بعد از حدود 164 روز انتظار سخت كلير شديم....
اگر بخوام تك تك شما رو كه تو اين مدت به نوعي دوست، هميار، همدل و همراه و كمكم بوديد نام ببرم خيلي طولاني و دوست داشتنی ميشه....خواستم بگم از حضور تک تک شما توی زندگیم ممنونم....
طول دوران رفاقتمون كم بود ولي فكر ميكنم عمقش اونقدري بوده كه حالا هر كدوم جايگاه خودتونو تو قلبم داريد.... اين حسرت براي هميشه تو اين قلب ميمونه كه اين همه آدم خوب و لايق چرا بايد مجبور بشن خاك و ريشه شونو نه كه به راحتي بلكه با سختي و حسرت و دلتنگي و ..... ترك كنن. غمگینش نکنم چون لازم به تکرار اون چیزی که الان روزی هزار بار از ذهنتون میگذره نیست...هممون و همشون و همه چیز خوب یادمون میندازن که داریم خاک و خاطره و خانواده رو ترک میکنیم ولی یادتون باشه اينجا خستگی و خون به دلی و خرابی زیاد کشیدیم...
پس غصه نخورید و با امید و دل روشن و قلب مهربونتون برید که خدا همراهمونه....
با عشق و ارادت و احترام
س ز ساناز س ز
[عکس: 1467239ja1luku4vc.gif]
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-07-05 ساعت 16:30)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:20)roeentan نوشته:  عجب شایعه باحالی.Smile
دوستان من هم اعلام می کنم که هنوز کلیر نشدمWink
اگه لطف کنید بهم بگید چطور شد که فکر کردید من کلیر شدم ممنون میشم.

رویین تن جان گویا دیگه شما از لحاظ بچه ها کلیر شدین!!Big GrinBig Grin همه جا اسمتون هست..منم تبریک میگم!!!! Wink
لطفاً شما برین چک و چونتون رو با سفارت بزنین!! WinkTongue
اگه کمک خواستین من در خدمتم Big Grin
امیدوارم این اتفاق پیش درآمدی باشه برای کلیر شدن شما...به زودی.. Smile
دوستان لطف کردن و یه رتبه هم برای تبریک بهم دادنBig Grin
کلیر شدن هم حس خوبی داره ها!
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
(2013-07-05 ساعت 15:13)pouya.web نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 13:49)ali.rajabi12 نوشته:  بچه ها یک سئوال حیاتی..یکی از دوستان موقع ثبت نام لاتاری موقع نوشتن اسم فامیلش یک حرف کم گذاشته..مثلEslami رو نوشته Slami .اون موقع هم پاسپورت هنوز نداشته..بعد اینکه پاسپورت میگیره میبنه پاسپورتش نوشته Esmali بعد میفهمه لاتاری برده..این قضیه رو به kcc با ایمیل میگه..kcc جواب میده همنی که تو پاسپورتت هست و برا فرم ها پر کن...موقع مصاحبه هم کسی ازش چیزی نمیپرسه اما تو اون برگه صورتی که افیسر برا پروسه اداری بهش میده slami نوشته اسم فامیلشو..هفته پیش کلیر شده..الان چیکار کنه به نظرتون قضیه رو بگه موقع تحویل پاسپورت یا نه..چون ظاهرا ویزا رو با slami بهش میدن ..نگرانه بچه ها کمک
دوست عزیز من خودم یک اشتباه مشابه شما در روز و ماه تاریخ تولد کردم به kcc خبر دادم 10 تا ایمیل زدم براشون در نهایت روز مصاحبه هم تکرار کردم قبل از قصم خوردن و در نهایت که ویزا رو گرفتم همه چی درست بود اما به هر تقدیر الان که کلیر شدید برید به سلامتی ویزا رو بگیرید ایمیلهایی که به KCC زدید رو پرینت کنید ببرید حتما و اگه دید تو ویزا هم اشکال وجود داره حتما حتما برگردید سفارت و مشکل رو بگید و ایمیلها رو هم نشون بدید احتمالا 1 - 2 روز دیگه هم الافی داره اما احیانا اگه ویزا غلط باشه باطل میکنن و یکی دیگه صادر میکنن اما این موضوع رو جدی بگیرید تا خدای نکرده در آم ر ی ک ا به مشکل برنخورید ضمنا نگران نباشید شرایط من بسیار بسیار بدتر بود روز و ماه تولد کاملا غلط بود اما با پیگیری مشکل حل شد. ضمنا موقعی که من از KCC استعلام میکردم با تاریخ درست و چون تاریخ غلط زده بوذم میگفت ما همچین کیسی نداریم حالا شما حساب کن من چه حالی داشتم حتی یه وکیل ... مهاجرت به من گفت دیگه نرو دنبالش تو ریفیوز هستی ولی من الان 72 ساعت هست که ویزا رو گرفتم Big Grin
موفق و پیروز باشید

دوست عزیز ممنون از راهنمایت..میتونم شماره تماس شما رو داشته باشم..که با هاتون صحبت کنم ممنون میشم
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: babak_1363 ، mhb161 ، shatsi ، Ehsan1358 ، SHABAH51 ، lonelyman ، b_argi ، rozelo ، efah ، azar1348 ، negar_karimi6 ، sce
(2013-07-05 ساعت 16:39)Szsanazsz نوشته:  کلیر نامه:
زندگی هر روز و هر لحظه برامون غیر منتظره ای داره. این یک سال (یک دوره) که همه کنار هم بودیم، لحظات زیبای زیادی رو باهم تجربه کردیم، به معنای واقعی با هم "همدل" بودیم. اینجا بود که با دوستی های جدید فهمیدیم چقدر تا به امروز، به یک عده همدل تو زندگیمون نیاز داشتیم. اینجا مثل کرم های ابریشم با هم به دنیا آمدیم، با هم بزرگ شدیم، با هم به دنیا اومدن بقیه رو دیدیم و کمکشون کردیم، با هم تو پیله هامون انتظار کشیدیم و بالاخره با هم و یکی یکی داریم پروانه میشیم.
دوستای خوبم، ما هم امروز پروانه شدیم.....متنظر ما باشید.......منتظر شما هستیم..........
بالاخره بعد از حدود 164 روز انتظار سخت كلير شديم....
اگر بخوام تك تك شما رو كه تو اين مدت به نوعي دوست، هميار، همدل و همراه و كمكم بوديد نام ببرم خيلي طولاني و دوست داشتنی ميشه....خواستم بگم از حضور تک تک شما توی زندگیم ممنونم....
طول دوران رفاقتمون كم بود ولي فكر ميكنم عمقش اونقدري بوده كه حالا هر كدوم جايگاه خودتونو تو قلبم داريد.... اين حسرت براي هميشه تو اين قلب ميمونه كه اين همه آدم خوب و لايق چرا بايد مجبور بشن خاك و ريشه شونو نه كه به راحتي بلكه با سختي و حسرت و دلتنگي و ..... ترك كنن. غمگینش نکنم چون لازم به تکرار اون چیزی که الان روزی هزار بار از ذهنتون میگذره نیست...هممون و همشون و همه چیز خوب یادمون میندازن که داریم خاک و خاطره و خانواده رو ترک میکنیم ولی یادتون باشه اينجا خستگی و خون به دلی و خرابی زیاد کشیدیم...
پس غصه نخورید و با امید و دل روشن و قلب مهربونتون برید که خدا همراهمونه....
با عشق و ارادت و احترام
س ز ساناز س ز
[عکس: 1467239ja1luku4vc.gif]
سانازنازنین نمیدونم چطوری بهت تبریک بگم خیلی برات خوشحالم عزیزم تماس گرفتم باهات در دسترس نبودی
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
خدایا خدایاااااا گفتنات بهترین جوابو بهت داد هم خودت هم بقیه رو کلیر کرد و دل ما رو شاد و اشک شوق در چشمانمان
تیمسار فضلی
آسمان آبی
و همه اونهایی که کلیر شدید
خیلی تبریککککککککککککککککککککککککککککک
بچه ها ديگه خودتونو كنترل كنيد از صبح تا الان شد١١صفحه همينه كه انكارا دير به دير اعلام ميكنه ديگهBig Grin
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تیمسار، هنوزم از آنکارا متنفری عایا ؟!؟
دیدی؟ تموم شد بالاخره. یه دعایی هم واسه دوستان مصاحبه نرفته داشته باشین.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-07-05 ساعت 16:57)gifa نوشته:  بچه ها ديگه خودتونو كنترل كنيد از صبح تا الان شد١١صفحه همينه كه انكارا دير به دير اعلام ميكنه ديگهBig Grin
این تاپیک با همین تبریک ها به مناسبت کلیر شدن بچه ها و حضور پررنگ همه ی دوستان مهاجر به زودی از 1500 صفحه عبور خواهد کرد Smile
دم همه ی بچه های 2013 گرم...
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-05 ساعت 14:36)joody نوشته:  چقدر خوشحالم واسه دوستاي كلير شده م...
من همسر mrr777 هستم
باور كنيد هر لحظه با شما توي اين تاپيك زندگي كردم و با شادياتون هورا كشيدم و با غمهاتون اشك ريختم...
دلم ميخواد ما هم كلير بشيم زودتر و بعد از ٤ ماه انتظار ما هم از اين بلاتكليفي در بيايم و طعم خوب شادي رو با تمام وجود حس كنيم...

جودی عزیز ما همگی برای شما و محمد عزیز دعا می کنیم یقین داشته باشید به زودی شما هم از این تاپیک خواهید رفت
به قول تیمسار برای خانواده ی شما
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان