کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
چقدر دیدن شادی دیگران احساس خوبی دارد. شادباش بسیار به همه دوستانی که امروز کلیر شدند و چقدر روزهای زیبا و پر از هورااایی را در پیش خواهیم داشت. شادی هایتان پایدار و همیشگی باد
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
[عکس: T0wYpWV4gp.jpg] خوشحالی گربه ساناز بعد از کلیر شدن [/quote][/color]

(2013-07-05 ساعت 17:10)nooshshahnar نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 14:36)joody نوشته:  چقدر خوشحالم واسه دوستاي كلير شده م...
من همسر mrr777 هستم
باور كنيد هر لحظه با شما توي اين تاپيك زندگي كردم و با شادياتون هورا كشيدم و با غمهاتون اشك ريختم...
دلم ميخواد ما هم كلير بشيم زودتر و بعد از ٤ ماه انتظار ما هم از اين بلاتكليفي در بيايم و طعم خوب شادي رو با تمام وجود حس كنيم...

جودی عزیز ما همگی برای شما و محمد عزیز دعا می کنیم یقین داشته باشید به زودی شما هم از این تاپیک خواهید رفت
به قول تیمسار برای خانواده ی شما
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خيلي ممنونم دوست خوبم
خدا از دهنتون بشنوه چون واقعا زندگي ما بهم ريخته شده ....
(2013-07-05 ساعت 17:04)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:57)gifa نوشته:  بچه ها ديگه خودتونو كنترل كنيد از صبح تا الان شد١١صفحه همينه كه انكارا دير به دير اعلام ميكنه ديگهBig Grin
این تاپیک با همین تبریک ها به مناسبت کلیر شدن بچه ها و حضور پررنگ همه ی دوستان مهاجر به زودی از 1500 صفحه عبور خواهد کرد Smile
دم همه ی بچه های 2013 گرم...
سلام دوست من.
انشاا... به افتخار بچه هاي 2013 اي مديران عزيز در صفحه 2013 اين تاپيك رو پس از خروج و كلير شدن اخرين نفر قفلش كنند تا يادگاري باشه براي اينده و مبنايي براي قصه هاي شب يلدا تو ينگه دنيا كه برا نوه هامون تعريف خواهيم كرد.
آخ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-05 ساعت 16:35)امیر مهاجر نوشته:  آدمها کارهای خوبی میکنند و اثر و خاطره اون کار خوبشون در یادها موندگار میشه.
برنامه‌نویسها موجوداتی مجازی خلق میکنند که تا مدتها بعد اون موجود مجازی کاری رو که بر عهده داره بی وقفه انجام میده. خسته هم نمیشه.
بعضی از برنامه‌نویسها برنامه‌ای مینویسند که کار خوبی انجام میده و این کار خوب رو هر لحظه تکرار میکنه.
هر بار که منتظرسرا رو باز میکنیم یادمون به برنامه‌نویسش بیفته که خاضعانه حتی اسم خودشو هر چند کوچیک هیچ گوشه‌ای از این برنامه ننوشته.
هر بار که من اینجا لیست کلیر شده‌ها رو اعلام میکنم و عزیزی از دیدن شماره کیسش خوشحال میشه، یادمون بیفته که برنامه افشینه که بی وقفه و بدون خستگی هر چند دقیقه یکبار سایت آنکارا و ایروان رو چک میکنه تا ببینه دوستان خالقش کلیر شدند یا نه! بعد کیسهای جدید رو با دقت جدا میکنه و بلافاصله به من و افشین ایمیل میکنه که هر کدوم زودتر ایمیل رو دیدیم دوستامونو اینجا با خبر کنیم.
افشین جان ممنونیم. ممنون از تو که کار خیرت رو به برنامه‌ای که نوشتی سپردی.
برای موفقیت و شادی افشین عزیزمون دعا کنیم.
GOD BLESS YOU, GOOD LOCK
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
سلام دوستان خوبم.من همین الان از سفر برگشتم و میخواستم بگم که بالاخره ما هم کلیر شدیممممم.هورررراااااااا نصف هورامو نگه میدارم برای وقتی که دوست خوبم زهره عزیز و بقیه پیشکیسوتها کلیر شن.از ته قلبم آرزو می کنم همه بچه های این تاپیک هرچه زودتر کلیر شن.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
بچه ها يه سوال مهم!

اگه گفتين دليل اين كه اين تاپيك خيلي پر شور و باحاله و با سرعت نور گازشو گرفته كداميك از گزينه هاي زيره:
الف - مدير لايق و فداكارو زحمتكشي داره
ب - دوستان پايه و وفادارو همدل و ضمنا" بيش فعالي! داره
ج- با سفارتهاي باحالي سروكار داريم كه با تلاش شبانه روزي ! دوستان رو به جاي آمريكا روانه اين تاپيك مي كننBig Grin
د - همه موارد فوقTongue

خدايا همه دست اندركاران و بچه هاي خوب اين سايت و به ويژه منتظران رو به سرمنزل مقصود برسون ! تو فقط برسون ... زمانش مهم نيست مطمئنم خودت بهتر مي دوني هركسي كي بايد راهي بشه... آمينSmile
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
دوستان و یاران عزیز
از همتون متشکرم و همینجا از تمامی دوستانی که بنده را با تماس و پیامک و پیغام خصوصی مورد محبت خود قرار دادن تشکر میکنم
جا داره از از امیر مهاجر عزیز که این خبر خوب را بمن داد تشکر ویژه کنم و براش آرزوی کلیر شدن سریعتر دارم
همتون رو دوست دارم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
خدااااایااااااا
پس این کلاس تیمسار کی تموم میشه تا بیاد توی شادی بچه ها شریک بشه!!!

یکی از دوستان عزیز سوالی پرسیده ولی چون پیام خصوصیشون بسته است، قادر به توضیح نیستم ولی جواب سوالشون "نه"هست هر زمان پیامشون باز بود ،توضیح خواهم داد!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
هوووووووووررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا
ساناز عزیز و بقیه ی دوستان ،خیلی خیلی مبارکه
واای خیلی خوشحالمBig Grin بشکن بشکنه Big Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
چندی پیش یکی از دوستان در همین تاپیک از محدودیت 3500 ویزا ( برابر 7% سهمیه 50000 ویزای سالیانه ) برای یک کشور پرسیده بودند ، دوستان دیگر از دیدگاههای مختلف به این FACT قابل توجه پرداخته ولی کسی جواب قانع کننده ای نداده بود . از اونجایی که کله کم موی من همیشه بوی قرمه سبزی میداده ، روز مصاحبه باز اختیار از کف داده و زبان سرخ را روانه گشاد راه به باد دادن سر سبز ( سبزی اش از همان قرمه سبزی ست ) نموده ، بدون در نظر گرفتن نصایح دوستان راجع به خارج نشدن از چارچوب فرمال مصاحبه ، یقه آفیسر محترم رو گرفته و از این محدودیت پرسیدم ، ایشان تأیید نمودند ولی در جواب پرسش بعدی که "آیا تاکنون ، رسیدن تعداد ویزاهای صادره به این سقف اتفاق افتاده ؟" اظهار بی اطلاعی کردند .
در مهاجرسرا » آمریکا » قرعه کشی گرین کارت » آمار ویزاهای صادر شده برای برندگان لاتاری ، و در پست http‌://mohajersara.com/post-627.html#pid627 آمار ویزاهای مهاجرتی صادر شده برای برندگان لاتاری به تفکیک کشور از ۱۹۹۸ تا ۲۰۰۷ رو به صورت نمودار آمده و همین آمار رو برای سالهای 2003 تا 2012 زیر فرنام :
Immigrant Number Use for Visa Issuances and Adjustments of Status in the Diversity Immigrant Category Fiscal Years 2003-2012
در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf میتوانید ببینید ، برای ایران :
2003 : 365 و 2004 : 363 و 2005 : 450 و 2006 : 543 و 2007 : 839 و 2008 : 841 و 2009 : 1,117 و 2010 : 1,854 و 2011 : 2,023 و 2012 :2,428
توجه داشته باشید که این شماره تعیین شده برای تعداد ویزاهایی است که به ایران در سال مورد نظر میتواند تخصیص یابد ، یعنی تعداد ویزاهای صادر شده میتواند کمتر از این شماره باشد و نه بیشتر ، و این عدد هم حداکثر میتواند 3500 باشد . نحوه محاسبه و تعیین این عدد در دستورالعملی آورده شده که از آن سر در نیاوردم و نمیتوان تخمین زد برای 2013 چه عددی مشخص کرده اند . در انتهای این فایل pdf جمع کل رو برای این سالها میتوانید ببینید که در سه سال از 50000 تجاوز نموده و جالب اینجاست ، با اینکه سال 2012 پایین ترین عدد را داشته ، شماره تخصیص یافته به ایران 2428 از هر سال بیشتر بوده .
با مقایسه این اعداد با آنچه که در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...TableI.pdf در جدول 1 و زیر فرنام :
Immigrant and Nonimmigrant Visas Issued at Foreign Service Posts Fiscal Years 2008 - 2012
و در مقابل کتگوری Diversity Immigrants میبینید که برای سال 2012 تعداد ویزاهای صادره 33125 بوده و کمتر از شماره تعیین شده 34463 میباشد ، رابطه این دو را میفهمید .
از یادنبریم که این تعداد ویزا صادر شده که کمتر از عدد تعیین شده برای کشور در آن سال و کمتر از 3500 است ، نه تعداد پرونده زیرا تعدادی از پرونده ها بیشتر از یک نفر است ، بنابر این تعداد کیس های ویزا گرفته کمتر خواهند بود و باز از یاد نبریم که امسال 6029 کیس قبولی اعلام شده .
آمار دیگری در جدولی به نام :
Diversity Visa Program, DV 2007-2013: Number of Entries Received During Each Online Registration Period by Country of Chargeability
در آدرس http://travel.state.gov/pdf/DV_Applicant...7-2013.pdf آورده شده که برای ردیف ایران در ستونهایی به تفکیک "شرکت کننده اصلی" ، "همسر و فرزندان" و "جمع" برای هر سال اعدادی ثبت شده که نشانمیدهد تعداد شرکت کنندگان هر سال افزایش میابد و عدد همسر و فرزندان تقریبا برابر با تعداد شرکت کنندگان است ، یعنی آن عدد تعیین شده برای 2013 را که کمتر از 3500 است باید بر دو تقسیم کنی ، بنابراین حداکثر تنها افراد 1750 کیس از 6029 تا ، موفق به اخذ ویزا میشوند .

SAD BUT TRUE

از آنسو تعداد دوستان مهاجر سرایی خیلی کمتر از 6029 است و اعضای قدیمی تر که تجربه سالهای پیش رو داشته اند گفته اند که بچه های مهاجرسرا همه کلیر شده اند ، لذا خط بطلانی بر روی این محاسبات کشیده ، چشمان خود را بسته و در خیال خود "در کلیر" را چهار طاق باز دیده و در حال تعارف زدن به دیگر دوستان که "جون شما نمیشه ، اول شما باید بفرمایید" و با نیش تا بنا گوش باز قدم به دنیای آنسو میگذاریم .

انشا الله که گربه است

ویرایش میکنم : از دیشب که بیدار خوابی به سرم زد و این افکار هجوم آورد تا این لحظه که پست رو تکمیل و ارسال کردم خبری از کلیر شدن دوستان خوب نداشتم ، یه موقع نگین این چه آدم ضدحالیه و وسط این جشن و شادی اومده داره با آمار و ارقام حالگیری میکنه .
به نوبه خودم به دوستان کلیر شده تبریک میگم و برای همه آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
خوب امیر جان ،لطف کن پس نورا رو هم در منتظر سرا خط بزن... Wink
دوستان گلی که کیلیر شدین، ممنون میشیم اگه امضاء تون رو هم یه ویرایش بکنین Big Grin
با تشکرات فراوان
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 17:43)mrbonbon نوشته:  خوب امیر جان ،لطف کن پس نورا رو هم در منتظر سرا خط بزن... Wink
دوستان گلی که کیلیر شدین، ممنون میشیم اگه امضاء تون رو هم یه ویرایش بکنین Big Grin
با تشکرات فراوان

آلردی دانْ.
(2013-07-03 ساعت 16:09)hsevensky2013 نوشته:  دوستان آنکارایی این جمعه و جمعه هفته آینده منتظر خبرهای خوب باشند.
به امید کلیر شدن تمامی دوستان پیشکسوت.
انرژی++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++در حد بروبچ والیبالیستمون.

دوستان در صفحه 1086 خدمتتون عرض کرده بودم آنکارا خبرهای خوشی داره البته اضافه کنم سه جمعه متوالی و طلائی در انتظارشونه. به افتخار کلیر شده ها و نشده ها +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
ﻭ .......
ﻣﻦ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺎ ﺩﻟﯽ ﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺁﺑﯽ
ﻭ ﺍﻣﯿﺪﯼ ﺑﻪ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﯾﮏ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺑﻮﺩ .
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان